Új fórum témák
- Airport nyomtató net nélk ...
- localhost parallels alatt ...
- Boot Camp Light Sensor pr ...
- Linux G4
- Mac Mini G4 airport. Honn ...
- Billentyűzet, touchpad ne ...
- MacBook Pro billenytűzet ...
- Exel file titkositasa
- Megjelent a Skype 2.8
- iPhoto vs, Picasa for Mac ...
- Hívhatatlan iPhone!?
- Parallels + @
- System Preference
Friss fórum válaszok
- Linux G4
- localhost parallels alatt ...
- iMac Early 2008 HDD Upgra ...
- Billentyűzet, touchpad ne ...
- HD video anyag kiírása HD ...
- Audio konvertálás
- Airport nyomtató net nélk ...
- OS 9.2 telepítőt honnan? ...
- System Preference
- Boot Camp Light Sensor pr ...
- Hívhatatlan iPhone!?
- Mennyit érhet ma?
- iPhoto vs, Picasa for Mac ...
Új témák: társalgó
igen. a magyar es a roman porthu/portrorol megy. pont ez a bibi… raadasul kodja is regi… es pontazt mondom hogy portro partner mindenben, porthu meg kussol, es fenyegetezozik… es hogy ezis miert porthu? mert anno mikor eloszor csinaltuk, akkor megcsak az volt, annak az adatbazisbejegyzeseihez irtuk meg a wrappert, es igy csak oldal valtozasainal kell egy max 5-10 perces kodolas, es mehet ujra minden a regiben. widgetekkel most se lenne baj, mukodik mind, csak levannak kapcsolva
Elmondom en mit csinalnek - ha tudnek programozni :)
A program kapna 1 szep uj feluletet hogy ne lehessen azzal vadolni hogy tovabbirtam a regit, es nem huztam le neki a rolot, az ujat pedig valamilyen modon elerhetove tennem (torrent/ftp/mittomen), persze keszitokent semmi elerhetoseget nem adnek, aztan elmehet a porthu is meg az ugyvedje is a f@szomba, csinaljanak amit tudnak… :)
Nem vagyok en a torvenytelenseg mellett, de ez a szarragas amit muvelnek az nalam pont az ellenkezo hatast valtana ki mint amit szeretnenek...na ja, majd pont a mac-es porthu latogatok hianya fog nekik feltunni, hat persze.
Nézzétek megérthető czo álláspontja is hiszen mégiscsak az ő bőréről van szó. Viszont én azt tanácsolnám ,hogy egyszerűen küldj egy e-mailt a megfelelő port.hu-s illetékesnek ,hogy lehúztad a rolót és az általuk kifogásolt widget elérését megszüntetted. Ezek után pedig új néven új forrással szerintem olyan widgetett csinálsz amilyet csak akarsz. Vagy rosszul gondolom? Már persze ha egyáltalán van még kedved újat csinálni?!
A port.hu örülhetne, hogy van ez a widget. Enélkül azt sem tudtam volna, hogy a port.hu a világon van, és soha nem látogattam volna az oldalukat. Pont ennek a widgetnek a használata irányított őhozzájuk. Reklám bevételtől semmiképp sem esnek el, maximum növelheti a látogatóik számát.
...talán ez is lehetne egy érv az életben tartáshoz, nem?
Mellesleg az animare-t nezve a kovetkezore bukkantam
http://tv.animare.hu/Help/Partner.aspx
itt éppen azt írták le, hogy hogyan kell másik weblapba beilleszteni a tv műsort.
valamint, hogy web service-szel hogyan lehet elérni a lapot :-)
egyébként bonyolult widgetet csinálni? Még sose próbáltam nagyon
Énszerintem meg az index csak NE reklámozza ingyen ezt a kellemetlen társaságot!
De egyébként meg lehet írni a tékozló homárba. Ahhoz nem kell újságíró ;-)
ez az rss oldal http://tv.animare.hu/Programme/Current.aspx es az a widget http://www.apple.com/downloads/dashboard/news/rssreader.html nem lenne jo megoldas a problemankra?
Nekem nem, nektek lehet :D Turelem. Lesz ujra widget csak speciel most nemerek ra foglalkozni vele
OK. De azért legalább hetente egyszer írd ide be a következő megjelenés időpontját. Tudod mint a nagyok. Csak aztán minimum egy év késéssel jöjjön ki az új.:D Vagy a másik lehetőség csak annyit írj When it’s done. :D
Bar mar szerepel masik topicban, megis mivel itt kifejezetten egy czo fejlesztest targyaltok ki, ajanlom a kovetkezo rovid interjut amit vele keszitettem… Ha tetszik, szeretitek a port.hu widgetet erdemes elolvasni!
“Úgy döntöttem egy rövid interjút készítek régi kedves barátommal Czo-val. Munkásságát és személyiségét is ismerve szerintem megéri elolvasni a cikket. Egyrészt kicsit meg lehet ismerni magát az embert, másrészt érdekes fejlesztéseit, amit alapvetően a magyar Mac-es közösségnek készít. Ha még valakit ez se inspirálna, akkor fellebbentem a fátylat most egy mondat elejéig az új projectjéről, ami nem mást mint a jól ismert, új .Mac-es webgaléria megfelelője. Az általa fejlesztett “webes alkalmazás” teljes mértékben az Apple szolgáltatásának hangulatát adja vissza, a különbség az hogy ezt akár saját webes hozzáféréseden is futtathatod. Amennyiben most már felkeltettem az érdeklődésed olvasd el a teljes cikket itt."
Elvileg mukodik. Akinek a regi widget van, az menni fog elvileg magatol, legfeljebb alma+r, akinek nincs toltse le. Szerintem mukodik! Probaljatok ki. Tesztelve 10.5.1. Aki megnezte irja be megy-e… Nem akarok reggelig varni a reakciokra :D
Most azvan hogy en idokozben felkoltoztem pestre, az xml backendet ado gep meg debrecenben van.... es minden jel szerint dermedtre van meredve… Ami biztos hogy legkozelebb jovohet penteken megyek “haza”. Ergo addig nemtudom mi lesz… Mar telefonaltam, tehat remeljuk a legjobbakat :)
honnan is lehet ezt leszedni???
Mármint a PortHu Widgetet…
Mert régebben megvolt, de töröltem, és most nemtom honnan lehetne meg…
Esetleg valaki egy használható, élő linket… ??
Mellesleg örülök neki, hogy újra van, mert használtam már Linux alatt is!!!! :-D
Port.hu widgetén is kérem
Csak megsúgom , és tényleg nem bántásból de beírjátok a google.hu kereső mezőjébe ,hogy port.hu widget és az első találat czo oldalára mutat.