|
Aktív
Bejegyzések: 37
|
Dufi - 2008. február 27. @ 10:25
csatlakoznék, jó lenne valahogy megoldani.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 5
|
köszönöm szépen! csak az a gáz, hogy az én laptopomon nem leopard fut, ezér’ nem tudott mit kezdeni ezzel a progival.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 25
|
ha jól megnézed a linket, alul ott vannak korábbi osx-hez is verzék… tigerhez pl. az 1.49… |
|
Aktív
Bejegyzések: 335
|
az igaz, hogy yahoot csak webmailen lehet ingyen elérni, mailben már csak pénzért működik? |
|
Veterán
Bejegyzések: 1115
|
igen. http://help.yahoo.com/l/us/yahoo/mail/original/mailplus/overview/overview-01.html az a mail plus csomag resze |
|
Aktív
Bejegyzések: 4
|
Sziasztok!
Nekem is az lenne a problémám, mint reclipse-nek.
köszi |
|
Aktív
|
szerintem reppa hagyd te is a francba… s használj valami mást helyette… hogy őszinte legyek… ez volt a sokadik, de utolsó próbálkozásom ezzel a vacakkal… maradok inkább az entourage-nél… annál - milyen érdekes - a 2004-es verzében beállítottam a jelszavakat, nem volt gond, updateltem az office 2008-al, semmi gond… s még a hotmailt is kezeli… :-D… a mail.app meg ezt a hibát sikeresen produkálta/ja tigeren és leon egyaránt… olyan, mintha csak egy nyavajás béta lenne… |
|
bM Függő
Bejegyzések: 6073
|
reppa - 2008. április 01. @ 09:19 Ismét tippelnék… Valamelyik hibára egy titkosítás kikapcsolása jelentette a problémát, talán erre. Amit ki kell kapcsolni: Keychain Access -> Preferences -> Certificates Itt mindkettőtt Off állásba. Ha nem segít, nincs több tippem. |
|
Aktív
|
nekem pl. mindkettő off-ban van… |
|
Aktív
Bejegyzések: 432
|
nekem nagyon szépen működik a mail, viszont beállítási bajom van. vipmailes címem van ahol egy éve (kb) korlátozták a pop3 lekérdezhetőséget 15 percenkéntire. A gond az hogy a mailben ha 15 percenkéntire állítom akkor valahogy pont becsúszik a tiltásba ezért 30 percesre állítottam és szuper volt. Viszont van még 2 másik címem is (nem vipmail) amik jobban pörögnek és sok a fél órás lekérdezés. 2 fajta megoldás lenne jó:
1. Külön állítani a kontók lekérdezését. (bármennyire erőlködtem nem találtam ilyet)
Tigerem van és az 1. megoldásnak örülnék leginkább |
|
bM Függő
|
Nekem viszont mindig is jól működött. |
|
Aktív
|
remélem hogy van ilyen lehetőség |
|
bM Függő
|
vidacsm - 2008. április 01. @ 19:38 Ez egyszerűbb, mint gondolnád:
repeat
Elemntheted mint egy program. Ha leírod az Account-ok pontos nevét, még láthatatlanná is tudom tenni neked az egészet. :) |
|
Aktív
|
Hát megcsináltam. Hálás köszönetem.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 89
|
Sziasztok..
Rögtön egy apró kérdésem van, hogyan lehet képet beszúrni aláírásként ? |
|
Aktív
Bejegyzések: 335
|
Czo - 2008. március 30. @ 11:56 ok, kössz a választ |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 805
|
Sziasztok! Felraktam e Leo-t kb egy hónapja és a mail azóta van amikor 6000ig feltekeri a venitit. Ilyet Tiger alatt egyszer se csinált, nem tudom mi lehet a gond? Vagy még bugos itt a mail? |
|
bM Függő
|
Bugos. A csatolt file-ok neveiben ne legyen se ékezet se különleges karakter. |
|
Törzsvendég
|
Mármint azokban ne legyenek amit én kapok? |
|
Aktív
Bejegyzések: 285
|
tuti hogy a mail pörgeti a ventit? mert olyat láttam már, hogy mail-be importált levelek miatt a spotlight index-elt amikor a mail-t elindítottam és hagyni kellett dolgozni 5 percig… |
|
Aktív
Bejegyzések: 370
|
Nekem Tiger alatt csinált ilyet, akkor egy Smart Mailbox kavart be, azt töröltem és jó lett. Leo allatt nem csinált soha ilyesmit. eddig… |
|
Törzsvendég
|
Na, látom az ismerősök kommentelnek:-D
|
|
Törzsvendég
|
De lehet h az van amit Bachman mond, mert múltkor beállítottam h a csatolmányokat ne töltse le a gépre, hanem mindig megnyitáskor töltse be a szerverről… |
|
Aktív
Bejegyzések: 32
|
Látott már valaki olyat, hogy a mail smart mailboxban többes feltétel esetén nem ad elő semmilyen találatot. ( any of the contitions ). Igaz importáltam a leveleket, de akárhogy is keresem nem jövök rá, hogy ha egy feltételt írok be vagy “all"-t akkor minden ok, különben se kép, se hang. |
|
Aktív
|
Sziasztok!
|
|
Aktív
|
Na folytatom. Entourageban csinálom, mi az az exchange server és LDAP server? |
|
Aktív
Bejegyzések: 298
|
Hogy tudom megnézni, hogy honnan jött a mail, milyen ip címről stb?
|
|
bM Függő
Bejegyzések: 6013
|
View/Messages/Long header vagy Raw source |
|
bM Függő
Bejegyzések: 6013
|
Vanka Lajos - 2008. május 11. @ 15:10 Ezen szolgaltatasa a yahoonak fizetos. Can you setup yahoo mail through the mail app in mac os x? - Yahoo! Answers |
|
Aktív
Bejegyzések: 107
|
Avraham - 2008. március 28. @ 21:54Dufi - 2008. február 27. @ 10:25Nem lehet megadni, pont ezért mondom. Nekem a PDF-ek becsatolásával van gondom: ha csak úgy ráhúzok egyet az új levélre, akkor nem csatolja be, ellenben a Attach-ra kattintok, és ott kiválasztom, akkor berakja. Miért van ez? |
|
Aktív
|
Sziasztok! Lehet a Mail-ben olvasási visszaigazolást kérni egy levélre (ez egy automatikus visszajelzés, ami akkor keletkezik, amikor a címzett megnyitja a levelet)? Outlook Expressnél meg Lotus Mailnél van ilyen, időnként használom, jó lenne otthon is. Valami plugin esetleg? |
|
Aktív
|
Dufi - 2008. február 27. @ 10:25 Dufi, megoldódott a problémád? Mert nálunk is ugyanez van (két iMac, Leó, Mail). De ahogy látom, utoljára én írtam ebbe a témába több mint két hónapja… (lehet, hogy mindenki leszokott a Mail-ről?) |
|
Aktív
Bejegyzések: 128
|
na ez engem is érdelekne.. |
|
Veterán
Bejegyzések: 1788
|
jobbklikk a kepre, majd “view as icon” kiválaszt. |
|
Aktív
Bejegyzések: 100
|
sziasztok, tudna segíteni valaki abban, hogyan lehetne eltávolítani a smart mailboxokat?
|
|
Aktív
Bejegyzések: 128
|
Matesz: be tudsz tenni egy képet, hogy hogyan néz ki amikor “jobb clicket” nyomsz a smartboxon? |
Összes oldal: 2
|
||||
| « Reménytelen ProTools :( | Front Row-val teli a hócipőm » |
alapból sehogy, de ezzel:
http://www.macupdate.com/info.php/id/10842