Új fórum témák
- HD Sentinel for MAC? Mere ...
- upc chello probléma
- Fotó Slideshow MAC OS 9-r ...
- Új MacBook iSight problém ...
- Mac PRO HDD slot probléma ...
- Dvd studio pro segitseg
- De mikor jelenik meg a Hó ...
- ledobnak a progik
- Kötegelt parancsvégrehajt ...
- Külső effektek premiere-b ...
- Airport nyomtató net nélk ...
- localhost parallels alatt ...
- Boot Camp Light Sensor pr ...
Friss fórum válaszok
Új témák: társalgó
Friss válaszok: társalgó
- Le a magyarországi apple ...
- Azonnali kérdések topicja ...
- Februári találkozó
- hdd probléma
- RAW-WAR 36
- Belefagytak a szökőévbe a ...
- Olvassátok el! Életbevágó ...
- Sid Meier's Pirates for M ...
- [OFFtopik] Fotózásról min ...
- MacWorld 2009: még a csev ...
- bM design 2008
- Egy kis segítséget kérnék ...
- diafilmek nektek
…
Xero: a szoftver alatt az OS X-t, iLife-ot és esetleg iWork-öt értettem, szó sem volt PS-ről. Az amortizációs árképzésed meg érdekes. Szerintem azért te se lépj fel vevőként,mert amennyire yozsi nem fog vevőt találni, annyira nem fogsz te sem eladót.
....
Jogos bár lévén minden Mac-nél ez jelen van, nem számítom fel külön pénznek. Amúgy tény nem is vagyok nagy használt termék vásárló! :D
PowerBook G4 Titanium
2008. november 18. @ 01:09
Sajnos eladó a PowerBook G4 Titanium gépem.
Ezen a linken minden adatot megtalálsz: http://www.apple-history.com/?page=gallery&model=pg4&performa=off&sort=family&order=ASC
A főbb adatokat azért leírom:
15"-os lcd, 500 Mhz proci, 512 MB memória, 20 GB hdd, DVD olvasó, 2x usb, stb.
Adok hozzá egy külső usb wlan adaptert, amivel tud wifi-t is.
A gyári “csigás” töltője van és van hozzá egy jókiállású Crumpler márkájú skin is.
Cserét sajnos nem tudok elfogadni, mert már megvan a másik gép.
feladó: PBookG4 (1)
irányár: 70000 Ft
PowerBook G4 Titanium
2008. november 18. @ 01:09
Sajnos eladó a PowerBook G4 Titanium gépem.
Ezen a linken minden adatot megtalálsz: http://www.apple-history.com/?page=gallery&model=pg4&performa=off&sort=family&order=ASC
A főbb adatokat azért leírom:
15"-os lcd, 500 Mhz proci, 512 MB memória, 20 GB hdd, DVD olvasó, 2x usb, stb.
Adok hozzá egy külső usb wlan adaptert, amivel tud wifi-t is.
A gyári “csigás” töltője van és van hozzá egy jókiállású Crumpler márkájú skin is.
Cserét sajnos nem tudok elfogadni, mert már megvan a másik gép.
feladó: PBookG4 (1)
irányár: 70000 Ft
Nem ír semmit az akksiról, ez így ebben a formában kb 40e max
Nem igazán értem az előző oldalakon folytatott szájtépést, amit talán az én egyik bejegyzésem is kirobbanthatott.
És jó lenne, ha akkor azt bizonygatnátok egy picit, hogy mitől jobb vétel egy két éves, core duo-s macbook 185-ért, mint egy friss garis core2duos 209-ért.
A 100-ezret azért írtam a régi macbook-ra, mert nekem annyi lenne a reális ára, én ennyiért venném meg most. Persze lehet, hogy más szívesen kiad érte 150-180 ezret, de akkor már cégre veszem és elszámolom és ugyanennyi lesz.
Az a baj, hogy az apple sosem tartja piacon a régi gépeit. Tehát nem lehet azt mondani, hogy ez a konfig most újonnan 140-150-ért kapható, tehát a használt ára 80, de max 100. Ez a többi gépnél (igen, pc) jól látható…
Szerintem ebből is az jön le, hogy mindent annyiért lehet eladni, amennyiért megveszik. Mondom ezt annak tudatában, hogy kicsit több mint egy éve vásároltam egy alap core duo-s fehér macbookot 150e-ért, aminek én cseréltettem frissre a topcase-ét visszahívásban. A múlt hét végén, pedig vettem még egy első szériás feketét 145e-ért és jó vételnek tartom mindkettőt, mert nem találok olcsóbban nem adják el olcsóbban. Főleg nem ilyen állapotban mint ezek voltak és mindkét eladó nagyon korrekt volt. Valószínűleg én is mindkét gépet addig fogom használni ameddig szét nem esnek. De tényleg a vevő dönt, nem?
ibook g4, 800
2008. november 18. @ 13:17
Eladó egy 12’’ ibook g4 800mhz, 30gb, 640mb ram. Ajándék griffin imic, rca videó-out adapter.
eredeti dobozában, amerikai billentyűzettel. Akksi gyengélkedik.
feladó: wekiitoedzo (1)
irányár: 69.900
:)
ilyenem nekem is volt, nagyon szeretem de ebbe ahogy látom még a vinyó is eredeti :)
azok is viccesek, ha szép állapotban van lehet baráti lenne 45e-be…
azt ne feledjük hogy hivatalosan még a LEO se megy fel rá, és egy új aksi 30e huf.
és lassan tuti a vinyó csere is esedékes lesz.
ha így belegondol az ember…
Őszintén szólva engem még mindig tökre összezavar ez a sok vélemény/okoskodás/fikázás/fikázás fikázása.
Ha el akarnék adni valamit, vagy vennék, akkor hova forduljak valami árkalkuláció után?
Mert itt minden hirdetés “vicces”, meg túlárazott néhány fotelben ülő ember agya szerint.
Kiagyalni én is ki tudnám, meg mindenféle “amortizáció” számítást is ki tudnék találni, de ennek mi köze a piaci árhoz?
Eddig csak egy árat láttam, ami valamennyire tájékoztató (a coreduos fekete macbook 145e-ért).
A többi ember véleményében még mindig nem látom, hogy mire alapozzák.
Szerintem még mindig az lenne a legjobb, ha lenne valami statisztika a tényleges árumozgásra (mint a tőzsdén).
A többi csak néhány önjelölt ember “agymunkája”
Én ha valamit be akarok árazni, akkor felmegyek Vaterára, és megnézem, hogy ugyanolyan vagy hasonló termékek mennyiért mentek el a közelmúltban. Sok terméknél ez elég reprezentatív, ha mondjuk egy adott holmi 45-48 körül kelt el általában, az 50-ért kínált fixárasok meg mind megmaradtak, akkor már látszik, hogy 45 körül eladható a cucc.
Múltkor meghirdettem egy pár helyen a Pismomat 25-ért, mert az előző hirdetéseimre, amiben 30-35 ezres árakat írtam, a kutya se jelentkezett, gondoltam, ennyiért csak-csak lesz egy komoly érdeklődő, akinek eladhatom a gépet. Ehelyett annyian ráugrottak, hogy ismeretlen számról érkező hívást már reflexből úgy vettem fel, hogy a hétvégén még szükségem van a gépre, jövő hét elején aktuális. :)
Őszintén szólva engem még mindig tökre összezavar ez a sok vélemény/okoskodás/fikázás/fikázás fikázása.
Ha el akarnék adni valamit, vagy vennék, akkor hova forduljak valami árkalkuláció után?
Mert itt minden hirdetés “vicces”, meg túlárazott néhány fotelben ülő ember agya szerint.
Kiagyalni én is ki tudnám, meg mindenféle “amortizáció” számítást is ki tudnék találni, de ennek mi köze a piaci árhoz?
Eddig csak egy árat láttam, ami valamennyire tájékoztató (a coreduos fekete macbook 145e-ért).
A többi ember véleményében még mindig nem látom, hogy mire alapozzák.
Szerintem még mindig az lenne a legjobb, ha lenne valami statisztika a tényleges árumozgásra (mint a tőzsdén).
A többi csak néhány önjelölt ember “agymunkája”
majd ki “agymunkázod” milyen áron szeretnél vásárolni.
józan paraszt ész kel hozzá más nem nagyon.
ha egy új macbook 210e (ala xms)
akkor egy gari nélküli kicsit kisebb procival rendelkező gépért nem kérünk 180e nem?
vagy egy 5-6 éves ibook-é ami ötöd olyan teljesítménnyel bír, az aksi laza “10 percet” bír te adnál 70e?
Solareclipse.. megint sikerült összehasonlitanod az akciosan fellelhetö legkiseb konfigot egy -igaz korábi- sokkal komolyabban felszerelt géppel ..
Az alap kiindulás egy 195e Ft-ért hirdetett c2d 2GHz 2Gb 160Gb superdrive gép volt..ezt hasonlitod egy kisebb vinyos cd iros géphez . Akkor már miért nem a 260e Ft-os superdriveoshoz ? Az imént emlitett gépet egy olyan ember hirdette,akitöl én is vettem a sajátomat ,garantáltan nem vert át,azt kaptam amit láttam ..És ha Ö azt mondja,hogy egy év garancia van rá ,akkor el is hiheted ..
Tehát akkor összefoglalva :
c2d 2Ghz 2GB 160GB superdrive 1 év garral 195e ért sok
c2d 2.16GHz 2GB 120GB combo drive 1 év garral 210e ért jó ár .
nem konkrét géphez hasonlítottam, csak példa volt.
mutasd már meg milyen gépet írtam pontosan?
Inkább ezen nevessetek egy kicsit…
Eladó egy megkímélt, szép állapotban levő, Magyarországon vásárolt(starking MOM) , 9 hónapos Fekete macbook kategóriaváltás miatt.
Adok hozzá egy neki vásárolt Crampler táskát, + egy Apple miniDVI to DVI átalakítót.
Doboz, papírok, oprendszer, Apple Remote (távirányító), garancia-papír ,számla (364.000 Ft volt.)
Ha kell ,tudok róla számlát is adni,mert céges gép volt.
Adatok:
MacBook black 2.2GHz Intel Core 2 Duo/ 1GB/ 160GB/ SD/ BT/ AE
Audio: beépített mikrofon és hangszórók + optikai és analóg ki- és bemenetek Csatlakozók: 1x FireWire 400, 2x USB 2.0, miniDVI, audio Hálózat: beépített Gigabit Ethernet iSight: beépített Képernyőméret: 13.3” TFT 1280x800 Memória: 1 GB (2x512MB) DDR2 667MHz; max. 4GB Merevlemez: 160GB SATA 5400rpm Optikai meghajtó: 6x SuperDrive (DVD+R DL/DVD+-RW/CD-RW) Processzor: 2.2GHz Intel Core 2 Duo; 4MB L2 Video: Intel GMA 950 Wifi: beépített 54-Mbps AirPort Extreme Wi-Fi (802.11n); Bluetooth 2.0+EDR
Ár: 243.000 Ft (FIX)
iBook “12
2008. november 18. @ 18:01
-600MHz
-640MB RAM
-60GB HDD
-Wifi (Airport)
-OS X 10.4.11
-DVD olvasó
-"12-es 1024x768-as kijelző
Jó állapotban, új memóriával és HDD-vel, 3-3,5 órás akkuval, töltővel, felprogramozva, eladó. Igény szerint miniVGA - VGA átalakítóval együtt (+5000Ft).
Ár: 90000Ft
Aranyos:)
Nem Te irtad ,de kb. két oldallal korábban ezen a 195e Ft-os hirdetésen indult el a vita ..hogy max 100e Ft-ot ér.
én őszinte leszek más forumtárusnk hozzá szólására reagáltam és az említett beszélgetést nem is olvastam.
szóval ezt MEGINT (te is ezt írtad) sikerült félre nézni.
Eladó egy megkímélt, szép állapotban levő, Magyarországon vásárolt(starking MOM) , 9 hónapos Fekete macbook kategóriaváltás miatt.
Adok hozzá egy neki vásárolt Crampler táskát, + egy Apple miniDVI to DVI átalakítót.
Doboz, papírok, oprendszer, Apple Remote (távirányító), garancia-papír ,számla (364.000 Ft volt.)
Adatok:
Audio: beépített mikrofon és hangszórók + optikai és analóg ki- és bemenetek Csatlakozók: 1x FireWire 400, 2x USB 2.0, miniDVI, audio Hálózat: beépített Gigabit Ethernet iSight: beépített Képernyőméret: 13.3” TFT 1280x800 Memória: 1 GB (2x512MB) DDR2 667MHz; max. 4GB Merevlemez: 160GB SATA 5400rpm Optikai meghajtó: 6x SuperDrive (DVD+R DL/DVD+-RW/CD-RW) Processzor: 2.2GHz Intel Core 2 Duo; 4MB L2 Video: Intel GMA 950 Wifi: beépített 54-Mbps AirPort Extreme Wi-Fi (802.11n); Bluetooth 2.0+EDR
Adatok:
Ez nagyon kemény! :D
...
majd ki “agymunkázod” milyen áron szeretnél vásárolni.
józan paraszt ész kel hozzá más nem nagyon.
ha egy új macbook 210e (ala xms)
akkor egy gari nélküli kicsit kisebb procival rendelkező gépért nem kérünk 180e nem?
vagy egy 5-6 éves ibook-é ami ötöd olyan teljesítménnyel bír, az aksi laza “10 percet” bír te adnál 70e?
Solar. Nem személyesen téged akarlak bírálni, csak ahogy írtam mindenféle vélemény elhangzik itt, mindenféle visszajelzés nélkül. Az ugyanis nagyon ritkán hangzik el, hogy mennyiért ment el egy bizonyos darab.
A “vicces” kifejezés pedig annyira általános, mint a tőzsde zuhanása/szárnyalása. Köztes árnyaltabb jelző alig-alig hangzik el.
A “véleményeken” kívül valami objektívebb ár szerintem mindenkinek jobb lenne. Neked is, alappal jelezhetnéd ha valaki elnézné az árat, meg az eladóknak is, mert lenne mihez viszonyítani.
szerk: a józan paraszti eszem szerint meg egy féléves macbook semmivel sem jobb, mint egy 2 éves. Nem gyorsabb, nem tud lényegesen többet. Már megvolt rajta az összes szükséges garanciális csere. Ugyanúgy fut a Leo rajta. Tehát akkor miért is lenne ezen logika szerint annyival olcsóbb?
Ugyanez a véleményem az iBook-okról
a félévesre mondjuk van gari a kétévesre nincs.
egy laptop arra való hogy ide oda vigyék magyarul egy kétéves gép már csak jobban igénybe votl véve.
jah igen az ibook ami jó esetben 1,5 procival rendelkezik szembe a két magos 2,1 mondjuk.
DDR1-es ram a DDR2-es
ATA vinyó a SATA-s vinyóval szemben…
ha ezt nem érted meg akkor nem tudok mit tenni.
mostani példa:
PowerBook 1.5GHz AKCIO!!!
2008. november 19. @ 11:02
PowerBook 15coll
-1.5GHz
-1.5GB RAM
-80HDD
-Display: 15Widecsreen
-Superdrive
-Wifi
-Bluetooth
Megkimélt állapotban 3orás akku val hibátlan muszaki állapotban eladó!
-Ár:139Ezer Ft
----------------------------------------------------
PowerBook 17coll!
-1.5GHz
-2GB RAM
-120HDD
-Display 17coll(ATI Radeon 9700.128MB
-DVD-iros
-Wifi
-Bluetooth
Megkimélt karctalan állapotban ,nagyon erös gép hibátlan műszaki állapotban.
magánszemély vagyok csere nem érdekel!
-Ár:149Ezer Ft
ennyibe szokott lenni Macbook, igaz kisebb kijelző de cserébe 4 szer akkora teljesítmény!
és még lehet hogy a macbookodon a snow leo is menni fog.
iMac G3
2008. november 19. @ 15:25
Eladó szeretett G3-as iMac gépem. Nagyon jó állapotú gép, melyet magyar billentyűzettel, és a gyári egérrel adok. CPU sebesség 400Mhz, 10 GB HDD, 576 MB SDRAM, DVD-ROM, JBL beépített hangszórók, 2x Free 2.1 USB port, Firewire csatlakozó, stb… Jelenleg a Tiger szalad rajta. Budapesten belül a házhozszállítása is megoldható. Igazi “design” darab, egy gyönyörű kék buborék, mely minden íróasztal ékessége lehet. Átlagos otthoni, vagy irodai használatra kíválóan alkalmas.
feladó: falabu (1)
irányár: 40000
max 15000
7-ért vettem egy 350-eset
iMac G3
Eladó szeretett G3-as iMac gépem. Nagyon jó állapotú gép, melyet magyar billentyűzettel, és a gyári egérrel adok. CPU sebesség 400Mhz, 10 GB HDD, 576 MB SDRAM, DVD-ROM, JBL beépített hangszórók, 2x Free 2.1 USB port, Firewire csatlakozó, stb… Jelenleg a Tiger szalad rajta. Budapesten belül a házhozszállítása is megoldható. Igazi “design” darab, egy gyönyörű kék buborék, mely minden íróasztal ékessége lehet. Átlagos otthoni, vagy irodai használatra kíválóan alkalmas.
max 15000
7-ért vettem egy 350-eset
Nekem meg ingyen hoztak németországból a guberálo ismerösök..ezek szerint akkor mindenkinek ingyen kell adnia ?
iMac G3
max 15000
7-ért vettem egy 350-esetNekem meg ingyen hoztak németországból a guberálo ismerösök..ezek szerint akkor mindenkinek ingyen kell adnia ?
Na de nem is 40e-ért…
40-ből kijön egy használt dell 19"-os crt, meg egy dualcore pc, amin simán elmegy a leo
Úgyhogy a reális a 15e, kedves yoozsi!
15-ért kapni 400-as G3 PM-et
és azért az drágább volt, mint egy g3 iMac…
Yoozsi nagyon rákattan a topikra :)
Másfél éve vettem egy 450-es kék buborékot, giga rammal, magyar fekete pro billel és pro egérrel 25k-ért. Most akkor hirdessem meg 50k-ért?
Rákattantam,mert egyes hozzászólások már a jóérzés határait surolják..Az egymás alá licitálás pl. ha valaki vett már olcsóbban,akkor legyen az a reális ár ? A bölcsészek által kiszámolt nekemennyibelennejó árak ..stb. Szinte már röhejes ...
A topic címe : Vicces apróhirdetések ..és nem üzletrontás,vagy fikázás ..
Ez drága ennyiért szerintetek?
iMac 17” Core2Duo fehér
2008. november 20. @ 17:23
Eladó a fent említett gép, teljesen makulátlan külső és belső állapotban. További paraméterek: Core2Duo 2Ghz, 160 GB HDD, 3 GB 667 Mhz RAM, Ati X1600, Superdrive, Wlan, BlueTooth, 17” 1440*900 kijelző, Magyar Apple billentyűzet, Apple Mighty Mouse, ajándék mini vga - S-video átalakító, Leopard.
feladó: System_Failure (1)
irányár: 180.000.-
e-mail:
telefon: 06304489424
a félévesre mondjuk van gari a kétévesre nincs.
egy laptop arra való hogy ide oda vigyék magyarul egy kétéves gép már csak jobban igénybe votl véve.
jah igen az ibook ami jó esetben 1,5 procival rendelkezik szembe a két magos 2,1 mondjuk.
DDR1-es ram a DDR2-es
ATA vinyó a SATA-s vinyóval szemben…
ha ezt nem érted meg akkor nem tudok mit tenni.
...
...
ennyibe szokott lenni Macbook, igaz kisebb kijelző de cserébe 4 szer akkora teljesítmény!
és még lehet hogy a macbookodon a snow leo is menni fog.
Te a józan paraszti észre hivatkoztál. A macbook árának csökkenését nem gondolom, hogy józan paraszti ésszel kellene meghatározni. A kétéves gép értékének csökkenése ugyanis ezzel semmilyen kapcsolatban nincs.
Itt már valaki kifejtette. A piaci ár az, amit a vevő hajlandó kifizetni és amiért az eladó hajlandó eladni.
Ennyi. Ahhoz, hogy megmondja valaki, hogy valami mennyit ér, ahhoz jó lenne az előbbi tranzakciók kimenetéről fogalmunk lenne. A többi csak spekuláció
Sziasztok!
Nem tudom ide vág-e, de egy itteni hirdetés kapcsán csalás áldozata lettem, sajna. A napokban a mail címmel hirdető “úriembertől” vásároltam (volna) postai utánvéttel egy “bontatlan, dobozos Mighty Mouse-t”. Hozta a postás, gyanúsan vékonyka dobozban. Mivel nem ez az első ilyen egerem láttam már a dobozát. Átvettem, mondom a bácsinak, azért bontsuk már ki. A dobozban az Auchan karácsonyi akciós katalógusa volt legalább 32 példányban gondosan összehajtogatva… Postásbácsi rám néz: “nem erre számított, ugye?” Aztán elmondta, hogy gyakran előfordul, felvettünk egy jegyzőkönyvet, felhívtuk a logisztikát, megtörtént a bejelentés, panasztétel, satöbbi.
A csomagon a feladó kamu, mind a név, mind a cím. Érdekesség képpen email váltásunk alapján az eladó Nagykanizsát mondott, mint az áru helye, a csomagot Zalaegerszegről adták föl. Szerencsére a postás bácsi megmutatta a feladóvevényt, ugyanis azon rajta van egy vélhetően valós adat (vagy egy cím, vagy számlaszám, szerencsémre az előbbi) ahová a feladó a pénzt fogja megkapni. Így meglett a tényleges cím és nemsokára egy valódi név. Egyébként egy kis falu Zalaegerszegtől nem messze. A tudakozótól lett egy telefonszámom, hát felhívtam. Az illető édesapjával beszéltem, aki sajnos nem tudott nekem mobil számot adni és közölte, hogy a fia nagyon sokáig dolgozik éjfél előtt nemigen tér haza. Írtam a megadott mail címre egy ingerül, majd egy higgadtabb hangvételű levelet, melyekre egy nap csúszással választ is kaptam, mellé egy oylan telefonszámot, amin a mi Lászlónkról soha nem hallottak. Az ismert vezetékes telefonszámon különböző családtagokkal beszéltem, de László azóta sem hív fel, pedig én már nem haragszom, csak szeretnék neki a továbbiakra kudarcokban gazdag, hosszú, jelentéktelen életet kívánni. Ezt most nem azért a pár ezer forintért, de a cucc ajándéknak volt szánva, meg a csalódottság, meg hasonlók… Szóval csak óvatosan ! A tisztességes kereskedőknek és eladóknak pedig respekt’! Már akikkel Lászlón kívül dolgom volt.
Sziasztok!
Nem tudom ide vág-e, de egy itteni hirdetés kapcsán csalás áldozata lettem, sajna. A napokban a mail címmel hirdető “úriembertől” vásároltam (volna) postai utánvéttel egy “bontatlan, dobozos Mighty Mouse-t”. Hozta a postás, gyanúsan vékonyka dobozban. Mivel nem ez az első ilyen egerem láttam már a dobozát. Átvettem, mondom a bácsinak, azért bontsuk már ki. A dobozban az Auchan karácsonyi akciós katalógusa volt legalább 32 példányban gondosan összehajtogatva… Postásbácsi rám néz: “nem erre számított, ugye?” Aztán elmondta, hogy gyakran előfordul, felvettünk egy jegyzőkönyvet, felhívtuk a logisztikát, megtörtént a bejelentés, panasztétel, satöbbi.
A csomagon a feladó kamu, mind a név, mind a cím. Érdekesség képpen email váltásunk alapján az eladó Nagykanizsát mondott, mint az áru helye, a csomagot Zalaegerszegről adták föl. Szerencsére a postás bácsi megmutatta a feladóvevényt, ugyanis azon rajta van egy vélhetően valós adat (vagy egy cím, vagy számlaszám, szerencsémre az előbbi) ahová a feladó a pénzt fogja megkapni. Így meglett a tényleges cím és nemsokára egy valódi név. Egyébként egy kis falu Zalaegerszegtől nem messze. A tudakozótól lett egy telefonszámom, hát felhívtam. Az illető édesapjával beszéltem, aki sajnos nem tudott nekem mobil számot adni és közölte, hogy a fia nagyon sokáig dolgozik éjfél előtt nemigen tér haza. Írtam a megadott mail címre egy ingerül, majd egy higgadtabb hangvételű levelet, melyekre egy nap csúszással választ is kaptam, mellé egy oylan telefonszámot, amin a mi Lászlónkról soha nem hallottak. Az ismert vezetékes telefonszámon különböző családtagokkal beszéltem, de László azóta sem hív fel, pedig én már nem haragszom, csak szeretnék neki a továbbiakra kudarcokban gazdag, hosszú, jelentéktelen életet kívánni. Ezt most nem azért a pár ezer forintért, de a cucc ajándéknak volt szánva, meg a csalódottság, meg hasonlók… Szóval csak óvatosan ! A tisztességes kereskedőknek és eladóknak pedig respekt’! Már akikkel Lászlón kívül dolgom volt.
Már vagytok néhányan, itt a topic!
http://beszeljukmac.com/index.php/forums/viewthread/31719/P50/
Sziasztok!
http://beszeljukmac.com/index.php/forums/viewthread/31719/P50/
Sziasztok!
Azon gondolkodom, hogy vennék egy bólogatós iMac-et, jó lenne apámnak az idióta PC helyett, hiszen csak netezik meg ír két e-mail-t. Mennyi lenne a korrekt ár amiért megvehetném. Vagy felejtsem el az iMacet és vegyek neki egy minit? Csak szebb az az iMac...:)
én most kaptam egy ibookot, 4éves mivel a fotós nagybátyámtól kaptam körbeutazta többször európát, sokat volt használva, karcmentes hibátlan. ezzel csak azt akarom mondani hogy egy régi laptop is tud jó lenni csak vigyázni kell rá és meghálálja. nekem az igényeimnek megfelel.