|
Aktív
Bejegyzések: 2
|
Azt miképp kell? |
|
Aktív
|
Sziasztok!
|
|
Aktív
Bejegyzések: 7
|
sziasztok!
Újabb “problémám” akadt, az alany egy 60Gb-os 4G-s iPod photo! (kb 1 hónapot használt)
Eddig Sandisk Sansa mp3/video e260-as lejátszóm volt, az még 2 éves korában is bírta a 15 órát használat közben! köszi!:) |
|
bM Függő
Bejegyzések: 5629
|
rozeHUN - 2008. február 05. @ 09:36 Nem tudod teljesen kikapcsolni. A Play/Pause gombbal csak elaltatod, automatikusan kapcsol ki egy idő (?) után. Próbáld a következőket: ne kapcsold be a Hold-ot, csinálj egy laza Reset-et, hátha valami miatt nem kapcsol ki automatikusan. |
|
Aktív
Bejegyzések: 5
|
Én is hasonló gondokkal küzdöttem, és nekem egy másik gép felismerte… |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 667
|
rozeHUN - 2008. február 05. @ 09:36 Nekem szintén 4G-s iPodom van, csak még nem színes. 2005 júniusában vettem, de nem merül le félig egy éjszaka alatt. Nem lehet, hogy hibás az akksid? Megjegyzem, azért így, lassan 3 év elteltével már igen csak lehet érezni, hogy kevesebb ideig bírja. Az automatikus kikapcsolás, amit bachman említett, úgy tapasztalom, hogy kb. 20-24 órával a “kikapcsolás” után történik meg. |
|
Aktív
Bejegyzések: 114
|
A ‘regi’ elso generacios shuffle val rohangalok, es most vettem eszre hogy nem jacca le a podcast-ot (termeszetesen az audiot:)
tanx |
|
Aktív
|
Sziasztok!Újra én vagyok!
|
|
Aktív
|
sziasztok! iTunes kérdéseim lennének: 1. a track nevek előtt mi a jelentősége a pipának? 2. hogyan tudom a(pl dj mixeket) trackeket összefűzni, hogy ne legyen köztük szünet iPod-on való lejátszáskor? a “Join cd tracks"-el már próbálkoztam, de nem aktív a gomb(szürke)… köszi! |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 761
|
1. Folyamatos lejátszásnál a pipa nélkülieket átugorja.
|
|
Macőrült
Bejegyzések: 2033
|
RozeHUN: sajnos régebbi iPodoknál az Ark által említett Gapless Album pipa ellenére is lesz egy kis zöttyenés. Tehát az iPododnak gyárilag tudnia kell a gapless playback funkciót. Az én első generációs (fehér) Nanóm pl. nem tudja. De azért szeretem. |
|
Aktív
|
köszi a segítséget! az én iPodom 4G photo, de úgy néz ki, hogy ő sem ismeri ezt a funkciót… de azért én is szeretem!:) |
|
Aktív
Bejegyzések: 72
|
A Gapless Playbackről sokan mondanak sokfélét. Szerintem érdemes elolvasni ezt: |
|
Aktív
|
a Rockboxot próbálta már valaki? |
|
Aktív
Bejegyzések: 1
|
sziasztok! lenne egy kérdésem, mégpedig hogy az iPodban mi különbség az “Elalvás” menüponttal valo kikapcsolás és a Play/Pause gombbal valo kikapcsolás között? |
|
Törzsvendég
|
Szerintem semmi, mindkettő csak készenléti állapotha helyezi. |
|
Aktív
Bejegyzések: 8
|
Sziazstok
van nekem egy “kis” problémám ipod toucommal
előre is köszi a válaszotokat
|
|
Aktív
Bejegyzések: 3
|
Hello
|
|
bM Függő
|
Semmi különös. Az iPod kommunikál a számítógéppel és ahogy írja is, ne húzd le a gépről. Az iTunes-ban van Eject gomb az iPod ikonja mellett, arra kattints rá.
|
|
Aktív
|
csak az a gáz hogy
|
|
bM Függő
|
Ezt nem mondtad. A Play/Pause gombot tarts nyomva amíg ki nem kapcsol. A Hold gombot ON majd OFF állásba ezután a középső és a Menu gombokat tartsd lenyomva amíg meg nem jelenik az alma logó. |
|
Aktív
|
köszi igy már kikapcsolt és utána be |
|
Aktív
Bejegyzések: 4
|
Sziasztok! nekem is lenne egy kérdésem, remélem tud valaki segíteni. 1 G-s ipod nano-m van. a legutóbbi bekapcsoláskor, mikor ugrani szerettem volna egy számot, nem állt meg, oda vissza irányban is csak pörgeti a zenéket, így nem tudok számot lejátszani rajta. mi történhetett? az aksija most lett feltöltve, eddig még semmi problémám nem volt vele. ha bárkinek van ötlete szívesen várom…
|
|
bM Függő
|
Lásd előző hozzászólásom (iPod Reset). |
|
Aktív
|
üdv
|
|
Aktív
|
Lenne egy kérdésem, amire már időtlen idők óta keresem a választ, de valahogy sosem kaptam, és most is csak reménykedni tudok, h valakinek esetleg mégis sikerülne.( Ez lenne a legjobb lehetőség, számomra.)
|
|
Adminisztrátor
Bejegyzések: 11879
|
iOliver: rengeteg ilyen program letezik. Keress ra a neten. Windows-ra is van beloluk sok. Masok biztosan tudnak majd program neveket is adni, amelyek jol mukodnek. Azt hiszem a Mac-re formazas az iPod Reset Utility-vel megoldhato… vagy iTunes-on belul csatlakoztatas utan. |
|
Aktív
|
Köszönöm a segítséget, rákeresek, de azért szívesen fogadok egy két program nevet:)
|
|
Aktív
|
ezt kifelejtettem:
|
|
Aktív
Bejegyzések: 303
|
nekem sem ismeri fel.. mac-em van, legújabb iMac, plusz Leo |
|
Adminisztrátor
|
razor9: olvasd el a kovetkezo bejegyzest:
|
|
Aktív
Bejegyzések: 1
|
Sziasztok nekem az a problémám hogy kaptam egy iPod nanot 4gb-os és nem tudok videót rakni rá iTunest használok a zenéket ugye simán felrakom, bemásolom az itunesba onnan meg simán az iPodra de a videókat nem tudom rárakni sehogy...a vidiket átkonvertáltam egy nano-hoz való videókonvertálóval és az átkonvetált vidi rögtön meg is jelent az iTunesban...de az ipod azt írja hogy nincs videó....aztán iTunessal is átkonvertáltam és most az itunes azt mutatja hogy 2 videó is van az iPodon de az iPod szerint niincs rajta videó...:S
|
|
Aktív
Bejegyzések: 11
|
Hali!
|
|
Aktív
Bejegyzések: 18
|
Hali!
Van egy iPod Touch-om és azt szeretnén megtudni, hogy ha teljesen lemerült álapotból töltöm fel akkor hány KWh-ba kerül feltölteni?
|
|
Adminisztrátor
|
peisziszvid: szertinem ilyen adatokat nem igen fogsz talalni… meresd le, majd szamolj be rola. :-) |
|
Törzsvendég
|
GAaron13 - 2008. május 11. @ 01:20 Két lehetőség van jó esetben. Egyrészt teljesen lemerült és emiatt a számítógépek nem veszik észre és nem is kezdik el tölteni sem, ilyenkor legegyszerűbb rádugni egy fali töltőre, lehetőleg Apple, és akkor felébred. Vagy az is lehet, hogy nincs lemerülve csak lefagyott kikapcsolt állapotban. Ilyenkor rá kellene dugni egy töltőre vagy számítógépre és megnyomni kb. 5 mp-ig a középső és a menü gombot. Ilyenkor újra kell indulnia (a Hold gombot érdemes előtte megnézni nehogy lezárt állapotban legyen az iPod és emiatt ne induljon újra.) |
|
Törzsvendég
|
mdaniii - 2008. május 05. @ 18:36
Ha az iTunes szerint rajta van az iPodon a film és valójában mégsincs, akkor jó eséllyel megsérült az iPod szoftvere. Az iPodot vissza lehet állítani alapállapotba. Ha fel van csatlakoztatva az iPod akkor az összegző Summary fülön van egy Restore gomb. Ez újratelepíti az iPod szoftverét. (Vigyázat minden adat el fog tűnni az iPodról!!!).
|
|
bM Függő
|
peisziszvid - 2008. május 11. @ 11:24 Számoljunk közösen, hátha elrontok valamit: A MacTracker szerint, a Touch feltöltéséhez három óra kell USB 2-ről vagy fali adapterről.
USB 2:
Tegyük fel, hogy a három óra alatt maximális kihasználással fogyasztja az USB-ben rejlő áramot. Teljesítményfelvétel: P=U*I = 2,5 W Három óra alatt 7,5 Wh-át fogyaszt maga a Touch. Számoljunk viszonylag gyenge hatásfokú (fali) tápegységgel: 50 % 7,5 Wh / 0,5 = 15 Wh A teljes feltöltéshez tehát 15 Wh azaz 0,015 kWh energia kell a számítás szerint. 1 kWh = 42.- Ft -> 15 Wh = 0.63 Ft 15 000 Ft-os töltővel ~ 23 800-szor kell feltöltened, hogy nullán legyél.
A fali töltő előnye: csak az iPod töltése miatt nem kell bekapcsolnod az egész számítógépet ami már többet fogyaszt mint amit számoltam.
Remélem kimerítő voltam. :) |
|
Aktív
Bejegyzések: 18
|
Igen teljes mértékben, időközben már én is kiszámolta és rájöttem, hogy nincs értelme max ha nem utazik az ember 1-2 hónapra olyan helyre ahol nincs áram:D |
|
Aktív
|
HellO! Olyan kérdésem lenne h nekem van egy harmadik generációs iPod 8 Gbosom és lehet vhogyan a menüpontok mellé konkrét képeket rakni? |
|
Törzsvendég
|
Sajnos nem, azokat automatikusan válogatja ki a borítók és a fényképek közül. |
|
Aktív
Bejegyzések: 11
|
GAaron13 - 2008. május 11. @ 01:20
Hali!
Két lehetőség van jó esetben. Egyrészt teljesen lemerült és emiatt a számítógépek nem veszik észre és nem is kezdik el tölteni sem, ilyenkor legegyszerűbb rádugni egy fali töltőre, lehetőleg Apple, és akkor felébred. Vagy az is lehet, hogy nincs lemerülve csak lefagyott kikapcsolt állapotban. Ilyenkor rá kellene dugni egy töltőre vagy számítógépre és megnyomni kb. 5 mp-ig a középső és a menü gombot. Ilyenkor újra kell indulnia (a Hold gombot érdemes előtte megnézni nehogy lezárt állapotban legyen az iPod és emiatt ne induljon újra.)
köszönöm a választ “ARK” ezeket már mind eljátszottam, sajnos nem segített.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 22
|
Ipod classic megvásárlásán gondolkodom. Ismerkedem előtte az iTunes programmal.
|
|
Veterán
Bejegyzések: 1270
|
Febern: mar valaszoltam neked a Classic-os topicban. |
|
Aktív
Bejegyzések: 4
|
iPod video 5th generation készülékkel lenne a következő problémám, akinek van ötlete kérem segítsen:
Csatlakoztattam>kiírta, hogy talált egy iPodot recovery üzemmódban és hogy restoreolnom kéne
Megpróbáltam ezeket: http://www2.apple.hu/support/5r/default.shtml, de semmi. Sajnos már nincs garanciám. Mielőtt befutnék egy lehúzós szervízbe, szívesen vennék ötleteket, hátha még helyrehozható ez a váratlan hiba. Köszönöm! |
|
Aktív
|
Szevasztok! Nagy problémám van. Vettem a napokban egy iPod classic 80GByteos készüléket. Szuperul működött, minden rendben, erre ma veszem ki a zsebemből és fehéren világít a kijelző. Nem mentem neki semminek...Restartoltam, Formáztam. Maradt minden ugyanúgy. Valaki kérem segítsen. Köszönöm
|
|
Aktív
Bejegyzések: 23
|
hello! előre jelzem, hogy nem olvastam el az előzményeket. ezért bocs.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 23
|
/Users/admin/Desktop/Picture 1.jpg |
Összes oldal: 7
|
|||||||||
| « Shuffle beragad??? | itunes 7 probléma xp-n » |
Hát ez csak amolyan reboot. :(