|
Aktív
Bejegyzések: 8
|
nekem meg az lenne a nagy problemam, hogy osszeszedtem kb 10 kepet egy mappaba, hogy felteszem az ipodra, itunes, kepfeltoltes, de mikor kivalasztom es apply, azt irja ki, hogy nem masolja at a kepeket, mert nincs eleg hely..mikozben az 5 mb nagysagu a mappam az ipodon pedig kb 20 mb ferohely van.. mi lehet a baj? |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 506
|
Hali!
Egy ismerősüm kapott egy Ipodot az USA-ból.
Jobban megnézve egy refurbished 30 gigás Ipod. FA446LL/A a típusa.
Van hozzá minden ami a normál Ipodhoz, illetve van hozzá Apple Store-os invoice is. Érvényes így a garija itthon? Köszi, Pdudas |
|
Aktív
Bejegyzések: 2
|
Hali Kollégák!
Valami jó kis könnyen kezelhető videoszerkesztő után érdeklődnék amivel mov file-okat lehet készíteni iPod videora, mert a Quick time player egy rakás agyonbonyolított f...s.
Radirpetya |
|
Aktív
Bejegyzések: 3
|
Sziasztok!
Én még itt új vagyok, és ahogy olvasgattam a beírásokat, úgy látom (illetve nagyon remélem), hogy valaki tud segíteni az én problémámom is.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 10
|
Sziasztok
Van egy 80gb-os Ipodom, és valószínűleg a fájlrendszer miatt nem tudok
Zoli |
|
Aktív
Bejegyzések: 182
|
Sztem particon magic-el ne nyúlj a cucchoz,nem hiszem hogy jót tenne hozzá,bár lehet tudnád utána használni külső merevlemezként :)!De majd biztos jön egy hozzá jobban értő és kifejti véleményét! |
|
Aktív
Bejegyzések: 10
|
Köszi szépen, én sem akartam egyből neki esni, csak egy ötlet volt
Próbáltam rákereseni a kérdésre de nem találtam megfelelő választ, ezek szerint még senki
Zoli |
|
Aktív
Bejegyzések: 1
|
Sziasztok!
|
|
Aktív
Bejegyzések: 427
|
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az mitől lehet, hogy a Flac-ból dbPowerAmp Music Converterrel (Windows) Apple Losslessbe kódolt zenék az iPodomon lejátszás közben kimaradnak néha? teljesen random módon átugrik számokat.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 62
|
tamadobos - 2007. augusztus 22. @ 11:30 nem igazán tudom, hogyan épül fel az ipodok winchestere, de régebben volt egy linux verzió, amit rájuk lehetett rakni, és mintha rémlene, hogy ahhoz kellett egy külön particiót létrehozni. hogy ezt mivel kellett megtenni, már nem emlékszem, meg arra sem, hogy egyáltalán visszafordítható-e, de próbálkozz a wikipedian, az jó kiindulási alap, ha mindenképpen ezt akarod csinálni. én a magam részéről total commanderben darabolom fel file-okat, és úgy rakom ipodra, vagy becsomagolva. kicsit időigényesebb, de működik. |
|
Aktív
|
pocok201 - 2007. augusztus 25. @ 20:57
nem, ez közel sem normális, a kis almának csak addig kellene ott lenni, amíg elég kakaót összeszed a cucc, hogy be tudja hozni az oprendszert, utána már a grafikus felület kell, hogy fogadjon. az eltűnés szerintem arra utal, hogy nem kap rendesen áramot.
|
|
Aktív
|
Linda - 2007. augusztus 22. @ 07:56 másik windows gépre kötve, ill usb 2.0 mellett is csinálja a ledobálós műsort? nincs hosszabbító kábelen, vagy előlapi usb portra kötve? próbáld ki ezeket, ha másik windowsos gépen jól megy, akkor a pc-ben a hiba. |
|
Aktív
Bejegyzések: 60
|
sziasztok! feltettem 1 Blaze Ultimate nevű csomagot, ami elég sok progit tartalmaz… mindjárt kiadott 5 frissítést, telepítettem egyiket… iphysics (1.0.1, ha jól emlékszem), mert gondoltam jó volna, ha működnének a pályapakkok… utána megint kiírt 1 frissítést, h iphysics (1.1-es verzió), de ezt már nem engedi..."Main script execution failed!” ami azt illeti mindenre ezt adja most ki. gondolom installeremmel kéne vmit csinálnom. segítsetek plz! köszi előre is! (ipod touch 8gb) |
|
Aktív
Bejegyzések: 214
|
Ezt találtam ma, nem is olyan rossz.Az órádrol tudod irányitani az iPodod.Még ha a karodra is van csatolva nem rossz de szerintem az órárol irányitani kényelmesebb.
Ja és mindez a Timex-töl. Kicsit közelebbröl:
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 761
|
nautilus73 - 2008. május 16. @ 23:48 Ezt én is kipróbáltam egyszer, a tapasztalatom az volt, hogy a 3. gen. nano-t nagyon lassan irányította, kb. el kellett számolni 5-ig mire egy play/pause váltást megtett. Hogy ez a nano szoftvere miatt volt-e nem tudom, de pl. az én 3. gen. iPodomat tökéletesen és gyorsan irányította. |
Összes oldal: 12
|
||||||
| « Senuti 0.29 | iPod Nano Gravirozás » |
sziasztok
Nem rég vettem egy 80gbos ipodot és lenne néhány kérdésem:
1.PL. Ha a gépemen(PC) van néhány mov formátumú videó berakom az itunesba.Ezután szinkronizálom az ipoddal az itunest de nem találok semmilyen videót az ipodon.De ha ezeket a videókat át konvertálom mp4re akkor rajta lesz az ipodon de nem lesz hangja.(ami nagyon zavar)
2.Az ipodomra hogyan tudok dvd filmeket rá rakni az itunessal vagy nem is lehet ilyet.
SEGÍTSETEK ELŐRE IS KÖSZÖNÖM