|
Moderátor
Bejegyzések: 4561
|
Basszus félreértettél, nem fikáztam a munkádat, sőőőt az egyik leghasznosabb Widget amit használok.
|
|
Macőrült
Bejegyzések: 2062
|
Másnak is idióta az RTL Klub a widgettel vagy csak nekem. Értem ez alatt ,hogy az RTl műsora nem frissül és a logó is eltűnt. Anyone else? |
|
Macőrült
|
czo: Ez szerinted port.hu hiba vagy valami más lehet az oka? |
|
Aktív
Bejegyzések: 303
|
csináltam egy új skin-t, használja, akinek tetszik..
letöltés: itt |
|
Aktív
|
ha bármi kérdés, ötlet, egyéb van, akkor írj ide:
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 966
|
a skint jolenne ha nem csakugy beleraknad hanem visszajuttatnad, hogy a komplett csomagba legyen benne… |
|
Aktív
|
|
|
Törzsvendég
|
maris jobb :) az este folyaman belerakom/kiadom |
|
Aktív
|
amúgy, ha rákattintok egy műsorra, akkor nem a porthus oldal jön be, mert ő még eléteszi, hogy http://port.hu/ ezért így néz ki: http://port.hu/http://port.hu/xyz |
|
Aktív
Bejegyzések: 18
|
Sziasztok!
Nekem ma kifagyasztja a dashboard-ot ez a widget. Másnak van ilyen gondja? Vagy nálam van a hiba. Ha kiveszem a port.hu-t és lelövöm Activity monitorban a rosszat és újra dashboard akkor jó. De ha megint beteszem a port.hu-t akkor újra fagy.
|
|
Törzsvendég
|
Az a gep ami kiszolgalja a porthu widgetet, ugynezki “eltunt” netrol. |
|
Aktív
|
ÓÓ Értem! Köszi a gyors választ! |
|
Aktív
Bejegyzések: 42
|
Nálam is kifagyott rögtön töle, ahogy megnyitottam a Dashboardot. Még szerencse, hogy épp a beszmeket olvastam és közben nyitottam meg, mert csak néztem volna, hogy mi a gond! |
|
Aktív
Bejegyzések: 291
|
nálam nem fagyott, csak szimplán üresek a widgetek.
|
|
Macőrült
|
SZerintem CZo már kurvára unja de azért csak megkérdem. Lesz még ebből valami? |
|
Aktív
|
Miért?
|
|
Törzsvendég
|
humm, most mi nem megy? :D Most raktam fel erre a gepre a widgetet, de nekem itt most jonak tunik :) egyebkent ujrairtam a frissito reszt, szal valszeg lesz par napon belul egy uj verzio :) ami mindent tud! es meg a vilag esoerdejeit is ovja!! Amugy igy most ezer evvel a leopard megjelenese utan, eszembejutott, hogy anno tokjol el lett talalva a default design :D (legalabbis szerintem leopadhoz illo) |
|
Macőrült
|
Czo - 2008. május 17. @ 21:30 Mert te egy igazi előrelátó programozó vagy! Mondhatni az idők királya.:D
Amúgy én kérek elnézést mert fel sem raktam még csak egyszerűen rossz volt még a múltkor és gondoltam még az. De ha jó akkor kira.
|
|
Törzsvendég
|
megjelenik egy kis izebize a widget sarkaba hogy NEW vagy hasonlok :) de csinaltam neked 2 screenshotot, a default es a Macc fele skinrol
|
|
Aktív
Bejegyzések: 104
|
Hello! Az mitől lehet, hogy csak kettőt sikerült felraknom? A harmadik, negyedik is kirakható, de ezeken nem aktív semmi, így beállítani sem tudom, csak levenni :-( |
|
Törzsvendég
|
Nos tehat… Ime itt az uj verzio :] Letoltesi lehetoseg az oldalamon ( http://czo.hu/index.php?page=stuff&spage=porthuwidget ). Leg “vartabb” ujdonsag, a frissitesi hibak javitasa, a legnagyobb ujdonsag pedig szlovakia es ezen musorok tamogatasa kezdetleges beta, de mar mukodo jelleggel… Nosza lehet tolteni :) Habar elvileg par oran/napon belul widget is szolni fog mindenkinek. |
|
Törzsvendég
|
Jojjon egy kis statisztika: ( 2008 Máj 09 - 04:43 es 2008 Máj 24 - 13:00 kozott ) Lekert tv musorok szama: 67207
Ebbol:
A lekeresek kb 1816 kulombozo emberhez ergo widgethasznalohoz kapcsolhato. A csatornak szerinti toplista pedig:
RTL Klub: 9832
|
|
bM Függő
Bejegyzések: 6578
|
Czo - 2008. május 21. @ 23:08 köszönjük |
|
Aktív
Bejegyzések: 111
|
ööö nekem 2 napja nem müxik, de nem tudom miért, nem jönnnek a csatornák sem le… |
|
Aktív
Bejegyzések: 3
|
Nekem sem működik és a Dashboard is fagy tőle. |
|
Aktív
Bejegyzések: 111
|
le sem tudom “done"-zni. eddig ment, most nem tudom mi lehet. jelzem, nem tettel fel programot, ami megzavarhatná. semmi változás nem volt hetek óta :S |
|
Törzsvendég
|
A dashboard nem tud mit tenni ha nem eri el a gepet ahonnan az infot kene szedni. aramszunet volt, es azilletekes szabadsagon van :D hetvegen jarok arra… ha mas nem majd beinditom |
|
Macőrült
|
Most megint jónak tűnik ,legalábbis szerintem mert megy szépen. |
|
Aktív
Bejegyzések: 107
|
Szia Czo! Fasza a widget -ed. Imádom. És megint megy. Gondolom már egy ideje, csak mikor nem ment, levettem, és most került vissza. Respect. Én is félve kérdezem, a csatorna logo -kat te rakod hozzá, vagy a kiszolgáló szerver küldi? Nincs HBO Comedy logo-m. |
|
Törzsvendég
|
En rakom bele.... igy ami surun valtozik az hianyozhat |
Összes oldal: 8
|
||||||
| « Nagyon szemtelenek az A4 Apple Centerben! | Apple reklámfilm gyűjtemény » |
Lesz uj verzio csak a frissitest lassu javitani :) valtoztatok aztan varok 2 napot hogy jo-e :D