Új fórum témák
- Fotó Slideshow MAC OS 9-r ...
- Új MacBook iSight problém ...
- Mac PRO HDD slot probléma ...
- Dvd studio pro segitseg
- De mikor jelenik meg a Hó ...
- ledobnak a progik
- Kötegelt parancsvégrehajt ...
- Külső effektek premiere-b ...
- Airport nyomtató net nélk ...
- localhost parallels alatt ...
- Boot Camp Light Sensor pr ...
- Linux G4
- Mac Mini G4 airport. Honn ...
Friss fórum válaszok
Új témák: társalgó
Friss válaszok: társalgó
- Le a magyarországi apple ...
- RAW-WAR 36
- Belefagytak a szökőévbe a ...
- [OFFtopik] Fotózásról min ...
- MacWorld 2009: még a csev ...
- Azonnali kérdések topicja ...
- bM design 2008
- Olvassátok el! Életbevágó ...
- Egy kis segítséget kérnék ...
- Februári találkozó
- diafilmek nektek
- Sid Meier's Pirates for M ...
- Vortex - Volt Brokenstone ...
Nyitva a bolt:
iPhone 3G
http://store.apple.com/us/browse/home/shop_iphone/family/iphone?mco=MTE2NTQ
háát szerintem nem lett vlami nagy szám… küsőben is alig vátozott, meg a tudása se sokkal növekedett..Viszont az ára nagyon komoly, mi lesz most a nepperekkel?
:DMég van egy bő hónapjuk, hogy kiszórják a készletet.
Persze, sokan nem követik ennyire az eseményeket, de azért a célközösség az még is csak itt van a bm-en valamilyen szinten, és képben van…
háát szerintem nem lett vlami nagy szám… küsőben is alig vátozott, meg a tudása se sokkal növekedett..Viszont az ára nagyon komoly, mi lesz most a nepperekkel?
:DMég van egy bő hónapjuk, hogy kiszórják a készletet.
Persze, sokan nem követik ennyire az eseményeket, de azért a célközösség az még is csak itt van a bm-en valamilyen szinten, és képben van...
Lesz még itt móka és kacagás :)))
Akkor ezek szerint hamarosan lesz iTunes- bolt is M.o-on? Sokan erre vártunk már évek óta…
Már csak a Nav N Go-nak kell bejelentenie az iGO 8 for iPhone-t és meg is van a tökéletes all-in-one-handheld-device:)
Ráadásul a magyar zenei piacnak is jót tenne a Store megjelenése, szerintem…
Miután láttam, hogy nem lehet rátok számítani, gondoltam, nyitok egy topicot a kérdésnek, hogy Jesus meg Csy agyvérzést kapjanak, aztán letettem ördögi tervemről és rákerestem a Google-ban. Nem találtam szitázott T-mobile-os iPhone képet, de olyat sem, amin a hátoldala látható. Mondjuk ott az Apple logója van.
Miután láttam, hogy nem lehet rátok számítani, gondoltam, nyitok egy topicot a kérdésnek, hogy Jesus meg Csy agyvérzést kapjanak, aztán letettem ördögi tervemről és rákerestem a Google-ban. Nem találtam szitázott T-mobile-os iPhone képet, de olyat sem, amin a hátoldala látható. Mondjuk ott az Apple logója van.
De csak mert eddig idehaza nem volt forgalomban ;)
:D
lesz is rajta artisjus matrica, meg t-mob logo. sôt, most olvastam, h a hírközlési felügyelet már fontolgatja, h regisztrációs adó is legyen rá, mb-onként 1500ft (méltányos összeg), valamint szeretnének jóléti adót is rá, hiszen apple termékeket csak tehetôs sznobok vásárolnak, ôk meg ugye fizessenek. a vpop pedig -mivel amerikából jön a cucc- egy +40%-os büntetôvámot tervez rá kivetni, az állambiztonságiak pedig 25k ft pótlékot -mivel helymeghatározásra is alkalmas…
ja, igen, a bkv is üzletet lát az iphone-ban, már tervezik a külön iphone vonaljegyet: iphone-nal csak ilyen birtokában utazhatsz a metrón, ha használni is akarod utazás közben, akkor iphone-használati vonaljegyet kell majd váltani, ami 25%-kal drágább a sima iphone vonaljegynél…
ja, igen, a bkv is üzletet lát az iphone-ban, már tervezik a külön iphone vonaljegyet: iphone-nal csak ilyen birtokában utazhatsz a metrón, ha használni is akarod utazás közben, akkor iphone-használati vonaljegyet kell majd váltani, ami 25%-kal drágább a sima iphone vonaljegynél…
Ez nagyon jó, tetszik! :-D Könnyesre nevettem magam, köszi!
Láccik, hogy lúzer telóhasználók vattok.
Hát hol is lehetne másutt a szíííp magenta trébomil lógő, mint elöl. Hogy jól lássa ja paraszt.
Vanik ollan szitafössték, amit, ha illen műanyagra szitáznak reája, hát a büdös életben el nem tünteted. Csak flexszel.
(Azért az durva, hogy a Store-ból a toplista szerint több MacBook Air-t adnak el, mint MacBookot.)
Szerintem lehetséges, hiszen nem csak az online store van a világon, a legtöbben kereskedőnél vásárolnak, csak az “elfoglalt” üzletemberek, meg a felsővezetők talán nem..
Kiadja a titkárnőnek, hogy mire visszaér Bostonból, legyen meg az új laptopja az asztalán, a titkárnő, meg megrendeli online, kihozzák beüzemelik (gondolom az USA-ban így megy....)
A MacBook vásárlók meg inkább egyszerűbb emberekből kerülnek ki, akik szeretik maguk intézni a dolgokat, ennyire egyszerű…
De, az is lehet, hogy nincs igazam :-D
Ha úgy vesszük, ott sok ember van, akinek félnapos út elmenni bármilyen boltba, ahol MacBookot vásárolhatna, tehát szerintem elég sokan rendelik online.
(Tudtommal kiszállításnál ott csak a kezedbe nyomja a futár a dobozt, és kész. Ha bármi gond van, telefonon lehet reklamálni.)
Bennem is felmerült, hogy esetleg manipuláció, vagy valahogy az árat is beleszámítják, tehát 1 eladott Macbook kevesebbet ér a listán, mint egy Air, de végül is… Miután semmiféle rálátásom nincs az ottani piacra, hajlamos vagyok a legegyszerűbb magyarázatot elfogadni, tehát hogy igazat mondanak. Bár Gruber tényleg jól mondja, hogy az Apple húzásait elemezni maga a Kremlinológia.