|
Veterán
Bejegyzések: 1303
|
|
|
Veterán
Bejegyzések: 1165
|
Ha már így összevissza folyt ez a téma: mi a nacionalizmus ellentéte? |
|
Veterán
|
Az ami az “asztalnak”. Nem minden kategorianak van ellentete. |
|
Veterán
|
No igen, csakhogy az asztalra nem mondjuk azt, hogy rossz vagy pejoratív. Ak a nacionalizmusra azt mondja, hogy rossz, az szerint mi a jó (vagyis a helyes)? Remélem, érthetô vagyok… |
|
Macőrült
Bejegyzések: 3982
|
A topikot átnézve rosszabbra számítottam, de így sem raknám fel :P |
|
Veterán
|
Akkor az “asztalt” lecserelem “spenot"-ra. ;) A spenotra is mondjak, hogy “rossz”, de a lekvaros palacsinta megsem az ellentete. ;) Cs- |
|
Veterán
|
Attol lesz pejorativ, ha valaki pejorativ intencioval hasznalja, nem pedig azert mert van valami eredendoen beepitett negativ konnotacio. Ettol lett pejorativ pl. a “neger” es nalunk mostanaban a “kommunista” Cs- |
|
Macőrült
|
gulyás - 2007. június 18. @ 10:13 A patrióta. A nacionalistáknak ritkán vannak hazafias megnyilvánulásaik, a “magyarérzelműeknek” pláne nincs, hisz a legtöbbjük inkább magyarellenes, náciérzelmű, hogy a magyar példánál maradjunk és ne menjünk túl a topik keretein.. |
|
Veterán
|
A magyarérzelmûek magyarellenesek :) gyönyörû gondolat :) na, maradjunk inkább az ikonoknál, részemrôl befejeztem :) |
|
Veterán
|
EDM: Hagy legyek az “ordog ugyvedje”...azert a kijelentesed tulzottan leegyszerusito: miert zarja ki a “stilus” a “tartalmat”? Cs- |
|
Veterán
|
Gulyas: latszolagosan ellentmondhat a “magyarerzelmuseg” a “magyarellenesseg”, de bizonyos ertelemben akar mukodhet is egyutt szerintem....de facto |
|
Veterán
|
Feltéve, de nem megengedve elfogadok egy hasonló perverziót :)
|
|
Veterán
|
Csak lezaraskent: Egy pelda, igaz mas teruletrol: a kornyezetvedelmi miniszter autoval jar munkaba. Akkor most a kornyezet vedelmeben miniszter, vagy kornyezet ellenes? Cs- |
|
Aktív
Bejegyzések: 479
|
Akkor a különbség:
|
|
Veterán
|
Ezt nevezed Te lezárásnak? :)) |
|
Macőrült
|
gulyás - 2007. június 18. @ 10:42 Az idézőjel szerepe és funkcionalitása témakör minden bizonnyal kimaradt a nyelvi tanulmányaid során :) |
|
Macőrült
|
Pusztai Csaba - 2007. június 18. @ 10:59 Ha a magyar a magyar, akkor a magyarérzelmű több, vagy kevesebb annál? :)) |
|
Veterán
|
EDM - 2007. június 18. @ 11:03gulyás - 2007. június 18. @ 10:42A magyarérzelmûek magyarellenesek :) gyönyörû gondolat :) na, maradjunk inkább az ikonoknál, részemrôl befejeztem :) grrrr… megharaplak… |
|
Veterán
|
Ha a spenót “spenót”, akkor a “zöld” az több vagy kevesebb annál? ;) Cs- |
|
Macőrült
Bejegyzések: 2421
|
izmusokról jut eszembe, pólón láttam:
nacionalizmus: magyar seggbe magyar lóf@szt!
ja és meg ne egyetek, de most vettem észre hogy a “puszta” és a “gulyás” mint két nagy nemzeti jelkép még nincs az ikonok között ;)
|
|
Veterán
|
Es a teperto? Cs- |
|
Veterán
Bejegyzések: 1114
|
nemma, ciceregnek a kabocak |
|
Aktív
Bejegyzések: 378
|
ÉS IGEN! Még nem javított de már majdnem végleges formában elérhető újabb hat ikon, mely a STANDARD csomagban az utolsó darabokat jelenti! Vagyis az első 25db iHun Icon már elérhető.
|
|
Macőrült
Bejegyzések: 3793
|
A Piros Pottyos a legjobb. Koszi Szuper!!! |
|
Aktív
Bejegyzések: 479
|
Jóóóó! A piros pöttyes nekem is tetszik...de a többi is. |
|
Veterán
Bejegyzések: 1896
|
Nem hiszem el hogy egy icon pack-en vagytok képesek négy oldalon keresztül veszekedni!
|
|
Aktív
Bejegyzések: 70
|
Hahó! Szerintem nagyon jó rajzok - ez a helyes kifejezés rá egyáltalán? Én büszke lennék magamra, ha ilyen dolgokat tudnék faragni, akár pixelből is. A finder meg nem téma, mert laikusként a régi mo alakja jobban kitölti a teret (nem a valós mérete, hanem a formája miatt), szeritem. Ez olyan, mintha azon polemizálnánk, hogy a safari ne csodaszarvas legyen, hanem kárókatona, mert csodaszarvasunk már nincsen, kormoránunk meg még van. Aztán otthon mindenki döntse el maga (és itt NE mondja el), hogy szeretné-e, ha ma is lenne csodaszarvas, vagy jó neki az a madár is. Én pusztán a kreativitást + az itt-ott felfedezett humort látom ezekben a képekben és nem a propagandát. És a legfontosabb: szerintem kiemelkedően jó hecsedli munkája, függetlenül attól, hogy valaki lecseréli-e velük az original ikonokat vagy sem. Aki szerint ez mégsem így van, az nyugodtan küldje el nekem a saját munkáit, azt is meg fogom dícsérni, ha szerintem is jobb. |
|
Veterán
Bejegyzések: 1157
|
Nagyon jók az ikonok! Ötletesek, tetszenek :)
|
|
Aktív
Bejegyzések: 378
|
kapor - 2007. szeptember 21. @ 13:52 Én CandyBar-t használok, az kicseréli és “rendszerbe égeti” az ikont, így mindig megjegyzi. De pl. amikor a toast-al éppen égetek egy CDt, a kis csík miatt visszavált az eredeti ikonra, de aztán vissza. Ezeken még dolgozom, csak jelenleg nem látok ki a munkából:) |
|
Veterán
Bejegyzések: 1402
|
kapor - 2007. szeptember 21. @ 13:52
Azért van ez, mert bizonyos programok működés közben változtatják az ikonokat, ilyenek:
|
|
Aktív
Bejegyzések: 13
|
Csak így tovább. Éljen a Nagy-Finder. |
|
Aktív
Bejegyzések: 244
|
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 608
|
nekem még mindig nagyon tetszenek ezek az icon-ok, pedig nem vagyok nácionalista ;-)
|
Összes oldal: 4
|
||||||
| « Flac asszociációs probléma | Particionálás » |

Vegulis arra jottem ra, hogy meddo a vita.
Velemenyem szerint nem vagyok nacionalista, sem a 7 eves hugom sem. En mast szovegkornyezetben hasznalnam a nacionalizmus szot, es az a szovegkornyezet inkabb politikai/politikatudomanyi. Megjegyzem egyaltalan nem pejorativ...nem is keverem a sovinizmussal (bar politikatudomanyi szempontbol akar az is lehet objektiv kategoria...).
Szoval pl. en a Tenkes kapitanyara sem mondanam azt, hogy “nacionalista”....szamos egyeb jelzo jutna eszembe elotte.
Azert mondtam, hogy meddo vita, mert ez kb. olyan, mint amikor a zenekarok mondjak magukrol, hogy mondjuk ok nem “punk” zenet jatszanak, de mindenki mas lenyegeben “punk"-nak tartja oket.
Nem szukseges, hogy mindenkinel teljes atfedesben legyenek a fogalmak...akkor nem lenne ennyire vicces a vilag. Eleg, ha mondjuk a"Finder"-en ugyanazt ertjuk. ;)
cs-