- …keresés a hirdetésekben
- Asztali Macek
- Hordozható Macek
- Kiegészítő Maces hardver
- Macintosh szoftver
- iPhone
- iPad
- iPod
- iPhone / iPod kiegészítők
- Csere
- Egyéb
- iTunes Gift Card - USA - ...
- QNAP TS-219P II - 2bay NA ...
- iPod Nano 8GB 6th (új!)
- Mac mini
- Macbook Pro 17 i7 2.2/4GB ...
- iPad 2 wifi+3G, Black, 16 ...
- MacBook Pro 3.1 magyar bi ...
- MacBook white 6.1
- iPad 2 64GB 3G+Wifi, 10hó ...
- Venék Apple Mini 2,7 i7, ...
- I mac 21"
- VENNÉK iPad 1 wifi 16GB
- PowerMac G5 DP
- Keresek Apple iPad 2-t
- Samsonite Pillow 15" lapt ...
RSS
Új fórum témák
- iMac grafikai feladatokra ...
- iPhone 4 memória probléma ...
- Numpadon vessző helyett p ...
- Airport express bridge mó ...
- Beépített hangkártya
- Access, FrontPage
- iBook G3 életre keltése
- OSX általános kérdések
- Final Cut pro X file dupl ...
- Leopardról - Lionra
- Banki belépés
- Kijelzővédő fólia
- Mac OS X SONY VAIO laptop ...
Friss fórum válaszok
Új témák: társalgó
Azt szeretném, hogy a két email cimemhez legyen külön sent és inbox folder és oda érkezzenek az adott mélhez tartozó levelek. Megvalósítható?
Sziasztok!
Egyszerűen nem találom, hogy hol kapcsoljam ki a Mail-ben azt a funkciót, ami összefűzi az ugyanattól a feladótól érkező emaileket. (10.7-es os.)
iPhone mailjében ki tudtam kapcsolni, és egymás alatt vannak rendesen az emailek.
Segitsetek ha tudtok. Köszönöm szépen
SZERK.: megtaláltam, köszönöm. Egy fél napig keresem a preferences-ben, elég ha ide felírom és megtalálom egy másik menüpontban…
A segítségeteket kérem:
Vettem egy másik mac gépet. Megpróbáltam beállítani a levelező fiókomat, de a POP fiókba sehogy nem ended be a rendszer. (Az smtp-be igen) Az a szép az egészben, hogy webesen betudok lépni, de a mail szoftveremmel nem. Amaildoktor állandó pirosat jelez. Jelszó, vary névhibával. Találkoztatok e már ilyennel, és esetleg mi lehet a megoldás?
Köszi
Sziasztok!
Több címet is használok a Mailben. Hogyan lehet beállítani, hogy adott címre ha írok, mindig ugyanarról a címemről menjen el a mail?
(Az alapértelmezettet tudom lehet állítani, illetve, hogy arról megy a levél, amelyik postafiókon állok. De van, hogy úgy írok valakinek munkaügyben, hogy pl. a privát postafiókomon állok, és így összekeveredhet a levelezés.)
Köszi, üdv!
Sziasztok!
Több címet is használok a Mailben. Hogyan lehet beállítani, hogy adott címre ha írok, mindig ugyanarról a címemről menjen el a mail?
(Az alapértelmezettet tudom lehet állítani, illetve, hogy arról megy a levél, amelyik postafiókon állok. De van, hogy úgy írok valakinek munkaügyben, hogy pl. a privát postafiókomon állok, és így összekeveredhet a levelezés.)
Köszi, üdv!
Szerintem azt tudod beállítani, hogy bármely e-mail címre válaszolnak, egy fiókba jöjjenek be a válaszok.
Sziasztok!
(…)
Köszi, üdv!
Helló!
Szerintem ezt így kb. sehogy, vagy elég nehézkes lehet. Figyelni kell.
Vagy jól szét kell választani: a Mail mellé, ha van gmailed, abban elég sokat lehet varázsolni,
hogy pl. mindig arról a címről menjen a válasz, ahová a levél érkezett.
Hajrá, c
szerk: ui: amúgy persze nem vagyok Mail-mester, de a magam dolgában erre jutottam. ;)