Fórum kezdőlap  »  Egyéb  »  Társalgó  »  vicces apróhirdetések

Veterán
Bejegyzések: 1165
#101 - 2007. június 20. @ 12:07 | mellőzöm  

Állj.Akkor én vagyok hülye? 20th Macintosh TAM-ra nekem a gugliban ez jön bé:
TAM.jpg

Aláírás 

http://www.emitabor.hu

Aktív
Bejegyzések: 236
#102 - 2007. június 20. @ 12:16 | mellőzöm  

Igen ez az, miért lennél hülye?

Veterán
Bejegyzések: 1165
#103 - 2007. június 20. @ 12:23 | mellőzöm  

Csak akkor nem tudom, hogy Solar mirôl beszél, ez egy abszolút exkluzív darab…

Aláírás 

http://www.emitabor.hu

Macőrült
Bejegyzések: 3753
#104 - 2007. június 20. @ 12:27 | mellőzöm  
SolarEclipse - 2007. június 20. @ 11:47

ezt a gép tipust nem de álltalában a maceket igen elég régota és elég régota olvasoma forumot. és most lehet jönni itta nagy umával hoyg ritka meg különleges meg minden de azért van egy határ… és azon kivül mi különös van benne hogy keveset gyártotak? mert szerintem semmi.
2. irányár hát igen ez vicces dolog akkor ha van BMW ami 5 millát ér 6millába hírdetem?:D

én annyirt szoktam felrakni a cucokat amennyiért el is adom igaz valaki eladni szeret valaki meg hírdetni…

tényleg nem érted…
mégegyszer leírom, de lassan, hogy el tudd olvasni: annyit ér, amenyit adnak érte. az irányár nem a vételi árat jelenti. te sem tudod, hogy ez másnak mennyit ér, csak azt, hogy neked mennyit érne

az avatarodból gondolva te zenélsz. ezért lehet fogalmad róla, hogy manapság mennyiért lehet beszerezni pl. egy minimoog-ot. neked nem valószínű, hogy érne bármennyit is ez az analog cucc azzal a rengeteg potijával, ami úgy néz ki, mint egy szojuz űrhajó fél pultja, ámbár vannak, akik igen sok pénzt áldoznának arra, hogy tulajdonolhassanak egy ilyent. még akkor is, ha elveszett róla két potméter-tekerő-műanyag-bizgentyű

SolarEclipse - 2007. június 20. @ 11:47

és azon kivül mi különös van benne hogy keveset gyártotak? mert szerintem semmi

szerinted egy 100db-os szériában gyártott exclusive doxa óra, ami annyiban tér el a hétköznapi testvérétől, hogy pl. bordázott a mutatója és ezüst helyett gyöngyházfényű a számlapja, az miért kerül kb 10x annyiba mint a nagyszériás (évi 5000db) tesója? (fogalmam sincs az órákról, csak a hasamra ütettem)
gondolom, te mindenben tekintetben az átlagosat keresed és a nagytömeget szeretnéd képviselni

Aláírás 

klikk ide: iPodomia

Macőrült
Bejegyzések: 3581
#105 - 2007. június 20. @ 12:36 | mellőzöm  

:D
azért a minimoog más kategoria számora és igen imádoma régi dolgokat csak számomra ez a gép nem jelent semmit mert mondtam nincs benne számomra különleges. és azon kivül smemi extra dolog nincs benne hoyg keveset gyártotak.

a minimoog pedig már csak azért is más dolog mert nagyon sok mindenben az első volt, és úgy alaba nem lehet összehasonlítani egy használtai eszközt meg egy hangszert…
és sala kisebb arcal nem kell lassan írnod :) és képzeld még az irányárat is tudom mit jelent :D

és az hoyg elveszet róla két poti nem olyan mintha nem mökdöik mondjuk két oscibol egy :D mert az lássuk be cd-rom nélkül elég kevés egy gép még ha csak filléres dolog is.

Aláírás 

Roland Mc 202, JoMoX XBase09, Korg MS2000, PowerBook G4 17”

Macőrült
#106 - 2007. június 20. @ 12:45 | mellőzöm  
SolarEclipse - 2007. június 20. @ 12:36

azért a minimoog más kategoria számora és igen imádoma régi dolgokat csak számomra ez a gép nem jelent semmit mert mondtam nincs benne számomra különleges. és azon kivül smemi extra dolog nincs benne hoyg keveset gyártotak.

a minimoog pedig már csak azért is más dolog mert nagyon sok mindenben az első volt, és úgy alaba nem lehet összehasonlítani egy használtai eszközt meg egy hangszert…
és sala kisebb arcal nem kell lassan írnod :) és képzeld még az irányárat is tudom mit jelent :D

és az hoyg elveszet róla két poti nem olyan mintha nem mökdöik mondjuk két oscibol egy :D mert az lássuk be cd-rom nélkül elég kevés egy gép még ha csak filléres dolog is.

kihangsúlyozom a mondandód lényegét:
azért a minimoog más kategoria számora és igen imádoma régi dolgokat csak számomra ez a gép nem jelent semmit mert mondtam nincs benne számomra különleges.

nem lehet összehasonlítani egy használtai eszközt meg egy hangszert....

valóban nem lehet. van aki zenél, annak a hangszer egy használati eszköz. van aki számítógépezik, annak a hangszer csak ricsajláda és a gép a használati eszköz. van aki számítógépet gyűjt, annak a TAM egy darab a kollekciójából. van aki megőrül a régi hangszeres cuccokért, az egy minimoogért a fél karját odaadná. számomra csak levélnehezéknek lenne jó. (jó nagy levelekhez)

sala kisebb arcal nem kell lassan írnod

nagy az arcom, mert egyedül vagyok az irodában, nem kell meghúznom magam, ha gyorsan gépelek :D
 Aláírás 

Aktív
Bejegyzések: 236
#107 - 2007. június 20. @ 12:49 | mellőzöm  

Azért ne vesszetek már össze, különbözőek vagyunk és ez így van jól.
Mi lenne ha mindenki csak a minimoog-ért rajongana, gondoljatok bele :)

Moderátor
Bejegyzések: 4152
#108 - 2007. június 20. @ 13:23 | mellőzöm  
SolarEclipse - 2007. június 20. @ 12:36

Basszus… Te vak vagy? Mutass már egy gépet ami hasonlít rá!
Miért különleges?
1. LCD monitor van benne.
2. Egér helyett egy PowerBook trackpad-je van hozzá.
3. Ugyanez igaz a billentyűzetre is.
4. Csak 12 000db készült belőle.
5. Az Apple 20. évfordulójára készült.
6. Van hozzá távirányító és van saját multimédiás felülete. (Olyasmi mint a Front Row)
7. Rendes hangszóró vannak és van egy külső mélynyomója is amiben a gép tápja is van.
8. Különleges, egyedi megjelenés.
Ha esetleg nem tudnád: 1997-es a cucc és $7500 volt.

Macőrült
#109 - 2007. június 20. @ 13:37 | mellőzöm  

ok nézeges akkor időbe elterjed cd játszokat vagy egy jó pár ami így nézet ki… sőt azok inkább régebbiek… néha feltünik egy egy filmbe is… innentől a forma már közel se olyan különleges

Aláírás 

Macőrült
#110 - 2007. június 20. @ 13:41 | mellőzöm  

sala pont ez az amit rosszul látsz! “aki zenél, annak a hangszer egy használati eszköz” a zenésznek sokkal több egy hangszer mitn egy használati eszköz… és éppen ezért mondom nem lehet összehasonlítani!

“azért a minimoog más kategoria számora és igen imádoma régi dolgokat csak számomra ez a gép nem jelent semmit mert mondtam nincs benne számomra különleges.”

miért egy hagnszer neked nem más kategoria mint egy sz.gép?

Aláírás 

Macőrült
Bejegyzések: 2962
#111 - 2007. június 20. @ 13:44 | mellőzöm  
SolarEclipse - 2007. június 20. @ 11:59

miért mi a lényeg áruld már el? mert még csak jól se néz ki számomra. a cube és társaiba legalább volt valami különleges külső ami nagyon elrugaszkodot a többitől....

de ez az 20th Macintosh úgy néz ki mint a kor rengeteg cd játszója és hifi-e

sok minden - mint ez is - ízlés kérdése, kinek ez, kinek az tetszik,
a TAM szerintem jópofa formaterv, még mai szemmel is,
láttam élőben, az anyaghasználata is példaértékű

amúgy általában az apple design-jai évekkel később is etalonok,
pl. G4 iMac (bólogatós) vagy a cube, amiben viszont teljesen egyetértünk!

apple_cube_set.jpg

Aláírás 

Mac Pro | 30” ACD | MacBook | iMac G5 | iMac G4 | Cube | iPhone | ...és egyéb hasznos kütyük :)

Moderátor
#112 - 2007. június 20. @ 14:00 | mellőzöm  
SolarEclipse - 2007. június 20. @ 13:37

ok nézeges akkor időbe elterjed cd játszokat vagy egy jó pár ami így nézet ki… sőt azok inkább régebbiek… néha feltünik egy egy filmbe is… innentől a forma már közel se olyan különleges

1. Nem véletlenül hasonlít azokra.
2. Nézz meg egyet élőben és rájössz, hogy elég egyedi.
3. Mutass nekem ilyen SZÁMÍTÓGÉPET!

Macőrült
#113 - 2007. június 20. @ 14:11 | mellőzöm  

dreheres rekeszbe is összeraktak már gépet abból csak egy van :) és még se lesz 120e :)
de szerintem most nem ez a lényeg hanem az hoyg formailag ebbe semmi megrázó nincs! azért az imac sorozat, a ibook sorozat nagyobbat ütöt nem kicsivel, és mellete még mint funkcionálsi eszköz is nagyon jó volt (lehet ez is).

Aláírás 

Moderátor
Bejegyzések: 4535
#114 - 2007. június 20. @ 14:21 | mellőzöm  

Srácok, a topic címe az hogy vicces, nem az hogy veszekedős!!!
:)

Aláírás 

eMacG4

Moderátor
#115 - 2007. június 20. @ 14:33 | mellőzöm  
SolarEclipse - 2007. június 20. @ 14:11

dreheres rekeszbe is összeraktak már gépet abból csak egy van :) és még se lesz 120e :)
de szerintem most nem ez a lényeg hanem az hoyg formailag ebbe semmi megrázó nincs! azért az imac sorozat, a ibook sorozat nagyobbat ütöt nem kicsivel, és mellete még mint funkcionálsi eszköz is nagyon jó volt (lehet ez is).

Az ügye nem baj, hogy ez valamivel hamarabb volt mint bármelyik iMac?

Egyébként az ilyet le kéne lőni:
http://beszeljukmac.com/index.php/elado/elado_ind/powerbook_43_g32/

(Ez egy iBook)

Macőrült
#116 - 2007. június 20. @ 14:49 | mellőzöm  

finder már na haragduj de mint számít hoyg hamarabb volt most nem akor a lényeg hanem a találmány ilyen alapon mind szar mert atarti már 20 éve volt… a formárol beszélgetünk a külsőröl nem pedig a korárol…

Aláírás 

Moderátor
#117 - 2007. június 20. @ 15:39 | mellőzöm  
Finder - 2007. június 20. @ 14:33

SolarEclipse - 2007. június 20. @ 14:11dreheres rekeszbe is összeraktak már gépet abból csak egy van :) és még se lesz 120e :)

Az ügye nem baj, hogy ez valamivel hamarabb volt mint bármelyik iMac?

http://beszeljukmac.com/index.php/elado/elado_ind/powerbook_43_g32/

(Ez egy iBook)

Ráadásul még kereskedő is, vagy csak elfelejtette átállítani magánszemélyre!!!

Aláírás 

eMacG4

Törzsvendég
Bejegyzések: 766
#118 - 2007. június 21. @ 07:30 | mellőzöm  

Solar ezt most tényleg rosszul látod. A TAM kurriózum. Lehet, hogy a mai kor követelményei és szempontjai alapján jelentéktelen berendezés, de ezt már a piacra dobásakor is gyűjtőknek, megszállottaknak szánták. Ez a gép legalább annyira formabontó és eltérő az összes többitől, ahogyan a kommersz vonalon megalkották a bólogatós iMac-et. Itt a korlátozott példányszám és a megjelenés a lényeg. Ebből a gépből nem sok cicereg az országban, de úgy általában sem, tehát ezért lehet magas az ára. Aki ilyet vesz, az nem azért veszi, hogy majd ezzel DTP-zik, hanem azért, hogy a gyűjteményébe tegye mint egyfajta trófeát. Tény, hogy a meghajtó hibája csökkent az értékéből, de szerintem ezt az alkunál figyelembe lehet és kell venni. Ha lenne most pénzem én biztosan komoly alkudozásba kezdenék libussal :) Jelenleg viszont addig nyújtózkodom, ameddig a takaróm ér.

Viszont most van egy kérdésem hozzátok:

Fehér PowerBook G3 ?

Milyen fehér PowerBook volt? Sehol nem találtam az apple-historyn és máshol sem ilyet. Vagy csak a hírdető bemázolta a gépét? :)

Aláírás 

Citromot kaptál az élettől? Rendelj hozzá tequilát!

Macőrült
#119 - 2007. június 21. @ 11:28 | mellőzöm  

de ti meg azt nem értitek meg hogy semmi olyan fomra alkotó nincs benne talán az LCD. mert a kor cd-játszó hifi ugyan így néztek ki!

Aláírás 

Törzsvendég
Bejegyzések: 823
#120 - 2007. június 21. @ 11:32 | mellőzöm  

bocs angolul van de nem hagyhattam ki:

w42728problems49.jpg

Aktív
Bejegyzések: 346
#121 - 2007. június 21. @ 14:35 | mellőzöm  

noe :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ezen mekkorát röhögtem!

Aláírás 

iMac 17” Intel Core Duo 1.5gb + iPod Shuffle 2. gen. (Ponte tu música) + iPod nano (product)RED 4gb

Aktív
Bejegyzések: 439
#122 - 2007. június 21. @ 15:05 | mellőzöm  

Mintha mIriam kitért volna a válaszadás alól. :-)))

Macőrült
Bejegyzések: 2157
#123 - 2007. június 21. @ 15:19 | mellőzöm  

Megint tombolnak: hordozható PowerMac, 15"-os monitor ... :)

Aláírás 

<- Csenge Boglárka (már több mint 2 hetes!)

Aktív
Bejegyzések: 263
#124 - 2007. június 22. @ 04:18 | mellőzöm  

iMac G4 (bólogatós) SŰRGŐSEN ELADÓ egy iMac G4(bólogatós)...JÓ megkímélt állapotban+MacosX10.4.10 oprendszer,adobe cs3 csomag,+még progik!!!IRÁNYÁR:170.000HUF

Irányár: 170.000HUF
E-mail:
Telefon: 06 20 532 5794

Aláírás 

Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Törzsvendég
Bejegyzések: 703
#125 - 2007. június 22. @ 06:56 | mellőzöm  
AiRLAC - 2007. június 22. @ 04:18

iMac G4 (bólogatós) SŰRGŐSEN ELADÓ egy iMac G4(bólogatós)...JÓ megkímélt állapotban+MacosX10.4.10 oprendszer,adobe cs3 csomag,+még progik!!!IRÁNYÁR:170.000HUF

Irányár: 170.000HUF
E-mail:
Telefon: 06 20 532 5794

Legalább a gép paramétereit leírhatta volna, kit érdekel az oprendszer? Az nyilvánvaló, legfeljebb 1-2 verzióval újabb kell rá…

Aláírás 

Ha szereted amit csinálsz, többé egy napot sem kell dolgoznod… /Steve Jobs/

Törzsvendég
Bejegyzések: 828
#126 - 2007. június 22. @ 08:10 | mellőzöm  

gondolom 17"es, max 1,1.25 Ghz, ha ennél kissebb bármelyik értéke akkor ismét egy eltévedt felhasználóval van dolgunk, mondjuk ez a 170 még így is magas picit…

Aláírás 

iPod eMac iBook Razer HKSS2 Duet EOS350D Blog

Macőrült
Bejegyzések: 2157
#127 - 2007. június 22. @ 09:50 | mellőzöm  

És ha 20-as, akkor tolongunk érte? :)

Aláírás 

<- Csenge Boglárka (már több mint 2 hetes!)

Törzsvendég
Bejegyzések: 828
#128 - 2007. június 22. @ 09:52 | mellőzöm  

Azért egy 20"as elég ritka, jól mutatna a gyüjteménybe...:):)

Aláírás 

iPod eMac iBook Razer HKSS2 Duet EOS350D Blog

Törzsvendég
#129 - 2007. június 22. @ 10:09 | mellőzöm  
SolarEclipse - 2007. június 21. @ 11:28

de ti meg azt nem értitek meg hogy semmi olyan fomra alkotó nincs benne talán az LCD. mert a kor cd-játszó hifi ugyan így néztek ki!

Solar itt nem a formáról, vagy annak bontásról van szó, hanem arról, hogy Anniversary, hogy kis sorozatszámban futott és hogy igazából gyűjteménybe való darab :)

Persze nem azt mondom, hogy a 120 reális ár, de az ilyen cuccokért a gyakorlatban is többet hajlandóak kifizetni az emberek, mint egy általánosan előforduló és általánosan használt típusért.

Aláírás 

Aktív
Bejegyzések: 208
#130 - 2007. június 22. @ 10:39 | mellőzöm  

En Solarralertek egyet. Es nem talalok ra szavakat, hogy milyen az az ember, aki egy ilyen exkluzive darabert kiperkal ennyi zsozsot. Tegye mindegyikotok a szivere a kezet, adnatok erte mondjuk 100 000 ft keszpenzt??
Amennyiben arra hivatkoztok, hogy hobby, akkor szerintem nyomas es vigyetek el gyorsan hobbybol. Tudjatok elt egy ember Ron Hubbard, aki megelozve korat alakitott ki egy meggyozo ervrendszert, egy szuggesziot, hogy adjak oda a penzuket az emberek neki. Az ilyen sugallatok (vedd meg ocsem 120 000 ft-ert ezt a szart) is hasonlok, persze akinek annyi a penze, hogy nincs mas “ertelmes” dolog, amire kolthet akkor megveszi es azt mondja, hogy O egy hobbysta es gyujto, bruha… Az ilyeneknek lehet eladni egy zoknit 2 000 000 ft-ert, amit Madonna hordott a Like Virgin forgatasan!

Macőrült
#131 - 2007. június 22. @ 14:27 | mellőzöm  
beker - 2007. június 22. @ 10:39

En Solarralertek egyet. Es nem talalok ra szavakat, hogy milyen az az ember, aki egy ilyen exkluzive darabert kiperkal ennyi zsozsot. Tegye mindegyikotok a szivere a kezet, adnatok erte mondjuk 100 000 ft keszpenzt??
Amennyiben arra hivatkoztok, hogy hobby, akkor szerintem nyomas es vigyetek el gyorsan hobbybol. Tudjatok elt egy ember Ron Hubbard, aki megelozve korat alakitott ki egy meggyozo ervrendszert, egy szuggesziot, hogy adjak oda a penzuket az emberek neki. Az ilyen sugallatok (vedd meg ocsem 120 000 ft-ert ezt a szart) is hasonlok, persze akinek annyi a penze, hogy nincs mas “ertelmes” dolog, amire kolthet akkor megveszi es azt mondja, hogy O egy hobbysta es gyujto, bruha… Az ilyeneknek lehet eladni egy zoknit 2 000 000 ft-ert, amit Madonna hordott a Like Virgin forgatasan!

nincs olyan, hogy olcsó hobbi. csak költséges és még költségesebb (ezalól talán a omokvárépítés kivétel). de semmi olyan hobbi, amely valamilyen szinten technikai kötődésű az sok, vagy mégtöbb pénzbe kerül. a vékonyabb pénztárcával rendelkezők gyufacimkét gyűjtenek, a gazdagabbak ritka bélyegeket ferrarikat és moog szintetizátorokat. a mac-gyűjtés az valahol középtájon van…
(mellesleg, mint írtam volt én megvenném -komoly alkudozás után- ha most épp úgy állnék anyagilag)

Aláírás 

Moderátor
#132 - 2007. június 22. @ 14:44 | mellőzöm  

“ cs3 csomag,+még progik”

Ez így nem necces egy picit?
Nem hiszem hogy megvásárolt progiról(ikról) van szó, mert akkor kb. 1nullával több lenne a reális ár........

Aláírás 

eMacG4

Veterán
Bejegyzések: 1726
#133 - 2007. június 22. @ 14:53 | mellőzöm  
gerywhite - 2007. június 22. @ 14:44

“ cs3 csomag,+még progik”

Nem hiszem hogy megvásárolt progiról(ikról) van szó, mert akkor kb. 1nullával több lenne a reális ár........

De lehet, hogy mégsem necces. Ha a CS3 csomagolását adja csak oda és a programok alatt a Calculatort meg a Findert érti.... :-)

Aláírás 

est 2005.07.01.
iMac24+akai mpd24 + iphone (--örül a fejem. :-)

Moderátor
#134 - 2007. június 22. @ 15:20 | mellőzöm  
Gabidzsi - 2007. június 22. @ 14:53

gerywhite - 2007. június 22. @ 14:44“ cs3 csomag,+még progik”

De lehet, hogy mégsem necces. Ha a CS3 csomagolását adja csak oda és a programok alatt a Calculatort meg a Findert érti.... :-)

Óóóó már megint figyelmetlen voltam, hiszen csak az áll ott hogy “csomag”.
Hogy is feltételezhettem ilyet???

Aláírás 

eMacG4

Törzsvendég
#135 - 2007. június 22. @ 18:42 | mellőzöm  

En Solarralertek egyet. Es nem talalok ra szavakat, hogy milyen az az ember, aki egy ilyen exkluzive darabert kiperkal ennyi zsozsot…

Nem feltétlenül ennyit, de ha épp megint nem tanfolyamra toltam volna be a pénzemet, akkor feltehetően indulnék egy erős isztambuli alkudozással a cuccért. Mondom, én sem adnék érte 120-at, sőt 100-at sem. Igaz van a hírdetések között olyan cucc, amire jelenleg szívesebben ugranék - szintén a gyűjtemény kapcsán. Ne találj erre szavakat beker, de ahogy mi ezt és a véleményedet is elfogadjuk, fogadd el Te is azt, hogy biza vannak olyanok, akik épp mindenféle kacat, ózsdi számítógépnek becézett vasakat és hulladékokat gyűjtenek, mert az ő lelküknek ez esik jól. :)

… Az ilyeneknek lehet eladni egy zoknit 2 000 000 ft-ert, amit Madonna hordott a Like Virgin forgatasan!

Az általánosítás viszont tévútra terel. Ezt ne feledd. :)

Aláírás 

Moderátor
Bejegyzések: 3213
#136 - 2007. június 24. @ 19:19 | mellőzöm  

Windows vista
Eladó egy eredeti, használatlan Windows vista home premium. A doboz nyitva van, de még nem volt használva.

Irányár: 55000
E-mail:
Telefon:

Irányár: 55000 | Feladta: eszacsy | Magánszemély

Aláírás 

| Nikolaj MacBook | nano 8Gb | http://web.mac.com/tdani |

Macőrült
Bejegyzések: 2444
#137 - 2007. június 24. @ 19:26 | mellőzöm  

Megvan még?))

Aláírás 

MacBook,iMacG4, Nano.
200 millából én voltam a leggyorsabb.Vajon hol vannak a régi haverok??

Macőrült
Bejegyzések: 3989
#138 - 2007. június 24. @ 19:40 | mellőzöm  
Amy - 2007. június 24. @ 19:19

Windows vista
Eladó egy eredeti, használatlan Windows vista home premium. A doboz nyitva van, de még nem volt használva.

E-mail:
Telefon:

Ebben mi a vicces? Ott van alatta az előzmény.

Aláírás 

Why so serious?

Macőrült
Bejegyzések: 3989
#139 - 2007. június 24. @ 19:50 | mellőzöm  

Na EZ a vicces hirdetés :)))

Aláírás 

Why so serious?

Moderátor
#140 - 2007. június 24. @ 19:56 | mellőzöm  
EDM - 2007. június 24. @ 19:40

Amy - 2007. június 24. @ 19:19Windows vista

E-mail:
Telefon:

Ebben mi a vicces? Ott van alatta az előzmény.

Pistát mekes fórumon? Ráadásul eredeti…

Aláírás 

Moderátor
#141 - 2007. június 26. @ 19:50 | mellőzöm  

------->>>$!!!KeReSeK PéCsEn MaCbOoK- oT!!!$
ha pécsi vagy vagy lehozod pécsre szolj!
NE EMAILT KÜLDJ HANEM IRJ ITT ÜZIT!!!!!!

Irányár: ....:::XxX:::…
E-mail:
Telefon:

Irányár: ....:::XxX:::… | Feladta: ati445 | Kereskedő

Biztosan több eladó fog jelentkezni így.

Aláírás 

Veterán
Bejegyzések: 1726
#142 - 2007. június 26. @ 20:07 | mellőzöm  

Dani ez az a “HD FUTATTÁSOS” gyerek, szóval lehetnél megértő:D

Aláírás 

est 2005.07.01.
iMac24+akai mpd24 + iphone (--örül a fejem. :-)

Moderátor
#143 - 2007. június 26. @ 20:37 | mellőzöm  
Gabidzsi - 2007. június 26. @ 20:07

Dani ez az a “HD FUTATTÁSOS” gyerek, szóval lehetnél megértő:D

Tudom hogy az. Megérdemelne egy pofánrúgást.

Aláírás 

Veterán
Bejegyzések: 1171
#144 - 2007. június 26. @ 21:12 | mellőzöm  
Amy - 2007. június 26. @ 20:37

Ejha! Nem semmi amit kivált belőled…

Macőrült
Bejegyzések: 2071
#145 - 2007. június 26. @ 21:34 | mellőzöm  
Amy - 2007. június 26. @ 20:37

Gabidzsi - 2007. június 26. @ 20:07Dani ez az a “HD FUTATTÁSOS” gyerek, szóval lehetnél megértő:D

Múltkor az IStyle-ban “lepöcsöztek”, amin teljes joggal felháborodtál, de a jelek szerint a Te modoroddal is vannak problémák Dani. Mindenki volt hülye a Mac-hez, szóval pár év tapasztalata után nem kell mindenkit pocskondiázni.

Veterán
Bejegyzések: 1198
#146 - 2007. június 27. @ 06:24 | mellőzöm  

Zsoltiii nagyon el akar adni (6x)
http://beszeljukmac.com/index.php/elado/

Aláírás 

MacMini 1.25/1024/40, Xerox XA7-17i, PowerBook G4 + iPod Nano 2Gb

Veterán
Bejegyzések: 1198
#147 - 2007. június 27. @ 07:02 | mellőzöm  
wobbler - 2007. június 27. @ 06:24

Zsoltiii nagyon el akar adni (6x)
http://beszeljukmac.com/index.php/elado/

Már törölve…

Aláírás 

MacMini 1.25/1024/40, Xerox XA7-17i, PowerBook G4 + iPod Nano 2Gb

Aktív
Bejegyzések: 263
#148 - 2007. június 29. @ 20:24 | mellőzöm  

http://beszeljukmac.com/index.php/elado/elado_ind/imac_17_g4_bologatos_12ghz/

háháhá

Aláírás 

Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Veterán
Bejegyzések: 1927
#149 - 2007. június 30. @ 00:53 | mellőzöm  

Ez az iMac hirdetés tényleg merész árazású picit. :)

Akkor én most sokat fizettem, ha 60 dollárért vásároltam eredeti egygombos fekete egeret? :) Jajj…

Aláírás 

http://www.macbolt.hu http://www.macmagazin.hu 0670/2650784

Veterán
Bejegyzések: 1427
#150 - 2007. június 30. @ 16:11 | mellőzöm