Új fórum témák
- HD Sentinel for MAC? Mere ...
- upc chello probléma
- Fotó Slideshow MAC OS 9-r ...
- Új MacBook iSight problém ...
- Mac PRO HDD slot probléma ...
- Dvd studio pro segitseg
- De mikor jelenik meg a Hó ...
- ledobnak a progik
- Kötegelt parancsvégrehajt ...
- Külső effektek premiere-b ...
- Airport nyomtató net nélk ...
- localhost parallels alatt ...
- Boot Camp Light Sensor pr ...
Friss fórum válaszok
Új témák: társalgó
Friss válaszok: társalgó
- Azonnali kérdések topicja ...
- Le a magyarországi apple ...
- Februári találkozó
- hdd probléma
- RAW-WAR 36
- Belefagytak a szökőévbe a ...
- Olvassátok el! Életbevágó ...
- Sid Meier's Pirates for M ...
- [OFFtopik] Fotózásról min ...
- MacWorld 2009: még a csev ...
- bM design 2008
- Egy kis segítséget kérnék ...
- diafilmek nektek
Addig is amíg várakozik mindenki itt egy videó:
http://gizmodo.com/384526/exclusive-video-psystar-in-the-wild
Psystar-os OS X-et futtató PC-t szereztek meg (anno volt a hír, hogy ilyeneket gyártanak majd).
Addig is amíg várakozik mindenki itt egy videó:
http://gizmodo.com/384526/exclusive-video-psystar-in-the-wild
Psystar-os OS X-et futtató PC-t szereztek meg (anno volt a hír, hogy ilyeneket gyártanak majd).
Jujj! Nem kicsit hangos az a tákolmány…
Erre vártam nemis tudom hány hónapja? Legkisebb modellben ugyanaz a vinyó, ugyanaz a GPU, a RAM 800MHz-es lett, ergo nehezebben beszerezhető..... nagyon gáz.
A nagykerben még 100db fölötti készlet van a kifutó szériából, ha valami jó akció lesz, lehet hogy inkább a kifutót veszem meg. Meglássuk.. :)
Erre vártam nemis tudom hány hónapja? Legkisebb modellben ugyanaz a vinyó, ugyanaz a GPU, a RAM 800MHz-es lett, ergo nehezebben beszerezhető..... nagyon gáz.
A nagykerben még 100db fölötti készlet van a kifutó szériából, ha valami jó akció lesz, lehet hogy inkább a kifutót veszem meg. Meglássuk.. :)
Hááát szerintem olyan k@rva nagy akcióra nem számíthatunk, mert jóformán hozzá sem nyúltak :D
Akció vicc volt. Felemelték az árat 5%-kal, leárazták 8%-kal… Gáz. Szerintem kicsit agresszívebb módon kell olcsóvá tenni. Bár az új nem lett nagyon nagy eresztés változtatások terén. A Mac Pro akció anno sikeres volt, de akkor durván leárazták a gépeket, ahogy kell.
ez a frissites megint bemutatta h mennyire ertelmetlen varni a frissitesre ha az epp aktualis model megfelelo neked…Nem volt értelmetlen mert most ugyanazért a pénzért erősebb gépet kapok.. :)
jah csak elotte honapokig szenvedtel egy geppel, es a mostani frissites tenyleg meg fog latszani a gep teljesitmenyen… :)
esetleg vard meg a kovetkezot,garantalom h per ghzvel tobbet fog tudni,az ara pedig valoszinuleg valtozatlan lesz! :D
Pár GHz még meg is érné, de gyanítom, hogy csak 2-300 MHz lesz, az is csak prociba. :)
“ez a frissites megint bemutatta h mennyire ertelmetlen varni a frissitesre ha az epp aktualis model megfelelo neked…”
Azért ez nem feltétlenül igaz, mert ha a svájci árakat veszem alapul, akkor némi árcsökkenés is valószínű. Nem tudom, hogy az ITM CE ebből mit vesz át, de például a 24"-es iMac európai ára a korábbinál 60.000 forinttal jobb lett.
“ez a frissites megint bemutatta h mennyire ertelmetlen varni a frissitesre ha az epp aktualis model megfelelo neked…”
Azért ez nem feltétlenül igaz, mert ha a svájci árakat veszem alapul, akkor némi árcsökkenés is valószínű. Nem tudom, hogy az ITM CE ebből mit vesz át, de például a 24"-es iMac európai ára a korábbinál 60.000 forinttal jobb lett.
Jóárasították.