|
Macőrült
Bejegyzések: 4186
|
SolarEclipse - 2008. július 03. @ 18:36 A macbookon se mindegyiken, ha igazak a pletykák :P |
|
Macőrült
Bejegyzések: 3844
|
nem tudom hogy hogy is lesz. de tényleg szívás.
|
|
Veterán
Bejegyzések: 1099
|
lassan eleri a hasznalt macbook arat a 14es ibook :) |
|
Macőrült
|
:DDD és tényleg.... |
|
Macőrült
|
iBook G4 14”
Machine Name: iBook G4
Eladás oka: Macbook Pro
|
|
Macőrült
|
Így már nem is olyan drága az a pójerbúk. |
|
Aktív
Bejegyzések: 126
|
yoozsi - 2008. június 17. @ 18:08 Eladva! |
|
Moderátor
Bejegyzések: 4667
|
Ha már így belejöttetek:
macbook
|
|
Veterán
Bejegyzések: 1099
|
azert az a textil a bill es a kijelzo koze igazan nagylelku :) |
|
Veterán
Bejegyzések: 1115
|
Nem akarok beugatni de a gyartok tokeletesen jol merik a winyokat. Azt irjak ra hogy 160 GB es nem azt hogy 160 GiB… Nincs ezzel semmi problema. |
|
Veterán
Bejegyzések: 1938
|
Czo - 2008. július 04. @ 10:20
Vagyis 160 GiB szótár fér rá? :)
|
|
Veterán
|
Ezer eve a gigabyte megabyte kilobyte az SI szerinti 1000 -es prefixel bir. Vannak a binary prefixek direkt az SI prefixek megkulomboztetesere, gibibyte mebibyte kibibyte amik 1024 valtanak, roviditeseik SI szerinti szamitasnal KB, MB, GB, binaris prefix szerinit szamitasnal KiB, MiB, GiB. http://en.wikipedia.org/wiki/Binary_prefix |
|
Veterán
|
Egy szakma nem fog megváltozni azért, mert pár nagyokos kitalál valamit (kibicnek semmi sem drága :) ).
|
|
Veterán
|
unixoknal ezer eve te dontod el hogy a df/du kimenetet SI szerint vagy nem SI szerint akarod latni. Van ahol valaszthatsz. De csak azert leszolni valamit mert te se ismerted… De ennek a bevezetesevel tisztazni lehetne a azt hogy most az MB vajon mit is jelent. En ugy latom hogy az Mb es az MB is kezdi megkavarni az embereket ami a net sebesseget illeti hogy azmost bit vagy byte, vagyhogy 1000 vagy 1024 vagyhogy egyaltalan mi es hogy is jon ossze… Szerintem udvozitendo kezdemenyezes. Raadasul a terabyte -nak nemis lehet 1024 a valtoszama, hiszen anno a szabvanyban csak gigabyteig definialtak a valtasokat 1024nek, es az a regi ieee szabvany nemis lett bovitve a kesobbiekben… Ergo most giga utan szepen elfogynak a definalt jelolesek, es mindenki a sajat szakallara kezd “nevezgetni”. Ezen szinten segit ez a szabvany. |
|
Veterán
|
“De csak azert leszolni valamit mert te se ismerted...”
Tévedsz, ismerem, de mivel egy hamvába holt megoldás, mert a hétköznapokban SENKI nem használja, így figyelmen kívül hagyom.
“De ennek a bevezetesevel tisztazni lehetne a azt hogy most az MB vajon mit is jelent.” Eddig mindenki tudta, hogy pontosan mit jelent, ezekkel az új megnevezésekkel kevernék végkép össze az embereket, ezért is nem terjed el. “En ugy latom hogy az Mb es az MB is kezdi megkavarni az embereket ami a net sebesseget illeti” Ez csak marketing, mivel a nagyobb számok jobban hangzanak. “hogy az most bit vagy byte, vagyhogy 1000 vagy 1024 vagyhogy egyaltalan mi es hogy is jon ossze...” Pontosan, az új prefixekkel ilyen kavarodást lehet összehozni, ha már van egy kvázi szabvány, akkor azt nem lehet csak úgy alapjaiban felrúgni. “Szerintem udvozitendo kezdemenyezes. “ Szerintem is, csak az a baj, hogy 30 évet késett, és így már értelmét vesztette. |
|
Aktív
Bejegyzések: 55
|
nyolc hobbit egy hobbyte. |
|
Aktív
Bejegyzések: 178
|
becherpig - 2008. július 04. @ 13:01 Mászterpísz!!!!! Legurultam a székről úgy röhögtem |
|
Aktív
Bejegyzések: 198
|
BME-n van olyan tanszék meg oktatók meg tárgyainkk akik használják ezeket a mértékegységeket, de nem ez jellemző, elsőre mi is csak meglepődtünk. |
|
Aktív
Bejegyzések: 215
|
Mi a reális ára egy 17-es 1,8-as imac-nek (150-es vinyó, 256mb ram, cd író combo, nem isight-os) ??? |
|
bM Függő
Bejegyzések: 6022
|
Amikor a kereslet és a kínálat találkozik:
:) |
|
Moderátor
|
Kristof_ - 2008. július 08. @ 15:52 Max 120 ezer (szerintem). |
|
Macőrült
|
max 100e inkább az a 120 szerintem. 256mb ram???? nem beszélve arról hogy ebbe a gépbe ddr1es ram kell ami elég borsos sajnos :( |
|
Aktív
Bejegyzések: 45
|
Hello mindenkinek Eladó egy Apple G4 Mirrored door gép
-Dual 1 GHz
Ajándék német bill és logitech egér Airport nincs benne! Ajánlatokat várok: |
|
Moderátor
|
Mxtenk - 2008. július 08. @ 21:01
Eltévesztetted a házszámot!
|
|
bM Függő
Bejegyzések: 6022
|
iHope - 2008. július 08. @ 22:05Mxtenk - 2008. július 08. @ 21:01Hello mindenkinek Ennek nem kis felület kell! |
|
Aktív
Bejegyzések: 45
|
vicces apróhirdetésnek szántam és valaki ki is szurta a 2048 GB Ramot :D. |
|
Moderátor
|
Jól van, azt hiszem alszok pár órát, frankón nem szúrt szemet és…
|
|
Aktív
Bejegyzések: 44
|
mennyiért lehet manapság eladni egy 2.1-es macbookot?
Gondoltam megnézem az adásvételnél lévő árakat, de kicsit túlzónak találtam őket :) |
|
Aktív
Bejegyzések: 44
|
kb mostanában járhatott le |
|
Veterán
Bejegyzések: 1365
|
Eladó 30GB-os iPod video! Egy darab karc nincs rajta, nincs még egy éves, kitűnő állapotban! Gyári nem használt(új) fülhallgatóval, griffin tükrös műanyag kemény tokkal és elöl-hátul fóliával. Semmi probléma nem volt vele kitűnően működik! Dobozban papírokkal.
Ahhoz kepest hogy az uj 80 gigas 64 rongy… ;) |
|
Macőrült
Bejegyzések: 3124
|
Eladó Mac Mini
Hogy mi a vicces benne? 130ezerért garos, vadiúj, hibátlan, 1,83GHz-es gépet lehet venni. ÁFA-s áron! 2GB RAM-mal. |
|
Macőrült
|
DonDebr - 2008. július 10. @ 10:29 Nyilván ő is arra gyűjt :P |
|
Veterán
Bejegyzések: 1198
|
DonDebr - 2008. július 10. @ 10:29 Node az új mellé nem adnak szép kerek ájmiket, ami naaaagyon drááága. :-P |
|
Macőrült
|
Todmit!
|
|
Veterán
Bejegyzések: 1198
|
Ó, én azt is kinézem belőle, hogy azt hitte, hogy az egy mikrofonbemenet, pedig nem az, passzív mikrofonhoz tényleg kell (mondjuk) egy ájmik. Ennyira nyugodtan lehet hülyének nézni, hamárhomár ő is hülyének néz minket. |
|
Macőrült
|
Ez is 1 gyöngyszem:
Apple Mac pro G4
Mind a leírása, mind pedig az ára.
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 508
|
Hehehehe
“512GB DDR Ram /+1GB speciális BRAND!Kingston Ram +10e/
Fél tera (+1GB!!!) RAM-mal a hülyének is megéri!
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 601
|
“Keresek Powermac G5-ös “ Ghz DP procis vagy CoreDuo procis gépet, 3-4 Giga Rammal
MegaLOL! |
|
Veterán
Bejegyzések: 1909
|
Imre01, épp most küldtem levelet a a hirdetésben megjelölt címre, kivételesen kedves voltam és szóltam neki hogy hülyeséget ír :) |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 738
|
“MACBOOK AIR
Vadonatúj, számlával, világgaranciával, dobozban.
Jó, hogy drága az air, de ennyire? :) |
|
Veterán
Bejegyzések: 1032
|
lakospeter - 2008. július 14. @ 18:10 biztos jár mellé grátisz a 64GB solid-state drive, plusz egy MacPro, plusz egy MBP :D |
|
Moderátor
|
Azt a 10 rugót csak elengedi!
|
|
Macőrült
|
Eladó Powerbook G4 15” 1,67 Ghz
|
|
Aktív
Bejegyzések: 55
|
lakospeter - 2008. július 14. @ 18:10 mert még ha ebben is fél tera ram lenne :) |
|
Macőrült
Bejegyzések: 4056
|
Irtam az egyik usernek privátban, hogy a monitorát ne az asztali Mac kategóriájában hírdesse, a válasza annyi volt, hogy: “Értem!” A notik, és egyéb szirszarok, mind az asztali Mac kategóriájában jelennek meg. Ez - azonkívűl, hogy rontja az összes adás-vételt haszáló user esélyeit - a saját esélyeire is negatív hatással van!
|
|
Moderátor
|
“Kérem a moderátókat valami rendszert kialakítani!”
dombinak szólni!!!
|
“ulkesh ne is mert nekem is powerbook van nagyobb kijelző meg szebb meg minden csak fele olyan sebességre.”
A sebesség nem minden, a kényelmesebb billentyűzet, a nagyobb méretű és felbontású színhelyesebb kijelző miatt még mindig több mindenre használható, mint egy MacBook.
“jah és 10.6 már több mint valószínű hogy nem is fog menni a powerbookon...”
A 10.6 a Core Duo-s MacBook-on, MacBook Pro-n és iMac-en sem fog valószínűleg menni.