|
Aktív
Bejegyzések: 7
|
Nincs itt semmi kamu, csak annyi hogy nincs már egy darab sem sajnos, meg ennyiért azért nekem sem éri meg nagyon.
De igaza van ddnekk, szerintem is savanyú a szőlő, ez a fő problémád, így már nehezebb kiszívni az átlagember vérét???
|
|
bM Függő
Bejegyzések: 5540
|
tukoramirez - 2008. március 08. @ 17:19 Ezt írtam neked email-ben: Szia
érdekelne egy 16 Gb-os iphone.
Zoli
nem tudom hol ebben a többesszám, de te majd biztos megmagyarázod ezt is :D
“meg ennyiért azért nekem sem éri meg nagyon.”
|
|
Moderátor
Bejegyzések: 4163
|
gabóóó - 2008. március 08. @ 12:05galgogergo - 2008. március 08. @ 09:33gabóóó - 2008. március 07. @ 19:18iBook 1.33GHz FULL EXTRA!
Én pont ilyet keresek, persze megfelelne kevesebb memóriával is!
|
|
Aktív
Bejegyzések: 250
|
iPhone Új!105Ezer ft.
Ezt akárhogyis nézem, nagyon vicces:-D |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 828
|
kicsit fölé van árazva…
Bővítések:
Tucano Workout 13” notebook tok
|
|
Veterán
Bejegyzések: 1872
|
vinczepetya - 2008. március 10. @ 16:33 azigen :D |
|
Aktív
Bejegyzések: 431
|
xero - 2008. március 10. @ 17:13vinczepetya - 2008. március 10. @ 16:33kicsit fölé van árazva…
hehe, de tényleg csak egy picikét:)
|
|
Veterán
Bejegyzések: 1661
|
MacBook (black)
+távirányító
Így vettem 4 hónapja, kifogástalanul mûködik, csak éppen nagyobbra vágyom.
Az olyanokkal, hogy: “180-ért megveszem” és hasonló levelek, kíméljenek.
Kicsit soknak tűnik nekem… |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 828
|
L Balint - 2008. március 10. @ 21:17 +távirányító ...dejó megkapd hozzá a széria tartozékot is...inkább 250 szvsz… |
|
Aktív
Bejegyzések: 83
|
urak hölgyek!
powermac G4 450mhz, 510Ram, 30gb hdd, NO airport, zip drive, dvd olvasó köszi: PH |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 543
|
PowerBook 12” 1 gHz
Occsó??? Hol ér 90et egy szinte használhatatlan gép??? |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 709
|
Nem annyira drága azért. Ha valakinek elég az airport és amúgy is inkább használ egeret mint trackadot… Ezt a fikatopicot olvasva egyre inkébb az a véleményem, hogy idejárnak ordítozni a sóherek, akik szutyok pc áron vennének 1-2 éve még 500 ezres prémiumgépeket… Szerk.: És Imre bocsánat, hogy pont a te postodnál jött ez ki belőlem, természetesen jogod van arra, hogy te ezt drágának tartsd. Nem is neked szántam, csak úgy nagyon általánosítva ez a véleményem kezd kialakulni azokról, akik itt rendszeresen beteszik ide lassan az összes hirdetést. |
|
Törzsvendég
|
Szerintem akkor is drága. Kib@szott drága ennyiért. Ez a legelső 12” PB, nem 1-2éves, 2003-as modellről van szó, tehát alsó hangon is egy 5 éves gépről beszélünk ami mobil gépként használhatatlan a rossz trackpad miatt. Lehet hogy neked reális az ár de engem megmosolyogtat! |
|
Aktív
|
ProgHammer - 2008. március 11. @ 11:52
pls segítsen valaki, mert ma még választ kell adnom a tulajnak, hogy mennyiért venném meg…
|
|
Veterán
Bejegyzések: 1933
|
Amennyit Neked megér :)
|
|
Aktív
|
Titi - 2008. március 11. @ 13:18
ok
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 709
|
Imre01 - 2008. március 11. @ 12:53 Na igen, kinek mennyit ér meg. De ha valakinek nem mobilgépként kell egy egyébként csendes, valszeg megbízható, de kis helyet foglaló, elrakható gép netezésre és egyéb alap dolgokra… a 90 nyilván irányár, amolyan 75 lesz belőle. Szerintem ennyit meg is ér. A lényeg az, hogy ez nem vicces, nem szánalmas. Ezeket IDETENNI szánalmas szerintem. Mert jókat röhögtem itt némely tényleg elszállt hirdetésen, de ma mind itt végzi. Az, hogy valami szerintetek drága, nem olyan vicces, mint mondjuk pár napja az 512Gb-os iBook. Az tényleg vicces volt. De az, hog valaki mondjuk 20-30 ezerrel mellélövi az árat… ugyanmár. Ha nem megy el 1-2 hét alatt, maga is rájön előbb-utóbb, hogy mi a reális piaci ár. |
|
Moderátor
|
Most kapcsoltam be a gépet de ez egyből…
2008. március 11. @ 12:06
:D |
|
Aktív
Bejegyzések: 71
|
Ezzel a géppel csak az a baj, hogy nem jó a trackpad (én szeretek trackpadot használni, pedig van egerem is), múlt héten romlott el valamiért az ethernet… Holnap meg elromlik “valamiért” a hdd stb. Egyébként mi a helyzet, ha újra kell konfigurálni a WIFI routert (pl.: ISP váltás), akkor csak össze kéne kötni vele a gépet.
|
|
Macőrült
Bejegyzések: 2920
|
ProgHammer - 2008. március 11. @ 13:10ProgHammer - 2008. március 11. @ 11:52urak hölgyek! 20k. |
|
Veterán
|
iHope - 2008. március 11. @ 14:39 Ez nálam is leverte a biztosítékot! |
|
Veterán
Bejegyzések: 1898
|
Vett egyet, és most kettőt akar venni belőle. Ez teljesen korrekt. :) |
|
Macőrült
Bejegyzések: 3300
|
MacBook 1,8 CoreDuo 120 Gb, 2Gb +Mini DVI VGA adapter
|
|
Törzsvendég
|
iPod Touch 16Gb 80.000HUF
80.000 Ft
Valaki komolyan veszi ezt a hirdetést? Mi a pláne abba hogy felad egy nyilvánvalóan kamu hirdetést? |
|
Aktív
Bejegyzések: 168
|
Miért ne lehetne valós ez a hirdetés?
|
|
Veterán
|
Ez viccesen nagyon megéri. Ha tényleg jó állapotban van, szerintem jó üzlet! |
|
Aktív
Bejegyzések: 123
|
Most biztos lefikáztok, de akkor is elmondom.
Ez a PB ennyit ér, amennyiért a srác adja.
Itt azokat a hirdetőket nem bírom, akik a két éves macbook-okat akarják 200e felett eladni. Nemrég volt egy hirdetés, a Besh’o’Drom tagja vált meg (gondolom egy-két napon belül) a CoreDuo-s, szép állapotú MacBook-jától 165ezres irányáron (160ért vihették el)
Egy 320-as BMW újan legyen 8 milla (csak mondtam valamit) Ezen az alapon a “régi” E46-ost 5 évesen, 150e km-rel 6 milláért kéne eladni??? Ugyan már. Jöhetnek a kövezések, de akkor is igazam van. |
|
Veterán
|
Core Solo-s MacBookot már csak azért sem szabadna kitenni, mert az Apple sosem gyártott ilyen gépeket. De akkor is igazad van. |
|
Aktív
|
Ehh, ekkora égést :D
|
|
Aktív
Bejegyzések: 250
|
rovidpeter - 2008. március 13. @ 21:38
Aki akar egy jó gépet és nem tudja elszámolni, mert magánszemély, senkije nincs aki kifizetné helyette az ÁFA-t, azt nem vigasztalod a bruttó árakkal, meg a havi -5 ezerrel.Ráadásul lehet, hogy költ még egy kicsit RAM-ra, esetleg kicseréli a combo-t SD-ra és máris nem -5 ezernél jár havonta…
|
|
Veterán
|
“Ha meg megveszik, akkor annyit ér amennyiért megvették, nem?” Azért ez nem teljesen így van. Van olyan, hogy érték alatt vagy fölött vesznek meg valamit. Ha mindent annyiért vennének meg, amennyit ér, néha egészen jó üzleteket lehetne csinálni. De az emberek általában jól akarnak járni a használt gép vásárláskor. Vevő és eladó egyaránt. Amúgy a használt piaccal az a baj, hogy aki megvett mondjuk 430.000 forintért egy fekete MacBook modellt, ami Core Duo-s, annak rosszul esik, amikor azt mondom, hogy 2 GB RAM-mal és új akkuval max. 180.000 forintért tudjuk beszámítani. Pedig hát ilyen a piac. Az áfa eleve lejön, ha használtról van szó, és garancia nélkül legalább felére esik a gép ára. Azzal meg csomóan nincsenek tisztában, hogy bárki elad egy használt gépet, az köteles 3 hónapig szavatosságot vállalni rá. Ezt sokan elmulasztják ám… |
|
Aktív
Bejegyzések: 152
|
rovidpeterrel es iJoeval ertek 1et! |
|
Macőrült
Bejegyzések: 2830
|
“apple termékek listája
IPOD
4GB iPod Nano APPLE Silver 26 590
Nem tudom, hol él ez a “jóember”, de egyrészt, ha ő kereskedő, akkor tudnia köll, hogy a bruttó ár feltüntetése is kötelező. Akkor is, ha odaírja, hogy nettó árak. Persze, a bruttó ár kulcsa NÉLKÜL!
|
|
Aktív
|
Tipikus lusta kereskedo… lehet hogy a beszer arlistajan netto arak vannak feltuntetve es a haszonkulcs melle lusta (Ne adj Isten, nem tudja) hozzaadni az afakulcsot… |
|
Aktív
|
Tipikus lusta kereskedő? :D
Amúgy jó reggelt Tommyka! Hogyhogy ilyen korán felébredtél? (a többit MSN-en majd, ha lesz erőm belépni :) |
|
Aktív
|
Alkoholhianyra panaszkodva a majam felkeltett… mittom en.. amugy meg van egy jo freeroll :D |
|
Veterán
|
Itt is van önbizalom. :)
MacMini G4
48.000 forintért szórtuk ki ezeket a modelleket az év elején. 1 GB RAM-mal 60.000-ért. Szóval vicces árak. |
|
Aktív
|
iJoe picit nem nagy az arkulonbseg a +1G ramert? No nem azert mert inrealis az 48/60 |
|
Veterán
|
Hát, ha tudsz olcsóbban szerezni nagy méretű DDR 400 MHZ-es DIMM-et, akkor add meg a forrást! Kingston.com-on 82 dollár ez a modul. |
|
Aktív
|
Termeszetessen nem tudok, kiindulasi alapul ez szolgalt (bar ezek DDR2esek):
GEIL APPLE DDR2 PC4300 533MHZ 2048MB KIT2DB
|
|
Veterán
|
Az a baj, hogy DDR2-es RAM-ot vagy notebook RAM-ot nem szívesen erőszakolnék a G4-es Mac minibe, mivel ő a rendes nagy méretű DIMM-et szereti, abból is a DDR-t, és nem a DDR2-t. :) Tudom, hogy a DDR2 olcsó, abból a KTA Kingstont is 6900 forintért adjuk. De a régebbi RAM-ok ára 10 fölött van. |
|
Aktív
|
Hulyen nezne ki ha most atszerkesztenem az elso qouteot ugyhogy inkabb itt adok igazat neked, elobb jart a pofam mint korulneztem volna, es rossz hasonlitasi alapot valasztottam… |
|
Aktív
Bejegyzések: 287
|
iJoe. - 2008. március 14. @ 08:43 Nem maradt még belőle 1db elfekvőben? Ezen az áron tökéletes lenne. Itt mindenki dupla áron hirdeti. Remélem tudsz segíteni benne. Köszi! |
|
Veterán
Bejegyzések: 1404
|
MAC mini
Ha 90-et ér, akkor már sokat mondtam… |
|
Veterán
|
“Nem maradt még belőle 1db elfekvőben?” Ahhoz eléggé béna kereskedőnek kellene lennem, hogy január óta ne tudtam volna 48.000 forintért eladni 11 darab Mac minit… :) |
|
Aktív
Bejegyzések: 287
|
Ott a pont :). De azért megpróbáltam… :D |
|
Moderátor
|
nem savanyú nekem semmi, csak jeleztem hogy kamu mert lecsekkoltam
de ha figyelmesen olvasod az adás vétel rovatot már más is írta.
neked fáj valami de nagyon, csak nem te adtad fel álnéven a hirdetést?
simán kinézem belőled, meg az iphone topic bezáratását is.