- iPhone 4 GYÁRILA ...
- iPhone 4
- iPhone 3GS 32GB-os iOS4-g ...
- A frissített MacBook és M ...
- Apple monitor átalakító k ...
- iPod Touch 8GB--49.000Ft, ...
- Apple Magic Mouse (számlá ...
- IPAD 64GB WIFI+3G! / iPod ...
- Cinema Display alu 20 ...
- új magyar MB White2.4GHz ...
- iMac 20”-24” ...
- Macbook Pro 15’ 2.4 ...
- IPAD (wifi+3G) AJÁN ...
- iPhone 4
- Eladó iPad 16Gb 3G
- Apple 45Watt Magsafe Powe ...
- Macbook Pro Classic 15,4 ...
- iPod Touch 2G 8GB, új
- iMac 20” 2.4GHZ, 5 ...
- KERESEK nVidiás MacBook-o ...
- Lenovo L220x eladó - FULL ...
- Eladó: Alu Imac 20' 2.4Gh ...
- iPhone 3GS, fekete, 16GB
- Apple iPad 32GB wifi (eur ...
- Apple iPod Touch 8GB
- Iphone 3Gs 32gb CSERE IS! ...
- 6G iPod Nano 8GB Multi-To ...
- MacBook 2,4Ghz Fekete
RSS
Új fórum témák
Friss fórum válaszok
Új témák: társalgó
Üdv mindenkinek!
iMacemet szeretném altatásba küldeni a távirányítójával.
Magától is lemegy sleepbe, de nekem ilyenkor a ventillátorok valami alacsonyabb fordulaton tovább mennek, ezért nem tudok aludni :( ha sleep-be küldöm én a gépet manuálisan, akkor minden venti leáll) Ezért szeretnék egy olyan megoldást, hogy távolról sleepbe tudjam küldeni.
Időzítés sem jó, mert lehet, hogy véletlenszerűen akarom használni a funkciót.
Mit használjak?
W
Magától is lemegy sleepbe, de nekem ilyenkor a ventillátorok valami alacsonyabb fordulaton tovább mennek, ezért nem tudok aludni :(
Sztem olyankor nem megy le magától sleepbe, hanem csak a képernyő sleepel! Nézd meg az Energy Saver beállításokat a System Preferencesben!
wittao: rakd fel a Mira-t (sajnos shareware, 16 dollcsi), írj egy scriptet ami elvégez mindent, végül aludni küldi, és ezt rakd be a Mira indítómenüjébe.
Nekem is iMac-em van (c2d 20”), és hangtalanul alszik, magától is. Talán előbb ennek kéne utánanézz…
Salling Clicker, sztem jobb mint a front row, és csak egy bt-os mobil kell hozzá:dElalszik, felkel, reggelit is csinál, és hazavezet ha már nem bírok:D:D:D
Húúúúhhh…. csak most jöttem újra gép elé srácok, nagyon köszönöm az ötleteket!! Kipróbálom őket.
B_pit: Inteles, 17”, első széria. Nagyon halk, tehát csak teljes csendben veszem észre. Jah és néha a vinyó is felkerreg, szerintem ezt hallom. Egyébként nap közben abszolúte nem zavar.
siddharta: “írj egy scriptet” ha ismernél, akkor tudnám, hogy ezt viccnek szántad :D :D :D :D (lövésem sincs még arról sem, hogy mi az a script :) )
Finder: köszi, kipróbálom.
ultimate: ezt is megnézem.
Üdv mindenkinek,
W
Húúúúhhh…. csak most jöttem újra gép elé srácok, nagyon köszönöm az ötleteket!! Kipróbálom őket.
B_pit: Inteles, 17”, első széria. Nagyon halk, tehát csak teljes csendben veszem észre. Jah és néha a vinyó is felkerreg, szerintem ezt hallom. Egyébként nap közben abszolúte nem zavar.
siddharta: “írj egy scriptet” ha ismernél, akkor tudnám, hogy ezt viccnek szántad :D :D :D :D (lövésem sincs még arról sem, hogy mi az a script :) )
Finder: köszi, kipróbálom.
ultimate: ezt is megnézem.
Üdv mindenkinek,
W
Sleep-ben a vinyó nem forog, úgyhogy az említett eseteben nem hinném, hogy sleep-ben lett volna a gép.
a “Put the display” és “Put the computer to sleep” ugyanarra az értékre volt állítva, vélhetően ebből a hibából adódtak a problémáim (ilyenkor annyira szégyellem magam :D :D )
Egyébként a távirányítós sleepes dolog nagyon bejött, köszi Finder!
W
a “Put the display” és “Put the computer to sleep” ugyanarra az értékre volt állítva, vélhetően ebből a hibából adódtak a problémáim (ilyenkor annyira szégyellem magam :D :D )
Egyébként a távirányítós sleepes dolog nagyon bejött, köszi Finder!
W
Szívesen.