- iMac 5.1 2GHZ/2GB/160GB ...
- A LEGÚJABB MacBook Pro 13 ...
- Apple monitor átalakító k ...
- Új csomagolás sérült Magy ...
- iMac 149ezer MacBook Whi ...
- Moshi Macbook tokok, véd ...
- iMac 21.5” és 27 ...
- Apple Magic Mouse
- IPOD A LEGJOBB ÁRON!!! + ...
- Cinema 20”-23” ...
- MB Pro 15”Unibody, ...
- Új iMac 2.66GHz NVidia940 ...
- *MacBook Pro 13" 2.53GHZ/ ...
- MACBOOK, MACBOOK PRO (13- ...
- IPOD TOUCH 49ezer Ft-tól, ...
- Macbook 13" 2,16GHz Intel ...
- Mighty Mouse Wireless Blu ...
- Eladó Macbook White 1.83/ ...
- IPhone 3G 16G fekete elad ...
- Macbook Air 2db Magyar bi ...
- Apple TV 160Gb
- MACBOOK FEHÉR 2.4 GHZ ...
- IPod Touch 16 gb első gen ...
- Feher 13"-os macbook elad ...
- Apple Mighty Mouse egér
- új mighty mouse
- Macbook white
- Hibás ibook / PB töltőt k ...
- MacBook Fehér TopCase-t
- Eladó vezetékes mighty mo ...
RSS
Új fórum témák
- Logic Bounce in place vs. ...
- iMac 24" és Snow Leopard ...
- iPhone-hoz nem jó a gyári ...
- Mobil net iphone
- Apple Airport Extreme Bas ...
- VGA kabel MacBook-hoz
- Szerintetek mini vagy iMa ...
- iTunes vezérlése Hanggal
- iMac / iTunes hiba?
- Keresztnév választás
- OSX alatt szakadozó net
- Appstore hiba!?
- Parallel Desktop
Friss fórum válaszok
- Hivatalos Macbook topic ( ...
- Photoshop szín probléma
- MacBook + másodlagos moni ...
- pages help
- Turistautak, geocaching
- Logic Bounce in place vs. ...
- iMac 24" és Snow Leopard ...
- Szerintetek mini vagy iMa ...
- Apple Airport Extreme Bas ...
- Macbook hang probléma
- AppStore regisztráció pro ...
- Mobil net iphone
- VGA kabel MacBook-hoz
Új témák: társalgó
Friss válaszok: társalgó
Ez milyen ? vagy már a könyökötökön jön ki, csak nekem új ?
Helló,
“A MacBook Pro új, és hitelesek. Ami a teljes tartozék és egy 1 év garancia. Az alábbiakban néhány jellemzőjét.
Processzor: Core 2 Duo 2,66 GHz
beépített memória: 4 GB (DDR3 SDRAM)
kijelző: 15,4 hüvelyk
Operációs rendszer: Mac OS X Leopard
processzor sebesség: 2,66 GHz
merevlemez-kapacitás: 320GB
grafikus processzor: NVIDIA GeForce 9600M GT
Kérem, én szeretném, ha tudom, hogy mi tárolja a Berkshire, England, de a hajó a MacBook nektek, ha ez rendben van veled. Meg fogják kézbesíteni a címét 48 órán belül a hajózási azt. Mindössze annyit kell tennie, hogy küld el a teljes szállítási címet és a telefonszámot, és mi lesz veled. Mi a hajó keresztül FedEx 24-órás éjszakai expressz doorstep szállítási szolgáltatás.
Ha az OK válasz, akkor ennek így mennie. Várom válaszát. Köszönöm.
Üdvözlettel,
Abner Jones
Megjegyzés: Az alábbiakban cégünk adatait, ha biztos.
Skyeman Limited
Registered No. 06520312
24-32 London Road, Newbury, Berkshire,
RG14 1JX, UK.
Tel.: +447035969811
Fax: +448704954995”
Sziasztok!
Nekem is elküldte ezt a levelet szépen annak rendje és módja szerint! Én még nem írtam neki vissza angolul, de akkor nem is fogok. Megvárom mit ír nektek.Mindenesetre, én biztosan nem veszek innen semmit..illetve, nem veretem át magam:)
Dear Dániel,
Please i will like you to know that the shipping company we use do not do cash on delivery which is what you are asking for. Because of this, we have to confirm your payment before shipping out the MacBook to you. For payment, we accept bank transfer for large orders and western union for small orders.
But i want to assure you that your money and your good are safe with us because we are a reputable and registered company here and our image and business certificate are always at stake in any deal we are involved in, including this. That was why i gave you our company details and business registration number for you to verify our legitimacy. I assure you that you will never regret buying from us. If you are OK with this then reply with your full address so we can start the shipping process. I hope to hear from you soon. Thank you.
Best Regards,
Abner Jones
Eztet firkantotta vissza 46sec-el később… :D Jó gyorsan ír a srác…
Ez a megadom a cégem adatait, hogy utána tudj nézni elég hülye duma. pláne, hogy nem az a cég neve, amit leír a hirdetésben… nem Skyeman… hanem Skyman… a többit adat stimmelni látszik.
Nézd, ha nyitok ennek egy uj topikot, akkor fejemet veszik, nem csak a forumozók (mert biztos, hogy volt már ilyen kérdés) hanem a kereskedők is. szal ha már lehet, akkor inkább itt offolok:)
ebay: inkább kimegyek, és személyesen vásárolnék, hamár egyszer nem a világ végén van bécs:)
csak hogy ne offoljak tovább, megérdeztem én is, hogy hogy megy a fizetés és a szállítás:
Dear Ádám,
For payment, we accept bank transfer for large orders and western union for small orders. As soon as we confirm your payment, we will ship the MacBook to you and send you the tracking number for the shipment. If you are ready to buy then reply with your full address and phone number so we can start the shipping process. I await your prompt reply. Thank you.
Best Regards,
Abner Jones
Mi a véleményetek? Elvileg csak akkor tudja felvenni a pénzt, ha már átvettem az árút, vagy akkor is ha nem igazoltam vissza?
Érdekes, de elvileg ugy kellene ennek működnie, hogy én elutalom a pénzt a számlára, de addig nem tud hozzájutni a pénzhez, amíg a leszállítást végző cég be nem gyűjti az én aláírásomat, hogy a termék rendben megérkezett!
Szerintetek?
Eladó MAC mini G4
szerző: tboykacsa | 2009. június 30. @ 00:26
MAC mini 1,25GHz
1GB memória
80GB HDD
CDRW/DVD
OS X Leopard + Microsoft Office 2008
Hálózati táppal+billentyűzet+egér+DVI/RGB átalakító
feladó: tboykacsa (1)
irányár: 55000
még csak nem is dual:
Apple Power Macintosh G4 1.25 / QuickSilver
szerző: danova | 2009. június 29. @ 12:50
Processor Type: PowerPC (G4)
Processor Speed: 1.25 GHz
RAM: 1.25 GB
HDD: 80GB
Video Card: ATY Radeon 9000 Pro
CD/DVD-ROM
+ 10.4 OSX rendszer
Csere is érdekel, G5-re ráfizetéssel pl!
kitűnő állapotban, eredeti dobozával
ár: 50.000 FT
ugyan ennyibe van c2d 1,83 mini is de még az is sok ennyibe:
Mac Mini 1,5 GHz Intel Core Solo eladó
szerző: apple | 2009. június 22. @ 10:52
Eladó egy 1.5 GHz-es Intel-es Mac Mini.
80 Gb winchester
2 Gb RAM
Combo Drive
Egér és billenytyüzet
AirPort (Wifi)
Bluetooth
FireWire
Karcmentes.
feladó: Apple (1)
irányár: 90000 Ft
csak hogy ne offoljak tovább, megérdeztem én is, hogy hogy megy a fizetés és a szállítás:
Dear Ádám,
. .
. Szerintetek?
Szerintem ugyanolyan átbazilika, mint a többi, hasonló “hirdetés”. Ha tényleg ilyen óccsó a gépes, akkor talán a nagybritánoknál is el lehet adni, és nem kell “szegény, fejletlen” magyarok között teríteni.
Ha valaki használja a nyakán lévő, nagyméretű luftballont arra, amire a kalaptároláson kívül való, nem agyal nyilvánvaló átbaszásokon.
még csak nem is dual:
szerző: danova | 2009. június 29. @ 12:50
Apple Power Macintosh G4 1.25 / QuickSilverProcessor Type: PowerPC (G4)
Processor Speed: 1.25 GHz
RAM: 1.25 GB
HDD: 80GB
Video Card: ATY Radeon 9000 Pro
CD/DVD-ROM+ 10.4 OSX rendszer
Csere is érdekel, G5-re ráfizetéssel pl!
kitűnő állapotban, eredeti dobozávalár: 50.000 FT
Ilyenem van nekem is egy. Ezzel az a gond, hogy az eszmei értéke még többet ér, de ennyiért nekem sem lenne pofám eladni. Inkább nem adom el :)
Dear Ádám,
For payment, we accept bank transfer for large orders and western union for small orders. As soon as we confirm your payment, we will ship the MacBook to you and send you the tracking number for the shipment. If you are ready to buy then reply with your full address and phone number so we can start the shipping process. I await your prompt reply. Thank you.
Best Regards,
Abner JonesMi a véleményetek? Elvileg csak akkor tudja felvenni a pénzt, ha már átvettem az árút, vagy akkor is ha nem igazoltam vissza?
Érdekes, de elvileg ugy kellene ennek működnie, hogy én elutalom a pénzt a számlára, de addig nem tud hozzájutni a pénzhez, amíg a leszállítást végző cég be nem gyűjti az én aláírásomat, hogy a termék rendben megérkezett!Szerintetek?
szerintem igazat ír.
csak 1 bökkenő van:
átveszed a dobozt, aláírod a papírt, a fickó kapja is a pénzét, aztán nyitod a dobozt, és hoppá tégla van benne. vagy újságpapírok.
mert ugye a szállító csak akkor adja ki a kezéből, ha te átvetted a cuccot. és hogy meg tudd nézni, mi van a csomagban, alá kell írnok a papírt. Nagyjából ennyi.
Sziasztok!
Én is levelezgetek Abner-el. A következőt írta vissza, mikor mondtam, hogy nem utalok el vakon ennyit:
Dear Milán,
I just discussed this with my boss now and he came up with this suggestion. He said since you are buying one unit, we will ship to you and after delivery and inspection, you release the payment to us. All you have to do is to make the payment of the item through western union using any name(friend or relative) of your choice as the receiver and UK as the address for us to be sure that you do not want to cheat us. After delivery and inspection if you are satisfied, you then change the name to our name and address. So if you are ok with this, then get back with your full shipping address so we can proceed. I hope to hear from you soon. Thank you.
Regards,
Abner Jones
Mi a véleményetek?
Apple MacBook (legutolsó széria!) Intel Core2Duo 2.0, X3100, Fél év garanciával.
szerző: Ra | 2009. június 28. @ 13:26
iPhone alu 2G-s 3.0-ra frissítve (független) apró szépséghibával (kijelző bal felső részén kicsit világosabban jelenít meg). Korának megfelelő állapotban, viszont nagyonjó akksival (3-4 napot is elmegy) eladó. A készülék 8 hónapja nincs használva, csak töltve időközönként. Gyári dobozába, originál törlővel, dokkal, füles, stb eladó. irányár: 57e Ft.,
Most akkor mi van????
Semmi. Írni tud, olvasni nem. :)
Abner idetalált!!!
“Apple iMac 24-inch. Ez vadi új. Ami a teljes tartozék és egy 1 év garancia.
Tulajdonságok:
...
merevlemezként forgatóképesség Sebesség: 7200 rpm
Optikai meghajtó: Slot-loading 8x SuperDrive a 4x dupla rétegű égő (DVD ± R DL / DVD ± RW / CD-RW)
...
Vizsgálatok: .
:)
Herr Milán, és a többiek!!!!!
Az ilyen, nyilvánvalóan átbaszós, lehúzós cégekkel folytatott ANGOL nyelvű leveleddzésetek a jónép, józanul gondolkodó többségét végképp nem érdekli!
Ha a kapzsiságotok, mohóságotok mégsem bír nyugton hagyni benneteket, akkor a szanalmas.hu-n nyissatok topicokat, és ne itt offoljatok.
Kérem szépen!
Semmi. Írni tud, olvasni nem. :)
Abner idetalált!!!
“Apple iMac 24-inch. Ez vadi új. Ami a teljes tartozék és egy 1 év garancia.
Tulajdonságok:
...
merevlemezként forgatóképesség Sebesség: 7200 rpm
Optikai meghajtó: Slot-loading 8x SuperDrive a 4x dupla rétegű égő (DVD ± R DL / DVD ± RW / CD-RW)
...
Vizsgálatok: .:)
Majdnem féláron, aki ezt megkajázza az meg is érdemli!
:D
És a moderátorok ilyen esetben hol vannak?
Én itt mint mindig, amikor van egy kis időm:)
De akkor elmondom századszorra is, hogy semmi jogosultságunk NINCS az adás- vétel rovat moderálására, csak az adminoknak!
Én speciel sok esetben jelezni szoktam dombinak, ha úgy látom hogy valami nem kóser, azt majd ő cselekszik belátása szerint.
nem értem a problémád ha valaki megkérdez egy információt arrol hogy vki vásárolt-e már xy illetőtől tök mindegy hogy mit szerintem nem igy kellene lereagálni de ez az én véleményem
.
Ha engem kérdezel, nekem az a “problémám”, hogy nyilvánvaló átbaszások esetén semmi kedvem agyhiányos, diszlexiás hülyegyerekek nyavajgását olvasni. A használtcikkpiacnak is vannak törvényszerűségei. Vagy megtanulja a tag, vagy bukjon bele a saját kapzsiságába.
De hagyjon minket békén!!!
És főleg: ne szarjon tele minden topikot a hiányos angol tudásából fakadó kínjaival.
( részemről tök hülye vagyok az inglishez, így az összes ilyen kihagyhatatlan ajánlat repül a kukába)
Ez is aranyos :)
http://www.vatera.hu/apple_osx_10_5_5_desktop_computer_149637745.html
“Asztali PC konfigurációt cserélnék Macre
szerző: Milcs69 | 2009. június 15. @ 12:06
Samsung Samktron 17” CRT Monitor
2600Mhz Celeron Processzor
Asrock P4V88+ Alaplap
1Gb Ram
Inno3D GeForce 6600 256MB-os Videókártya
120GB HDD
Egér+Billentyűzet
..........
:Dnincs az a hülye akinek kéne egy celeronos pc, és adna érte egy macet :D
Én még az alaplaphibás G3-ból is inkább póstaládát csinálnék.
Ez is aranyos :)
http://www.vatera.hu/apple_osx_10_5_5_desktop_computer_149637745.html
a hozzaszolo kerdesere adott valasz inkabb “duhito”...
Igazad van. Viszont a gép igényes munkának látszik, nekem legalábbias bejön így külsőre. :-)