Új fórum témák
- HD Sentinel for MAC? Mere ...
- upc chello probléma
- Fotó Slideshow MAC OS 9-r ...
- Új MacBook iSight problém ...
- Mac PRO HDD slot probléma ...
- Dvd studio pro segitseg
- De mikor jelenik meg a Hó ...
- ledobnak a progik
- Kötegelt parancsvégrehajt ...
- Külső effektek premiere-b ...
- Airport nyomtató net nélk ...
- localhost parallels alatt ...
- Boot Camp Light Sensor pr ...
Friss fórum válaszok
Új témák: társalgó
Friss válaszok: társalgó
- RAW-WAR 36
- Azonnali kérdések topicja ...
- Belefagytak a szökőévbe a ...
- Le a magyarországi apple ...
- Olvassátok el! Életbevágó ...
- Sid Meier's Pirates for M ...
- [OFFtopik] Fotózásról min ...
- hdd probléma
- MacWorld 2009: még a csev ...
- bM design 2008
- Egy kis segítséget kérnék ...
- Februári találkozó
- diafilmek nektek
Mr. Showtime! Addig a pontig megkövetlek, hogy nem olyan nagyon elrugaszkodott az ár, amit kérsz. Ha igényled ezt. De hogy mit tanuljak, azt ne mondd meg nekem, mert ennél nagyobb paraszt is tudok lenni… Pláne ha van merszed elém állni. Amúgy fentartom, hogy kb. 50-et ér a gép. A monitort nem tudom, de nem hiszem, hogy megéri a másik 50-et.
Nehogy azt hidd, hogy nem mernék eléd állni és szemtől szemben ugyan ezt megmondani, de ha te ettől nagyobb paraszt is tudsz lenni akkor teljesen igazad van én kérek elnézést, nem tudtam hogy ki/mi vagy.
A legenda eladó - Cube G4
2008. június 25. @ 19:27
Eladó egy megkímélt 450 MHz-es G4-es Cube. Paraméterei: 450 MHz G4, 10 GB HDD, 1 GB RAM, Airport kártya, Apple Pro mouse, gömb alakú USB-s hangszórók, VGA és ADC monitor csatlakozó. Billentyűzetet nem, de egy Compaq CRT monitort tudok hozzá adni ajándékba.
feladó: Ist-1 (5)
irányár: 58000
e-mail:
telefon:
Lassan már már tényleg legendává válik, annyit lehet látni :)
Ezeket az eladókat én sem értem. Felrakja 1000x ugyanannyiért… Ha feladok egy hirdetést és 1 héten belül nem jelentkezik senki, picit lejjebb megyek az árral, ha annyiért sem, még lejjebb. Így sose fogja megvenni tőle senki azt a szerencsétlen kjúbot. Amúgy is szar konstrukció....
Hagyjuk ezt Shotime, biztos a meleg miatt is alacsonyabb a tolerancia-szintem. Ha tudod, add el ennyiért, ha meg nem megy el, úgyis megy lejjebb az az ár. Meg még szerencséd is lehet valami madárral. A hepciáskodás meg nem is tudom miért jött rám, elvégre én sem szólítottalak meg udvariasabban, mint te engem. Szal innen ON és bocs.
Gondolom ismerős a közmondás: Ha a kacsa nem tud a vízen úszni, nem biztos, hogy a víz a hibás.
Ha valaki sokáig hirdet, 2 dolgot jelenthet: 1., az ár nem megfelelő. 2., a termékre nincs igény. Felmerülhet még az is, hogy ne ma megfelelő helyen. Viszont ha ez nem megfelelő hely, akkor mi más lenne jobb?
Ezen sztem érdemes minden hirdetőnek elgondolkodnia. Ja és ami fontos: a pontosság. A lehető legtöbb infót meg kell adni, jól kell elhelyezni a hirdetést. Ez is sokat jelent. Tetszik, amikor asztali mac kategóriában látom az ipod-ot. :)
csak egy apro sztori
nemreg kerestem itt a bm-n airport expreszt, egy nap alatt kaptam is egy kellemes ajanlatot, rovid alku, hosszabb egyeztetes a szemelyes talihoz :), de a vegen sikerult szervalnom egy vadiuj, regebbi tipusu, bontatlant, az mai uj aranak feleeert
aztan egy het mulva jott egy masik ajanlat, megkoszontem, aztan kerdezte megmondanam e mennyiert vettem, informaltam a sracot, mire valaszolt hgy akkor atgondolja az arkepzesi politikajat:)
mit ad isten 2 ora alatt eladta a cuccot!!
utanna meg megkoszonte az infokat
lehet igy is
na on :))
Ugyanakkor az is hozzátartozik, hogy mondjuk valami potenciális switcher idetéved és lefordul a székről az áraktól. Akkor annak mondhatjuk, hogy csak a piaci mechanizmus alapjait tanulgatják itt a hirdetők…
Amúgy a leggázabb tényleg az, ha egyáltalán nem figyel a részletekre valaki: kategória, levenni, ha már elkelt, durva tárgyi tévedések és helyesírási hibák...stb.
Hát igen, aki nem tudná, az apple is műszaki cikk/pc. Már pedig ezeknél úgy megy, hogy a boltból kihozod, akkor már max az eredeti nettó értékét éri. Ugye mivel a vevő a boltban válogathat, itt azt kapja a pénzéért, amit adnak, úm. belekényszerítve egy számára nem biztos, hogy előnyös üzletbe. Semmi sem kötelező, ezt is tudjuk. Aztán van a másik, ahogy telik az idő, megintcsak amortizálódik. Havi 3-5%-ot. Így jutunk el az általában 1éves garanciaidő végén történő fél-kétharmad árhoz. Persze nem mindenki, csak aki el akarja adni, és nem pedig sznobizmus ereklyéjeként tekint a cikkre. De ezt már hányszor taglaltuk, még ebben a topikban is. Van aki nem hajlandó tudomásul venni. Na közülük sokan hirdetik hetekig/hónapokig a zeug-jaikat. Talán ezen ok miatt. Mondjuk más a helyzet egy x éves cuccnál, de azért új/akkori áron azokat sem merném meghirdetni.
Ipod/iphone kihangosito
2008. június 26. @ 22:10
Elado egy Harman/Kardon Drive&Play;autokihangosito egyseg egyszer volt beszerelve. Tokeletesen mukodik.
Link a leirasra:http://www.harmankardon.com/drive-1/installer_locator.aspx
20000Ft
feladó: Varga Zoltan (2)
irányár: 20000
e-mail:
telefon: 30/7435818
(Megrendelhető a MacBolt.hu-tól.
Ára: 13250 forint+áfa (bruttó 15900 Ft))
Jajj milyeeen vagy már! De nem érted, hogy ő ezt még akkor vette, amikor 40 ezer forintba került??? Hát nem látod, hogy így már féláron van van???
Az általad is említett boltban a kisebb mini ára nettó 108 ezer. De azért a sok okostojás a ppc-s miniért kér 90-100 ezret. Az ugyanilyen intelesért meg még a régi 150 ezres árat. Persze számla nincs, gari már nincs. De az áfát beszedné…
Nem tudom, hogy miért kell állandóan belekötni az árba. Ha van jelentkező megveszem, ha nincs, akkor meg nem. És képzeld, van számlával és garanciával is. Ennyira unatkoztok? :DDD
Bolti garancia azért nem sajtpapír. Komoly következményei vannak, ha nem tartják be…
Bolti garancia azért nem sajtpapír. Komoly következményei vannak, ha nem tartják be…
Sajnos semmi következménye sincs.
Ha megpróbálsz erősködni a fogyasztóvédelemmel, akkor 5 perc alatt kész a papír, hogy a készülék beázott és a garanciát semmisnek tekintik.
Láttam már bolt hirdetését, melyben garanciával árulták az iPhone-t. Céggel szemben azért nem nagyon kekeckednek. Vagy próbálják meg! Még nem ismernek… :DDD
Láttam már bolt hirdetését, melyben garanciával árulták az iPhone-t. Céggel szemben azért nem nagyon kekeckednek. Vagy próbálják meg! Még nem ismernek… :DDD
azt tudod hogy egy cég nem minősül fogyasztónak a fogyasztóvédelem szerint?
ergo elhajtanak és csak a bíróság marad mint jogorvoslat.
Eddig minden ilyen pert megnyertünk. Nem arról vagyunk híresek, hogy elvesztünk bármilyen pert. Na, ez most jó nagyképű kijelentés volt. :D
Egyébként a garanciaidő törvényileg van behatárolva, amit mindenképpen biztosítani kell.
Egyébként a garanciaidő törvényileg van behatárolva, amit mindenképpen biztosítani kell.
Kivételt képez a nem rendeltetés szerű használat által bekövetkezett meghibásodás.
-
Átadod garanciában javításra, ők bevizsgálják, majd fényképpel és jegyzőkönyvvel bizonyítják, hogy a készüléket belülről nedvesség érte (persze gondoskodnak róla, hogy ez így is legyen).
Te visszakapod, hogy nem javítható és a beázás miatt nem érvényes a garanciád.
Nincs az a bíróság ami előtt érvényesítheted, mert bármely szakértő meg fogja ugyanazt állapítani amit ők.
-
Ez nem újdonság, mert a legtöbb hazai szerviz él ezzel a piszkos trükkel (nem csak a kis GSM boltok, hanem a nagy márkák, vagy hazai szolgáltatók szervizei is), ha a javítás túl drága lenne, vagy túl macerás az ügyfél.
Ennyit a gariról, ezt egy fórumról másoltam át.
Sziasztok! Sajnos nem sokáig élvezhettem a telefonomat,
mert kb. másfél hónap alatt elromlott. : ((
Éppen netezni akartam, amikor egyszerűen szétcsúszott
a kép. Eztán már semmi érdemlegeset nem
lehetett tenni a készülékkel. Se kép, se hang.
Néha bekapcsolásra megjelent az Apple logo, de a kép
szétcsúszása újra jelentkezett. A recovery mode
sem működött. Kész. Meghalt. Szerencsére van
garancia a készülékre, fel is vittem Budapestre a
boltba, ahol vettem. Kb. 2 hét után
érdeklődésemre közölték, hogy a
készülék beázott, ezt bizonyítandó
fotókat is küldtek nekem a telefonban elhelyezett
jelzőpapír állapotáról. Természetesen
beázásra nem érvényes a garancia…
Őszintén szólva ez igen rosszul érint engem, mert
hagyományos értelemben nem juthatott víz a telefonba.
Nagyon vigyáztam rá, mindig tokban hordtam, még a
szoftverét se mertem piszkálni. Egy karcolás se volt
rajta, leejtve sem volt soha. Azt mondják a boltban, hogy lehet,
hogy a pára okozta a gondot. Ezt, ha igaz, elég
szánalmasnak tartom. Még sose romlott el telefon a kezeim
között, egyszerűen nem tudom elhinni, hogy az iPhone a
téli időjárás miatt ment tönkre, miközben
én úgy bántam vele, mint egy hímes
tojással. Kíváncsi lennék, hogy mi a
véleményetek a történtekről? Tapasztaltatok-e
már hasonlót? Szeretnélek figyelmeztetni
benneteket, hogy lehetőleg a párától is
óvjátok a készüléket! (Bár nem
tudom, hogy ezt hogyan lehet megtenni!?) Azt még el kell
mondanom, hogy a boltban korrektül állnak a
kérdéshez, felajánlották, hogy elviszik egy
másik szervizbe is. Ettől függetlenül persze én
úgy érzem, hogy valószínűleg egy elég
jelentős összeget buktam. : (
Addig ameddig nem kapható Mo-n a készülék addig ahol vásároltad oda kell visszavinned és Ők adnak róla egy “szakvélemyényt”.
A többit gondold hozzá, garancia nem vonatkozik a beázásra és hivatkozhatsz te a Fogyasztóvédelemre Ptk-ra és perelhetsz is akkor is te fogod bukni a dolgot.
igazad van de szerintem problémás a bolti garancia is, mivel hivatalosan nincs magyarország, ezáltal szerintem nem is árulhatnák boltban.
Én ezt úgy fognám fel, hogy a műszaki cikkek már csak mind ilyenek, nincsenek Magyarországon, amíg valaki be nem hozza, és el nem kezdi árulni. :)
Onnantól kezdve, ha garanciát ad rá - márpedig muszáj neki, hacsak nem csempész -, akkor vállalnia is kell, ugyan úgy, mint ha egy noname kazettás magnóról lenne szó.
Az mindegy hogy honnan és hogyan szerezte be a kereskedő, a vásárlással, te vele kerülsz jogviszonyba. Így a jogos garanciális igényedet vele szemben érvényesítheted. Ez a kereskedők kockázata.
Eddig minden ilyen pert megnyertünk. Nem arról vagyunk híresek, hogy elvesztünk bármilyen pert. Na, ez most jó nagyképű kijelentés volt. :Daz volt...
De igaz.
http://beszeljukmac.com/index.php/elado/elado_ind/mobil_internet_macbookhoz_option_icon_72_usb/
Eladó Option ICon 7.2 HSDPA / EDGE /3G USB-s(!!!) mobil internet adapter (gyors!) 25e huf. MacBookhoz az egyetlen mobil internet megoldás. Jó minden USB-s géphez, asztali, PC, stb.
(Pannon logózású de vsz független, én Pannonal használom)
1,Egyetlen mobilinternet megoldas = Mindket szolgaltatonak van prepaid csomagban olyan USB modemje btto 20e ert 1 honapra eleg zsevel toltve ,ami kiprobaltan mukodik macbook-al (en a huawei e220-at hasznalom,de a wnw stick is megy) A huawei e220 is frissitheto,hogy tudja a 7.2MBps-t,alapban 3.6-os szoft.van rajta
2,`vsz fuggetlen` ..vagy nem .
motto : vegyel modemet hasznaltan,dragabban,mint amennyiert ujat vehetsz garival :)
Eladó MacMini!
2008. június 30. @ 16:26
MacMini eladó!
1,8 Ghz-es CoreDuo procival, !!!140 Gb-os winyóval!!!, !!! 2 GB rammal !!!, superdrive, távirányító.
Nagyon megkímélt állapotban, gyári dobozában, telepítô DVD-vel.
feladó: Steve (2)
irányár: 180.000
e-mail:
telefon: 06209314067
De szerintem ha az egyest levenné az elejéről, még úgy sem érné meg. :))
(meg mi az, hogy 140 gigás vinyó?? :O )
.
Legalább nem nagyít. Az általa 140gigásnak titulált vinyót a bótosok 160-asként adják. Mert a gyártók manapság már nem a 2 hatványai szerint mérik a vinyókapacitást, hanem a tizes számrendszer szerint. Mert így látszólag nagyobb.
Eladó MacMini!
MacMini eladó!
1,8 Ghz-es CoreDuo procival, !!!140 Gb-os winyóval!!!, !!! 2 GB rammal !!!, superdrive, távirányító.
e-mail:
telefon: 06209314067
De szerintem ha az egyest levenné az elejéről, még úgy sem érné meg. :))
Winyó az te! :)
G4 Quicksilver
2008. június 30. @ 18:16
Eladósorba került egy G4 Quicksilver
Dual 1GHZ Processzor
1GB RAM
60GB HDD
DVD DL
AGP GEFORCE Ti4600 128RAM
AIRPORT kártya
Makulátlan állapot.
OSX 10.4
feladó: kicsimokkány (5) (kereskedő)
irányár: 110000
17’’ Studio Display
2008. június 30. @ 18:31
Apple Studio Display ADC + hosszabbító kábel, hibátlan állapotú, pixelhiba mentes.
feladó: kicsimokkány (5) (kereskedő)
irányár: 35000
iBook G4 1.33 1GB Ram 40GB HDD sok extrával
2008. június 30. @ 19:32
Eladó egy fehér 12"-os iBook (utolsó szériás) a fenti paraméterekkel új combo drive, G4 1.33Ghz, usb-s wifi, bluetooth, 40Gb HDD, 1GB RAM, doboz, összes kellék, kábel, eredeti telepítő, nagyon szép állapotban, kipróbálható, tesztelhető, 2,5 órás akkuval, ajándék “jégkorong” egérrel, jogtiszta iWork és eredeti Tucano Portability táskával :)
feladó: ProgHammer (2) (kereskedő)
irányár: 125.000Ft
Eladó MacMini!
MacMini eladó!
Vadiúj C2D 2 GHz XMS-ben 185, 2 GB rammal…
http://beszeljukmac.com/index.php/elado/elado_ind/ibook_g4_mod/
és még szép is!
http://beszeljukmac.com/index.php/elado/elado_ind/ibook_g4_mod/
és még szép is!
Ízlések és pofonok:)
Logic Pro 7.2
2008. július 03. @ 14:06
Logic Pro 7.2 dokumentációval, kulccsal, dobozzal 79e Ft-ért eladó Budapesten (belváros)vagy 8Gb Iphone-ra cserélném.
Ha még ma hívsz, villámáron 75e-ért elviheted!!!
feladó: vinigo (4)
irányár: 75000
Powerook 17” 1.67
2008. július 03. @ 15:58
Sziasztok,
Eloado egy 17"-es 1.67Ghz-es Powerbook 1GB rammal 100Gb HDD-vel, angol billentyuvel, szep allpotban.
Az ar kicsit alkukepes.
Minden nap este 10-ig hivhato vagyok.
feladó: Zer0 (3)
irányár: 190000
Powerook 17” 1.67
2008. július 03. @ 15:58
Sziasztok,
Eloado egy 17"-es 1.67Ghz-es Powerbook 1GB rammal 100Gb HDD-vel, angol billentyuvel, szep allpotban.
Az ar kicsit alkukepes.
Minden nap este 10-ig hivhato vagyok.
feladó: Zer0 (3)
irányár: 190000
Kicsit alkuképes? :D Ennyiért C2D Macbook-ot lehet kapni.