Fórum kezdőlap  »  Hardver  »  iPod, iPhone  »  iPod kérdések

Aktív
Bejegyzések: 6
#201 - 2008. február 02. @ 20:56 | mellőzöm  

Hát ez csak amolyan reboot. :(

Aláírás 

:: LiFe Is LoVe, LoVe Is MuSiC, MuSiC Is LiFe :: d(^_^)b

Aktív
Bejegyzések: 2
#202 - 2008. február 02. @ 21:54 | mellőzöm  

Azt miképp kell?

Aktív
#203 - 2008. február 03. @ 15:47 | mellőzöm  

Sziasztok!
2 hónapja van egy iPod classicom, eddig semmi probléma nem volt.
Csütörtökök óta az iTunes nem ismeri fel az iPodot ,(pc-m van) viszont a gép automatikus lejátszást ír ki...Újraraktam az iTunes-t, volt egy reset a podon, aztán egyszercsak felismerte, és azt írta h restore, és disconnect majd reconnect. Ezt sorban megtettem , de megint nem ismeri fel!
Tudnátok valami tanácsot adni?

Aktív
Bejegyzések: 7
#204 - 2008. február 05. @ 09:36 | mellőzöm  

sziasztok!

Újabb “problémám” akadt, az alany egy 60Gb-os 4G-s iPod photo! (kb 1 hónapot használt)
Kikapcsolom az iPodot a play/pause gombbal, majd jó szokás szerint “Hold” állásba rakom. Amint kikapcsolom a hold állást, rögtön meg is jelenik a főmenü, olyan, mintha folyamatosan be lett volna kapcsolva...vagy talán be is volt? *vakarózik*
Ha igen, mégis hogyan tudnám kikapcsolni teljesen? Mert irritáló, hogy egy esti full feltöltés után az akksi reggelre kikapcsolt(?) állapotban is lemegy a ‘felére’…

Eddig Sandisk Sansa mp3/video e260-as lejátszóm volt, az még 2 éves korában is bírta a 15 órát használat közben!

köszi!:)

bM Függő
Bejegyzések: 5629
#205 - 2008. február 05. @ 15:35 | mellőzöm  
rozeHUN - 2008. február 05. @ 09:36

hogyan tudnám kikapcsolni teljesen? Mert irritáló, hogy egy esti full feltöltés után az akksi reggelre kikapcsolt(?) állapotban is lemegy a ‘felére’...)

Nem tudod teljesen kikapcsolni. A Play/Pause gombbal csak elaltatod, automatikusan kapcsol ki egy idő (?) után.

Próbáld a következőket: ne kapcsold be a Hold-ot, csinálj egy laza Reset-et, hátha valami miatt nem kapcsol ki automatikusan.

Aláírás 

---> http://bachman.cjb.hu <---

Aktív
Bejegyzések: 5
#206 - 2008. február 05. @ 17:41 | mellőzöm  

Én is hasonló gondokkal küzdöttem, és nekem egy másik gép felismerte…

Törzsvendég
Bejegyzések: 667
#207 - 2008. február 05. @ 19:28 | mellőzöm  
rozeHUN - 2008. február 05. @ 09:36

Ha igen, mégis hogyan tudnám kikapcsolni teljesen? Mert irritáló, hogy egy esti full feltöltés után az akksi reggelre kikapcsolt(?) állapotban is lemegy a ‘felére’…

Nekem szintén 4G-s iPodom van, csak még nem színes. 2005 júniusában vettem, de nem merül le félig egy éjszaka alatt. Nem lehet, hogy hibás az akksid? Megjegyzem, azért így, lassan 3 év elteltével már igen csak lehet érezni, hogy kevesebb ideig bírja.

Az automatikus kikapcsolás, amit bachman említett, úgy tapasztalom, hogy kb. 20-24 órával a “kikapcsolás” után történik meg.

Aláírás 

There are 10 types of people in the world. Those who understand binary, and those who don’t.

Aktív
Bejegyzések: 114
#208 - 2008. február 05. @ 21:57 | mellőzöm  

A ‘regi’ elso generacios shuffle val rohangalok, es most vettem eszre hogy nem jacca le a podcast-ot (termeszetesen az audiot:)
Ez normalis??

tanx

Aláírás 

PB G4 1,5/iPods shuffle 1g-1G, Nano 3g-4G

Aktív
#209 - 2008. február 05. @ 22:08 | mellőzöm  

Sziasztok!Újra én vagyok!
Sajnos másik géppel nem tudom kipróbálni egy jó ideig, de msot, ha lecsatlakoztatom a gépről a podot új dolgokat írt ki a gépem-> windows hibaüzenet: nem sikerült a késleltetett írás… nem tudta menteni az összes filet.
Holnap délelőtt valahogy még meg kéne oldanom a dolgot,mert kéne az iPod.
heeeeelpp!
köszi, előre is!

Aktív
#210 - 2008. április 22. @ 22:49 | mellőzöm  

sziasztok!

iTunes kérdéseim lennének:

1. a track nevek előtt mi a jelentősége a pipának?

2. hogyan tudom a(pl dj mixeket) trackeket összefűzni, hogy ne legyen köztük szünet iPod-on való lejátszáskor? a “Join cd tracks"-el már próbálkoztam, de nem aktív a gomb(szürke)…

köszi!

Törzsvendég
Bejegyzések: 761
#211 - 2008. április 22. @ 23:17 | mellőzöm  

1. Folyamatos lejátszásnál a pipa nélkülieket átugorja.
2. Get Info panelen be kell kapcsolni a Gapless Album opciót az info fülön (ki kell előtte jelölni az érintett számokat).

Aláírás 

PowerBook 540

Macőrült
Bejegyzések: 2033
#212 - 2008. április 23. @ 01:17 | mellőzöm  

RozeHUN: sajnos régebbi iPodoknál az Ark által említett Gapless Album pipa ellenére is lesz egy kis zöttyenés. Tehát az iPododnak gyárilag tudnia kell a gapless playback funkciót. Az én első generációs (fehér) Nanóm pl. nem tudja. De azért szeretem.

Aláírás 

http://search.info.apple.com/

Aktív
#213 - 2008. április 23. @ 20:28 | mellőzöm  

köszi a segítséget!

az én iPodom 4G photo, de úgy néz ki, hogy ő sem ismeri ezt a funkciót… de azért én is szeretem!:)

Aktív
Bejegyzések: 72
#214 - 2008. április 23. @ 22:10 | mellőzöm  

A Gapless Playbackről sokan mondanak sokfélét. Szerintem érdemes elolvasni ezt:

http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=304362

Aktív
#215 - 2008. április 23. @ 22:23 | mellőzöm  

a Rockboxot próbálta már valaki?

Aktív
Bejegyzések: 1
#216 - 2008. április 25. @ 10:28 | mellőzöm  

sziasztok!

lenne egy kérdésem, mégpedig hogy az iPodban mi különbség az “Elalvás” menüponttal valo kikapcsolás és a Play/Pause gombbal valo kikapcsolás között?

Aláírás 

iPod nano 3G

Törzsvendég
#217 - 2008. április 25. @ 11:49 | mellőzöm  

Szerintem semmi, mindkettő csak készenléti állapotha helyezi.

Aláírás 

PowerBook 540

Aktív
Bejegyzések: 8
#218 - 2008. április 27. @ 16:06 | mellőzöm  

Sziazstok

van nekem egy “kis” problémám ipod toucommal
most vettem nemrég..pár hete
1-2 napja csinál olyat h hallgatom a zenét, és elkezdek pl képeket nézegetni akkor igy 3-4 kép után kilép a főmenübe, néha még a zene is megáll. de pl ha az album képeket keresgetem (elfordítva ugye) akkor is kilép.
elég idegesítő jelenség!
ha nem hallgatok közbe zenét akkor nem mindig csinálja, de akkor is előfordul. :S :S
nem találtam edddig ehhez hasonlo problémát előző hozzászolásokban

előre is köszi a válaszotokat
Balázs

Aktív
Bejegyzések: 3
#219 - 2008. április 28. @ 15:50 | mellőzöm  

Hello
kezdö IPOD-os vagyok a lányomtol örököltem 1 30Gb-ost és van 1 gondom
“Ne csatlakoztassa le!” ezt irja folyamatosan ilyenkor mivan ??

bM Függő
#220 - 2008. április 28. @ 15:58 | mellőzöm  

Semmi különös. Az iPod kommunikál a számítógéppel és ahogy írja is, ne húzd le a gépről. Az iTunes-ban van Eject gomb az iPod ikonja mellett, arra kattints rá.
Mac-en az asztalról a kukára is lehet donbi az iPod-ot, ennek a végeredménye is ugyanaz.

Aláírás 

Aktív
#221 - 2008. április 28. @ 16:04 | mellőzöm  

csak az a gáz hogy
1. nincs csatlakoztatva semmihez
2. kb 1.5 napja van ez

bM Függő
#222 - 2008. április 28. @ 16:58 | mellőzöm  

Ezt nem mondtad.

A Play/Pause gombot tarts nyomva amíg ki nem kapcsol. A Hold gombot ON majd OFF állásba ezután a középső és a Menu gombokat tartsd lenyomva amíg meg nem jelenik az alma logó.

Aláírás 

Aktív
#223 - 2008. április 28. @ 17:06 | mellőzöm  

köszi igy már kikapcsolt és utána be

Aktív
Bejegyzések: 4
#224 - 2008. május 02. @ 14:42 | mellőzöm  

Sziasztok! nekem is lenne egy kérdésem, remélem tud valaki segíteni. 1 G-s ipod nano-m van. a legutóbbi bekapcsoláskor, mikor ugrani szerettem volna egy számot, nem állt meg, oda vissza irányban is csak pörgeti a zenéket, így nem tudok számot lejátszani rajta. mi történhetett? az aksija most lett feltöltve, eddig még semmi problémám nem volt vele. ha bárkinek van ötlete szívesen várom…
Üdv: Moncsi

bM Függő
#225 - 2008. május 02. @ 14:47 | mellőzöm  

Lásd előző hozzászólásom (iPod Reset).

Aláírás 

Aktív
#226 - 2008. május 03. @ 23:34 | mellőzöm  

üdv
olyan kérdésem lenne hogy mi lehet a baj akkor ha itunes tacss csatlakoztatásakor ezt irja ki: this ipod cannot be used because the Apple mobile device service is not started
msconfig ba lőttem ki az itunes helper automatikus indítását, de most visszaállítottam de ugyanugy nem jo. eddig nem volt ilyen problémám
segítsetek rajtam plz

Aktív
#227 - 2008. május 04. @ 21:32 | mellőzöm  

Lenne egy kérdésem, amire már időtlen idők óta keresem a választ, de valahogy sosem kaptam, és most is csak reménykedni tudok, h valakinek esetleg mégis sikerülne.( Ez lenne a legjobb lehetőség, számomra.)
Tehát a kérdésem:
Van egy iPodom, és e mellé van egy Pc-m és egy Mac-em. Namármost a probléma, mikor megvettem az Ipodot, még csak windows-om volt, és az iPodom widows-os formátumú, mivelhogy először windowsra lett formázva. (Mellesleg az a iTunes már le is lett törölve amivel először formáztam.)A problémám ami ebből adódik az az, hogy kaptam egy Mac es gépet, és én Mac-es formátumúvá akarom tenni az Ipodot. Csakhogy akkor formáznom kellene, és azt a temérdek zenét le kellene törölni. De én ezt nem szeretném, ugyanis ezeknek a java már nincs meg, és én ezt nem szeretém ha eltűnne a Podról.
Ígyhát a kérdésem az az, hogy VAN E OLYAN PROGRAM, AMI KÉPES ZENÉKET LESZEDNI AZ IPODRÓL, ÉS HA VAN, AKKOR MI AZ, ÉS HONNAN SZEREZHETŐ MEG?

Aláírás 

- Milyen számítógéped van?
- Nekem nincs számítógépem.... Nekem Mac-em van....

Adminisztrátor
Bejegyzések: 11879
#228 - 2008. május 04. @ 21:44 | mellőzöm  

iOliver: rengeteg ilyen program letezik. Keress ra a neten. Windows-ra is van beloluk sok. Masok biztosan tudnak majd program neveket is adni, amelyek jol mukodnek.

Azt hiszem a Mac-re formazas az iPod Reset Utility-vel megoldhato… vagy iTunes-on belul csatlakoztatas utan.

Aláírás 

MacBook Pro Core Duo 2.0, 2GB RAM

Aktív
#229 - 2008. május 04. @ 21:52 | mellőzöm  

Köszönöm a segítséget, rákeresek, de azért szívesen fogadok egy két program nevet:)
Előre is köszönöm!
Köszönöm!

Aláírás 

- Milyen számítógéped van?
- Nekem nincs számítógépem.... Nekem Mac-em van....

Aktív
#230 - 2008. május 05. @ 09:35 | mellőzöm  

ezt kifelejtettem:
kép: 389653209n_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
help me plz
csatlakoztatáskor rögtön ezt irja

Aktív
Bejegyzések: 303
#231 - 2008. május 05. @ 09:38 | mellőzöm  

nekem sem ismeri fel.. mac-em van, legújabb iMac, plusz Leo

Aláírás 

iMac * Leopard
*Szabadidőmben szuperhős vagyok.*

Adminisztrátor
#232 - 2008. május 05. @ 09:44 | mellőzöm  

razor9: olvasd el a kovetkezo bejegyzest:
http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=307078

Aláírás 

Aktív
#233 - 2008. május 05. @ 13:14 | mellőzöm  

uhh
hálás köszönetem
sikerült

Aktív
Bejegyzések: 1
#234 - 2008. május 05. @ 18:36 | mellőzöm  

Sziasztok nekem az a problémám hogy kaptam egy iPod nanot 4gb-os és nem tudok videót rakni rá iTunest használok a zenéket ugye simán felrakom, bemásolom az itunesba onnan meg simán az iPodra de a videókat nem tudom rárakni sehogy...a vidiket átkonvertáltam egy nano-hoz való videókonvertálóval és az átkonvetált vidi rögtön meg is jelent az iTunesban...de az ipod azt írja hogy nincs videó....aztán iTunessal is átkonvertáltam és most az itunes azt mutatja hogy 2 videó is van az iPodon de az iPod szerint niincs rajta videó...:S
valaki segítsen rajtam előre is köszönöm :)
Ja és ha lehet naggggggggyon részletesen mondjátok el mit kéne tennem köszi égeccer :D

Aktív
Bejegyzések: 11
#235 - 2008. május 11. @ 01:20 | mellőzöm  

Hali!
adott egy 30Gb 5.generációs fekete ipod,Osx Tigris, csatlakoztatom egymáshoz őket, de semmi:(
nem is tölti és szinkronizálni se, visszaállítani se tudom, mert a Finder-ben sem jelenik meg. Windows xp-n is próbáltam. Tudtok erre vmit???
Köszönöm

Aláírás 

MacBook Pro 2.2 GHz, 30GB Ipod

Aktív
Bejegyzések: 18
#236 - 2008. május 11. @ 11:24 | mellőzöm  

Hali!

Van egy iPod Touch-om és azt szeretnén megtudni, hogy ha teljesen lemerült álapotból töltöm fel akkor hány KWh-ba kerül feltölteni?
Mellékesen csak azért érdekel, mert van egy sor napelemes kiegészítő ipodok töltésére amik 10-20 000 FT között vannak, és éppen ezért kéne tudni mert 1 KWh 42Ft a hálozatról töltve. Naponta félig vagy teljesen lemerítem szal az aksi adatai alapján ki lehetne számolni hogy ennyi idő után hozná vissza az árát!
Előre is kössz!

Adminisztrátor
#237 - 2008. május 13. @ 11:59 | mellőzöm  

peisziszvid: szertinem ilyen adatokat nem igen fogsz talalni… meresd le, majd szamolj be rola. :-)

Aláírás 

Törzsvendég
#238 - 2008. május 13. @ 12:45 | mellőzöm  
GAaron13 - 2008. május 11. @ 01:20

Hali!
adott egy 30Gb 5.generációs fekete ipod,Osx Tigris, csatlakoztatom egymáshoz őket, de semmi:(
nem is tölti és szinkronizálni se, visszaállítani se tudom, mert a Finder-ben sem jelenik meg. Windows xp-n is próbáltam. Tudtok erre vmit???
Köszönöm

Két lehetőség van jó esetben. Egyrészt teljesen lemerült és emiatt a számítógépek nem veszik észre és nem is kezdik el tölteni sem, ilyenkor legegyszerűbb rádugni egy fali töltőre, lehetőleg Apple, és akkor felébred. Vagy az is lehet, hogy nincs lemerülve csak lefagyott kikapcsolt állapotban. Ilyenkor rá kellene dugni egy töltőre vagy számítógépre és megnyomni kb. 5 mp-ig a középső és a menü gombot. Ilyenkor újra kell indulnia (a Hold gombot érdemes előtte megnézni nehogy lezárt állapotban legyen az iPod és emiatt ne induljon újra.)

Aláírás 

PowerBook 540

Törzsvendég
#239 - 2008. május 13. @ 12:53 | mellőzöm  
mdaniii - 2008. május 05. @ 18:36

Sziasztok nekem az a problémám hogy kaptam egy iPod nanot 4gb-os és nem tudok videót rakni rá iTunest használok a zenéket ugye simán felrakom, bemásolom az itunesba onnan meg simán az iPodra de a videókat nem tudom rárakni sehogy...a vidiket átkonvertáltam egy nano-hoz való videókonvertálóval és az átkonvetált vidi rögtön meg is jelent az iTunesban...de az ipod azt írja hogy nincs videó....aztán iTunessal is átkonvertáltam és most az itunes azt mutatja hogy 2 videó is van az iPodon de az iPod szerint niincs rajta videó...:S
valaki segítsen rajtam előre is köszönöm :)
Ja és ha lehet naggggggggyon részletesen mondjátok el mit kéne tennem köszi égeccer :D

Ha az iTunes szerint rajta van az iPodon a film és valójában mégsincs, akkor jó eséllyel megsérült az iPod szoftvere. Az iPodot vissza lehet állítani alapállapotba. Ha fel van csatlakoztatva az iPod akkor az összegző Summary fülön van egy Restore gomb. Ez újratelepíti az iPod szoftverét. (Vigyázat minden adat el fog tűnni az iPodról!!!).
Aztán újra meg kéne próbálni rászinkronizálni a filmet.

Aláírás 

PowerBook 540

bM Függő
#240 - 2008. május 13. @ 15:39 | mellőzöm  
peisziszvid - 2008. május 11. @ 11:24

Van egy iPod Touch-om és azt szeretnén megtudni, hogy ha teljesen lemerült álapotból töltöm fel akkor hány KWh-ba kerül feltölteni?

Számoljunk közösen, hátha elrontok valamit:

A MacTracker szerint, a Touch feltöltéséhez három óra kell USB 2-ről vagy fali adapterről.

USB 2:
Feszültség: 5 V
Max. áramerősség: 500 mA

Tegyük fel, hogy a három óra alatt maximális kihasználással fogyasztja az USB-ben rejlő áramot. Teljesítményfelvétel:

P=U*I = 2,5 W

Három óra alatt 7,5 Wh-át fogyaszt maga a Touch. Számoljunk viszonylag gyenge hatásfokú (fali) tápegységgel: 50 %

7,5 Wh / 0,5 = 15 Wh

A teljes feltöltéshez tehát 15 Wh azaz 0,015 kWh energia kell a számítás szerint.

1 kWh = 42.- Ft -> 15 Wh = 0.63 Ft

15 000 Ft-os töltővel ~ 23 800-szor kell feltöltened, hogy nullán legyél.

A fali töltő előnye: csak az iPod töltése miatt nem kell bekapcsolnod az egész számítógépet ami már többet fogyaszt mint amit számoltam.
A napelemes nem fogyaszt a hálózatról de kell a napfény. Ha estig lemeríted, reggelig várhatsz a töltés megkezdésével.

Remélem kimerítő voltam. :)

Aláírás 

Aktív
Bejegyzések: 18
#241 - 2008. május 13. @ 18:02 | mellőzöm  

Igen teljes mértékben, időközben már én is kiszámolta és rájöttem, hogy nincs értelme max ha nem utazik az ember 1-2 hónapra olyan helyre ahol nincs áram:D

Aktív
#242 - 2008. május 13. @ 20:43 | mellőzöm  

HellO! Olyan kérdésem lenne h nekem van egy harmadik generációs iPod 8 Gbosom és lehet vhogyan a menüpontok mellé konkrét képeket rakni?

Törzsvendég
#243 - 2008. május 13. @ 20:48 | mellőzöm  

Sajnos nem, azokat automatikusan válogatja ki a borítók és a fényképek közül.

Aláírás 

PowerBook 540

Aktív
Bejegyzések: 11
#244 - 2008. május 13. @ 22:47 | mellőzöm  

GAaron13 - 2008. május 11. @ 01:20

Hali!
Köszönöm

Két lehetőség van jó esetben. Egyrészt teljesen lemerült és emiatt a számítógépek nem veszik észre és nem is kezdik el tölteni sem, ilyenkor legegyszerűbb rádugni egy fali töltőre, lehetőleg Apple, és akkor felébred. Vagy az is lehet, hogy nincs lemerülve csak lefagyott kikapcsolt állapotban. Ilyenkor rá kellene dugni egy töltőre vagy számítógépre és megnyomni kb. 5 mp-ig a középső és a menü gombot. Ilyenkor újra kell indulnia (a Hold gombot érdemes előtte megnézni nehogy lezárt állapotban legyen az iPod és emiatt ne induljon újra.)

köszönöm a választ “ARK” ezeket már mind eljátszottam, sajnos nem segített.
az ikon ami a képernyőn van azt jelenti hogy serízbe kell vinni…
ezt fogom tenni, ugye gondolja az ember hogy majd ő megcsinálja…
holnap el is viszem

Aláírás 

MacBook Pro 2.2 GHz, 30GB Ipod

Aktív
Bejegyzések: 22
#245 - 2008. május 20. @ 20:22 | mellőzöm  

Ipod classic megvásárlásán gondolkodom. Ismerkedem előtte az iTunes programmal.
Van egy olyan füle, hogy “importing” és azon belül “import using” ahol többféle hangformátum közül lehet választani, ez nekem itt alapból AAC, és a kérdésem az, hogy ez az import ez csak a cd-ről begrabbelt zenékre vonatkozik vagy a letöltött mp3-akra is érvényes?Valahol olvastam, hogy néhány ipod tulajnak torzít dinamikusabb, rockosabb számoknál az ipodon a zene? Ez minek tudható be? Lejátszónak? iTunes hibás beállítás?

Veterán
Bejegyzések: 1270
#246 - 2008. május 20. @ 20:28 | mellőzöm  

Febern: mar valaszoltam neked a Classic-os topicban.

Aktív
Bejegyzések: 4
#247 - 2008. május 21. @ 12:05 | mellőzöm  

iPod video 5th generation készülékkel lenne a következő problémám, akinek van ötlete kérem segítsen:
Bekapcsolást követően a következőt írja ki:
Connect to your computer.
Use iTunes to restore.
+még 3 nyelven ugyanezt.

Csatlakoztattam>kiírta, hogy talált egy iPodot recovery üzemmódban és hogy restoreolnom kéne
>...nem örültem, de o.k., ha ez a megoldás?…
>Látszólag elvégezte a műveletet, gondolom törölt mindent, le is töltött egy legújabb szoftvert hozzá, de a jelenség nem szűnt meg, minden maradt a régiben. Csak azt a felületete hozza be, ahol a fenti üzenet megjelenik, fehér háttérrel.

Megpróbáltam ezeket: http://www2.apple.hu/support/5r/default.shtml, de semmi.

Sajnos már nincs garanciám. Mielőtt befutnék egy lehúzós szervízbe, szívesen vennék ötleteket, hátha még helyrehozható ez a váratlan hiba.

Köszönöm!

Aktív
#248 - 2008. május 21. @ 15:31 | mellőzöm  

Szevasztok! Nagy problémám van. Vettem a napokban egy iPod classic 80GByteos készüléket. Szuperul működött, minden rendben, erre ma veszem ki a zsebemből és fehéren világít a kijelző. Nem mentem neki semminek...Restartoltam, Formáztam. Maradt minden ugyanúgy. Valaki kérem segítsen. Köszönöm
uvegesmaster

Aktív
Bejegyzések: 23
#249 - 2008. május 22. @ 14:41 | mellőzöm  

hello! előre jelzem, hogy nem olvastam el az előzményeket. ezért bocs.
vettem agy shuffle-t és mivel régi g4-es az oprendszerem, nem ismerte fel a szerkezetet.
azt az üzenetet írta, hogy töltsem le az itunes újabb verzióját. ok. letöltöttem. a rendszer (10.4.2) mégsem engedte
installálni. ilyenkor mi a helyzet?

Aláírás 

eMac-mini G4-canon 20D “ Jó sok ember kis helyen is elfér “

Aktív
Bejegyzések: 23
#250 - 2008. május 22. @ 14:49 | mellőzöm  

/Users/admin/Desktop/Picture 1.jpg

Aláírás 

eMac-mini G4-canon 20D “ Jó sok ember kis helyen is elfér “

Magyar Macintosh Wiki
XMS