Új fórum témák
- Fotó Slideshow MAC OS 9-r ...
- Új MacBook iSight problém ...
- Mac PRO HDD slot probléma ...
- Dvd studio pro segitseg
- De mikor jelenik meg a Hó ...
- ledobnak a progik
- Kötegelt parancsvégrehajt ...
- Külső effektek premiere-b ...
- Airport nyomtató net nélk ...
- localhost parallels alatt ...
- Boot Camp Light Sensor pr ...
- Linux G4
- Mac Mini G4 airport. Honn ...
Friss fórum válaszok
Új témák: társalgó
Friss válaszok: társalgó
- Le a magyarországi apple ...
- RAW-WAR 36
- Belefagytak a szökőévbe a ...
- [OFFtopik] Fotózásról min ...
- MacWorld 2009: még a csev ...
- Azonnali kérdések topicja ...
- bM design 2008
- Olvassátok el! Életbevágó ...
- Egy kis segítséget kérnék ...
- Februári találkozó
- diafilmek nektek
- Sid Meier's Pirates for M ...
- Vortex - Volt Brokenstone ...
kereslet és kínálat:
TEljesen új, egy napot használt Iphone 8GB eladó! (még a doboza is fóliás , óvatosan lett felbontva a függetlenítés, és magyarítás miatt.) pár perc beszélgetés van csak rajta, adok mellé még egy fekete szilikon tokot is!
93000Ft, de ebben benne van a szállítás is!
feladó: kornél1 (2)
irányár: 93000
e-mail:
KERESEK: 8GB iPhone
2008. június 19. @ 10:46
Vennék egy ilyen kütyüt, állapot majdnem mindegy, csak azért törött ne legyen! Max 50 ezer forintot tudok érte adni.
feladó: nyuszivagy (1)
irányár: 50.000
új 2.4es iMac 270e garival számlával…
iMac 20” fehér Intel c2d 2.16ghz, 2GB ram, superdrive, isight, távirányító, doboz, leírás
2008. június 19. @ 13:05
Utolsó szériás (2007. januárban, magyarországon vásárolt. Papírja megvan, de gari már nincs rá)
iMac 20” (fehér) c2d 2.16ghz eladó. 2GB ram, 250GB hdd, superdrive, isight, Ati Radeon X1600 128MB videókártya, távirányító, fehér apple pro billentyű(új), apple mighty mouse(új). A kijelző pixelhiba mentes!
A gép teljesen karcmentes, gyönyörű állapotban van. Doboz, leírás, cd-k, tartozékok megvannak. Leopard telepítve + sok programmal.
Csak Kp. (csere nem érdekel)
feladó: johnny-blu (2)
irányár: FIX 242.000Ft
Elcsérelnem iMac 1,9 Ghz, 17” LCD, 1,5 Gb Ram, 160 Giga vincsi. A gép másodépkent volt hasznalva
por, karc es dohanyfust mentes ! Eddig még javitani nem kellett.
Cserében érdekelne elsősorban Powermac G5 2 Ghz dual gép 2-3 Gb Rammal, haonlóan szép állapotban.
Szóbajöhet még Macbook is 2Ghz, 2-3 Gb Rammal, hasonloan szép állapotban.
Elsősorban 1:1 -es csere érdekel, de kissebb ráfizetés lehetséges. Vagy különböző profi fotós cuccokat
tudnék még beleadni.
feladó: pixi-maxi (2)
irányár: egyazegyben
ASUS asztali gépemet (Intel Pentium4 3.0ghz 2 CPU, Samsung 512mb DDR SDRAM, Samsung 200gb 7200rpm HDD (186gb hozzáférhető), GeForce 6200 256mb video, jogtiszta WindowsXP Home edition-nel, dupla rétegű DVD íróval) cserélném használt, de újszerű Intel Core2Duo processzoros Mac Minire. A Miniben is legyen superdrive, minimum 1gb RAM és 80gb HDD.
A gép jó tulajdonságai még a ház elején hozzáférhető 4 USB port (+ 4 hátul), Audio In/Out, és FireWire port amit eddig nem használtam. Plusz LG DVD olvasó a gépben, ha szükséges.
A PC-n tökéletesen fut az Adobe CS bármelyik verziójának bármelyik programja (PS, Illustrator, Premiere, stb), ahogy 3D-s játékok is. (NFS, Call of Duty, TonyHawk Pro Skater, Sims2, stb) A ház fekete színű, az átlagosnál kisebb, kompaktabb, kevesebb helyet igénylő.
- Ha adsz a Minihez Apple PRO/ALU bill.-t + egeret, én adom a Logitech-et + webcam-ot.
- Úgy olvastam, hogy minden Inteles miniben van AP extreme + BT, ezért adok a géphez egy Belkin USB 802.11B/G WLAN Adaptert tartozékaival dobozban.
Kép itt (nem csak 2 USB csatlakozó van elöl)
Bill. + egér ehhez áll a legközelebb, de nem ugyanilyen, nem találtam.
Mailben vagy sms formájában keress fel, telefonon reggel 10-től éjfélig, megbeszéljük ;). (budapesti vagyok)
feladó: Daniel (2)
irányár: macmini
Elcsérelnem iMac 1,9 Ghz, 17” LCD, 1,5 Gb Ram, 160 Giga vincsi. A gép másodépkent volt hasznalva
por, karc es dohanyfust mentes ! Eddig még javitani nem kellett.
Cserében érdekelne elsősorban Powermac G5 2 Ghz dual gép 2-3 Gb Rammal, haonlóan szép állapotban.
Szóbajöhet még Macbook is 2Ghz, 2-3 Gb Rammal, hasonloan szép állapotban.
Elsősorban 1:1 -es csere érdekel, de kissebb ráfizetés lehetséges. Vagy különböző profi fotós cuccokat
tudnék még beleadni.
feladó: pixi-maxi (2)
irányár: egyazegyben
:) ez nekem is tetszik…
lehet, h én is meghirdetem a g4 1,25 mdd-nket 1:1 cserére mondjuk egy dual g5-re.
CSAK MA MacBook 2.16GHz, 1GB RAM 120GB stb. 185 000 FIX
2008. június 20. @ 12:08
Csak ma eladó egy előző szériás középső MacBook. USA-ból lett behozva (ajándékba kaptam ezért sajnos számla nincs így gari sem :( ), de magyarosított a billere, magyarosított a töltője is, leo telepítővel. SuperDrive, Core 2 Duo, 2.16GHz processzor, 1GB RAM, 120GB vinyó, magyar biller stb.
Kis hibája: a topcase, ahol csukódik a fedél a két oldalán HAJSZÁL méretű repedés keletkezett a használat során, nem vált le nem tört le csak simán ott van, koszcsíknak látszik, de ha nagyon megkapirgálod akkor vehető észre, hogy nem koszcík, hanem repedés (nekem eddig fel sem tűnt). Sajnos a fent megjelölt összegre ma f5-ig van szükségem, addig kell átvenni utána nem aktuális a hirdetés.
Igény esetén eBay-ről rendelek topcase-t az új tulajnak 10 000 Ft-ból kihozható szállítással együtt úgy, hogy a magyar kiosztása is meg fog maradni.
Budapest terültén megoldható, hogy házhoz/munkahelyre vigyem!
Telefonos érdeklődéseket várok, fényképezni megpróbáltam a hibáját, de sajnos nem lehet, mert annyira nem látszik külön ezért meg nem fogok rajta vandálkodni, hogy fényképen is jól látható legyen a sérülése. Komoly érdeklődőnek elviszem és helyben megtekintheti.
feladó: monthy (6)
irányár: 185000 FIX
e-mail: kérlek telefonálj
telefon: 0630-661-662-8
Szerintem ilyen egy korrekt hirdetés.
Nem hímez hámoz, hanem leírja korrektül hogy mi van.
Csak ma eladó egy előző szériás középső MacBook. USA-ból lett behozva (ajándékba kaptam ezért sajnos számla nincs így gari sem :( ), de magyarosított a billere, magyarosított a töltője is, leo telepítővel. SuperDrive, Core 2 Duo, 2.16GHz processzor, 1GB RAM, 120GB vinyó, magyar biller stb.
Kis hibája: a topcase, ahol csukódik a fedél a két oldalán HAJSZÁL méretű repedés keletkezett a használat során, nem vált le nem tört le csak simán ott van, koszcsíknak látszik, de ha nagyon megkapirgálod akkor vehető észre, hogy nem koszcík, hanem repedés (nekem eddig fel sem tűnt). Sajnos a fent megjelölt összegre ma f5-ig van szükségem, addig kell átvenni utána nem aktuális a hirdetés.
Igény esetén eBay-ről rendelek topcase-t az új tulajnak 10 000 Ft-ból kihozható szállítással együtt úgy, hogy a magyar kiosztása is meg fog maradni.
Telefonos érdeklődéseket várok, fényképezni megpróbáltam a hibáját, de sajnos nem lehet, mert annyira nem látszik külön ezért meg nem fogok rajta vandálkodni, hogy fényképen is jól látható legyen a sérülése. Komoly érdeklődőnek elviszem és helyben megtekintheti.
Nem hímez hámoz, hanem leírja korrektül hogy mi van.
Ez a tulzottan ramenos elado.. Ezt boltokban se szeretem, amikor be sem lepek de mar mit adjak, miben segitehetek? Persze lehet hogy sokan ezt ugy veszik hogy kinyaljak a segguket, de nekem ez tulzottan sok..
bruhahaha
PowerBook G4 1.67GHz, 15” eladó
2008. június 21. @ 11:33
Eladó egy hibátlan működésű PowerBook G4 15” kijelző, 1.67GHz proci, 1G RAM, 80G HD, wifi, Tiger, jó aksi, töltő.
feladó: Sloow (1)
irányár: 185.000
Nem hímez hámoz, hanem leírja korrektül hogy mi van.Ez a tulzottan ramenos elado.. Ezt boltokban se szeretem, amikor be sem lepek de mar mit adjak, miben segitehetek? Persze lehet hogy sokan ezt ugy veszik hogy kinyaljak a segguket, de nekem ez tulzottan sok..
Inkább ezt mondják úgy, hogy ne vesztegessük egymás idejét. Nekem gyorsan kellett a pénz és felesleges lett volna úgy hirdetni, mint a többit. Csak az hívott, akit így is érdekelt, ezt a szériahibát minden maces ismeri (azt is írtam melyik fázisában jár ez a hibája). Mitől rámenősség és miben hasonlít az általad említett (nem túl szép) példához? (de most komolyan..)
bruhahaha
PowerBook G4 1.67GHz, 15” eladó
2008. június 21. @ 11:33
Eladó egy hibátlan működésű PowerBook G4 15” kijelző, 1.67GHz proci, 1G RAM, 80G HD, wifi, Tiger, jó aksi, töltő.
feladó: Sloow (1)
irányár: 185.000
Tényleg vicces, ennyiért már iBook-ot is kaphat az ember :P
Volt már?
:D
PowerMac G4 MDD Dual 867
2008. június 21. @ 14:55
PowerMac Dual G4 MDD 867: 2GB DDR RAM, 120GB HDD, DVD+RW Dual Layer, Geforce FX5200 (VGA + DVI, QE + CI), Apple Pro Keyboard (magyar, fehér), Apple Pro Mouse (fehér).
Kifogástalan esztétikai és műszaki állapot, a Leopard szépen fut rajta.
“Csendesített” gép: 12 centis gyári ventillátor helyén Zalman F1, a 2 db 60mm-es tápventillátor helyén medium speed Sunon-ok dolgoznak.
Eladó vagy cserélném értékegyeztetéssel korai iMac G4-re, vagy PPC Mac Mini-re.
feladó: Waingro (1)
irányár: 99000
Volt már?
PowerMac G4 MDD Dual 867
2008. június 21. @ 14:55
PowerMac Dual G4 MDD 867: 2GB DDR RAM, 120GB HDD, DVD+RW Dual Layer, Geforce FX5200 (VGA + DVI, QE + CI), Apple Pro Keyboard (magyar, fehér), Apple Pro Mouse (fehér).
Kifogástalan esztétikai és műszaki állapot, a Leopard szépen fut rajta.
“Csendesített” gép: 12 centis gyári ventillátor helyén Zalman F1, a 2 db 60mm-es tápventillátor helyén medium speed Sunon-ok dolgoznak.
Eladó vagy cserélném értékegyeztetéssel korai iMac G4-re, vagy PPC Mac Mini-re.
feladó: Waingro (1)
irányár: 99000
Max 60 többet nem ér, akármilyen ventillátor van benne!
ha azt sokallod akkor ezt?:
Új független 8Gb iPhone a legújabb 1.1.4-es magyar/angol nyelvű szoftverrel, az összes tartozékával (töltő adapter,USB-kábel,fülhallgató,dokkoló,tisztító kendő, gyors használati útmutató) dobozában eladó.
Ugyanitt elrontott iPhone helyreállítása, magyarítás, szoftverfrissítés.
feladó: Bubu007 (3)
irányár: 104.999 Ft
Igaz ez nem BM es hirdetés de nálam beadta a kiskaput: http://www.vatera.hu/powerbook_g4_titanium_75544749.html
Hát aki tutira akar menni, hogy legyen egy függettlen készüléke, az még lehet hogy megveszi ennyiért.
Aztán ki tudja mit hoz a jövő, biztos meg fogják oldani az újaknál is, hogy megkerüljék a 2 évet…
Nincs mit megoldani, mindegyik szolgáltató adja majd prepaid kártyával is.
550 és 650 eurós áron. :)
Igaz ez nem BM es hirdetés de nálam beadta a kiskaput: http://www.vatera.hu/powerbook_g4_titanium_75544749.html
kemény...ráadásul törött zsanérral, 150e-ért lassan már macbookot lehet kapni.
Hát aki tutira akar menni, hogy legyen egy függettlen készüléke, az még lehet hogy megveszi ennyiért.
Aztán ki tudja mit hoz a jövő, biztos meg fogják oldani az újaknál is, hogy megkerüljék a 2 évet…Nincs mit megoldani, mindegyik szolgáltató adja majd prepaid kártyával is.
550 és 650 eurós áron. :)
Az átlag kb. 150-165 ezer pénz:(
Annyiért adják a ...-nak szerintem!!!
PowerBook G4 ALU 15.4” 1.67 GHZ Rev E utolsó szériás
2008. június 23. @ 19:26
- Rev E széria (M9969LL/A, 2006 első negyedév) - további infó erről itt.
- 1.67 GHZ CPU
- 2 GB DDR2 RAM
- 15"-os widescreen kijelző (1440x960)
- kijelző fotózáshoz, grafikai munkához i1 display-el színhelyesre kalibrálva
- ATI Mobility Radeon 9700, 128 MB
- 80 GB HDD
- 8x SuperDrive (DVD+R DL/DVD±RW/CD-RW)
- WIFI
- Bluetooth
- Firewire
- DVI és S-video kimenetek
- beépített mikrofon
- billentyűzet háttérvilágítással
- jó állapotú akkumlátor (normál használat esetén kb. 4 órát bír)
- OSX leopard
- megkímélt állapot (sérülés mentes)
Budapesten a 13. kerületben a Westendhez közel megtekinthető.
Részletes specifikáció
feladó: bianco design (1)
irányár: fix ár: 192e
PowerBook G4 ALU 15.4” 1.67 GHZ Rev E utolsó szériás
2008. június 23. @ 19:26
- Rev E széria (M9969LL/A, 2006 első negyedév) - további infó erről itt.
- 1.67 GHZ CPU
- 2 GB DDR2 RAM
- 15"-os widescreen kijelző (1440x960)
- kijelző fotózáshoz, grafikai munkához i1 display-el színhelyesre kalibrálva
- ATI Mobility Radeon 9700, 128 MB
- 80 GB HDD
- 8x SuperDrive (DVD+R DL/DVD±RW/CD-RW)
- WIFI
- Bluetooth
- Firewire
- DVI és S-video kimenetek
- beépített mikrofon
- billentyűzet háttérvilágítással
- jó állapotú akkumlátor (normál használat esetén kb. 4 órát bír)
- OSX leopard
- megkímélt állapot (sérülés mentes)
Budapesten a 13. kerületben a Westendhez közel megtekinthető.
Részletes specifikáció
feladó: bianco design (1)
irányár: fix ár: 192e
Klasszikus aktuális heti PB.
érdekes hogy az ilyen szarok nem szúrnak szemet senkinek.
jó esetben érhet vagy 10e Ft-ot alkatrésznek.
tulajdonképpen a comm board ami használható a telefonból.
Kijelző SÉRÜLT Iphone Eladó!
2008. június 24. @ 11:57
A külső üveg és az alatta lévő érintő rész sérült.
Hátlap enyhén sérült
Az LCD és a többi rész jó.
A készülék működik, de az érintő rész két sorban
nem reagál.
feladó: Gaben71 (1)
irányár: 30000.-
e-mail:
telefon: 70/253-40-70
Igaz ez nem BM es hirdetés de nálam beadta a kiskaput: http://www.vatera.hu/powerbook_g4_titanium_75544749.htmlkemény...ráadásul törött zsanérral, 150e-ért lassan már macbookot lehet kapni.
Nekem ez a kedvencem már rég óta :) (iMac)
http://www.vatera.hu/imac_olasz_szuperkonnyu_cipo_74101360.html
Hátlap enyhén sérült
nem reagál.
e-mail:
telefon: 70/253-40-70
10e ért még jó ár is lenne, veszel hozzá egy uj kijelzőt ez kb 25-30e és van egy telód:) de 30+30 az sok
Igaz ez nem BM es hirdetés de nálam beadta a kiskaput: http://www.vatera.hu/powerbook_g4_titanium_75544749.htmlkemény...ráadásul törött zsanérral, 150e-ért lassan már macbookot lehet kapni.
Nekem ez a kedvencem már rég óta :) (iMac)
http://www.vatera.hu/imac_olasz_szuperkonnyu_cipo_74101360.html
vicces. ilyen olcsón imac-hez sohasem jutsz hozzá
Mac Mini 1.42 PPC kompletten
2008. június 24. @ 12:43
-Mac Mini PPC 1.42 G4
-1 GB Ram!!!
-Mac OS X 10.4.11
-80Gb HD
-Airport Extreme Card
-Ati Radeon 9200
-Hanns G 19” os Widescreen monitor (HW191D)
-Wireless apple keyboard
-Wireless apple mouse
Minden a dobozával az összes telepítő CD vel tökéletes állapotban!
Csere érdekelhet iBookra (G4) vagy kisebb Powerbookra.
feladó: Mr. Showtime (3)
irányár: 100.000
e-mail:
telefon: 20/802 0372
Ez még monitorral is jó drága… nem is értem mit képzel. Arról persze kussol, hogy combo drive-os e a kicsike.
Mac Mini 1.42 PPC kompletten
2008. június 24. @ 12:43
-Mac Mini PPC 1.42 G4
-1 GB Ram!!!
-Mac OS X 10.4.11
-80Gb HD
-Airport Extreme Card
-Ati Radeon 9200
-Hanns G 19” os Widescreen monitor (HW191D)
-Wireless apple keyboard
-Wireless apple mouse
Minden a dobozával az összes telepítő CD vel tökéletes állapotban!
Csere érdekelhet iBookra (G4) vagy kisebb Powerbookra.
feladó: Mr. Showtime (3)
irányár: 100.000
e-mail:
telefon: 20/802 0372
Ez még monitorral is jó drága… nem is értem mit képzel. Arról persze kussol, hogy combo drive-os e a kicsike.
SZERINTED MIT KÉPZELEK te? :) Szerinted ez így mennyit ér ha nem pont ennyit? :) És aki idáig eljut az tudja hogy combo drive os a kicsim.
Tanulj egy kis jómodort légyszives.
“Szerinted ez így mennyit ér ha nem pont ennyit? :)”
Nagyjából 70-75-öt ér monitorral együtt.
Kereskedésbe csak a gépért adtak volna 70 et, a billentyűzet egérért együtt 10-15 öt, a monitor meg ne mond már, hogy nem ér 15 öt csak azért, hogy kötekedj.
tudom csak véletlen de akkor is mosolygásra késztetett:
Eladó egy 1 hetes kifogástalan állapotban lévő iPod nano 3. generációs, 8GB fekete színben, bőrtokkal.
Átvétel és fizetés személyesen: Budapesten vagy Kecskeméten
feladó: adr444
irányár: 450000 (!!!)
:)
Hátlap enyhén sérült
nem reagál.
e-mail:
telefon: 70/253-40-7010e ért még jó ár is lenne, veszel hozzá egy uj kijelzőt ez kb 25-30e és van egy telód:) de 30+30 az sok
üveggel együtt kompletten 40-50e Ft egy kijelző.
hátlap sérült (10e Ft)
érintőrész két sorban nem reagál, az simán lehet alaplap hiba így látatlanba (30-35e Ft)
szóval kimondottan jó vétel.
Szerintem egy külön gyík csapatot kellene alkotnotok és egész nap figyelni a hírdetéseket, sőt ahol lehetőség van rá az illetőt fel is hívni és megmondani neki hogy hogy mennyiért adja el a termékét. Legalább vicces lenne nem gondoljátok?
ad1: engem ne cseszegess ezzel mert én voltam az egyedüli aki megvédett h jó áron adod el a cuccaidat.
ad2: ijoe 120ft ért adja az 512es ram modulokat de tegnap volt egy hirdetés amiben 3e ért adtak egyben 1 gigás modulokat. tehát az 5e sok.
ad3: eza topic erről szól. vannak emberek akik azt hiszik hogy a 7éves pb-jük annyit ér mint egy mai macbook.
ad4: egyszer talán eljön az az idő amikor ha vki elakar adni vmit akkor majd előtte átnézi ezt a topicot és nem talán nem leszenk olyan irreálisak az árak. néha felháborító hogy az emberek miket gondolnak egy-egy termékről. sokszor már csak eszmei értéke van egy-egy terméknek.
ad5:te is szoktál ide írogatni és ha találsz vmit felteszed. tehát jönnél te is a gyík csapatba?
ad1: engem ne cseszegess ezzel mert én voltam az egyedüli aki megvédett h jó áron adod el a cuccaidat.
ad2: ijoe 120ft ért adja az 512es ram modulokat de tegnap volt egy hirdetés amiben 3e ért adtak egyben 1 gigás modulokat. tehát az 5e sok.
ad3: eza topic erről szól. vannak emberek akik azt hiszik hogy a 7éves pb-jük annyit ér mint egy mai macbook.
ad4: egyszer talán eljön az az idő amikor ha vki elakar adni vmit akkor majd előtte átnézi ezt a topicot és nem talán nem leszenk olyan irreálisak az árak. néha felháborító hogy az emberek miket gondolnak egy-egy termékről. sokszor már csak eszmei értéke van egy-egy terméknek.
ad5:te is szoktál ide írogatni és ha találsz vmit felteszed. tehát jönnél te is a gyík csapatba?
Ja egyer beraktam egy nem BM es! hirdetést és ennyi,. Az egész fórum már rég nem arról szól mint régen, de legfőképpen nem arrol amiről kellene. Az emberek magatartására gondolok. És ha tényleg csak irreális dolgokat raknátok ebbe a topicba nem lenne gond, de ha párosul ez az emberi gonoszsággal is akkor nekem az már szemet szúr. Ez igaz lehet sok más topocra is.