Az online Mac oktatas

RSS

Üdvözlünk a magyar Macintosh fórumon!   ·   Belépés   ·   Regisztráció
Fórum kezdőlap » Szoftver » Rendszer » Mail
Oldalak száma: 2
Mail
Aktív

Bejegyzések: 58
Rank
mosi mosi avatar

2007. szep. 12. @ 07:26

hello. szeretnem tudni hogy masnak is volt-e az alabiakban feltuntetet problemaja a Mail programmal. sok esetben ha kapok egy levelet es ha akarom tovabb kuldeni egy masik cimre nm latszanak benne a csatolt file-ok. heljukon egy kerdojel talalhato, pedig az eredetiben megvan a csatolt file hiba mentesen. a kovetkezo “hiba” hogy ha elkuldtem egy levelet amiben ugyancsak van csatolt resz, akkor ha a sent-bol ujra el szeretnem kuldeni, ugyan arra a cimre, nincsnek meg a csatol file-ok, helyetuk megint a kerdojel van.

Törzsvendég

Bejegyzések: 667
RankRank
csy avatar

# 1 - 2007. szep. 12. @ 07:30

nem töltötte le a csatolmanyt. vagy szerver vagy beallitasproblema

Aláírás 

Ubuntu is an ancient African word, meaning can’t configure Debian
http://www.machonosit.hu

Törzsvendég

Bejegyzések: 871
RankRank
iFunkyRay avatar

# 2 - 2007. szep. 12. @ 07:39
csy - 2007 szep. 12. @ 07:30

Sem eggyik sem a másik.Ez simán Mail probléma hogy nem jeleníti meg a csatolt File-t, a jó hír az hogy azért elkuldi a kicsike.

Aláírás 

iMac 17” Intel Core Duo, MacBook

Törzsvendég

Bejegyzések: 667
RankRank
csy avatar

# 3 - 2007. szep. 12. @ 07:43

max egyik.
Nálam a mail gond nelkül letölt minden csatolmányt. nézd meg azért mégegyszer a beállításaid, föleg ilyen header, attached file, all message resz érdekes

Aláírás 

Ubuntu is an ancient African word, meaning can’t configure Debian
http://www.machonosit.hu

Aktív

Rank
mosi mosi avatar

# 4 - 2007. szep. 12. @ 07:52

tehat a csatolt file megvan letudom tolteni magamnak a gepre de mikor tovabb akarom kuldeni anelkul hogy letoltenem a gepre akkor jelenik meg a kicsi kerdojel.

Aktív

Rank
mosi mosi avatar

# 5 - 2007. szep. 12. @ 07:57
iFunkyRay - 2007 szep. 12. @ 07:39

csy - 2007 szep. 12. @ 07:30

Sem eggyik sem a másik.Ez simán Mail probléma hogy nem jeleníti meg a csatolt File-t, a jó hír az hogy azért elkuldi a kicsike.

nm kuldi el. probaltam 2 gepen is es acsatolt file helyet ? van. sot a sent-bol kultem ujra a szoveg sem maradt meg.

Törzsvendég

Bejegyzések: 718
RankRank

# 6 - 2007. szep. 12. @ 09:21

Én úgy szoktam megoldani ha ezt csinálja, hogy kijelölöm az egész levelet, és úgy bökök a forward gombra.

Aktív

Rank
mosi mosi avatar

# 7 - 2007. szep. 12. @ 09:26
rajhona - 2007 szep. 12. @ 09:21

Én úgy szoktam megoldani ha ezt csinálja, hogy kijelölöm az egész levelet, és úgy bökök a forward gombra.

jo es mit csinalsz a csatolt file-al? azt nm jeloli ki nalam....

Törzsvendég

Bejegyzések: 718
RankRank

# 8 - 2007. szep. 12. @ 09:31

Hm. ez érdekes, nálam is vagy a szöveget, vagy a csatolmányt lehet kijelölni.

Aktív

Rank
mosi mosi avatar

# 9 - 2007. szep. 12. @ 10:09

ergo nm en vagyok az aki nm tud vele banni. van valami 5let hogyan lehetnek ezt a “hibat” orvosolni????

Aktív

Bejegyzések: 15
Rank
Drez avatar

# 10 - 2007. okt. 13. @ 14:01

Sziasztok,

Tudja valaki mi az oka annak, ha egyszercsak mar nem hajlando keresni a Mail?
A fenti gyorskereso mezobe beirok valamit, (All mailboxes / Entire message) es tudom hogy ott van, megsincs talalat.
Csak a From, To valasztasnal van talalat, az Entire message alapjan soha sincs…

Koszi, ha tudja valaki,
K

bM Függő

Bejegyzések: 7327
RankRankRankRankRank
Bachman avatar

# 11 - 2007. okt. 13. @ 14:21

Esetleg újraindexeled a vincsit. Terminal-ba az alábbi sort:

sudo mdutil -E /

Aláírás 

---> http://bakman.hu <---

Macőrült

Bejegyzések: 2440
RankRankRankRank
iFish avatar

# 12 - 2007. okt. 13. @ 15:32

rebuild mail. nekem is ez tette rendbe

Aláírás 

you can tune a guitar, but you can’t tuna fish!
http://www.fishbloom.com
MSi Wind rulez

Aktív

Rank
Drez avatar

# 13 - 2007. okt. 14. @ 02:10

Koszonom, megnezem!

Aktív

Rank
Drez avatar

# 14 - 2007. okt. 14. @ 02:19

Nem, sajnos a Rebuild nem segitett…

Aktív

Bejegyzések: 35
Rank
cczirjak avatar

# 15 - 2007. okt. 20. @ 04:40
iFish - 2007 okt. 13. @ 15:32

Sziasztok!

Nem tudnátok megmondani miért törli a mail a beérkező leveleimet egy napon belül.
Próbáltam a prefben a store on servers (never) opciót de semmi.
Ha tudjátok légyszi írjatok!
Köszi

Aktív

Bejegyzések: 69
Rank
max avatar

# 16 - 2007. okt. 20. @ 04:53
cczirjak - 2007 okt. 20. @ 04:40

Sziasztok!

Nem tudnátok megmondani miért törli a mail a beérkező leveleimet egy napon belül.
Köszi

A szerverről törli a leveleidet, vagy a mail-ből?
A szerverről való törlést ki lehet kapcsolni a Pref/Accounts/Advanced menüben. Remove copy from server…

Aláírás 

iMac 2,4 C2D - PB G4

Aktív

Bejegyzések: 35
Rank
cczirjak avatar

# 17 - 2007. okt. 20. @ 19:17
posfaics - 2007 okt. 20. @ 04:53

cczirjak - 2007 okt. 20. @ 04:40

Sziasztok!

Köszi

A szerverről törli a leveleidet, vagy a mail-ből?
A szerverről való törlést ki lehet kapcsolni a Pref/Accounts/Advanced menüben. Remove copy from server...

Úgy néz ki , hogy a szerverről törli folyamatosan , amint megnyitom a mailt (.mac). Amúgy a Pref/Accounts/Advanced menüben. Remove copy from server-t nem találom ott ahol lenni kéne.

Aktív

Rank
max avatar

# 18 - 2007. okt. 21. @ 06:40

Nekem Gmail-es accountom van, ott megtalálható ez a beállítás:

screenshot_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Felülről a harmadik jelölőnégyzet, ha be van jelölve, a legördülő listából lehet kiválasztani, hogy milyen esetben töröljön (rögtön, egy nap műlva, ha törlöd az Inbox-ból, stb.)
Lehet, hogy a .Mac-es account más beállításokkal rendelkezik és ott nincs ilyen funkció? Ezt nem tudom. Csak jön valaki, akinek van .Mac-e és tud bővebb felvilágosítást adni róla…

Aláírás 

iMac 2,4 C2D - PB G4

Aktív

Bejegyzések: 335
Rank
sulyg avatar

# 19 - 2007. nov. 16. @ 15:25

Sziasztok.
Nem tudjátok véletlenül, hogy lehet e az elintézendő leveleket valahogyan megjelölni? Hogy el ne felejtsem elintézni…

Macbookon lehet a szöveget valahogyan növelni? pl safari, mail… Gyakran folyik a szemem kifele. :)

Aláírás 

MacBook White 2,16 13” + MacBook Pro 2,2 15’4"+ iMac 2,8 24” + iPhone + Dreher 0,5

bM Függő

RankRankRankRankRank
Bachman avatar

# 20 - 2007. nov. 16. @ 16:02

Mail menü -> Message -> Mark -> As flagged (vagy jobbklikk az üzenetre, ott is megjelenik ez a menüpont.

Mail -> Preferences -> Fonts & Color
Safari -> Preferences -> Appearance

Aláírás 

Aktív

Rank
sulyg avatar

# 21 - 2007. nov. 16. @ 16:17
Bachman - 2007 nov. 16. @ 16:02

Mail menü -> Message -> Mark -> As flagged (vagy jobbklikk az üzenetre, ott is megjelenik ez a menüpont.

Mail -> Preferences -> Fonts & Color
Safari -> Preferences -> Appearance

Köszi!
Úgy gondolom, hogy alma+shift+L-el teszek egy zászlót, majd egy üzenetszabályzott mappát kreálok, amibe belekerülnek a fontos emilek. A kattintós jelölés sehogy nem jön össze.

A szövegméretnél az olvasási méretet érteném.

Aláírás 

MacBook White 2,16 13” + MacBook Pro 2,2 15’4"+ iMac 2,8 24” + iPhone + Dreher 0,5

bM Függő

RankRankRankRankRank
Bachman avatar

# 22 - 2007. nov. 16. @ 16:29
sulyg - 2007 nov. 16. @ 16:17

A kattintós jelölés sehogy nem jön össze.

screenshot1pc3.jpg

A szövegméretnél az olvasási méretet érteném.

Mail -> Preferences -> Fonts & Color -> Message Font… Size Ez adja az üzenet szövegének méretét.

Aláírás 

Aktív

Rank
sulyg avatar

# 23 - 2007. nov. 16. @ 16:49

Köszi. Így megy ...

Még 1 kérdés. Kidobtam a kukába olyan fileokat, amik le vannak ‘Locked’-va. Ezzel nem is lenne baj, csak 500 db van. Hogyan lehetne ezt gyorsan eltávolítani?

Aláírás 

bM Függő

RankRankRankRankRank
Bachman avatar

# 24 - 2007. nov. 16. @ 17:25

Finer menü -> Finder -> Secure Empty Trash. Ha nem működik, beteszed a file-okat egy mappába, a mappát kiteszed az asztalra.

Terminal-ba beírod ezt:

sudo rm -rf [szóköz, bedobod a mappát az ablakba, enter, jelszó, enter]

Aláírás 

Aktív

Rank
surinyaz avatar

# 25 - 2007. nov. 16. @ 19:56

Sziasztok!

Hogyan lehet azt megoldani, hogy bizonyos típusú levelek kerüljenek külön folderbe és az inbox-ból eltűnjenek és még a szerverről se törlődjenek?

Aláírás 

PC-vel nagyon gyors és pontos hibákat lehet elkövetni.
MacBook with Leo, iPod video

Aktív

Rank
sulyg avatar

# 26 - 2007. nov. 16. @ 20:12
Bachman - 2007 nov. 16. @ 17:25

Finer menü -> Finder -> Secure Empty Trash. Ha nem működik, beteszed a file-okat egy mappába, a mappát kiteszed az asztalra.

Terminal-ba beírod ezt:

sudo rm -rf [szóköz, bedobod a mappát az ablakba, enter, jelszó, enter]

Nagyon köszi!!! Szupi!

Aláírás 

bM Függő

RankRankRankRankRank
Bachman avatar

# 27 - 2007. nov. 16. @ 20:16
surinyaz - 2007 nov. 16. @ 19:56

Hogyan lehet azt megoldani, hogy bizonyos típusú levelek kerüljenek külön folderbe és az inbox-ból eltűnjenek és még a szerverről se törlődjenek?

Mail -> Preferences -> Rules

és

Mail -> Preferences -> Accounts -> Advanced -> Remove copy from server after retrieving a message

Aláírás 

Aktív

Rank
surinyaz avatar

# 28 - 2007. nov. 16. @ 20:32
Bachman - 2007 nov. 16. @ 20:16

surinyaz - 2007 nov. 16. @ 19:56

Mail -> Preferences -> Rules

és

Mail -> Preferences -> Accounts -> Advanced -> Remove copy from server after retrieving a message

Köszönöm az első jó lenne (és nem is ismertem), de a másodikkal baj van szerintem. Mert szerintem ez azt jelenti, hogy törli a levelet, amint lehozom lokális helyre a levelet. De én azt szeretném, hogy a szerveren maradjon ott a 3. világháborúig.

Aláírás 

Aktív

Rank
surinyaz avatar

# 29 - 2007. nov. 16. @ 20:36

Találtam magamnak új bosszúságot. Az egyik szolgáltatómtól kapok tranzakciós jelentéseket. És egyenként kell bejelölnöm, hogy nem spam. Egyszerűen nem fogja fel a Mail, hogy ua. feladótól jövő levelek egyike sem spam. Nem ezt vártam az appletől.

Olvastam egy hírt, hogy a gmail-en előfordultak adatvesztések. Gondoltam itt az ideje belőni a Mail-emet, de egyenlőre csak a bosszúság jön.

Aláírás 

bM Függő

RankRankRankRankRank
Bachman avatar

# 30 - 2007. nov. 16. @ 20:49

Nem figyelsz eléggé. :)

Remove copy from server after retrieving a message Ha ezelől kiveszed a pipát, NEM törli a leveleket a szerverről.

surinyaz - 2007 nov. 16. @ 20:36

Olvastam egy hírt, hogy a gmail-en előfordultak adatvesztések. Gondoltam itt az ideje belőni a Mail-emet, de egyenlőre csak a bosszúság jön.

Nem tudom, milyen adatvesztésre gondoltak a GMail-al kapcsolatban. Ami bosszúságom van vele: kb. kéthavonta átcsusszan egy spam és kb. háromhavonta egyszer valódi levelet néz spam-nek. Hetente átfutom a Spam mappát a webes felületen és az egyik kellemetlenség orvosolva.

Aláírás 

Aktív

Rank
surinyaz avatar

# 31 - 2007. nov. 17. @ 21:00
Bachman - 2007 nov. 16. @ 20:49

Nem figyelsz eléggé. :)

Remove copy from server after retrieving a message Ha ezelől kiveszed a pipát, NEM törli a leveleket a szerverről.

surinyaz - 2007 nov. 16. @ 20:36

Nem tudom, milyen adatvesztésre gondoltak a GMail-al kapcsolatban. Ami bosszúságom van vele: kb. kéthavonta átcsusszan egy spam és kb. háromhavonta egyszer valódi levelet néz spam-nek. Hetente átfutom a Spam mappát a webes felületen és az egyik kellemetlenség orvosolva.

Köszönöm. Tényleg nem figyeltem eléggé. A ciki az, hogy azt a menüpontot már a bejegyzésed előtt megbámultam, de a pipa elkerülte a figyelmemet, és azt hittem, mindenképpen törölni fog valamikor, max eldönthetem, hogy nekem melyik fáj legkevésbé. Mégyegyszer köszi.

Aláírás 

Aktív

Bejegyzések: 419
Rank
hjanos avatar

# 32 - 2007. nov. 17. @ 21:23

Bachman, látom mailban is otthon vagy :)

Egy kérdés lenne Gmail IMAP…

Létrehoz magának mindenféle mappákat mailben. Meg van ugye a rendes fiók is hozzá amit én hozok létre.
Ha bejön egy levél akkor az látszik a rendes fiókban is meg abban is amit magának hozott létre a gmail. “All Mail” cimkével.

De ha törlöm az alap fiókból, attól még az All Mail-ban benne marad, és fordítva is. Mos 2x kell törölni.
Ezzel lehet valamit csinálni?

Amúgy a webes gmail felületen is így van. Csak ott nem tűnt fel eddig, mert azt nem jelzi ki, hogy olvasatlan a levél.

Aláírás 

MacBook, Mini, iPhone, stb :)
http://hjanos.hu

bM Függő

RankRankRankRankRank
Bachman avatar

# 33 - 2007. nov. 18. @ 10:16

Én csak POP3-al használom a GMail-t. Ma a Mail-al letöltöm a leveleket, akkor azok a kukába kerülnek és nem jelenik meg az “Összes levél” között.

GMail -> Beállítások -> Átirányítás és POP: Ha a POP-al nézed az üzeneteket -> A(z) GMail példányának törlése

Aláírás 

Törzsvendég

Bejegyzések: 616
RankRank
MacBook1.83 avatar

# 34 - 2008. feb. 27. @ 04:39

urak

csinaltam egy rulet, mely beszinezte a leveleimet.
en meg visszaszeretnem szinezni. (torolni a szinezest), de nem teszi meg.

toroltem a rulest, de semmi :-(

Aláírás 

MacBook 1.83 - 2 GB volt, de mar MacBook 2.1 - 2 GB lett belole - thx XMS

Aktív

Bejegyzések: 314
Rank
Dufi avatar

# 35 - 2008. feb. 27. @ 08:55

Sziasztok!

Meg tudnátok mondani, hogy mail-ben hogy tudnám a képet úgy csatolni,hogy a küldöttnek letölthető legyen?
Értem én amikor attach-olom a képet, akkor a mailben is úgy látom, mintha egy html image-kéne csatolná.
A képen az látható, hogy a windowsos mail így fogadja, tehát nem látszik a csatolmány, hanem bumm benne van a tartalomban és így a képet másolni nem is lehet pl photoshopba, max paintba és így az a funkció sincs, h melléklet lementése.
A kérdés:
Hogy tudnám úgy csatolni a képeket, hogy úgy érkezzenek meg és egyben lementhetők is legyenek úgy, ahogy a sötéttel kiemelt részben látható.

köszi
mail.jpg

Aláírás 

http://www.duffek.extra.hu/

bM Függő

RankRankRankRankRank
Bachman avatar

# 36 - 2008. feb. 27. @ 09:09
MacBook1.83 - 2008 feb. 27. @ 04:39

csinaltam egy rulet, mely beszinezte a leveleimet.
en meg visszaszeretnem szinezni. (torolni a szinezest), de nem teszi meg.

Csinálsz egy szabályt, ami leveszi a színt? Csak tipp.

Dufi - 2008 feb. 27. @ 08:55

Hogy tudnám úgy csatolni a képeket, hogy úgy érkezzenek meg és egyben lementhetők is legyenek

Minden bizonnyal ez a fogadó program tulajdonságai közé tartozik. A céges levelező program (Win) úgy fogadja a képeket, ahogyan te szeretnéd, hiába a tartalomba teszi be az Apple Mail.

Drag & Drop nem működik? Valamelyik beállításban nem lehet megadni, hogy ne mutassa a valódi képet hanem csak listázza ki?

Aláírás 

Aktív

Bejegyzések: 314
Rank
Dufi avatar

# 37 - 2008. feb. 27. @ 09:25

Nem lehet megadni, pont ezért mondom.
Egyenlőre egy bugnak könyveltem el, mert egy windowsos mail csatolmányát tudja kezelni
A probléma már ott van hogy a mac-es mail csak úgy belerakja ahelyett, hogy egy kis ikont csinálna, hogy csatoltam a képet és majd megnézhetem, ahelyett hogy beledobná a tartalomba.
több különböző méretű kép csatolásával az email teljesen csúnya, áttekinthetetlen.

Aláírás 

http://www.duffek.extra.hu/

Törzsvendég

Bejegyzések: 616
RankRank
MacBook1.83 avatar

# 38 - 2008. feb. 27. @ 18:50

Arra en is gondoltam, de nincs olyan, hogy ekkor meg ekkor ne adjon szint :-(

Aláírás 

MacBook 1.83 - 2 GB volt, de mar MacBook 2.1 - 2 GB lett belole - thx XMS

Macőrült

Bejegyzések: 4409
RankRankRankRank
EDM avatar

# 39 - 2008. feb. 27. @ 19:03
Dufi - 2008 feb. 27. @ 09:25

Nem lehet megadni, pont ezért mondom.
Egyenlőre egy bugnak könyveltem el, mert egy windowsos mail csatolmányát tudja kezelni
A probléma már ott van hogy a mac-es mail csak úgy belerakja ahelyett, hogy egy kis ikont csinálna, hogy csatoltam a képet és majd megnézhetem, ahelyett hogy beledobná a tartalomba.
több különböző méretű kép csatolásával az email teljesen csúnya, áttekinthetetlen.

Az sem jó, hogy nem belehúzod, hanem az attach gombot használod és kipipálod a a send windows friendly attachment opciót?

Aláírás 

Boldog Karácsonyt.

Aktív

Bejegyzések: 217
Rank
norbi2k avatar

# 40 - 2008. márc. 05. @ 10:25

Üzenet szabály létrehozásánál kitöröl minden levelemet, megprobáltam beállítani hogy az a Address Book-ban szereplő neveket színnel jelölje, erre mikor rárakom a szűrőt néhány levelet megjelöl a többi 400-at meg kidobja, de nem a kukába hanem sehova, csak eltünnek, utána time machine és mindent visszaállítok, megpróbálom megint és ugyanez csak éppen más leveleket jelöl meg a többi eltünik. Valaki tudja miért lehet ez?

Aláírás 

MacBook 2.16/iPod Nano/Canon EOS-40D Flickr

Aktív

Bejegyzések: 125
Rank
matesz avatar

# 41 - 2008. márc. 06. @ 08:24

sziasztok,
hogyan lehet megoldani azt,hogy a letöltött levelek csak a smart folderben jelenjen meg,ne pedig kétszer /inbox+smart/
köszönöm

Moderátor

Bejegyzések: 5040
RankRankRankRankRank
esőjáró avatar

# 42 - 2008. márc. 06. @ 08:48

Sehogy. Mert a Smart folder nem egy új mappa, hanem egy lekérdezés eredeménye, amelyik a beállított paramétereknek megfelelő leveleket mutatja meg neked a mailboxon belül. Nincs duplikácó, a levél csak egyszer foglalja a helyet. Próbáld meg pozitívan felfogni. :) Az iTunes ugyanígy működik, a Libraryban benne van az összes zene, és a Smart Playlistek biztosítanak hozzájuk gyors elérést.

Törzsvendég

Bejegyzések: 641
RankRank
treffhetes avatar

# 43 - 2008. márc. 06. @ 09:12

A smart folder nem valós folder, hanem csak egy virtuális gyűjteménye azoknak a leveleknek, amelyelyekre megfelel a filter amit beállítottál.
A smart foldernek pont az a lényege, hogy anélkül, hogy egy bizonyos levelet el kellene mozdítanod az eredeti helyéről, akár több olyan smart folder-t is csinálhatsz amikbe belekerül.
Mivel a keresőfeltételeket bármikor állíthatod, ezért ha módosítasz rajtuk, akkor nem biztos hogy ugyanazokat a leveleket látod majd benne.

remélem nem fogalamaztam túl bonyolultan ;-)

szerk: ergo, ha nem akarod látni az ominózus leveleket az inbox-ban akkor nem a smart folder a te barátod, hanem a sima folder és valami automata áthelyező szabály a mail preferences/ rules -ban

Aláírás 

Macbook 2.0CD. Már csak az alaplap és a képernyő az eredeti.
De azért jó

Törzsvendég

Bejegyzések: 683
RankRank

# 44 - 2008. márc. 20. @ 12:59

Tud valaki valami okosat, hogy a csatolmányok kiterjesztését ne toldja meg egy plusz betűvel ez a dög.

Aláírás 

F7

Macőrült

Bejegyzések: 2122
RankRankRankRank
petnekiabel avatar

# 45 - 2008. márc. 20. @ 13:14

Még nem találkoztam ezzel (szerencsére), a Mailben az Edit / Attachments / Always Send Windows Friendly Attachments ki van pipálva? Hátha az hatással van rá.

Aláírás 

http://support.apple.com/kb/index?page=search

Aktív

Bejegyzések: 210
Rank

# 46 - 2008. márc. 20. @ 14:45

Gyuri! Ne használj ékezetet a küldendő file nevében.

Aktív

Bejegyzések: 210
Rank

# 47 - 2008. márc. 20. @ 14:46
Gyuri - 2008 márc. 20. @ 12:59

Tud valaki valami okosat, hogy a csatolmányok kiterjesztését ne toldja meg egy plusz betűvel ez a dög.

Ne használj ékezetet a küldendő file nevében.

Törzsvendég

Bejegyzések: 683
RankRank

# 48 - 2008. márc. 20. @ 14:49
kulapintyo - 2008 márc. 20. @ 14:46

Gyuri - 2008 márc. 20. @ 12:59

Ne használj ékezetet a küldendő file nevében.

Köszönet!
Hát nem lett a kedvenc állatom a leopárd.

Aláírás 

F7

Aktív

Bejegyzések: 25
Rank
reclipse avatar

# 49 - 2008. márc. 28. @ 19:46

sziasztok!
az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet azt beállítani, hogy a fiókok ne kérjenek állandóan újra és újra jelszót… hiába a pipa, hogy mentse, folyton kéri…

Aktív

Bejegyzések: 5
Rank
sántalaci avatar

# 50 - 2008. márc. 28. @ 19:55

sziasztok. segítséget kérnék. nem tudom, hogy a Mail program segítségével hogyan tudnám letölteni a hotmailes leveleimet.
:)

Oldalak száma: 2