|
Veterán
Bejegyzések: 1643
|
Köszönöm. Esetleg elkészítenéd nekem a 6103-asat? :-) Nem akarom elbénázni. |
|
Aktív
Bejegyzések: 341
|
Ha nem sürgős, akkor este elküldöm azt is, bár nem ígérek sikert. Sajnos munkahelyen vagyok, és így eléggé behatároltak a lehetőségeim ilyen szempontból. :o) |
|
Veterán
|
Nagyon köszönöm! Persze, tökéletes. Egy korábbi hozzászólásban ott a link ahol megtelálható a beilleszteni való. Légyszi illeszd be nekem és küldd el. Igyekszem meghálálni. |
|
Veterán
|
Pihe! Lécccciiiiiii. Elszállt a netem, így most mobilról netezek. Ha teheted, akkor a -ra küldd a file-t. Köszi! |
|
Aktív
|
bekker - 2006. november 03. @ 17:05 Levél ment. Többiek: ha 10.4.8 alatti iSync-ed van és Nokia 6103-ad vagy 6233-ad van, dobj egy PM-et és elküldöm a megfelelő plist fájlt mailben. :o) |
|
Veterán
|
Köszönöm! Hasít! Jövök egyel! |
|
Aktív
Bejegyzések: 80
|
Pihe - 2006. október 24. @ 23:38Szia Szteff! |
|
Aktív
|
Szia Pihe! Én még csak most olvasom ezt. Ez működik 6120-assal is vajon? Bemásoltam az adott helyre, de semmi. Amúgy az nekem kimaradt, hogy ez bluetoothal kéne, hogz működjön, vagy usb kábellel is? Udv: G |
|
Aktív
Bejegyzések: 185
|
Szerintem 6120-al is működni fog. Példának okáért 3110c-vel is ugyanez volt a megoldás.
|
|
Aktív
|
koszi, csakmert miutan vegigcsinaltam, utana gondoltam bele, hogy lehet, hogy itt mindenkinek van bluetooth a gépében… Nekem ugyanis sajnos nincs. |
|
Aktív
|
Kicsit lemaradtam a threadről. Sajnos nem tudok teljes bizonyossággal nyilatkozni arról, hogy USB kábellel működni fog-e, szerintem kicsi az esélye, ahogy ismerem a Mac + USB eszközök viszonyát, különös tekintettel az iSyncre. :( Azért nem szabad feladni, remélem sikerül Neked! |
|
Aktív
Bejegyzések: 6
|
Sony Ericson P990i-nél van mac-es megoldás a szinkronizációra? Szeretném lementeni az adataimat, de sehol nem találtam szoftvert. Tudtok valamit javasolni esetleg? |
|
Veterán
Bejegyzések: 1349
|
Escaped - 2008. május 11. @ 00:05 Gyari SE iSync-plugin megteszi? :) Link: http://www.sonyericsson.com/cws/corporate/support/products/software/p990i/sonyericssonp990iisyncpluginversion10743613 |
|
Aktív
|
megtenné, fel is raktam, de nem működik. :( utána kértem a segítséget. Látja a telefont de nem tud vele kommunikálni :( |
|
Veterán
Bejegyzések: 1349
|
Hibauzenet, vagy ilyesmi van? |
|
Aktív
|
Sunday, May 11, 2008 12:27 AM
természtesen semmilyen restart nem segített :( |
|
Aktív
Bejegyzések: 185
|
Esetleg a novamedia.de-t javaslom. Van nekik address book és iSync illesztésük is. Persze pont a P990i-t nem tartalmazza ez elenleg, de elvileg kérhető náluk a PhoneInspector használatával a szükséges illesztés elkészítése.
|
Összes oldal: 2
|
||||
| « Youtube videók.. | Skype videoval! » |
Elküldtem Neked az eredeti plist fájlt, amiben semmilyen módosítás nincs, mert mint kiderült előbb, az én plist fájlom is “sérült” (nem zártam le egy tag-et). Javaslom megtartani. :o)