Új fórum témák
- Fotó Slideshow MAC OS 9-r ...
- Új MacBook iSight problém ...
- Mac PRO HDD slot probléma ...
- Dvd studio pro segitseg
- De mikor jelenik meg a Hó ...
- ledobnak a progik
- Kötegelt parancsvégrehajt ...
- Külső effektek premiere-b ...
- Airport nyomtató net nélk ...
- localhost parallels alatt ...
- Boot Camp Light Sensor pr ...
- Linux G4
- Mac Mini G4 airport. Honn ...
Friss fórum válaszok
Új témák: társalgó
Friss válaszok: társalgó
- [OFFtopik] Fotózásról min ...
- Le a magyarországi apple ...
- MacWorld 2009: még a csev ...
- RAW-WAR 36
- Azonnali kérdések topicja ...
- bM design 2008
- Olvassátok el! Életbevágó ...
- Egy kis segítséget kérnék ...
- Februári találkozó
- diafilmek nektek
- Sid Meier's Pirates for M ...
- Vortex - Volt Brokenstone ...
- Kalocsa és környéke?
Én vásárolni készülök egy ipod touch-ot és a segítségeteket szeretném kérni!
Kinéztem használtan egyet 45e-ért. 3/4 év gari van rá és a srác itt vásárolta: http://okdigital.addel.hu/index.php
Teljesen karcmentes és elvileg nem használta ki azért adja el. Sajnos pénzszűkében vagyok és azért nem veszek 57ért újat. Budapesten személyesen át is tudnám venni. Ha megvenném mire kell figyelni? bár mivel garis és nem nagyon használta így sok baja nem lehet.
két kép róla:
Remélem tudtok segíteni!
kapcsold be, nézd át a kijelzőt… nézd meg a tartoziékokat, a hátulja nem tűnik karcosnak. Ki és bekapcsolt kijelzővel (ha van rajta flashlight, akkor úgy) is nézd meg… leginkább a karcnak lehet baja. nézd meg, hogy az egész kijelzőn érzi-e az ujjad, hogy lötyög-e benne valami, hogy az antenna be van-e nyomódva (az ujjadat végighúzod, és, hogy érzel-e akármit).
remélem segítettem.
Hy! Nah gondoltam énis rakok egy 2.0 Jailbreak-ot a Podra. Minden úgy csináltam ahogy az a leírásban szerepelt. Leszedtem az iPod1,1_2.0_5A347_Restore.ipsw, és miwel winfosom van a winpwn-t is. MEgcsináltam a ‘custom-iPod1,1_2.0_5A347_Restore.ipsw"-t. Utánna iPwner-t is nyomtam, ki is írta hogy az iTunes rendben. Utánna Recovery módba a Pod, kábel be. Érzékelistb, és utánna a köv utasítás, hogy shiftlenyomása mellet katt rá, megvan, a custom-iPod1,1_2.0_5A347_Restore.ipsw megkeres okk. És utánna mikor ki írja hogy preparing to restore ott gondolkodikegy darabig, aztán hibaüzenet, és csumpa.
(nekem már itt kezdődött a probléma, hogy a recoveryből se tudtam kilépni :D)
Gondoltam, végső elkeseredettségemben, itt a ZiPhone 3.0 elindítjuk. Sztem rossz hejre nyomtam, mindeggy mikor a Mac adressnél csinált vmit hiba üzenet. Utánna foggalmam sincs hogy , de kikapcsoltam többször, minden gomblenyomó kombinációt nyomtam, aztán elindítottam a ziphone-ban a jailbreak ipod iphone-t, és végül most müxik. Csak gondolom hogy az lehet a para, hogy 1.1.3 van a Pod-omon. Gondolom 1.1.4 ről működne a dolog. Ha igen, akkor valaki erősítsemeg pls. Kösze!
Kerlek figyeljetek oda milyen megoldasokat osztotok meg masokkal. Vannak legalis dolgok, amik ugyan sertik a termek garanciajat, es vannak illegalis dolgok, amelyek nem megengedettek.
A torrentes bejegyzest toroltem. Az abszolut nem ide tartozik.
Erre figyeljetek oda a jovoben. Elore is koszonom.
Üdv mindenkinek...múltkor már írtam ide, hogy mostanában szeretnék egy touchot venni.
Azonban neten is keresgéltem és úgy tűnik, hogy szeptemberben touch frissítés lesz az applenél (meg még azt hiszem nano és classic is), úgyhogy aki mostanában akar vásárolni touchot, annak azt tanácsolomk, hogy várjon inkább még egy kicsit az újabb darabokért.
Hello!
Érdekes dolog történt az iPod Touchommal. Lemerült teljesen, úgy hogy magától kikapcsolt. Majd feldugtam tölteni, de az itunes Othersnek ismerte fel a rajta levő zenéket és tök üres a player lista. Eltűnt róla minden zene video… Újraindítottam az iPodot is, de se kép se hang .. A setting general résznél is 0 a song és a video… Most Restore van.. Remélem rendbejön.. Méga ha újra is kell tennem a zenéket, appokat, mindent:(
Az én előző Touch-om ilyen totál lemerülése után garanciális csere lett a történet vége… érdekes
Keserves volt ez....
A backuppot általában leállítom, így marad a teljes újraépítés.. 2 és fél óra múlva sikerült is visszahozni a régi állapotot.
Azt tudja valaki miért ilyen rohad lassú a zenemásolás? A Nanomon fele ennyi idő alatt felmásolódtak a számok.
Minden esetre most már vigyázok ezzel a merülésssel..Amerikából hozta az ismerősöm, refurbished és ugye ő e-mailban kapta meg a számlát, amivel érvényesíthető a garancia, de sztem az iStyle azt nem szeretné:DDDD De 32 ezer ft ot így megért egy vadonat új Touch. ( Még akkoris, ha ez volt az a modell aminek a kijelzője hibás volt. Visszaszedték az üzletekből kicserélték a kijelzőt és 100$-al olcsóbban eladták:))
Sziasztok.
Nemrég vettem egy ipod touch-t 16 gigásat.
És restoreolni próbáltam, de valami miatt nem jött össze a dolog. Addíg eljutottam, hogy a régi rendszert letörölte róla, de amikor rakná rá a frissebbet ismereten hibát dob az itunes, és annyi. De miközben rakja rá a gép pityeg kettőt, mintha kihúztam, és újra bedgutam volna az usb kábelt.
Namost ebben az az érdekes, hogy be sem tudom ugye kapcsolni, mert csak a restore képernyő jön be.
Valakinek ötlete?
Neharagudjatok, ha nagy hülyeségeket írtam vagy ilyesmi, ez az első ipodom, meg még új vagyok a fórumon.
Aki tud, az segítsen legyen szíves, mert megőrülök…
Az esetleg előfordulhat, hogy a laptoppal van valami gubanc?
Az ipod a restore próbálkozásom elött működött jól, azért akartam restoreolni, mert azt írta ki az itunes, hogy kell. :S
Előre is köszi.
Minek bele GPS? Mert térkép az nincs rajta. Tehát ugyan úgy kell hozzá egy wifi hotspot , hogy letöltse a térképet.. Ezért sohasem lesz benne ilyen. Az iPhone 3g-s hálón frissíti a Maps-ot, a Touch ilyet nem tud. És egyetértek Patrikkal, az iPod zenelejátszó, amihez adtak bizonyos szolgáltatásokat, így eladhatóvá vált 299$ ért. De el kell választani a két vonalat, és ez a választó nem lehet csak egy telefonelőfizetés… Akinek iPod Touch lejátszója van, annak van mellette telefonja, abban meg van kamera, és van olyan jó mint az iPhone-é.. Ezt Cupernico ban is tudják;)
Superstar, az iPod nem úgy frissül, hogy a régi rendszer letörlődik az új meg felmászik rá.. A régi rendszer is megmarad a filerendszerben csak mikor a frissítést felteszi az iTnes, megjelenik egy olyan ablak, hogy validating update, vagy valami hasonló, akkor az egyik rendszer kicserélődik a másikra.
Írd meg melyik verziójú iTunes, mi a Touch verziószáma és Mac vagy Pc?
PC ről lenne szó, az itunes az a legújabb, ha jól tudom 7.7-es verzió és elméletileg a szoftvernek is annak kell lennie, mert azt is most szedte le az itunes.
Nemtudom, hogy frissül a szoftvere, csak tippeltem.
Konkrétan ez a képernyő jelenik meg, ha be akarom kapcsolni:
Azt, hogy milyen verziószámú szoftver volt rajta, azt nemtudom.
Ötlet, hogy mit kellene csinálnom vele?
http://www.youtube.com/watch?v=K0oS79cErHM
én is új touch tulaj vagyok, szal remélem sikerül ;)
Ha rádugod a gépre akkor az itunes mit ír ki? Felismeri? ha igen akkor DFU módban kell shiftet nyomva kiválasztani egy firmwaret amit előtte letöltöttél.. hogy honnan azt nem mondom, de ki lehet találni:)
Srácok nagy itt a kavar :) Először is ha azt írta ki az iTunes hogy frissíteni kell, akkor kit érdekel? :D Ha Jailbreakelni szeretnéd, azt se kötelező egyből ha kiírja az iTunes, de mivel itt nem erről van szó így csak azt tom mondani mint elöttemiek… Annyi segítséget tudok mondani, hogy szedd le a ziPhone 3.0-t.. Neked csak az az opció kell belőle, hogy gombnyomásra átrakja az iPodod DFU/Recovery/Normal módba, és nem kell vele tökölni… Ezt az opciót a letöltöt csomag ZiPhoneGUI telepítőjét elindítve, a második lenyíló fülön jobb oldalon találod… Tedd DFU módba a készüléket, majd indítsd el az iTunes-t… És itt tudod retore-olni… ajánlom keresd meg hozzá a legujjab Jailbreak módszert, és tedd rá azt…
nagyon nem is kell keresni, remélem ezzel nem követek el szabálysértést (ismét) :)
http://itouch.hu/2008/08/ipod-touch-202-jailbreak-windowson/
cArhaRtt: “Vannak legalis dolgok, amik ugyan sertik a termek garanciajat, es vannak illegalis dolgok, amelyek nem megengedettek. “ - ez pont az, hogy jailbeaket szabad, tört app store appokat nem.
superstar: valamiért az iTunes néhol érdekes dolgokat csinál. most már sajnos az egyik állandó tanácsom az, hogy próbáld másik gépen, mert én is már nem először jártam úgy, hogy az iTunes nem volt hajlandó mit csinálni a touch-csal ezen a gépen… szar ügy.
Sziasztok,szeretném megkérdezni hogy tudok a ipod touchra videot,képet,zenét stb-t rakni???Köszi!És hogy tudom a itunesbe letöltött progit rá rakni???
Hi all.
Egy szimpla offline Magyarország térképet szeretnék feltenni a touchomra, mi és milyen lehetőségeim vannak? a képformátumot kivéve… igazából jó lenne a google earth, de fel lehet az ilyet tenni?
Köszi a segítséget.
köszi.
Másik, hogy filekezelést hogyan tudok ingyenesen megoldani a touchon? szöveges dokumentumokat olvasnék rajta…
Jelenleg egy Google doc olvasót tettem fel, ami a cachbe tárolja a docot…
létezik ennél jobb megoldás?
köszi
Ingyen szerintem jailbreak nélkül csak úgy, hogy elküldöd magadnak emailben.
A térképes problémádra van ez:
http://nambrot.com/index.php/home/33-mapsoffline/46-presenting-maps-offline
Amikor én hónapokkal ezelőtt próbáltam, nem boldogultam vele, de lehet, hogy én voltam a béna.
Szintén jailbreak kell hozzá.
DiskAid nevu programmal tudsz pakolni, torolni fajlokat jailbreak nelkul.
ipod-nal is van ertelme a gps funkcionak, meg talan jobban mint telefon eseten.
Sziasztok!
Új touch tulajdonos vagyok és valószínűleg egy láma, mert nekem a 2.1-es firmware-t csak pénzért engedné frissíteni. Ez tényleg így van? Vagy mi a túrót csinálok rosszul?
Előre is köszönöm a választ
Akkor van ez így, ha még a 2.0-ra nem frissítettél. Az fizetős, azután ingyenes a 2.1