|
Adminisztrátor
Bejegyzések: 11874
|
A friss házasok első hete:
Férj: Ez volt minden álmom!!
Tizenhét évvel később: (olvasd alulról felfelé) |
|
Aktív
Bejegyzések: 323
|
- Mi a Tina magazin férfi megfelelője?
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 990
|
Elmennek az egerek a bagolyhoz:
|
|
Aktív
Bejegyzések: 162
|
CharlieBrown - 2008. május 26. @ 20:56 3 napja marketing vizsgára tanulok, ez most nem kicsit tarolt :D:D:D asszem megyek, ls nevetek még egy kicsit...:D |
|
Aktív
Bejegyzések: 198
|
Marketing...jut is eszembe:
-Milyen az a gravitációs marketing?
|
|
Aktív
Bejegyzések: 1
|
...alsós tanítónő az érdekes állatokról mesél, majd megkérdezi az osztályt kinek van különleges képességű állata otthon. Jelentkezik egy kislány, hogy van egy beszélő papagája aki minden reggel azt mondja, hogy jó reggelt, Majd egy másik aki elmeséli, hogy az ő kutyája tud számolni, ha azt mondja, hogy 1+2 akkor a kutyus hármat ugat. Pistike majd kiesik a padból úgy jelentkezik. Hát nektek milyen állatotok van? kérdezi a tanitónő Beszélő halak :-) modja Pistike. Ugyan már a halak nem beszélnek Pistike. De, de ezek amik a nővérem szobájában vannak ezek igenis beszélnek. Tegnap este is hallom amint a sötétben az egyik azt mondta a másiknak, ha mégegyszer megharapod a farkam, kirugom az akvárium oldalát :-):-):-) |
|
Macőrült
Bejegyzések: 3982
|
Hogy hogyan kezdődnek a cigányviccek?
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 684
|
Az öreg Sanyi bácsi már nagyon odavan, hát beviszik egy öregotthonba. Ahogy ott ülnek a felvételi irodán, hogy a papírokat aláírják,
- Eddig nem nagyon - válaszol az öreg, - nem hagynak fingani… |
|
Aktív
Bejegyzések: 300
|
Gyerekek.... Ez azért igencsak ÜTÖTT nekem… http://www.anettesferi.hu
Várom reakcióitokat! |
|
Veterán
Bejegyzések: 1400
|
melko - 2008. május 30. @ 16:34
Most ezzel mi a baj? :D
|
|
Veterán
Bejegyzések: 1003
|
Aszongya a végén: “Állat lett!”
Valami hasmenéses járványra számitanak?
|
|
Veterán
Bejegyzések: 1891
|
hát, érdekes, de mondjuk nem olyan gáz szerintem :D én kb. 2-3 perccel ezelőtt fióztam azon hogy a majdani elsőseimnek fogok honlapot csinálni… :D |
|
Aktív
Bejegyzések: 349
|
dombi - 2008. május 23. @ 09:53
!! LOL !!
|
|
Macőrült
Bejegyzések: 3179
|
Híres emberek trágár dumái:
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 990
|
Régi, de mindig meg tud nevettetni :) Mit mond a raszta, amikor elmúlik a fű hatása? - Mi ez a szar zene?! :DDDD |
|
Veterán
Bejegyzések: 1891
|
Ádám: Hát nem megkóstolta, bazmeg? mikor egy másik gyűjteményben ezt olvastam, elképzeltem ahogy ül a domb szélén Ádám, a homlokát a kezébe temetve, és csóválja a fejét.... :DDD |
|
Macőrült
Bejegyzések: 3179
|
RasTasi - 2008. május 31. @ 00:15 nekem Zrinyi tetszik a legjobban, nah meg Búvát Kund :-D |
|
Aktív
Bejegyzések: 493
|
htomi - 2008. május 30. @ 16:46melko - 2008. május 30. @ 16:34Gyerekek.... Ez azért igencsak ÜTÖTT nekem… http://www.anettesferi.hu Az oldallal nincs bajom. A helyesírással van. Szörnyű! Már harmadik osztályban megbukna vele… (Sajnos nem egyedi) |
|
bM Függő
Bejegyzések: 5536
|
A tündérszép királykisasszony elhatározza, hogy férjhez megy. El is mondja apja urának, hogy hirdesse szét heted-hét országra. De csak ahhoz megy, aki kiállja a próbát. Kihirdeti a király, s özönlenek a hercegek, grófok,
Egyszer arra jár a szegény vándorlegény, és beáll a sorba ő is, szerencsét próbálni. Nevetik is a hercegek, grófok, válogatott cigánylegények, hogy mit akar itt ez a csóró, szerencsétlen, hiszen ők sorban kudarcot vallottak. Mivel azonban mindenki próbálkozhat, egyszer a vándorlegény is sorra kerül. - Menjünk ki, sétáljunk egyet a tündérkertben! - invitálja a királylány. Kimennek, és elmennek a csilingelő aranyalmafa alatt, átmennek a szólószőlők között, és elérnek az ezüstpatak partjára. Ott a tündérszép lány lehúzza az ujjáról a gyémántokkal ékesített aranygyűrűjét, és bedobja a patakba, majd ezt mondja a legénynek: - Vedd ki, és add a kezembe! A szegény vándorlegény úgy tesz, ahogy a királykisasszony kérte, mire az megszólal: - Ez a sok idióta meg mind a patakba ugrott! |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 573
|
Most találtam :)
CONGRATULATIONS!!!
|
|
Aktív
Bejegyzések: 104
|
Hazaérkezik a férj, a konyhából kilépő asszonynak odaszól:
|
|
Aktív
Bejegyzések: 433
|
Kézikönyv nőknek 1955-ből.
Készítse el a vacsorát időben. Már reggel tervezze meg, vagy akár előző este, hogy a férjét finom vacsora fogadja amikor hazaér a munkából. Így adja tudtára, hogy gondolt rá, amíg ő dolgozott és gondját viseli a szükségleteinek. A férfiak többsége éhes amikor megérkezik a munkahelyéről és a kedvenc ételének elkészítésével kielégíti a meleg fogadtatás iránti vágyát. Készüljön fel a fogadására. Pihenjen 15 percel az érkezése előtt, így őn friss és üde lesz amikor megérkezik. Igazítsa meg a sminkjét, tegyen szalagot a hajába és nézzen ki frissen. Az ön férje sok időt töltött a munkahelyén fáradt emberek között. Legyen érdekes és vidám. A munkanapja unalmas volt és szüksége van egy kis szórakozásra és az ön egyik kötelessége, hogy ezt biztosítsa. Csökkentse a zajt. Amikor a férje hazajön a munkából kapcsolja ki a háztartási berendezéseket és mondja meg a gyerekeknek, hogy ők is csendesedjenek el. Legyen boldog, hogy láthatja őt. Melegen mosolyogjon rá és mutassa ki őszinte vágyát, hogy teljesítse a kívánságait. Halgassa meg amit mondani akar és még ha Őnnek is sok mondanivalója van számára ne tegye azt közvetlenül a hazaérkezését követően. Először ő beszéljen, biztosan fontosabb dolgok kavarognak a fejében az önénél. Ne zavarja. Ne panaszkodjon, ha a férje későn érkezik haza, vagy ha este el akar menni vacsorázni ön nélkül. Vita helyett, próbálja meg megérteni mekkora nyomás alatt van a munkája miatt. Amikor otthon van, biztos pihenni és ellazulni szeretne. És végezetül ne tegyen fel szükségtelen kérdéseket és ne gyanakodjon az itélőképességében vagy feddhetetlenségében. Ne felejtse el, hogy ő a ház ura és mint olyan, mindig keresztülviszi a saját akaratát becsületesen és igazságosan.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 150
|
1000 éves.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 26
|
Az amerikaiak úgy döntenek ledobnak egy atomot az oroszokra.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 26
|
TV-sek elmennek egy kis hegyi faluba riportot készíten.
|
|
Veterán
|
- Csókolom, pinaízű fagyi van?
|
|
Macőrült
|
Egy férfi egy kisfiúval kézenfogva betér a fodrászatba. Miután a felnőttnek kész a borotválás, hajvágás, manikűrözés, a kisgyereket ültetik be a székbe, a felnőtt pedig odaszól a gyereknek:
|
|
Aktív
Bejegyzések: 3
|
Dadogós hívja telefonon a rendőrkapitányságot
|
|
Aktív
Bejegyzések: 388
|
Tanácstalan állatok = Mitévő legyek. |
|
Aktív
Bejegyzések: 56
|
Fizika érettségin megkérdezi a vizsgabizos a vizsgázót:
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 787
|
:D
|
|
Macőrült
|
-502 Bad Gateway - Ne a fenekembe! |
|
Macőrült
|
Gyerekkoromban azt mondták a szüleim: “Edd meg, fiam, a vacsorádat! Kínában és Indiában éheznek az emberek.” Én meg azt mondom a lányomnak: “Csináld meg, kislányom a leckédet! Kínában és Indiában a te állásodra fáj a foguk az embereknek.” - Thomas Friedman |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 688
|
“- csókolom, újságot jöttünk gyûjteni!
sándor györgy |
|
Aktív
Bejegyzések: 40
|
A medvecsaládnál összejövetel van. Az anyamedve megszólal : - Kisfiam, még be sem mutatkoztál a vendégeknek. - Bocs! |
|
Macőrült
|
Hogy hívják Mader József építőipari alapanyag kereskedését?
|
|
Macőrült
|
Bill Gates: “640kbyte mindenkinek elég kell legyen, b@zmeg!” |
|
Veterán
|
dombi - 2008. május 21. @ 13:52 Megleltem az általam ismert változatot:
Négy apáca jut fel a mennybe, ahol a kapuban azt mondja nekik Szent Péter:
Kilép az első apáca és azt mondja:
Jön a második apáca.
Egyszercsak előrelép a negyik apáca. Erre Szent Péter:
|
|
Macőrült
|
A “Hónap dolgozója” titulus kiváló példája annak, hogyan lehet valaki egyszerre győztes és vesztes is.
|
|
Veterán
|
Az iskolában verseket kell mondani, és rímelniük is kell.
- De Móricka, ez nem rímel !
“Nyugi, nyugi, semmi aggály,
|
|
Macőrült
Bejegyzések: 3096
|
majdnem így:
Itt ülök a kövön,
dehát…
elmúlik a talány,
|
|
Adminisztrátor
Bejegyzések: 11874
|
Búcsúbeszéd a villanyszerelők főnökének temetéséről:
|
|
Aktív
Bejegyzések: 64
|
Egy nap Petike megkérdezte apukáját, hogy kaphatna-e egy
|
|
bM Függő
Bejegyzések: 5536
|
Emberek utolsó mondatai: Uzulbuzul, milyen hülye név egy barbárnak!! Süsü, hisz te seggrészeg vagy! Lehelj csak rám… A kezemben tartott növényevő lábatlan gyíkot csak a szakemberek tudják megkülönböztetni a hasonló kinézetű szakállas viperától… A jóllakott oroszlán emberre sohasem támad… Anyu! Hogyhogy te vezetsz?! Kocsiban: Tuti beférek még a busz elé! “Beveszek még egy szem Viagrát...” Nyugi, egy szál cigitől nem fog lángra kapni… Meg tudom különböztetni a vízisiklót a mérgeskígyótól… Ide lőjetek, rohadékok… Ha még egyszer lefagy a Windows, kinyírom magam. Erre gyertek fiúk, itt már nincs mocsár! Sajnos ebben a kérdésben ellent kell, hogy mondjak Sztálin elvtársnak! ...és nézzék ezt a masszív korlátot! Képzeld, ötösöm volt a lottón és a nyeremény itt van nálam! Jól van emberek, most már hatott a szérum, alszik már az oroszlán. Nem kell ide létra, felmászok érte. Hé koma, dobd már ide a baltát! Mondtam már, hogy értek a villanyszereléshez. |
|
Veterán
Bejegyzések: 1400
|
Ezt most kaptam a kollegaktol es lusta vagyok forditgatni.
John and Jim were a couple of drinking buddies who worked as aircraft
|
|
Aktív
Bejegyzések: 105
|
Egyszerű ember utolsó szavai:
|

(kimoshatom a számat, mielött belemosná....?)