Új fórum témák
- HD Sentinel for MAC? Mere ...
- upc chello probléma
- Fotó Slideshow MAC OS 9-r ...
- Új MacBook iSight problém ...
- Mac PRO HDD slot probléma ...
- Dvd studio pro segitseg
- De mikor jelenik meg a Hó ...
- ledobnak a progik
- Kötegelt parancsvégrehajt ...
- Külső effektek premiere-b ...
- Airport nyomtató net nélk ...
- localhost parallels alatt ...
- Boot Camp Light Sensor pr ...
Friss fórum válaszok
Új témák: társalgó
Friss válaszok: társalgó
- Februári találkozó
- RAW-WAR 36
- Azonnali kérdések topicja ...
- Le a magyarországi apple ...
- hdd probléma
- Belefagytak a szökőévbe a ...
- Olvassátok el! Életbevágó ...
- Sid Meier's Pirates for M ...
- [OFFtopik] Fotózásról min ...
- MacWorld 2009: még a csev ...
- bM design 2008
- Egy kis segítséget kérnék ...
- diafilmek nektek
Halihó!
Ez a rohadék itouns nem ismeri fel az ipod touchom , mindent végigzongoráztam , minden létező hibaüzenetet megkaptam , kikutattam a megoldást megcsináltam , mostmár teljesen jó az itouns az ipod is bekapcsolt de az itounsba nem látom az ipodot ....
mit lehet ilyenkor tenni ?
Halihó!
Ez a rohadék itouns nem ismeri fel az ipod touchom , mindent végigzongoráztam , minden létező hibaüzenetet megkaptam , kikutattam a megoldást megcsináltam , mostmár teljesen jó az itouns az ipod is bekapcsolt de az itounsba nem látom az ipodot ....
mit lehet ilyenkor tenni ?
-berakod DFU módba a touch-ot
- ezerszer leírod, hogy “itunes és nem itouns” :D
Hello!
Az lenne a kérdésem, hogy láttam pixmania.hu -n iPod touchot, és nekem mondták páran hogy pixmania nem megbízható, nem szállítják ki rendesen, nincs visszatérítés. Szóval akiknek van ebben tapasztalata, az tudna segíteni hogy megbízható-e vagy sem?
Sok dolog van rajta most? Nem artana RESTORE moddal feltenni a legujabb frissitest 2.1-est, mert sokat javitottak a mukodesen. De elotte azt kellene eldontened, hogy jailbrekelni szeretned, vagy sem a keszuleket? Habar ha a problemad meg szeretned oldani akkor kell a tores.
Win vagy Mac alol vagy?
Ha nem szeretnel frissiteni, akkor a megoldas (frissites utan is) eleg egyszeru lehet.
Keress vhol egy szabad netet, inditsd el a Cydia nevu programot. Frissitsd le amit kiir elsokent. Majd Docs nevu programot tedd fel. Ez utan a DiskAid segitsegevel masold fel valahova a Media folderbe a doksikat, a letoltott alkalmazassal nezegetheted is oket.
Nem igazad volt, tényleg ingyenes. Most frissítettem 2.1-re, viszont eltűnt a Cyia + 2 játék, valamint angol nyelvű lett a kezelő felület.
A wifi egy kicsit problémás, eredetileg van itthon, de valamiért nem megy. Kapcsolódni még tudok, de ha pl. belemegyek a Safariba, akkor azt írja ki, hogy “localized string is not found”
Wifi kapcsolatnal a kis nyil jobbra.
Manualisan kellene beallitani a helyes cimeket. Minden (Subnet, Router, DNS) szam ugyanaz mint a tobbi mukodo szamitogep halozati beallitasaiban, az IP-nel kell figyelni arra, hogy a halozatban levo gepeknek cime (utolso -harom- szamjegye) legyen mas ertek.
Pld nalam tobbnyire ezek a beallitasok mellett “""""""mukodik"""""""" a kapcsolat:
Wifi halozatom cime 10.0.2.1
iPodon az IP cim: 10.0.2.2
Subnet: 255.255.255.0
Router: 10.0.2.1
DNS: 10.0.2.1
V.Tamás: Egyszerubb, ha DHCP-re allitod a Routert, es hagyod automatan az iPodot is es a gepeidet is. Mac cim alapjan ugy is ugyan azt az ip-t osztja ki minden gepnek.
Alapertekek:
Router: 192.168.0.1 (neha 192.168.2.1)
Subnet: 255.255.255.0 (DHCP miatt automatikus)
DNS: DHCP miatt a szolgaltatod adja, tehat automatikus
iPod IP: DHCP miatt automatikus
kemeng: a hálózatnak nincs IP-cime…
Egyéb… másnak is előfordult már, hogy az iTunes nem ismerte fel az iPodon lévő zenéket, videókat, képeket, aszonta ismeretlen adat és törölte. Azóta nem hajlandó zenét feltölteni, képek, videók visszamentek a következő szinkronizáláskor.
Rajen pedig elhiheted,hogy a wifi halozatomnak is van IP cime, megpedig a fenti ertek. Lehet DHCP is minden, de van olyan *nalam surun#, hogy gy nem megy. Vagy pld ha routernek a 192.168.0.1-et irom be akkor pont az van amit tamas leirt. Eleg sokfelekepp probaltam mostanaban…
Ilyenkor jon a manualis beallitas a fenti szamokkal.
Hello!
Az lenne a kérdésem, hogy láttam pixmania.hu -n iPod touchot, és nekem mondták páran hogy pixmania nem megbízható, nem szállítják ki rendesen, nincs visszatérítés. Szóval akiknek van ebben tapasztalata, az tudna segíteni hogy megbízható-e vagy sem?
Szia!
Én pixmania.hu-ról rendeltem, megbízhatóak, egy hét alatt jött meg, 44 ezer Ft volt+szállítás (2800)
Kipróbáltam a fenti értékekkel a wifit, csak a staticban tudtam át írni, és így módosult a DHCP is. Azonban valamiért nem mentette el a Touch vmiért nem mentette el az új adatokat, mindig visszaállt az eredeti beállításokra, így továbbra sem sikerült működésbe hoznom a wifit. Meg tudnátok mondani, hogy hogy tudom elmenteni az új értékeket?
hello all. én új vok 13 éves hülye gyerek aki hotdogon nyert egy itouch-ot és vki lenne olyan kedves h leirja a jailbreak folyamatát thx előre is
hello all. én új vok 13 éves hülye gyerek aki hotdogon nyert egy itouch-ot és vki lenne olyan kedves h leirja a jailbreak folyamatát thx előre is
Olvass vissza picit az iPhone használók 2 nevu topic-ban, ott minden reszletesen es tobbszor is ki lett targyalva. Egyebkent csak QuickPwn vagy WinPwn (ha win-es vagy) kell a dologhoz, ezekkel gyorsan vegre lehet hajtani (quickpwn a leggyorsabb, csak nehany kattintas az egesz).
http://itouch.hu
for dummies
Szóval neked valami szupertitkos NASA wifid lehet… nem akarok vitatkozni, kicsit olvass utanna a halozati fogalmaknak, s belatod, hogy nekem van igazam. Tudom, mert tudnom kell, hisz ha nem tudnam, akkor ehenhalnek, hisz ez a munkam…
Most vagy felrebeszelunk egymas mellett, vagy kezdheted az ehenhalast (jelenleg DHCP-en van, de vszeg at fogom tenni manualisra a dolgot - fenti ertekekkel -, ha elkezd nagyon akadni):
Ha halozati szakember vagy akkor lenne par kerdesem hozzad, ha nem gond, mert szeretnem az iPod-MBP viszonyabol kizarni a halozati beallitasi gondot. Ide irom a kerdeseket:
Szakadozó, belassuló Wifi - Internetmegosztás : Magyar Macintosh Fórumok
Rajen, tehat elbeszelunk egymas mellett, senki sem akar semmit bizonyitani (azt pld hogy hulye vagy a halozathoz, maximum te kepzeled ezt) Elnezest a pontatlan fogalmazasert (miutan nem szakmam az informatika): Wifi halozatom cime = Airport IPv4 cime
169.254.152.245
Mondtak mar milyen jofej van? Ilyen stilussal en biztosan nem alkalmaznalak.
“Elirtam, bocs. Az Airport IP cimem ez...” <- nehez lett volna…
Nem neked kellett volna javitani (igy)? Miutan vegig tudtad mirol beszelek, csak en nem ertettem, hogy neked egy ‘IP’ hianyod van a Wifi halozatom (IP) cime megfogalmazasbol...no mindegy, kar a gozert…
Mit szerkesztettem utolag?:D Miert van a szerkesztes gomb?
Vegyek router? Ez aztan nagy tanacs egy halozati szakitol aki ebbol el meg, koszonom!
Nem szeretnek venni wifi routert mert felesleges, azt szeretnem, hogy a beepiett cucc funkcionaljon rendeltetesszeruen, ehhez kertem a segitseget.
na megint én vok most azt kéri tegyem be “recovery” modeba aki tud segiteni az vegyen fel msn-re thx
na megint én vok most azt kéri tegyem be “recovery” modeba aki tud segiteni az vegyen fel msn-re thx
először reset (home + sleep/wake lenyomva, amíg újra nem indul a készülék), majd mikor az alma megjelenik, elengeded a sleep/wake gombot, de nyomod a home-ot, egészen az itunes ikon és az usb kábelábra megjelenéséig
Sziasztok! Van már lassan fél éve egy iPod Touchom, és hozzá egy accountom az iTunes-ban New York-i címen, amit még úgy hoztam létre, hogy egy ismerőstől vettem egy Gift Certificate Card-ot, és azóta is tettem rá pénzt ilyen módon. A frissítéseket mind eredetiben vettem meg az iTunes-ból a Touchra, de ma amikor frissíteni akartam az egyik programot rajta, kiírta, hogy: “You can’t buy, because your account has been disabled”. Letiltották az accountomat? Meg lehet ezt valahogy oldani?
Előre is köszi
Sziasztok! Végre hozzájutottam egy új generációs touch-hoz s az a problémám akadt, miszerint nem tudok csatlakozni az itthoni wifi hálózatra (van egy D-Link wifi routerem). Beírom a jelszót s a touch azt írja ki h nem tud csatlakozni (a macbookomnak ez gond nélkül megy). Mi lehet a probléma?
hi! az lenne a kérdésem ,hogy letöltöttem ingyenes eBook olavasót fel is telepítettem de hogy teszem fel a könyveket ill. pdf file-okat a touchra?
eReader nevu alkalmazas kepes a netrol letolteni a konyveket. Hozza kell adni egyszeruen, persze elotte nem art valami http tarhelyre feltolteni a pdf-eket.
Sziasztok! Végre hozzájutottam egy új generációs touch-hoz s az a problémám akadt, miszerint nem tudok csatlakozni az itthoni wifi hálózatra (van egy D-Link wifi routerem). Beírom a jelszót s a touch azt írja ki h nem tud csatlakozni (a macbookomnak ez gond nélkül megy). Mi lehet a probléma?
Vagy a router beallitasait kellene atnezned, vagy az iPodon a kapcsolatnal kellene konfiguralnod (jobb nyil - DHCP, vagy manualis beallitasok).
A ipod DHCP-re van állítva, de ha mást allítok be akkor se jó, a router beállításaival nem tudok mit kezdeni mert közvetlen egy adsl modemre van rádugva, szal annak a beállításait nem tudom hol kéne megnéznem (már biztos kiderült h egyáltalán nem értek a hálózatokhoz)
kemeng:
Kipróbáltam a fenti értékekkel a wifit, csak a staticban tudtam át írni, és így módosult a DHCP is. Azonban valamiért nem mentette el a Touch az új adatokat, mindig visszaállt az eredeti beállításokra, így továbbra sem sikerült működésbe hoznom a wifit. Meg tudnád mondani, hogy hogy tudom elmenteni az új értékeket?
Előre is köszi