|
Macőrült
Bejegyzések: 3862
|
|
|
Veterán
Bejegyzések: 1201
|
Valaki bannolja már [SNT]_SPEEDY -t. Egyetlen mac-kel kapcsolatos hírdetést nem sikerült még feladnia, viszont minden más cuccát itt árulja. |
|
Veterán
Bejegyzések: 1153
|
Ez is vicces:
“ Domain eladók az alábbi domainek!
ár megegyezés szerint!
Irányár: 1
|
|
Macőrült
|
ez nem kicsit :DD pl ki fogja megvenni az emac.hu-t? :D vagy bármelyiket ki fogja megvenni?:D |
|
Aktív
Bejegyzések: 364
|
EDM - 2007. június 06. @ 19:26
Upsz, ez tényleg vérciki!
|
|
Macőrült
Bejegyzések: 2262
|
Ez sem stimmel teljesen, nem ártott volna tájékozódni:
“4GB PC2-5300-as FB-DIMM
HYS72T512422HFD-3S-A tipus számmal rendelkeznek! Érdeklödni e-mail-ben pls mert nem tudom mikor leszek sajátgép elött! Több darabnál kedvezmény! u.i.: Dual Xeon-os serverek egy memoriaval is képesek indulni! Szoval lehet ,h Mac-be is elég 1db!” |
|
Aktív
Bejegyzések: 270
|
Egy másik fórumról :)
|
|
Moderátor
Bejegyzések: 4682
|
Titi - 2007. június 12. @ 17:06
Megelőztél, ezt én is kiszúrtam magamnak!
|
|
Moderátor
|
A mázlista! A 20"-os modelljébe 7300GT kártyát kapott, és még is eladja :) |
|
Macőrült
|
http://beszeljukmac.com/index.php/elado/elado_ind/ibook_powerbook/
|
|
Aktív
Bejegyzések: 1
|
Köszi, hogy felhívtad rá a figyelmet, egy oldalról másoltam ki alma+c alma+v -vel az infokat :) Már javítom is.. gerywhite - 2007. június 14. @ 14:38 |
|
Veterán
Bejegyzések: 1115
|
http://beszeljukmac.com/index.php/elado/elado_ind/imac_g5_17_es/ egy amely mindent visz :D |
|
Macőrült
Bejegyzések: 3830
|
Czo - 2007. június 18. @ 20:41 naja. fokozhatta volna a hatást, ha beírja, hogy húsz collos kijelző… |
|
Moderátor
|
Czo - 2007. június 18. @ 20:41 Azt elfelejtette odaírni hogy hány Kg. :D |
|
Veterán
|
itthon vásárolt, Amerikából |
|
Veterán
|
“Hogyha esetleg megtetszett ez a csodagép akkor légyszíves irj az e-mailemre.
csodagépnek csodagép szerk.: nem kell rá Rosetta se :) |
|
Macőrült
Bejegyzések: 2211
|
gerywhite - 2007. június 18. @ 21:48Czo - 2007. június 18. @ 20:41http://beszeljukmac.com/index.php/elado/elado_ind/imac_g5_17_es/ meg hogy került bele core2duo processzor… |
|
Veterán
|
“20th Macintosh eladó
CD-ROM-ot 35 EUR-ért láttam az ebayen, Európában, szóval nem olyan vészesen drága.
Irányár: 120.000.-” Eszeveszett gyűjtőnek kell lenni egy ekkora baromsághoz… SZVSZ |
|
Veterán
|
Ez csak nekem tûnik viccesnek?:
“ 20th Macintosh eladó Szóval lenne egy ilyen gépem:
CD-ROM-ot 35 EUR-ért láttam az ebayen, Európában, szóval nem olyan vészesen drága.
|
|
Veterán
|
gulyás: egyel feletted :-P |
|
Macőrült
|
siddharta - 2007. június 19. @ 12:39 Kezdek gyűjteni rá… :-) |
|
Veterán
|
siddharta - 2007. június 19. @ 13:20 ó, vazz… ájemszorrí |
|
Moderátor
|
JamesTKirk - 2007. június 19. @ 14:30siddharta - 2007. június 19. @ 12:39“20th Macintosh eladó
Kevés, már leelőlegeztem!
|
|
Macőrült
|
remélem csak viccelsz hogy le előlegezted |
|
Moderátor
|
SolarEclipse - 2007. június 19. @ 15:27 Persze tréfa volt, gondolom JamesTKirk kollega se kezdett orbitális spórolásba!!! :) |
|
Macőrült
|
akkor jó lecsapok rá én :DD |
|
Macőrült
|
gerywhite - 2007. június 19. @ 15:35SolarEclipse - 2007. június 19. @ 15:27remélem csak viccelsz hogy le előlegezted
ennyiért semmiképpen sem:-)
|
|
Macőrült
|
Segítség! Fejleszteném! iBook G3 300MHz/32MB/3GB-os gépem! ?de hogyan is lehet ??? Vettem egy szép gépet: iBook G3 300MHz/32MB/3GB. (Ajándékba szánom keresztfiamnak, de) Magyarosítani kellene, és kicsit bővíteném-gyorsítanám! Ehhez kérnék segítséget!!! Kecskemét-Szeged előnyben, de ha nem túl bonyolult, akkor távsegítséget is szivesen fogadok. Még sohasem telepítettem OS-t Mac-re. Pl, azt hogy kell???
Irányár: 30
már bocsánat de már kész vagyok ezektöl az észlényektől remélem most magára is veszi… |
|
Veterán
Bejegyzések: 1115
|
Ugyan, nekem ez a ppc-core2duo g5 tok jo lenne. Van benne dualcore intel, meg kvazi dualcore g5 :) egyik mag nativ mag masik rosettaval emulalt :) teljesitmenycsokkenes enlkul futtatja a ppc appokat… mekkora otlet… mehetne is nevnek a mirrored drive doors mintajara, mirrored mainboardsnak :DD de akkor mar kene ra valami m68k procko es akkor ez lenne az “iMac Ultimate Limited Edition” :D |
|
Moderátor
|
Hát őt meg mi lelte, átb@szták 1 aluljáróban, vagy csak simán megcsapta a meleg??? http://beszeljukmac.com/index.php/elado/elado_ind/trallala/ :D |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 776
|
SolarEclipse - 2007. június 19. @ 16:46 Meg talán ez inkább fórum téma lenne, nem pedig apróhirdetés. Bár a fórumban is negrót osztogatnék ilyenért, hogy azért valami világítson is a nagy sötétségben. Ez is tetszik: G3 iMac 43.000-ért! LOL |
|
Macőrült
Bejegyzések: 2460
|
Hát igen. Nekem egy ilyen G3 at beszámoltak egy HD árába, de még az sem került ennyibe |
|
Macőrült
Bejegyzések: 4196
|
kesigomu - 2007. június 20. @ 06:50 Pont most akartam belinkelni :)) |
|
Aktív
Bejegyzések: 237
|
|
|
Macőrült
|
libus ne haragudj meg de én még a 30e is nagyon elgondolkodnék, lehet többet ér (valakinek) de azt nem ebbe a országba fogod megtalálni… |
|
Aktív
|
Pedig vannak ebben az országban ilyen emberek, én is ismerek párat. (Csak nekik már van)
|
|
Macőrült
|
Csak, hogy én se maradjak ki a hozzászólásokból.
|
|
Macőrült
|
Libus - 2007. június 20. @ 10:23
libuskám én nagyon tudom miröl vaszó d komolyan egy 15 éves cucot eladni hibásan
|
|
Macőrült
Bejegyzések: 3830
|
SolarEclipse - 2007. június 20. @ 09:35
nézd SolarEclipse
egyébiránt -annak ellenére, hogy én is írtam korábban ebbe a topikba- kicsit feleslegesnek tartom a vicces apróhírdetések legtöbb hozzászólását. mert minden gép annyit ér, amennyit a vevő az adott pillanatban kifizetett érte. ez az ilyen régi és különleges cuccoknál még inkább így van. a gyűjtőszenvedéjű hobbisták (és hobbitok) nem elsősorban a vásárolni kívánt termék árát nézik.
én sem megyek a dohányzó/nem dohányzó topikba szidni a kubai szivart szívókat, hogy miért költik a sok pénzüket egy darab száraz összetekert növényre. nekik ez jól esik és nekem meg semmi bajom vele, hogy nekik jól esik a szivar/cigi a konyak mellé (persze amíg nem a pofámba fújják)
régebben ájcseten kérdezgették tőlem ifjak, hogy “szerinted ez az xx gép megér ennyit-ésennyit”
|
|
Veterán
|
Én gyorsan vissza is vonnám, amit eddig mondtam, megnéztem, valóban érdekes darab ez a 20th Mac! Mondjuk ettôl még a vicces apróhirdetések-témát létjogosultnak látom, mint ahogy bármirôl szabadon el lehet fecsegni ezen a fórumon. Ha másért nem, legalább tudom, hogy mi ez a TAM és hogy ennek nem a paramétereit kell nézni, hanem azt, hogy egy ritkasággal állunk szemben… Amúgy Acsi001-el értek egyet, érdemes lenne feltenni ebay-re… |
|
Macőrült
|
gulyás - 2007. június 20. @ 10:55
Igen, de úgy mint a veterán autóknál is van. Mőködő állapotban, eredeti külső, bill, stb.
|
|
Macőrült
|
oké akkor adjátok el 120e be meg szerezen a vevő még ebayröl cd-romot :D 30 euroé, igazatok van ez kurva nagy üzelt :DDDDD |
|
Veterán
|
Nemnem, persze ki kell kapalpálni elôtte, csak én nem tudtam, hogy ritkaság a cucc… csak a 128 MB ramot meg a g3-as kártyát néztem… |
|
Aktív
|
SolarEclipse - 2007. június 20. @ 11:00
Szerinted ha el akarom adni, akkor költök még rá elötte?
Ha azt irtad volna, hogy már régóta nézegeted ezt a géptipust és az ára jóval magasabb mint bárhol máshol, akkor azt elfogadom.
|
|
Macőrült
|
Vesszetek már össze egy elméleti üzleten))
Ha azt irtad volna, hogy már régóta nézegeted ezt a géptipust és az ára jóval magasabb mint bárhol máshol, akkor azt elfogadom.
Most jól kitoltál vele!!))))) |
|
Macőrült
|
ezt a gép tipust nem de álltalában a maceket igen elég régota és elég régota olvasoma forumot. és most lehet jönni itta nagy umával hoyg ritka meg különleges meg minden de azért van egy határ… és azon kivül mi különös van benne hogy keveset gyártotak? mert szerintem semmi.
én annyirt szoktam felrakni a cucokat amennyiért el is adom igaz valaki eladni szeret valaki meg hírdetni… |
|
Veterán
|
“és azon kivül mi különös van benne hogy keveset gyártotak?” Te épp a lényeget nem érted, most mindentôl függetlenül… Van olyan, hogy nincs igazunk, na. |
|
Macőrült
|
miért mi a lényeg áruld már el? mert még csak jól se néz ki számomra. a cube és társaiba legalább volt valami különleges külső ami nagyon elrugaszkodot a többitől.... de ez az 20th Macintosh úgy néz ki mint a kor rengeteg cd játszója és hifi-e |
|
Aktív
|
SolarEclipse - 2007. június 20. @ 11:47
Na ja a BMW és a Dácia is csak egy halom vas, mi bennük a különleges ? Semmi, a MÉH telepen kilóra ugyan annyit adnak érte.
Szerintem nem fogjuk tudni megérteni a másikat, részemről ennyi. |
Összes oldal: 68
|
||||||||
| « Transformers rajongóknak | Rambo újra támad (videó) » |
nem eladó :D (ha lenne ujra pénzem akkor vihetnéd) de nyára nagyon sok pénz kell a fesztiválokra :DD