Üdvözlünk a magyar Macintosh fórumon!   ·   Belépés   ·   Regisztráció   ·   Fórum / oldal szabályzat
Fórum kezdőlap » Szoftveres témák » Hálózat, internet » Mail mesterek segitsetek

Mail mesterek segitsetek

Törzsvendég

Bejegyzések: 755
RankRank
loymac avatar

2006. jún. 17. @ 08:47

Azt szeretném, hogy a két email cimemhez legyen külön sent és inbox folder és oda érkezzenek az adott mélhez tartozó levelek. Megvalósítható?

Aláírás 

LoY
PB170 - PB190c - iBook 12” 1.33Ghz

Macőrült

Bejegyzések: 4104
RankRankRankRank
atkusz avatar

# 1 - 2006. jún. 17. @ 08:50

Az inbox egyeszeru. Ha be van allitva a ket account, akkor az inbox mellet megjelenik egy kis nyil/haromszog amire kattintva megjelenik a 2 acc. inbox-a. A kimenot pedig szerintem smart folderrel meg tudod csinalni.

Aláírás 

“Az élet a jövő, s nem a múlt.” Richard Rahl.

Macőrült

Bejegyzések: 4104
RankRankRankRank
atkusz avatar

# 2 - 2006. jún. 17. @ 08:53

A sent-nel is igy van

mail.png

Aláírás 

“Az élet a jövő, s nem a múlt.” Richard Rahl.

Aktív

Bejegyzések: 224
Rank
wrie avatar

# 3 - 2006. jún. 17. @ 09:56

vagy thunderbird: “globalis gyujto hasznalata” pipat kivenni uj postafiok hozzaadasakor.

Ezt a thunderbirdeseknek mondom :P

Aláírás 

Mac Mini 1.25Ghz,512MB,40GB,Combo Drive
http://www.me-tech.hu

Törzsvendég

Bejegyzések: 755
RankRank
loymac avatar

# 4 - 2006. jún. 17. @ 10:03

atkusz: Köszi.

Aláírás 

LoY
PB170 - PB190c - iBook 12” 1.33Ghz

Törzsvendég

Bejegyzések: 691
RankRank

# 5 - 2011. nov. 18. @ 10:32

Sziasztok!

Egyszerűen nem találom, hogy hol kapcsoljam ki a Mail-ben azt a funkciót, ami összefűzi az ugyanattól a feladótól érkező emaileket. (10.7-es os.)

iPhone mailjében ki tudtam kapcsolni, és egymás alatt vannak rendesen az emailek.

Segitsetek ha tudtok. Köszönöm szépen

SZERK.: megtaláltam, köszönöm. Egy fél napig keresem a preferences-ben, elég ha ide felírom és megtalálom egy másik menüpontban…

Aláírás 

fehér intel iMac + macbook pro 13” + iPod Shuffle + iPod nano product red 4gb + iPhone 16gb

Aktív

Bejegyzések: 273
Rank

# 6 - 2011. nov. 18. @ 16:38

A segítségeteket kérem:

Vettem egy másik mac gépet. Megpróbáltam beállítani a levelező fiókomat, de a POP fiókba sehogy nem ended be a rendszer. (Az smtp-be igen) Az a szép az egészben, hogy webesen betudok lépni, de a mail szoftveremmel nem. Amaildoktor állandó pirosat jelez. Jelszó, vary névhibával. Találkoztatok e már ilyennel, és esetleg mi lehet a megoldás?

Köszi

Veterán

Bejegyzések: 1449
RankRankRank
imarci avatar

# 7 - 2012. feb. 09. @ 20:07

Sziasztok!

Több címet is használok a Mailben. Hogyan lehet beállítani, hogy adott címre ha írok, mindig ugyanarról a címemről menjen el a mail?

(Az alapértelmezettet tudom lehet állítani, illetve, hogy arról megy a levél, amelyik postafiókon állok. De van, hogy úgy írok valakinek munkaügyben, hogy pl. a privát postafiókomon állok, és így összekeveredhet a levelezés.)

Köszi, üdv!

Aláírás 

MacBook Pro i5 2.3GHz [2011] - OSX 10.7.3
iPhone 4S - iOS 5.1
The new iPad - iOS 5.1

Aktív

Bejegyzések: 273
Rank

# 8 - 2012. feb. 09. @ 20:12
imarci - 2012 feb. 09. @ 20:07

Sziasztok!

Több címet is használok a Mailben. Hogyan lehet beállítani, hogy adott címre ha írok, mindig ugyanarról a címemről menjen el a mail?

(Az alapértelmezettet tudom lehet állítani, illetve, hogy arról megy a levél, amelyik postafiókon állok. De van, hogy úgy írok valakinek munkaügyben, hogy pl. a privát postafiókomon állok, és így összekeveredhet a levelezés.)

Köszi, üdv!

Szerintem azt tudod beállítani, hogy bármely e-mail címre válaszolnak, egy fiókba jöjjenek be a válaszok.

Törzsvendég

Bejegyzések: 943
RankRank
ccrackk avatar

# 9 - 2012. feb. 10. @ 05:34
imarci - 2012 feb. 09. @ 20:07

Sziasztok!
(…)
Köszi, üdv!

Helló!
Szerintem ezt így kb. sehogy, vagy elég nehézkes lehet. Figyelni kell.
Vagy jól szét kell választani: a Mail mellé, ha van gmailed, abban elég sokat lehet varázsolni,
hogy pl. mindig arról a címről menjen a válasz, ahová a levél érkezett.
Hajrá, c

szerk: ui: amúgy persze nem vagyok Mail-mester, de a magam dolgában erre jutottam. ;)

Aláírás 

MBP SL