Új fórum témák
- Fotó Slideshow MAC OS 9-r ...
- Új MacBook iSight problém ...
- Mac PRO HDD slot probléma ...
- Dvd studio pro segitseg
- De mikor jelenik meg a Hó ...
- ledobnak a progik
- Kötegelt parancsvégrehajt ...
- Külső effektek premiere-b ...
- Airport nyomtató net nélk ...
- localhost parallels alatt ...
- Boot Camp Light Sensor pr ...
- Linux G4
- Mac Mini G4 airport. Honn ...
Friss fórum válaszok
Új témák: társalgó
Friss válaszok: társalgó
- [OFFtopik] Fotózásról min ...
- Le a magyarországi apple ...
- MacWorld 2009: még a csev ...
- RAW-WAR 36
- Azonnali kérdések topicja ...
- bM design 2008
- Olvassátok el! Életbevágó ...
- Egy kis segítséget kérnék ...
- Februári találkozó
- diafilmek nektek
- Sid Meier's Pirates for M ...
- Vortex - Volt Brokenstone ...
- Kalocsa és környéke?
Üdv.
Eddig nem volt még semmilyen apple cuccom, ma kipróbáltam az iphone-t és felvilágosodtam!
Olyan kérdésem lenne, hogy az új 2g-s Ipod Touch, az csak a “telefonálási képességben” különbözik-e az iphone-tól? Mert néztem ma róla sok videót, szinte ugyanaz.. Nekem elég lenne zenehallgatásra, filmekre, netezésre az is. Mennyivel drágább mint az Iphone? Vagy inkább jobban megérné akkor már telefont venni?
És a legfontosabb kérdés, hogy a sok iphone játék\program, azok futnak-e az Ipod Touch-on? (sorry de kezdő vagyok a témában. :))
Köszönöm mindenkinek aki tud segíteni.
Szia!
Hasonló az iPod Touch az iPhone-hoz, de sok funkcióban eltér. Amiben megegyezik az a multitouch, illetve a rengeteg app amit fejlesztenek rájuk. Továbba a Touch-ban is van WiFi, e-ail kliens, meg nagyon sok hasznos app amit iPhoneban is ugyanugy megtalálsz. Az iPhone kicsit vastagabb, de keskenyebb, és hosszukásabb mint a Touch. A kijelzője fényeseb a Touch-énál, illetve a beépített kamera sem utolsó. Ami jo az uj Touch.ban hogy bele is építettek már hangszórót, meg ami nagyon jó dolog volt az a külső hangerőszabályzó. Programok tekintetében, sztem nem mérvadóan különbözik az iPhone app és a Touch-é. Minda kettőre regneteg van. Az uj iPhone 3G még pár módosítást kapott a 2G hez képest, pl a hátujja már műanyag ami talán kicsit igénytelenebb mint a régié, illetve a fehéren az ujjlenyomatod sem látszik. Filmnézésre minda kettő tökéletes, ha van WiFi-d akkor a touch is megéri mert a net kellően gyors rajta fajtájához képest :P
Ha meg gyorsabb kell akkor ottaz ájfon a 3G-vel. De nem utolsó szempont az iPhoneban ugye a telefonálás sem :)
Ha van bármi konkrét kérdésed ted fel nyugodtan !
Fellépett egy apró gond az iPodommal (4G “Click Wheel” 20GB).
Van néhány szám, amiket nem játszik végig, 2-6 mp-cel hamarabb befejezi őket, és átugrik a következő dalra.
Megfigyeltem, hogy csak a mostanában (iTunes 8-cal) felrakott számoknál csinálja, és azok közül is kb. felénél. Ha az adott dalokat az iTunes-szal játszom le, akár gépről, akár iPodról, nem jelentkezik a dolog.
Mi lehet a gond? Tapasztalt-e valaki hasonlót?Pc-t vagy Mac-et használsz? NEkem olyan problémák jönnek elő néha hogy egy számot max hangerőn kezd el játszani de mindig ugyanazokat a számokat. Általában ami szarul lett grabbelve. Szoval lehet hogy az iTunes-al van gondod, és ha pl Vista-d van (ami nembiztos cask tipp) akkor azért csinálja. Sztem próbáld meg viszatenni az előző iTunes-t és ha gndnélkül lejátsza akkor megvan a megoldás :)
u.i.: ez iPod-tól független.
Mac OS 10.5.5 van fenn.
Nálad is jól játszotta le az érintett számokat iPodról gépre kötve iTunes-szal? Még arra gondolok, hogy lehet, hogy valami a számokkal van, mert megfigyeltem, hogy az iTunes ahol számlál visszafelé, hogy mennyi idő van még hátra az adott számból, a kérdéses daloknál rövid időre -1 mp-re szalad. Esetleg ezt nem tudja értelmezni az iPod, és ezért van a gubanc. Csak az a kérdés, hogy miért most kezdte el csinálni, az újonnan felrakott számokkal?
Re!
Thx a gyors választ. A telefonálásra ott a telóm, az iphone\ipod-ot csak szórakozásra (internet\wi-fi, filmezés, képnézegetés, zenehallgatásra) használnám.
Az árakról még tudsz valamit mondani? Illetve Ipodra is van ilyen tört rendszer? csak hogy ne kelljen azért minden játékot megvennem :)
Köszönöm
Fellépett egy apró gond az iPodommal (4G “Click Wheel” 20GB).
Van néhány szám, amiket nem játszik végig, 2-6 mp-cel hamarabb befejezi őket, és átugrik a következő dalra.
Megfigyeltem, hogy csak a mostanában (iTunes 8-cal) felrakott számoknál csinálja, és azok közül is kb. felénél. Ha az adott dalokat az iTunes-szal játszom le, akár gépről, akár iPodról, nem jelentkezik a dolog.
Mi lehet a gond? Tapasztalt-e valaki hasonlót?Pc-t vagy Mac-et használsz? NEkem olyan problémák jönnek elő néha hogy egy számot max hangerőn kezd el játszani de mindig ugyanazokat a számokat. Általában ami szarul lett grabbelve. Szoval lehet hogy az iTunes-al van gondod, és ha pl Vista-d van (ami nembiztos cask tipp) akkor azért csinálja. Sztem próbáld meg viszatenni az előző iTunes-t és ha gndnélkül lejátsza akkor megvan a megoldás :)
u.i.: ez iPod-tól független.
Mac OS 10.5.5 van fenn.
Nálad is jól játszotta le az érintett számokat iPodról gépre kötve iTunes-szal? Még arra gondolok, hogy lehet, hogy valami a számokkal van, mert megfigyeltem, hogy az iTunes ahol számlál visszafelé, hogy mennyi idő van még hátra az adott számból, a kérdéses daloknál rövid időre -1 mp-re szalad. Esetleg ezt nem tudja értelmezni az iPod, és ezért van a gubanc. Csak az a kérdés, hogy miért most kezdte el csinálni, az újonnan felrakott számokkal?
Nekem 10.5.4 van fent, nem frissítettem, nekem gépen jtászik mindent rendesen. Azért mondom hgy fügetlen iPod-tol mert 2g-s nanon meg 3g-s nanon is ugyanugy játszotta le azta pár bizonos számot. Ha Mac-ken halgatom akkor zsír. Ha megvan a cd amiről feltetted a számokat akkor próbáld meg még1x, de ne az iTunes 8-al. Nekem van ey szám aminél mindig felhangosodik de brutális módon, azzal pl semmit sem lehet tenni. Elővettema cd-t feltettem ujbol és jóvolt.
Kösz a segítséget, megpróbálok még más számokat is rátenni, ha azok között is lesz “hibás”, akkor viszont nem az adott .mp3 fájlok rosszak, hanem valami szoftveres gubanc van.
Re!
Thx a gyors választ. A telefonálásra ott a telóm, az iphone\ipod-ot csak szórakozásra (internet\wi-fi, filmezés, képnézegetés, zenehallgatásra) használnám.
Az árakról még tudsz valamit mondani? Illetve Ipodra is van ilyen tört rendszer? csak hogy ne kelljen azért minden játékot megvennem :)
Köszönöm
Figyu ha van telefonod, és nem gáz hogy 2 készüléket kell cipelned akkor Touch.
Filmezésre tejjesen jó a Touch, képnézegetésből is csillagos ötös (márcsak a giroszkóp miatt is) és mostmár zenehalgatásbol is, mert a külső hangerőszabályzó egy istenkirályság :)
Árakrol bővebben az http://www.xms.hu weboldalon nézz körül, itt elfogadható árak vannak, én is itt vásárolok, értenek hozzá.
Feltörésről csak annyit hogy van sok olyan app az iTunesMusicStore-ban ami ingyenes, de ha fizetni kel érte akor sem nagy összeg, és már lehet venni ittis iTMS kódot amivel zenéket, app-okat, klippeket letudsz tölteni. Jó dolog, sztem nemkell a feketézgetés :P
Kösz a segítséget, megpróbálok még más számokat is rátenni, ha azok között is lesz “hibás”, akkor viszont nem az adott .mp3 fájlok rosszak, hanem valami szoftveres gubanc van.
Nm, Mac-kel próbálni :P
Ha télleg nemjo akor nekem aza tipem hogy iTunes 8 ---› Trash, és iTunes 7.pont akárhány meg helyére és ugy megpróbálnám.
Az új classicot (120gb) lehet már valahol kapni (itthon)?
Igen! Méghozzá itt ----› http://www.xms.hu
Az új classicot (120gb) lehet már valahol kapni (itthon)?Igen! Méghozzá itt ----› http://www.xms.hu
Tegnap még nem volt…
Helló!
Windowson, ha azt mondja az iTunes, hogy “safe to disconnect”, akkor simán kihúzhatom az USB-ből az ipodot? Nem kell használni a hardver eltávolítása opciót? Ha kell használni, akkor melyik meghajtót távolítsam el?
Továbbá minden áron regisztrálni akarja az ipodot. Ez miért jó nekem?
Crusader: Az ipod neve mellett (az itunes-ban) látsz egy kis felfelé mutató nyilat,arra kattints rá.Utána az ipod visszalép a “főmenübe” ekkor már kihúzhatod.
Ha regisztrálsz az itunes store-ba akkor ott vásárolhatsz zenéket filmeket játékokat az ipododhoz.
Nekem az lenne a kérdésem hogy feliratos filmet,videót hogy lehet rakni ipodra?Van olyan video converter ami feliratot is éget a videoba?
(VirtualDub-al tudom lehet feliratot égetni,de nem mindig műxik rendesen és elég pöcsölős munka)
Helló!
Az után érdeklődnék hogy hogyan tudom lementeni az Ipodon tárolt képeket (számítógépem elszált és rajta van több mint 10 ezer fénykép amik nagyon fontosak) Itunes tudtom szerint nem képes erre találtam 1 programot de az csak Linux on fut és nekem Windows om van. Tudnátok valamit ajánlani hogy mit tegyek? Nagyon fontos lenne!
Az iphoto nekem mindig felajanlja a fotok menteset, ha olyan fotot talal a touch-on, ami meg nincs meg a sajat adatbazisaban (pl netrol lementett fotok.
(szerk.: most kapcsolok, hogy Win-ed van bocsi)
Nem tudom, hogy mukodik-e ilyen esetben is.
Szerintem az itunes is tudja, de az esetleges probalgatasnal nagyon erdemes figyelni a szinkronizacios beallitasokra, nehogy legyalulja a fotokat rola.
Tobbet sajnos nem tudok segiteni.
Hát mint külső meghajtóról nem tudom lehúzni (G:Ipod,Photos és ott csak a tumbs van amiben a ITHMB file van amit nem tudok megnyitni) az Itunesben meg a telefon részt nem nagyon találom bár nem is annyira értem h hol gondoltad. Esetleg vmi beűlítás a progiban? (amúgy nem tudja valaki a Starking netesek elérhetőségét? lehetőleg valami szám mert még őket meg akarom próbálni)
Az iPhone működik úgy, ahogy elmondtam, de akkor ipodnál nem megy. Találtam neked egy programot, 15 napig ingyenes…
http://fileforum.betanews.com/detail/Tansee_iPod_Transfer_Photo/1154956985/1
Helló!
Az után érdeklődnék hogy hogyan tudom lementeni az Ipodon tárolt képeket (számítógépem elszált és rajta van több mint 10 ezer fénykép amik nagyon fontosak) Itunes tudtom szerint nem képes erre találtam 1 programot de az csak Linux on fut és nekem Windows om van. Tudnátok valamit ajánlani hogy mit tegyek? Nagyon fontos lenne!
iPod Access - Findley Designs Idolimites, es most jelent meg uj verzioja. iPod Touch iPhone tamogatas.
Huh
Először is fader a program nagyon jónek tűnik de amikor olvassa be a képeim (összesen 13901) és kb 9870 nél előjön 1 ablak amiben semmi nem látható és kilép.
Kemeng az Ipod Accces is jóóféle de ugyen ez a hiba de itt látom mit ír ki “An exeption of class OutOFMemoryExeption wan not handled. The applicaiton must shut down.” és kilép ha leokézom. ha jól értelemzem vmi a memoryával van :S.
Amúgy köszönöm a progikat de márcsak ez a gond van:)
Hellosztok,
Nekem egy olyan gondom lenne az iPod nano(2gigás)-mal,hogy raktam fel rá zenéket az iTunes-sal a zenéket később töröltem a gépemről és szeretném az iPod-ról visszamásolni a gépre,de nagyon nem hagyja.Az iTunes le se játssza csak az iPod-om..sehogy se tudok hozzáférni.Van valakinek ötlete?Vagy lehet nem is lehetséges?
Huh
Először is fader a program nagyon jónek tűnik de amikor olvassa be a képeim (összesen 13901) és kb 9870 nél előjön 1 ablak amiben semmi nem látható és kilép.
Kemeng az Ipod Accces is jóóféle de ugyen ez a hiba de itt látom mit ír ki “An exeption of class OutOFMemoryExeption wan not handled. The applicaiton must shut down.” és kilép ha leokézom. ha jól értelemzem vmi a memoryával van :S.
Amúgy köszönöm a progikat de márcsak ez a gond van:)
Az a baj, hogy aza ~14k kep kiboritja a programokat:D Esetleg nem tudsz megadni kisebb szeletet nekik beolvasaskor (pld nem a teljes Libraryra engeded ra oket). Ha ilyen beallitas nincs bennuk, akkor bukta van:( Max irhatsz a programok fejlesztoinek, hogy javitsak a hibat.
Hellosztok,
Nekem egy olyan gondom lenne az iPod nano(2gigás)-mal,hogy raktam fel rá zenéket az iTunes-sal a zenéket később töröltem a gépemről és szeretném az iPod-ról visszamásolni a gépre,de nagyon nem hagyja.Az iTunes le se játssza csak az iPod-om..sehogy se tudok hozzáférni.Van valakinek ötlete?Vagy lehet nem is lehetséges?
Udvozlet a forumon!
Mint irtak elottem Senuti megoldas lehet, ha Mac-et hasznalsz, ha Win-t akkor a http://www.download.com -on nezz korbe. Itt az ‘ipod copy’ szavakra keress ra.
Nos, az iphone-t most vettem használtan. Első generációs (2g) külföldről hozták be, magyar progi volt rajta.
Az eladó megmutatta, hogy milyen frankó, működött is rendben.
Utána próbálta letörölni a személyes adatait és a beállításait.
Szerintem Ő sem értett hozzá jobban (most már tudom, hogy ez beletelik 1-2 órába) szóval megilyedt, hogy nem kapcsol be rögtön és csinált egy reset-et (a felső és a középső gomb)
És ezóta is le van fagyva. Kettő napja.
Újabb reset-re alma jön próbál tölteni, pálcikák forognak körbe.... utána kimered a telefon. Keményen dolgozik, mert elég meleg, kb 1 nap után lemerül kéri a töltést, és kezdi előről az egészet.
Remélem tudtok segíteni!
Sziasztok!!
CSont uj felhasználóvagyok! Jelenleg egy elsőgenerációs 60G-ás ipod classicom van. Felmerült egykis gond amit röviden le is írnék annak reményében hogy tud vki segiteni.
Megpróbáltam konfigurálni az itunes-al usb Töltő-adatkábelen keresztül. Mindeközben egyszercsak elsötétült a kijelző és csak a “hálozati töltő+ dugalj” kép jlenik meg. Próbálkoztam reset-el az alma megjelenik de nem vlágit a kijelző egyáltalán. párszor próbáltam a reset-et hol az előbi kép jön be hol pedig az elem ábra egy villámmal. De sajnos a helyzet változatlan. Segitségeteket előre is köszi!
Srácok!
A 80 GB-s classic-om kezd belassulgatni, pedig csak néhány giga zene van rajta és nincs is mindegyik albumhoz borító feltöltve és másodpercekbe telik mire kirajzolja az összes borítót meg a játékoknál is egyre többet gondolkodik.
Mit javasoltok?
Köszi és üdv
Sziasztok!!
CSont uj felhasználóvagyok! Jelenleg egy elsőgenerációs 60G-ás ipod classicom van. Felmerült egykis gond amit röviden le is írnék annak reményében hogy tud vki segiteni.
Megpróbáltam konfigurálni az itunes-al usb Töltő-adatkábelen keresztül. Mindeközben egyszercsak elsötétült a kijelző és csak a “hálozati töltő+ dugalj” kép jlenik meg. Próbálkoztam reset-el az alma megjelenik de nem vlágit a kijelző egyáltalán. párszor próbáltam a reset-et hol az előbi kép jön be hol pedig az elem ábra egy villámmal. De sajnos a helyzet változatlan. Segitségeteket előre is köszi! Ui: és ilyenkor az usb töltőt nem érzékeli? csakis hálozatról tölthető?
helo!
ma vettem egy 3. generácós ipod nanot
a problémám az, hogy először sikerült feltelepíteni meg felismerte a windows is aztán jó volt. szinkronizáltam, disconnect és meg akartam nézni mi van rajta, de tele rakta “other” fájlokkal, amik elvileg viszont zenék, de nem látja az ipod ami rajta van, aztán megint usbvel visszaraktam a gépre, de az itunes már nem látja, lent megjelenik mint usb háttértár és el tudom távolítani, akkor az ipod is kiírja hogy mostmár kihúzhatom az usb kábelt. még új itunest is raktam fel a gépre, de nem látja ígyse. a lényeg hogy az itunes nem látja, mit tehetek ezzel?
válaszokat előre is köszi