|
Aktív
Bejegyzések: 236
|
Igen ez az, miért lennél hülye? |
|
Veterán
Bejegyzések: 1165
|
Csak akkor nem tudom, hogy Solar mirôl beszél, ez egy abszolút exkluzív darab… |
|
Macőrült
Bejegyzések: 3753
|
SolarEclipse - 2007. június 20. @ 11:47
tényleg nem érted…
az avatarodból gondolva te zenélsz. ezért lehet fogalmad róla, hogy manapság mennyiért lehet beszerezni pl. egy minimoog-ot. neked nem valószínű, hogy érne bármennyit is ez az analog cucc azzal a rengeteg potijával, ami úgy néz ki, mint egy szojuz űrhajó fél pultja, ámbár vannak, akik igen sok pénzt áldoznának arra, hogy tulajdonolhassanak egy ilyent. még akkor is, ha elveszett róla két potméter-tekerő-műanyag-bizgentyű SolarEclipse - 2007. június 20. @ 11:47
szerinted egy 100db-os szériában gyártott exclusive doxa óra, ami annyiban tér el a hétköznapi testvérétől, hogy pl. bordázott a mutatója és ezüst helyett gyöngyházfényű a számlapja, az miért kerül kb 10x annyiba mint a nagyszériás (évi 5000db) tesója? (fogalmam sincs az órákról, csak a hasamra ütettem)
|
|
Macőrült
Bejegyzések: 3581
|
:D
a minimoog pedig már csak azért is más dolog mert nagyon sok mindenben az első volt, és úgy alaba nem lehet összehasonlítani egy használtai eszközt meg egy hangszert…
és az hoyg elveszet róla két poti nem olyan mintha nem mökdöik mondjuk két oscibol egy :D mert az lássuk be cd-rom nélkül elég kevés egy gép még ha csak filléres dolog is. |
|
Macőrült
|
SolarEclipse - 2007. június 20. @ 12:36
kihangsúlyozom a mondandód lényegét:
valóban nem lehet. van aki zenél, annak a hangszer egy használati eszköz. van aki számítógépezik, annak a hangszer csak ricsajláda és a gép a használati eszköz. van aki számítógépet gyűjt, annak a TAM egy darab a kollekciójából. van aki megőrül a régi hangszeres cuccokért, az egy minimoogért a fél karját odaadná. számomra csak levélnehezéknek lenne jó. (jó nagy levelekhez) nagy az arcom, mert egyedül vagyok az irodában, nem kell meghúznom magam, ha gyorsan gépelek :D |
|
Aktív
Bejegyzések: 236
|
Azért ne vesszetek már össze, különbözőek vagyunk és ez így van jól.
|
|
Moderátor
Bejegyzések: 4152
|
SolarEclipse - 2007. június 20. @ 12:36
Basszus… Te vak vagy? Mutass már egy gépet ami hasonlít rá!
|
|
Macőrült
|
ok nézeges akkor időbe elterjed cd játszokat vagy egy jó pár ami így nézet ki… sőt azok inkább régebbiek… néha feltünik egy egy filmbe is… innentől a forma már közel se olyan különleges |
|
Macőrült
|
sala pont ez az amit rosszul látsz! “aki zenél, annak a hangszer egy használati eszköz” a zenésznek sokkal több egy hangszer mitn egy használati eszköz… és éppen ezért mondom nem lehet összehasonlítani! “azért a minimoog más kategoria számora és igen imádoma régi dolgokat csak számomra ez a gép nem jelent semmit mert mondtam nincs benne számomra különleges.” miért egy hagnszer neked nem más kategoria mint egy sz.gép? |
|
Macőrült
Bejegyzések: 2962
|
SolarEclipse - 2007. június 20. @ 11:59
sok minden - mint ez is - ízlés kérdése, kinek ez, kinek az tetszik,
amúgy általában az apple design-jai évekkel később is etalonok,
|
|
Moderátor
|
SolarEclipse - 2007. június 20. @ 13:37
1. Nem véletlenül hasonlít azokra.
|
|
Macőrült
|
dreheres rekeszbe is összeraktak már gépet abból csak egy van :) és még se lesz 120e :)
|
|
Moderátor
Bejegyzések: 4535
|
Srácok, a topic címe az hogy vicces, nem az hogy veszekedős!!!
|
|
Moderátor
|
SolarEclipse - 2007. június 20. @ 14:11 Az ügye nem baj, hogy ez valamivel hamarabb volt mint bármelyik iMac?
Egyébként az ilyet le kéne lőni:
(Ez egy iBook) |
|
Macőrült
|
finder már na haragduj de mint számít hoyg hamarabb volt most nem akor a lényeg hanem a találmány ilyen alapon mind szar mert atarti már 20 éve volt… a formárol beszélgetünk a külsőröl nem pedig a korárol… |
|
Moderátor
|
Finder - 2007. június 20. @ 14:33SolarEclipse - 2007. június 20. @ 14:11dreheres rekeszbe is összeraktak már gépet abból csak egy van :) és még se lesz 120e :)
Ráadásul még kereskedő is, vagy csak elfelejtette átállítani magánszemélyre!!!
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 766
|
Solar ezt most tényleg rosszul látod. A TAM kurriózum. Lehet, hogy a mai kor követelményei és szempontjai alapján jelentéktelen berendezés, de ezt már a piacra dobásakor is gyűjtőknek, megszállottaknak szánták. Ez a gép legalább annyira formabontó és eltérő az összes többitől, ahogyan a kommersz vonalon megalkották a bólogatós iMac-et. Itt a korlátozott példányszám és a megjelenés a lényeg. Ebből a gépből nem sok cicereg az országban, de úgy általában sem, tehát ezért lehet magas az ára. Aki ilyet vesz, az nem azért veszi, hogy majd ezzel DTP-zik, hanem azért, hogy a gyűjteményébe tegye mint egyfajta trófeát. Tény, hogy a meghajtó hibája csökkent az értékéből, de szerintem ezt az alkunál figyelembe lehet és kell venni. Ha lenne most pénzem én biztosan komoly alkudozásba kezdenék libussal :) Jelenleg viszont addig nyújtózkodom, ameddig a takaróm ér. Viszont most van egy kérdésem hozzátok: Milyen fehér PowerBook volt? Sehol nem találtam az apple-historyn és máshol sem ilyet. Vagy csak a hírdető bemázolta a gépét? :) |
|
Macőrült
|
de ti meg azt nem értitek meg hogy semmi olyan fomra alkotó nincs benne talán az LCD. mert a kor cd-játszó hifi ugyan így néztek ki! |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 823
|
bocs angolul van de nem hagyhattam ki:
|
|
Aktív
Bejegyzések: 346
|
noe :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ezen mekkorát röhögtem! |
|
Aktív
Bejegyzések: 439
|
Mintha mIriam kitért volna a válaszadás alól. :-))) |
|
Macőrült
Bejegyzések: 2157
|
Megint tombolnak: hordozható PowerMac, 15"-os monitor ... :) |
|
Aktív
Bejegyzések: 263
|
iMac G4 (bólogatós) SŰRGŐSEN ELADÓ egy iMac G4(bólogatós)...JÓ megkímélt állapotban+MacosX10.4.10 oprendszer,adobe cs3 csomag,+még progik!!!IRÁNYÁR:170.000HUF
Irányár: 170.000HUF
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 703
|
AiRLAC - 2007. június 22. @ 04:18 Legalább a gép paramétereit leírhatta volna, kit érdekel az oprendszer? Az nyilvánvaló, legfeljebb 1-2 verzióval újabb kell rá… |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 828
|
gondolom 17"es, max 1,1.25 Ghz, ha ennél kissebb bármelyik értéke akkor ismét egy eltévedt felhasználóval van dolgunk, mondjuk ez a 170 még így is magas picit… |
|
Macőrült
Bejegyzések: 2157
|
És ha 20-as, akkor tolongunk érte? :) |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 828
|
Azért egy 20"as elég ritka, jól mutatna a gyüjteménybe...:):) |
|
Törzsvendég
|
SolarEclipse - 2007. június 21. @ 11:28 Solar itt nem a formáról, vagy annak bontásról van szó, hanem arról, hogy Anniversary, hogy kis sorozatszámban futott és hogy igazából gyűjteménybe való darab :) Persze nem azt mondom, hogy a 120 reális ár, de az ilyen cuccokért a gyakorlatban is többet hajlandóak kifizetni az emberek, mint egy általánosan előforduló és általánosan használt típusért. |
|
Aktív
Bejegyzések: 208
|
En Solarralertek egyet. Es nem talalok ra szavakat, hogy milyen az az ember, aki egy ilyen exkluzive darabert kiperkal ennyi zsozsot. Tegye mindegyikotok a szivere a kezet, adnatok erte mondjuk 100 000 ft keszpenzt??
|
|
Macőrült
|
beker - 2007. június 22. @ 10:39
nincs olyan, hogy olcsó hobbi. csak költséges és még költségesebb (ezalól talán a omokvárépítés kivétel). de semmi olyan hobbi, amely valamilyen szinten technikai kötődésű az sok, vagy mégtöbb pénzbe kerül. a vékonyabb pénztárcával rendelkezők gyufacimkét gyűjtenek, a gazdagabbak ritka bélyegeket ferrarikat és moog szintetizátorokat. a mac-gyűjtés az valahol középtájon van…
|
|
Moderátor
|
“ cs3 csomag,+még progik”
Ez így nem necces egy picit?
|
|
Veterán
Bejegyzések: 1726
|
gerywhite - 2007. június 22. @ 14:44 De lehet, hogy mégsem necces. Ha a CS3 csomagolását adja csak oda és a programok alatt a Calculatort meg a Findert érti.... :-) |
|
Moderátor
|
Gabidzsi - 2007. június 22. @ 14:53gerywhite - 2007. június 22. @ 14:44“ cs3 csomag,+még progik”
Óóóó már megint figyelmetlen voltam, hiszen csak az áll ott hogy “csomag”.
|
|
Törzsvendég
|
beker - 2007. június 22. @ 10:39 Nem feltétlenül ennyit, de ha épp megint nem tanfolyamra toltam volna be a pénzemet, akkor feltehetően indulnék egy erős isztambuli alkudozással a cuccért. Mondom, én sem adnék érte 120-at, sőt 100-at sem. Igaz van a hírdetések között olyan cucc, amire jelenleg szívesebben ugranék - szintén a gyűjtemény kapcsán. Ne találj erre szavakat beker, de ahogy mi ezt és a véleményedet is elfogadjuk, fogadd el Te is azt, hogy biza vannak olyanok, akik épp mindenféle kacat, ózsdi számítógépnek becézett vasakat és hulladékokat gyűjtenek, mert az ő lelküknek ez esik jól. :) beker - 2007. június 22. @ 10:39 Az általánosítás viszont tévútra terel. Ezt ne feledd. :) |
|
Moderátor
Bejegyzések: 3213
|
Windows vista
Irányár: 55000
Irányár: 55000 | Feladta: eszacsy | Magánszemély |
|
Macőrült
Bejegyzések: 3989
|
Amy - 2007. június 24. @ 19:19 Ebben mi a vicces? Ott van alatta az előzmény. |
|
Macőrült
Bejegyzések: 3989
|
Na EZ a vicces hirdetés :))) |
|
Moderátor
|
EDM - 2007. június 24. @ 19:40Amy - 2007. június 24. @ 19:19Windows vista Pistát mekes fórumon? Ráadásul eredeti… |
|
Moderátor
|
Biztosan több eladó fog jelentkezni így. |
|
Veterán
Bejegyzések: 1726
|
Dani ez az a “HD FUTATTÁSOS” gyerek, szóval lehetnél megértő:D |
|
Moderátor
|
Gabidzsi - 2007. június 26. @ 20:07 Tudom hogy az. Megérdemelne egy pofánrúgást. |
|
Veterán
Bejegyzések: 1171
|
Amy - 2007. június 26. @ 20:37 Ejha! Nem semmi amit kivált belőled… |
|
Macőrült
Bejegyzések: 2071
|
Amy - 2007. június 26. @ 20:37Gabidzsi - 2007. június 26. @ 20:07Dani ez az a “HD FUTATTÁSOS” gyerek, szóval lehetnél megértő:D Múltkor az IStyle-ban “lepöcsöztek”, amin teljes joggal felháborodtál, de a jelek szerint a Te modoroddal is vannak problémák Dani. Mindenki volt hülye a Mac-hez, szóval pár év tapasztalata után nem kell mindenkit pocskondiázni. |
|
Veterán
Bejegyzések: 1198
|
Zsoltiii nagyon el akar adni (6x)
|
|
Veterán
Bejegyzések: 1198
|
wobbler - 2007. június 27. @ 06:24 Már törölve… |
|
Aktív
Bejegyzések: 263
|
|
|
Veterán
Bejegyzések: 1927
|
Ez az iMac hirdetés tényleg merész árazású picit. :) Akkor én most sokat fizettem, ha 60 dollárért vásároltam eredeti egygombos fekete egeret? :) Jajj… |
Állj.Akkor én vagyok hülye? 20th Macintosh TAM-ra nekem a gugliban ez jön bé: