Az online Mac oktatas

RSS

Üdvözlünk a magyar Macintosh fórumon!   ·   Belépés   ·   Regisztráció
Fórum kezdőlap » Szoftver » Rendszer » Magyar ikonok :: iHun
Oldalak száma: 4
Magyar ikonok :: iHun
Aktív

Bejegyzések: 376
Rank
hecsedli avatar

# 51 - 2007. máj. 30. @ 23:29

Juppy!! Öt új ikon!
Innen töltsd le!

Aláírás 

Designer,CG artist,SoundDesigner
http://www.nuanceworkshop.eu
MacBook, AirPort Extreme, iPhone

Aktív

Rank
hecsedli avatar

# 52 - 2007. máj. 31. @ 00:55

Neeeee… teljesen el vagyok keseredve… Ti eddig végig fehér háttér előtt láttátok az ikonokat? Mert direkt rajzoltam hozzá hátteret, csak eddig nem ágyaztam a dmg-be.. most lehet látni a feliratot, a tükröződést, mega fekete hátteret?

Aláírás 

Aktív

Bejegyzések: 106
Rank

# 53 - 2007. máj. 31. @ 01:15

Feka háttér, tükröződés, aláírás, minden van. Teljesen oké!
A szélesebb közönség elérése érdekében:) én is javaslom az OPCIONÁLISAN választható mai Magyarország Findert.

Macőrült

Bejegyzések: 2207
RankRankRankRank
xero avatar

# 54 - 2007. máj. 31. @ 01:39

Minden elismerésem.. egyszerűen gyönyörű..
A rubik kockát egyből be is raktam work folder iconnak. :) Csak így tovább!

szerk: azt meg lehet tudni milyen eszközökkel követed el őket? SW HW szinten?:)

Aláírás 

MacBook Pro 2.2 - PowerMac G4 - Time Capsule - iPod - iPhone 3G

Veterán

Bejegyzések: 1541
RankRankRank
szakimac avatar

# 55 - 2007. máj. 31. @ 05:19

csodaszépek, gratulálok és köszönöm!!!

Macőrült

Bejegyzések: 3846
RankRankRankRank
atkusz avatar

# 56 - 2007. máj. 31. @ 06:36

Hihetetlen jok. Megegyszer gratula.

Aláírás 

“Az élet a jövő, s nem a múlt.” Richard Rahl.

Veterán

Bejegyzések: 1162
RankRankRank
gulyás avatar

# 57 - 2007. máj. 31. @ 06:52

Király! Ügyesek vagytok :) Külön gratula a történelmi Magyarország ikonért :)

Aláírás 

http://www.e-m-i.hu

Aktív

Rank
hecsedli avatar

# 58 - 2007. máj. 31. @ 10:30

Köszönöm az elismeréseket.. Sokat segítenek, jó úgy dolgozni, hogy tudom, hogy van kinek és hogy értékelik a munkám!

xero - 2007 máj. 31. @ 01:39

milyen eszközökkel követed el őket? SW HW szinten?:)

Már írtam fentebb, Adobe Flashben rajzolom őket, Wacom INTUOS 3 A4-es táblával, teljesen vektorosan, 512x512-ben. PNG-be exportálom és Img2Icns-al lesznek Mac ikonok. FreeDMG-vel készítek image képet és szintén Flashben rajzolom meg a hátteret..
SW HW? most hülyén érzem magam.. ezek mit jelentenek? :):)

Aláírás 

Macőrült

Bejegyzések: 2207
RankRankRankRank
xero avatar

# 59 - 2007. máj. 31. @ 10:33
hecsedli - 2007 máj. 31. @ 10:30

Köszönöm az elismeréseket.. Sokat segítenek, jó úgy dolgozni, hogy tudom, hogy van kinek és hogy értékelik a munkám!

xero - 2007 máj. 31. @ 01:39
milyen eszközökkel követed el őket? SW HW szinten?:)

Már írtam fentebb, Adobe Flashben rajzolom őket, Wacom INTUOS 3 A4-es táblával, teljesen vektorosan, 512x512-ben. PNG-be exportálom és Img2Icns-al lesznek Mac ikonok. FreeDMG-vel készítek image képet és szintén Flashben rajzolom meg a hátteret..
SW HW? most hülyén érzem magam.. ezek mit jelentenek? :):)

software hardware :)
De kimerítő választ adtál.. :) mostmát tudom miért akarok wacom táblát :D

Aláírás 

MacBook Pro 2.2 - PowerMac G4 - Time Capsule - iPod - iPhone 3G

Aktív

Rank
hecsedli avatar

# 60 - 2007. máj. 31. @ 10:41
xero - 2007 máj. 31. @ 10:33

mostmát tudom miért akarok wacom táblát :D

Álom.. komolyan.. elképesztően kényelmes és EGÉSZSÉGES, nem görcsöl utána a kezed! nah, ez a reklám helye volt.
További jó töltögetést, lehet este még jelentkezem újabbakkal!

Aláírás 

Törzsvendég

Bejegyzések: 874
RankRank
xedos avatar

# 61 - 2007. jún. 01. @ 15:16

Egyre több kollégámnak tetszik…
Köztük van egy aki szerkeszti a http://www.oskultura.hu oldalt.... Ő kérdezi, hogy felhasználhatná-e ott ezekete?

Aláírás 

Macbook PRO múlt> alu iMac-Macbook Pro -Powerbook-ibook-iMac

Aktív

Rank
hecsedli avatar

# 62 - 2007. jún. 01. @ 15:29
xedos - 2007 jún. 01. @ 15:16

Egyre több kollégámnak tetszik…
Köztük van egy aki szerkeszti a http://www.oskultura.hu oldalt.... Ő kérdezi, hogy felhasználhatná-e ott ezekete?

Persze, ha valahol feltünteti a nevem, hogy én készítettem őket és az elérhetőségem, akkor nyugodt szívvel az összeset:) Most nem leszek két napig szóval ha azt írnád vissza, hogy pontosan mit írjon akkor: Váró Péter, http://www.nuanceworkshop.eu, és +3630 330 38 78

Aláírás 

Törzsvendég

RankRank
xedos avatar

# 63 - 2007. jún. 01. @ 16:33

Köszi! Tovább kültem neki. Akkor keres majd!

Aláírás 

Macőrült

Bejegyzések: 4243
RankRankRankRank
SolarEclipse avatar

# 64 - 2007. jún. 01. @ 17:17

ez k...a jó :) a kuka kivételével cseréltem mind. grat.
jah és még még még ikont :D

Aláírás 

Roland Mc 202, JoMoX XBase09, Korg MS2000, PowerBook G4 17”, Newton 130

bM Függő

Bejegyzések: 6666
RankRankRankRankRank
kemeng avatar

# 65 - 2007. jún. 01. @ 18:29

Elso probalkozasra nagyon jo.

1) En a ‘tortenelmi’ Magyarorszag (1921 elotti) ikonjat nem eroltetnem (ez a szemelyes velemenyem, itt ugy latom megoszlanak a velemenyek), de legalabbis csinalnek egy nem windowsos keppel ellatot jelenlegi hatarvonalakat tukorzo Finder ikont is.
2) Fenyt a Szarvasra, Vizslara es a Rovasirasos fa metszetre, Ijjra, Tekert rubik kockara nem tennek, vagy legalabbis nem igy.
3) Tortenelmi Magyarorszagra, es a Tarsolyra nem merolegesen tennem a fenyt, picit valamennyire megdontve...ne legyen ennyire szabalyos.
4) Vizsla formavilagan (test) finomitanek (pld milyen toke van, vagy legyen neki vagy legyen nosteny, ne hibrid :D, es eleg gorbehatu, hatalmas bele van, tovabba a farka abszolut nem stimmel - vagy vagott, vagy ahogy mostanaban szoktak, nem vadasz vizslanal meghagyott farokkal, de a vizsla semmikep sem ilyen ‘rovidfarku’ allat, illetve a hatso laba is hosszabb vekonyabb az eletben - probalj megnezni vizslakrol par kepet), jo ez a beules (tenyleg hasonloan szoktak), de a ‘vadaszpoz’ sokkal jellegzetesebb lehetne:)
5) iTunes lant nem tul valosaghu, tobb kontur kellene
6) Fa metszeten 11 oranal levo repedes nem eletszeru (igy nem hasad sosem a fa), inkabb tegyel oda egy kis csomot:)
7) Hol a hur az ijjon? (hur nelkul nem igy allna)

Remelem nem veszed sertesnek a fenti 7 pontot, ugyes vagy, gratulalok!

Törzsvendég

Bejegyzések: 513
RankRank
zandirham avatar

# 66 - 2007. jún. 01. @ 18:58

Kemeng és más kollégákkal ellentétben nekem így tetszik az összes ikon ahogy van, főként a nagy Magyarország finder ikon. Fontosnak tartom itt elmondani (mert mások is fontosnak tartották ennek ellenkezőjét hosszan sulykolni), hogy igenis helyes ilyen apróságokban is kifejezni nemzeti érzésünket. Más nemzetek is megteszik ezt (amerikai, angol, francia, német, stb.). Mielőtt még valakik ösvényre futnának: nem tartozom sem jobbra sem balra semmi féle szervezethez, viszont tombol bennem az egészséges nacionalizmus.

Aláírás 

http://www.zandirhamart.hu

Veterán

Bejegyzések: 1758
RankRankRank

# 67 - 2007. jún. 01. @ 19:12

zandirham: mielőtt leírod a dolgokat fontosnak tartottam volna átgondolni, hogy a nagy Mo. akkori lakosságának kevesebb, mint fele volt magyar, így nacionalizmusról se beszélhetnél. Hát nézd, most te azt állítod, hogy nem hazafi, aki a mai Magyarországot tartja hazájának, mert csak abban él a nemzeti öntudat, aki a régmúltat síratja. Annyira gáz, hogy (a “kis")Magyarországért dobog a szívem....

Hecsedlinek pedig annyit mondok, hogy folytassa munkásságát, mert nagyon tehetséges. A tehetség nézőponttól független. Eszméletlenül szépen rajzolsz! Minden elismerésem!

Aláírás 

est 2005.07.01.
iMac24+akai mpd24 + iphone (--örül a fejem. :-)

Törzsvendég

RankRank
zandirham avatar

# 68 - 2007. jún. 01. @ 19:17
Gabidzsi - 2007 jún. 01. @ 19:12

zandirham: mielőtt leírod a dolgokat fontosnak tartottam volna átgondolni, hogy a nagy Mo. akkori lakosságának kevesebb, mint fele volt magyar, így nacionalizmusról se beszélhetnél. Hát nézd, most te azt állítod, hogy nem hazafi, aki a mai Magyarországot tartja hazájának, mert csak abban él a nemzeti öntudat, aki a régmúltat síratja. Annyira gáz, hogy (a “kis")Magyarországért dobog a szívem....

Hecsedlinek pedig annyit mondok, hogy folytassa munkásságát, mert nagyon tehetséges. A tehetség nézőponttól független. Eszméletlenül szépen rajzolsz! Minden elismerésem!

Neked meg érdemes volna alaposan átolvasni a sorokat. Nem írtam ilyeneket. Nem szánom magyarázkodásnak mert nincs miért. Ahogy én látom téged valamiér sért a nagy Magyarország és az ehhez kapcsolódó történelem. Miért? Tényleg érdekel!

Aláírás 

Macőrült

Bejegyzések: 3846
RankRankRankRank
atkusz avatar

# 69 - 2007. jún. 01. @ 19:20

Engem peldaul egyatalan nem zavar a nagy Magyarorszag, csak en a kicsiben nottem fel, es annak ismerem sok szegletet, en ezert kerdeztem, hogy lesz-e mai Magyarorszag Finder ikon.

Aláírás 

“Az élet a jövő, s nem a múlt.” Richard Rahl.

bM Függő

Bejegyzések: 7327
RankRankRankRankRank
Bachman avatar

# 70 - 2007. jún. 01. @ 19:43

hecsedli, lehet egy kérés?

A png előtti állapotot (a vektorosat, eps-ben) nem szúrnád be a dmg-be? A dashboard ikon nagyot üt!!

Aláírás 

---> http://bakman.hu <---

Veterán

Bejegyzések: 1758
RankRankRank

# 71 - 2007. jún. 01. @ 19:45
zandirham - 2007 jún. 01. @ 19:17

Gabidzsi - 2007 jún. 01. @ 19:12

Neked meg érdemes volna alaposan átolvasni a sorokat. Nem írtam ilyeneket. Nem szánom magyarázkodásnak mert nincs miért. Ahogy én látom téged valamiér sért a nagy Magyarország és az ehhez kapcsolódó történelem. Miért? Tényleg érdekel!

Engem nem sért a hozzá kapcsolódó történelem, csak az szúr szemet nekem, hogy most boldog-boldogtalan rárakja az autójára, pólójára, karjára… stb. mintha valami divat lenne. Olyan szimbólum, amely nem hordoz eredetileg magával semmilyen felháborító dolgot. Ebben teljes mértékben egyetértek veled. A mai undorító politika azonban ezt is felhasználja eszközként, s ezért kezdett el járni az agyam rugója, mert átalakult a jelentése napjainkban sőt olyaok is használják, akik csak látják, hogy ez most “menő”.
Na, nembaj, ezen nem veszünk azért össze. :-)
Csak leírtam a véleményemet, ahogy te. :-)

Aláírás 

est 2005.07.01.
iMac24+akai mpd24 + iphone (--örül a fejem. :-)

Törzsvendég

RankRank
zandirham avatar

# 72 - 2007. jún. 01. @ 19:49

Teljesen igazad van abban, hogy mennyire átalakulnak alapjelentések...de ez már egy másik topic. :)))

Aláírás 

bM Függő

RankRankRankRankRank
kemeng avatar

# 73 - 2007. jún. 02. @ 02:35

zandirham azt hiszem a velemenyem meg leirhatom

Törzsvendég

RankRank
zandirham avatar

# 74 - 2007. jún. 02. @ 05:44
kemeng - 2007 jún. 02. @ 02:35

zandirham azt hiszem a velemenyem meg leirhatom

Persze! Mint ahogy én is.

Aláírás 

Aktív

Rank
hecsedli avatar

# 75 - 2007. jún. 02. @ 18:59

Nah! Visszatértem.. mármint kicsiny szobámba:) Reagálok.
1)Még mindig Köszönöm az elismeréseket
2)Nagymagyarország nem divatból van ott, hanem a Windows logóhoz képest és egy enyhe nemzeti érzéssel fűszerezve érthető belőle az üzenet. Nem szeretnék belőle készíteni fordítottan semmit, akinek nem tetszik készít saját ikont, ez az én világom, aki velem tart, HAJRÁ!
3)bachman: sajnos nem adhatom oda. egyetlen munkámat sem adtam még senkinek oda, még a pénzes munkáim forrását sem adom el, ennek több oka is van, ezekbe most nem mennék bele, ha megjelenik a Leopard majd láthatod 512x512-ben őket, ami szerintem rendkívül részletgazdag lesz, mindent megfigyelhetsz róla.

kemeng - 2007 jún. 01. @ 18:29

Elso probalkozasra nagyon jo.
1) En a ‘tortenelmi’ Magyarorszag (1921 elotti) ikonjat nem eroltetnem (ez a szemelyes velemenyem, itt ugy latom megoszlanak a velemenyek), de legalabbis csinalnek egy nem windowsos keppel ellatot jelenlegi hatarvonalakat tukorzo Finder ikont is.

Erre fentebb reagáltam.

2) Fenyt a Szarvasra, Vizslara es a Rovasirasos fa metszetre, Ijjra, Tekert rubik kockara nem tennek, vagy legalabbis nem igy.

Amikor régebben írtam, hogy még javításra roszul egy pár, abban benne van az is, hogy szebb csillanást, néhol jobb íveket stb. kapnak.

3) Tortenelmi Magyarorszagra, es a Tarsolyra nem merolegesen tennem a fenyt, picit valamennyire megdontve...ne legyen ennyire szabalyos.

Ez egyéni ízlés kérdése.. de amikor gondolkozom majd a továbbfejlesztésen, lehet lesz egy olyan ötletem, amit az egészre alkalmazni fogok, mármint így fény terén.

4) Vizsla formavilagan (test) finomitanek (pld milyen toke van, vagy legyen neki vagy legyen nosteny, ne hibrid :D, es eleg gorbehatu, hatalmas bele van, tovabba a farka abszolut nem stimmel - vagy vagott, vagy ahogy mostanaban szoktak, nem vadasz vizslanal meghagyott farokkal, de a vizsla semmikep sem ilyen ‘rovidfarku’ allat, illetve a hatso laba is hosszabb vekonyabb az eletben - probalj megnezni vizslakrol par kepet), jo ez a beules (tenyleg hasonloan szoktak), de a ‘vadaszpoz’ sokkal jellegzetesebb lehetne:)

Ebben egyet értünk, hogy fiú legyen vagy lány, meg, hogy részkletesebb legyen. Vadászpóz azonban nem lesz, nem gazdaságos ikon méretben, elején én is azt akartam.

5) iTunes lant nem tul valosaghu, tobb kontur kellene

iTunes lant pont olyan mint egy festmény. Épp ezért szép:)

6) Fa metszeten 11 oranal levo repedes nem eletszeru (igy nem hasad sosem a fa), inkabb tegyel oda egy kis csomot:)

Majd a javításnál.

7) Hol a hur az ijjon? (hur nelkul nem igy allna)

Nagyitsd csak fel! Jé, ott van:)
Köszönöm a kritikát, keddig jön egy újabb adag! Töltsétek, HAJRÁ!

Aláírás 

Törzsvendég

Bejegyzések: 541
RankRank
gida8 avatar

# 76 - 2007. jún. 02. @ 19:34

Hajrá H.!
Csak így tovább! Ezek a TE ikonjaid, olyanok legyenek amilyennek jónak látod, tartalombeli kritikát ne fogadj el. “...nem szerethet mindenki...”

Aláírás 

iMac core duo 17"---Macbook---iPod nano

Aktív

Bejegyzések: 446
Rank
St.Joe avatar

# 77 - 2007. jún. 03. @ 17:10

Én szeretném nagyon megköszönni a munkádat! További sok sikert ebben és egyéb munkáidban!

Aláírás 

St.Joe
MacBook Pro, 2,53 GHz, 15”
http://www.steiner.org.hu

bM Függő

RankRankRankRankRank
kemeng avatar

# 78 - 2007. jún. 04. @ 07:46

Ha már annyira nemzeti érzés fog el itthon mostanság sokakat (es nem tudok, ugy egy vonatberletet se venni, hogy egy magat ‘56-osnak mondo balrol ne magyarazzon a fulembe, milyen szar is itthon lakni - tegnap tortent), es meg akarjuk mutatni a vilagnak, és a kornyekunkben eloknek, illetve magunknak, hogy mekkorak is voltunk valaha, es milyen igazsagtalan a tortelelem, akkor elesebb lenne a kulonbseg, ha lenne egy jelenlegi Magyarorszag hatarait bemutato ikon is. Ugye?

Szerintem lehetne ugy forgatni azt a vadaszpozt, hogy gazdasagossa valjek. Foleg, ha ‘original’ vadasz vizslat csinalnal (annak ugyamos rovid a farka...vagott, hogy vadaszas kozben ne csorogjon vele:P)

Lant olyan mint egy festmeny...ezzel vitatkoznek, habar en csak 128*128 ban latom...lehet, hogy nalad pont ez a baj, latod nagyobban is. Szerintem tobb helyutt hianyoznak az arnyekok, konturok rola…

Hol a hur az ijjon?...128*128-ban fekete hatter elott franko nem latszik...szoval nincs ott, de ez mar tenyleg nagyon reszlet kerdes.

Aktív

Rank
hecsedli avatar

# 79 - 2007. jún. 04. @ 07:52
kemeng - 2007 jún. 04. @ 07:46

… de ez mar tenyleg nagyon reszlet kerdes.

kákán is csomó? hidd el, nem most kezdtem grafikával foglalkozni és nem ezek az első ikonjaim, tudom hogy mit miért csinálok. örülök ha építed a kritikával a rajzaim csak tudd, hol a határ.. de amint azt mondom, hogy az ikonok végleges kiadásba jutottak, akkor nyugodtan előállhatsz új kritikával, mert akkor már túl vagyunk a javításon. máskülönben legyél konkurencia, csinálj te is ikonokat! versenyhelyzetben jobban megy az alkotás :):)

Aláírás 

bM Függő

RankRankRankRankRank
kemeng avatar

# 80 - 2007. jún. 04. @ 08:04

OFF
Miért jobb lesz, ha nagy Magyarorszag-ot kitesszük a kocsira, ikonnak, zaszlora, karra oldalra, stb? Az visszaforgatja a tortenelem keretket?

Esegleg akkor kellett volna leginkabb problemazni, amikor anno megszuletett az elcsatolasrol a dontes (lsd. torokok), de tortenelemben sosem jo a “mi lett volna ha” kezdetu mondatokon tul sokat ragodni.  Ha jozan esszel belegondol valaki akkor nincs realis esely arra a kozeljovoben, hogy ezek a teruletek, es nepesseguk visszacsatolodjon hozzank (atvitt ertelemben erre talan az EU szolgalna). Vagy esetleg haboruzzunk mindenkivel? Mit lehet tenni? Szerintem ilyen modon semmit, sajnos. En is igazsagtalannak tartom egesz Trianont, es velejarojat, mint ahogy minden jozan eszu magyar erzelmu ember...de ezen valtoztani nem lehet, es nem is lenne ertelme (csak haborut szulne). Azzal kellene foglalkoznunk amink van, nem jo magyar szokaskent a masik hazatajat nezni, es allando jelleggel a multat felhantorgatni.
ON

bM Függő

RankRankRankRankRank
kemeng avatar

# 81 - 2007. jún. 04. @ 08:14
hecsedli - 2007 jún. 04. @ 07:52

kemeng - 2007 jún. 04. @ 07:46
… de ez mar tenyleg nagyon reszlet kerdes.

kákán is csomó? hidd el, nem most kezdtem grafikával foglalkozni és nem ezek az első ikonjaim, tudom hogy mit miért csinálok. örülök ha építed a kritikával a rajzaim csak tudd, hol a határ.. de amint azt mondom, hogy az ikonok végleges kiadásba jutottak, akkor nyugodtan előállhatsz új kritikával, mert akkor már túl vagyunk a javításon. máskülönben legyél konkurencia, csinálj te is ikonokat! versenyhelyzetben jobban megy az alkotás :):)

Sajnos nem vagyok grafikus (ezt tenyleg nagyon sajnalom, mert alapjaban veve nagyon szeretek - tudtam is - rajzolni, jo a szin es tererzekem, van turlelmem a reszletek kidolgozasahoz, es otletekert nem kell a szomszedba mennem, mindig a maximumra torekszem, tehat majd minden adottsagom megvan ahhoz jo grafikus valjek belolem), de egy dolgot megtanultam az eletben. Nem abbol tanulok igazan, ha azt mondjak, hogy “jo, igen, szep lett”, max a vesem no, de jobb nem leszek. Viszont ha kritikakat kapok, azt mindig atgondolom.

Aktív

Rank
hecsedli avatar

# 82 - 2007. jún. 04. @ 08:16
kemeng - 2007 jún. 04. @ 08:04

OFF

kértem, hogy itt ne bonyolódjunk történelmi vitába.. ez nem az a hely, nyiss rá topic-ot. de nem értem, úgy állsz hozzá, mintha hivatalosan minden magyar Mac usernek ezeket az ikonokat kellenne használni. pedig nem. aki egyet ért vele, hajrá, használja. aki nem: az ne töltse le, vagy ha letölti, akkor kihagyja a Finder kicserélését. én nem azért bánkódom, mert elcsatolták (bár így minden igazán szép tájunk odaveszett) hanem, hogy ez megtörte annyira az embereket a kommunizmussal együtt, hogy most itt tartunk ahol. SEHOL. hol vannak a nagykoponyás magyarok? hol van a híres oktatásunk? hol a nemzeti összefogás? hol a keresztyén magyarország? sorolhatnám. ebbena jelben ezek a krédések vannak benne. a kis vindóz magyarország a globalizáció jele is egyben, ahogy a multik szakítják szét az országot.. ebben ennyi a jel. ha egyetértesz vele, használd, ha nem, nem.
és kérlek, végleg OFF ezt a témát.

Aláírás 

Veterán

Bejegyzések: 1318
RankRankRank
Pusztai Csaba avatar

# 83 - 2007. jún. 04. @ 09:04

Nincs meg a Finder icon nagyobban? Ez eleg kicsi, meg a kepernyo 1/4-et sem teszi ki. :)

Cs-

Aláírás 

Imádom az XMS-t, és ezután is csak ott vásárolok!!!

bM Függő

RankRankRankRankRank
kemeng avatar

# 84 - 2007. jún. 04. @ 09:56

hecsedli pontosan igazad van. Aki akarja hasznalja aki nem nem, ilyen egyszeru. En csak jeleztem feled, hogy szivesen latnek egy hasonlo jelenlegi hatarvonalakkal megaldott Magyarorszag - Finder ikon-t a jelenlegi ‘tortenelmi’ melle. Sot biztos olvastad, hogy miert tartanam jo otletnek ‘kis’ Magyarorszag ikon elkesziteset, a masik melle, ha mar annyira meg akarjuk mutatni.
Abban is igazad van, hogy ezek a sajnalatos esemenyek jelentosen kozrejatszottak kesobbi meg sajnalatosabb esemenyek bekovetkezeseben.

Meg egyszer nincs bajom az ikonnal (hisz tortenelmunk resze, nem lehet letagadni, es nem is szabad), csak egyszeruen nem tartom szerencsesnek (es nem csak az ikont) ilyen ‘jelkepek’ megjeleniteset, mert szerintem nem a jo iranyba vezeti az embereket.

Korona van az ikonok kozt? Nem emlekszem…

Csaba ne hergeld az embereket:) :)

Törzsvendég

RankRank
zandirham avatar

# 85 - 2007. jún. 04. @ 10:40

Kedves Kemeng!

Az a baj, hogy egy szót sem értesz a lényegből de mégnagyobb baj, hogy nem is állsz nyitottan a kérdéshez hanem egy prekoncepcióval közelítessz. Úgy gondolom a hozzászólásaidnak ez a legpozítívabb megközelítése mert abból indul ki, hogy téged semilyen érdek nem vezérel mikor a soraidat írod hanem csak a személyes beállítottságod és érzelem világod.

A nagy Magyarország számomra az atyák ránkhagyott földjét jelenti, azt jelenti, hogy most is itt az ideje fölszólalni a határainkon kívülrekedt honfitársainkért általában a magyar ügyért, Malina Hedviget jelenti, a vajdasági magyar veréseket jelenti többek között. Aki érez valamit a hazájáért (nem kevernék ebbe bele semijen politikai erőt) annak ezt kifejezésre kell juttatni. A nagy Magyarország finder ikon erre alkalmas de nem kötelező élni a lehetőséggel.

Azt is észre kellene venned, hogy az ikonok készítője többszörösen jelezte, hogy nem szándékozik trianoni határokkal dolgozni! Szerintem nagyon helyesen.

Aláírás 

Macőrült

RankRankRankRank
SolarEclipse avatar

# 86 - 2007. jún. 04. @ 11:03

lehet nem itt kéne feltenem de milyen formátumba kell meneteni az ikont? és mibe lehet csinálni jóa ps is vagy valami spec progi kell?

Aláírás 

Aktív

Rank
hecsedli avatar

# 87 - 2007. jún. 04. @ 12:56
SolarEclipse - 2007 jún. 04. @ 11:03

lehet nem itt kéne feltenem de milyen formátumba kell meneteni az ikont? és mibe lehet csinálni jóa ps is vagy valami spec progi kell?

fentebb írtam már: Img2Icns, ide csak bedobálod a kiexportált (GIF, JPG, PNG, BMP) képeidet és lesz belőlük ikon!

Aláírás 

Macőrült

RankRankRankRank
SolarEclipse avatar

# 88 - 2007. jún. 04. @ 13:40

köszi :) (kibaxot forum motor nem elég neki ha csak annyit írok hogy köszi)

Aláírás 

Veterán

Bejegyzések: 1149
RankRankRank
mobbo  avatar

# 89 - 2007. jún. 05. @ 00:11
zandirham - 2007 jún. 04. @ 10:40

Kedves Kemeng!

Az a baj, hogy egy szót sem értesz a lényegből de mégnagyobb baj, hogy nem is állsz nyitottan a kérdéshez hanem egy prekoncepcióval közelítessz. Úgy gondolom a hozzászólásaidnak ez a legpozítívabb megközelítése mert abból indul ki, hogy téged semilyen érdek nem vezérel mikor a soraidat írod hanem csak a személyes beállítottságod és érzelem világod.

A nagy Magyarország számomra az atyák ránkhagyott földjét jelenti, azt jelenti, hogy most is itt az ideje fölszólalni a határainkon kívülrekedt honfitársainkért általában a magyar ügyért, Malina Hedviget jelenti, a vajdasági magyar veréseket jelenti többek között. Aki érez valamit a hazájáért (nem kevernék ebbe bele semijen politikai erőt) annak ezt kifejezésre kell juttatni. A nagy Magyarország finder ikon erre alkalmas de nem kötelező élni a lehetőséggel.

jezusom…

Aláírás 

MacBook Core2Duo & iPod Nano

bM Függő

RankRankRankRankRank
kemeng avatar

# 90 - 2007. jún. 05. @ 14:40
mobbo - 2007 jún. 05. @ 00:11

zandirham - 2007 jún. 04. @ 10:40
Kedves Kemeng!

jezusom...

Nekem is ez jutott elsonek az eszembe…

Igen, valoban zandirham nem sok szot ertek abbol amit irsz, de ugy latom mas is igy van vele:)

Megkonnyitene a feladatot, ha tetelesen elmagyaraznad a rolam szolo allitasaid alapjat, de elotte olvasd vegig a hozzaszolasaimat meg egyszer. Mivel nem kivanom, hogy ez a topik totalisan szetoffolodjon, igy jobbnak tartom, ha inkabb magadban jatszod le, es vonod le a konzekvenciat. Szerintem jobb lesz mindenkinek. Koszonom, koszonjuk.

Aktív

Rank
hecsedli avatar

# 91 - 2007. jún. 06. @ 19:09

Héj-héj!
Öt új ikon került a csomagba! Töltsétek, használjátok!
Innen tudjátok letölteni!

Aláírás 

Törzsvendég

RankRank
xedos avatar

# 92 - 2007. jún. 06. @ 19:27

Szép! Mennyit dolgozol 1-1 ikonon?
A paprika és a busó maszk is nagy ötlet!

Aláírás 

Aktív

Bejegyzések: 273
Rank
Taktor avatar

# 93 - 2007. jún. 06. @ 19:31

Hehe
Unicumos üveg: letöltés mappa
kösz, Hecsedli

Aláírás 

Macbook képmutató honlapos

Aktív

Rank
hecsedli avatar

# 94 - 2007. jún. 06. @ 19:32

Úgy 15-20perc. Pl a Neumann szgépen többet, mert ott rengeteg áramkör volt.. az fél óráig is eltartott.. Csak azért jelentkezem ilyen későn, mert közben négy munkát igyexem leadni:):)

Aláírás 

Macőrült

RankRankRankRank
SolarEclipse avatar

# 95 - 2007. jún. 06. @ 19:35

hecsedia HD-s ikon kurva jó :D ki si cseréltem agyári logic ikont :D olyan mint egy nagy moduláris szinti :DD

Aláírás 

Törzsvendég

RankRank
zandirham avatar

# 96 - 2007. jún. 07. @ 06:10

Gratulálok! Szépek az újak is.

Aláírás 

Veterán

RankRankRank
gulyás avatar

# 97 - 2007. jún. 07. @ 07:47

Errôl a rajztábláról mi a véleményed/véleményetek:
http://depo.hu/?pn=product&c_main=68&c_parentid=90&c_id=105&p_id=107410

Wacom Volito2

Jól lehet vele dolgozni? Mac kompatibilis?

Aláírás 

Aktív

Rank
hecsedli avatar

# 98 - 2007. jún. 07. @ 08:05

Sokféle táblán rajzoltam már, de hidd el, ebben a méret a lényeg A4 vagy A3. persze attól függ mire szeretnéd használni. bohóckodni, firkálni ez tökéletes, de precíz, komoly munkára legalább Graphire de inkább Intuos. érdemes egyszer beruházni, társad lesz éveken át, hűségesen!

Aláírás 

Veterán

RankRankRank
gulyás avatar

# 99 - 2007. jún. 07. @ 08:09

Értem. És mibe fáj egy ilyen? Ez a Wacom egész ócsó, 12 ezer ft. Megmondom ôszintén, nekem Illustrator alá kellene…

Aláírás 

Veterán

RankRankRank
gulyás avatar