|
Aktív
Bejegyzések: 60
|
nekem asszony varrt 1 fasza kis bőrtokot hozzá, és nagyon meg vagyok elégedve vele:P Szép, könnyű, és pénzbe sem került:) |
|
Aktív
Bejegyzések: 21
|
http://www.xtrememac.com/cases/touch/tuffwrap/index.php
|
|
Aktív
Bejegyzések: 38
|
Mikee - 2008. április 05. @ 17:21 Mikee, meg tudnád mondani h hol vettél ilyet és mennyiért kishazánkban? ha egyáltalán itthon vetted. Ilyet akartam anno én is, de sehol nem találtam. Azóta egy Griffin műanyaggal nyomom ami nagyon jó, csak nehéz és vastag… igaz ebből adódóan faszán védi a táccsot. Előre köszi! |
|
Aktív
Bejegyzések: 21
|
jenson - 2008. április 05. @ 22:39Mikee - 2008. április 05. @ 17:21http://www.xtrememac.com/cases/touch/tuffwrap/index.php Ja, hát nem Magyarországról van, külföldről rendeltem. Először a termék honlapján, de ott azt mondták, hogy nincs raktáron, úgyhogy eBay-en vettem végülis. Asszem valahonnan Angliából küldték, 5000 Ft körül jött ki szállítással együtt. |
|
Aktív
Bejegyzések: 5
|
Tokra csak akkor van szükség, ha az embernek mindenféle helyen ki kell pakolnia a zsebéből! Ha tudjátok a zsebetekben tartani, teljsen felesleges behemóttá tenni a gyönyörűen vékony, elegáns iPod-ot. Ha pedig úgy alakul, hogy az ember sokáig marad távol az otthon melegétől, akkor pedig bele rakja egy feljebb említett reflect tokba, ami azért elég jó :) Egy felkar tokot érdemes még venni futáshoz, edzéshez. ---> |
|
Aktív
Bejegyzések: 3
|
Hali mindenkinek! A minap az egyik haver bűvészkedett a touch-al, és megkérdedzte, hogy ezen nincsennek magyar karakterek? Hirtelen nem tudtam mit mondani, de ami igaz az igaz, nincsennek rajta. Arra gondolok, hogy amikor egy szöveget szeretnék mondjuk a notes-ba irni akkor csak angol betűkészletet ad fel. Eddig nem volt probléma, de amióta a haver felhivta rá a figyelmem, azóta zavar. Kérdés, be lehet-e valahol állitani, hogy magyar karakterek (á,é,ö,ü,ó,ő,ú,ű,í) is legyen, vagy frissiteni kell, esetleg nincs és nem is oldható meg. Nem létkérdés, csak érdekel a dolog. A segitséget előre is köszönöm! Üdv: Ata |
|
Aktív
Bejegyzések: 426
|
Ő és ű kivételével minden van: pl. Á irásához tartsd nyomva az A “gombot”. |
|
Aktív
Bejegyzések: 3
|
Hinnye! Magamtól sose jöttem volna rá. A leírást átfutottam, de ott nem találtam rá választ! Köszönöm szépen a gyors választ! Ata |
|
Aktív
Bejegyzések: 7
|
Udv!
|
|
Aktív
|
Indítsd el restore mode-ban, segíteni fog:
|
|
Aktív
Bejegyzések: 7
|
Nagyon szepen koszonom a helpet :) nagy ko esett le a szivemrol… :D vegulis a menugomb es a power gomb egyszerre valo lenyomassa inditotta be deh ha Te nem irod azt a linket meg sem neztem volna a support-on hogy neme lehtne megoldani a problemat :D Meg1x koszonom szepen |
|
Aktív
Bejegyzések: 9
|
Hello. Maps offline hogy mukodik? |
|
Aktív
Bejegyzések: 4
|
Sziasztok! Vettem egy 16 gb-s iphonet, magyar menüvel 100- ért, érdekelne hoyg ez jó ár e. Bontatlanul,teljesen ujonnan. A másik dolog , hogy vért izzadva sikerült feltennem az apollo progit,de nem tudom használni az msnt rajta, mert mindig kiír valami hülyeséget,nem tudok belépni. Tudna valaki valami segítséget?Ezer köszönet előre is. |
|
Veterán
Bejegyzések: 1244
|
traxion - 2008. április 19. @ 16:42
Most nem azert, de, hogy jo aron volt-e, nem lett volna celszerubb elotte megkerdezni? :)
|
|
Aktív
|
megkérdeztem egy két embert, ök az mondták hogy igen, de gondoltam megkérdezem:) hibaüzenet: “unable to authenticate: unable to connect” |
|
Aktív
Bejegyzések: 118
|
A Notes progiban hogyan lehet kikapcsolni az angol nyelvű helyesírás ellenőrzőt? |
|
Aktív
|
Válaszolok is magamnak: http://ifone.hu/index.php?page=cikk&cikk_id=30 |
|
Aktív
Bejegyzések: 90
|
traxion - 2008. április 19. @ 16:42 szerintem ez roppant kedvező ár egy 16 gb-osért (magyar viszonylatban). |
|
Aktív
|
Sziasztok! Tompítanálak titeket egy újabb kérdéssel. Ha felmegyek a http://www.index.hu oldalra, és szeretnék videót megnézni az oldalon, azt sajnos ne mtdom megtenni, mert egy kék doboz vagy valami ilyesmi van a video helyén. Mit kell efltelepiteni, hogy a videokat is megtudjam nézni? ugyan igy a mozgó fejléc helynén is ez jelenik meg. Elnézést, nem vagyok egy nagy számitogépes guru:)))) |
|
Aktív
Bejegyzések: 11
|
A touch nem tud flash tartalmakat kezelni, ezért jelenleg még nem tudod lejátszani. |
|
Aktív
|
és erre mikor várható megoldás? |
|
Aktív
|
már volt olyan hír, hogy az adobe megcsinálná, de ahhoz még az applenek is segítenie kell, mert elvileg az van, hogy az apple nem nagyon támogatja a flash dolgot, merthogy lassan fut a touch/iphone hardverén |
|
Aktív
Bejegyzések: 10
|
Sziasztok! Szeretnék kérdezni tőletek valamit, mert nem vagyok teljesen tisztában ezzel. Az iPod Touch-ban egy 400MHz-s Samsung ARM processzor dolgozik? Mert sok helyen olvastam sok félét, és már nem tudom, hogy mit higgyek. Válaszotokat előre is köszönöm és nézzétek el nekem tudatlanságomat! :) |
|
Aktív
|
Eredetileg 600 MHz-es, de gyárilag le van szabályozva, és 400 MHz-en tud járni maximum. |
|
Aktív
|
Joghurtosz - 2008. április 22. @ 22:06 Köszönöm szépen a válaszodat! Nem értem mondjuk, hogy miért van leszabályozva… Vajon nem lehet ezt a későbbiekben majd orvosolni?:D |
|
Veterán
Bejegyzések: 1875
|
Az Application processzor egy Samsung S5L8900 620 MHz-en 128 MB beágyazott memóriával. A processzor alapjáraton 412 MHz-en jár a kisebb fogyasztás miatt, de terheléstől függően változtatja az órajelet felfele ha szükséges. A grafikáért egy Imagination PowerVR MBX 3D GPU és egy Vertex Geometry társprocesszor a felelős. |
|
Aktív
|
Ulkesh - 2008. április 22. @ 22:40 Na erre voltam egészen pontosan kíváncsi!:D Így mostmár világos! Nagyon szépen köszönöm a segítségedet Ulkesh! |
|
Aktív
Bejegyzések: 63
|
Sziasztok!
Megoldható valahogy, hogy a fényképeket szinkronizálásnál ne akarja átméretezni az iTunes? Van erre valami beállítás?
|
|
Veterán
Bejegyzések: 1875
|
lbrown - 2008. április 23. @ 09:52
A kérdésre nem tudom a választ, de kíváncsi volnék, hogy egy 320x480-as kijelzőn miért akarna valaki 6-8 MPixeles képeket nézegetni?
Tényleg nem értem, túl sok a szabad helyed? |
|
Aktív
|
Ulkesh - 2008. április 23. @ 10:01lbrown - 2008. április 23. @ 09:52Sziasztok! Érdekelt volna, hogy mennyire lehet belezoomolni a képekbe, mert nekem kicsit elmossa a képeket. Gondoltam, ha felrakok nagyobb felbontású képeket, akkor nem mossa el. Ez pl. mangáknál lenne jó, amikor egy szövegbuborékra zoomolok. Ez persze nem von le semmit a Touch értékéből :) |
|
Aktív
|
Sziasztok! Arra van valami tippetek, hogy hogy lehet 2 gigánál nagyobb fájlokat a root partícióra másolni? Ftp-vel, afp-vel nem megy (2 gigánál hibával leáll a másolás), az iphonedisk viszi a nagy fájlokat, de sajnos egyik gépemen se hajlandó mountolni a root partíciót, márpedig én oda akarok másolni. (Mielőtt megkérdezitek, hogy miért van szükség erre, hát ezért: http://collison.ie/wikipedia-iphone/ ) |
|
Aktív
Bejegyzések: 8
|
Sziazstok
van nekem egy “kis” problémám ipod toucommal
előre is köszi a válaszotokat
|
|
Aktív
|
na!
|
|
Aktív
|
ja es szerintem a legjobb tok az Incase Slider Case!
|
|
Aktív
Bejegyzések: 8
|
üdv
|
|
Aktív
|
PDF file-okat hogyan lehet feltölteni és olvasgatni a taccson?
|
|
Aktív
|
Almapont:
|
|
Aktív
Bejegyzések: 36
|
Nem tudtok abban segíteni hogy mi annak a proginak a neve amivel az ikonokat tudom rendezgetni? |
|
Aktív
Bejegyzések: 36
|
Ipod Touch-ról van szó. 1.1.4-re kellene.Egyszerüen nem jut eszembe a neve.Elöre is köszönöm. |
|
Aktív
Bejegyzések: 27
|
nem kell hozzá semmilyen program, 1.1.4-en ha lenyomva tartasz egy ikont, elkezdenek mozogni és arrébb belehet őket rakni, vagy új oldalakat is kezdhetsz.... |
|
Aktív
|
sztem jailbreakelt touchra gondolt, ha alapból nem volt rajta a 20 dolláros csomag. Szal ezt a pakkot kell feltenni, 1.1.4 ipod full featuresben van benne Nekem is lenne egy kérdésem: PC-n lehetséges wifi kapcsolódás nélkül listázni a touch fájlrendszerét? |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 658
|
Nekem csak nehany napja tunt fel, hogy helyenkent mar magyarul beszel a touch. Peldaul reszeiben az iCal es Google Maps. Klasz! |
|
Aktív
Bejegyzések: 272
|
Joghurtosz - 2008. május 06. @ 17:55 Cyberduck, vagy bmi ami SFTP-t tud. |
|
bM Függő
Bejegyzések: 6413
|
shibuya - 2008. május 03. @ 17:05 |
|
Aktív
|
Esetleges - 2008. május 17. @ 16:10Joghurtosz - 2008. május 06. @ 17:55 De ezt hogy kell Cyberduckban? Pl. mi a szerver cím ahova SFTP-zek egy kábeles kapcsolatnál? |
|
bM Függő
Bejegyzések: 6413
|
lbrown - 2008. május 17. @ 19:05Esetleges - 2008. május 17. @ 16:10Joghurtosz - 2008. május 06. @ 17:55
ezt próbáld ki: http://drakenza.com/iDemocracy_3.html
|
|
Aktív
|
Bubu007 - 2008. május 17. @ 19:13lbrown - 2008. május 17. @ 19:05Esetleges - 2008. május 17. @ 16:10Joghurtosz - 2008. május 06. @ 17:55 Gyors voltál! Működik touchal, bár nem root-ként kezeli, és nem látja pl. a /System könyvtárat, de mindenképp hasznos. Kösz! |
|
bM Függő
Bejegyzések: 5662
|
Hello, egy kis segitseg kellene:
van egy reboot alkalmazas, mely ujrainditja az iPodot, eddig (mielott legutoljara ujraraktam) mukodott, de most nem akar (elemeltben az ujrahuzast ugyanugy csinaltam)
reboot
kill $$
Igy nez ki a script, de nem indul ujra. Szerintem a Pathokkal lehet a baj, de a fenti sorbol nem sokat ertek. Ha valaki elmagyarazna a fenti sort, hogy mi micsoda akkor lehet, hogy elolrebb leszek. /opt konyvtar biztosan nincs a gyokerben. Help Megy egy kerdes, ha a rebootot kicserelem shut down ra akkor kikapcsol vajon? |
|
bM Függő
Bejegyzések: 5662
|
Valaki torrentezett mar tacskoval? En most probaltam es megy, igaz kis symlink javitas kellett hozza, de mukodik. |
Összes oldal: 16
|
||||||||||
| « Megérkezett az első 3G-s iPod Nano klón! | iPhone használók » |

Én GRIFFIN Reflect tokot használok már fél éve és nagyon meg vagyok elégedve vele. Szép, könnyű és strapabíró. Csak egy kicsit drága volt.