|
Aktív
Bejegyzések: 493
|
Megy a nyuszika az erdőben, és találkozik az öszvérrel.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 493
|
- Hogy hívják az epilepsziás Apple usert?
(by XT69) |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 793
|
A férj csak hajnalban ér haza. A neje vészjósló hangsúllyal kérdezi:
|
|
Adminisztrátor
Bejegyzések: 12008
|
Ezt angolrol forditom… :-)
Tegnap eppen a boldok haza mellett setaltam. Valoszinu az osszes bentlako kint lehetett az udvaron, mert egyutt ordibaltak:
Tul magas volt a kerites, igy nem tudtam csak ugy benezni az udvarra. Viszont megpillantottam egy pici lyukat az egyik lecen. Bekukucskaltam, hogy lassam mirol lehet szo.
Erre valamelyik hulye szembeszurt egy bottal, majd kozosen elkezdtek ordibalni ujbol:
|
|
Moderátor
Bejegyzések: 913
|
Erről jutott eszembe:
Szefós kisgyerekek (szellemi fogy) rosszalkodnak a diliházban, a gondozó nem tudja mit kezdjen velük amíg elmegy a WC-re. Azt mondja: találjatok ki egy játékot amíg visszajövök!
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 545
|
Nyuszika ül egy szakadék szélén és mereven néz lefelé, miközben egyre csak hajtogatja:
|
|
Macőrült
Bejegyzések: 2068
|
ezen könnyesre röhögtem magam:
|
|
Macőrült
Bejegyzések: 4291
|
Hd - 2008. május 14. @ 09:23 Az előzményét már én is belinkeltem :) |
|
Aktív
Bejegyzések: 104
|
Nem olvastam az összeset, ha voltak már, bocs:
Riporter falulátogatáson, a falu szélén beszélget a juhásszal:
|
|
Aktív
Bejegyzések: 2
|
Egy kórházi ápolt utolsó mondtata 2180-ban: “NEE! Csak windows vezérelt lélegeztetőgépre NEE!!” |
|
Aktív
Bejegyzések: 431
|
Vinci - 2008. május 18. @ 15:36 ???? |
|
Macőrült
Bejegyzések: 3221
|
ez rasszista és primitív, nem vicces, az viszont az, hogy az url-edhez írod be az email címed |
|
Aktív
Bejegyzések: 267
|
megeloztetek a hsz torleseben, sorry ha eros volt… a vicc lenyege, hogy az igazsagot elferditve, humoros, a valosagnak nem megfelelo tenyeket irjon le. Szerintem a viccek rovatba irtam, es nem a tenyekbe, de igazatok van, picit elvetettem a sulykot.. erdekes mondom a kisebbsegi baratami mosolyagtak rajta egyet, nem volt belole felhaborodas, ok ertettek a poent. Amugy nem en irtam a mailcimem az urlhez az url mezot nem toltottem ki, automatikussan a rendszer dobdta oda a mailcimem. |
|
Macőrült
|
JesusOutlaw - 2008. május 19. @ 18:39tms - 2008. május 19. @ 18:36ez rasszista és primitív, nem vicces, az viszont az, hogy az url-edhez írod be az email címed szerencsére törölték |
|
Macőrült
|
zandirham - 2008. május 19. @ 18:42 ez döbbenetes kijelentés, még a vicc topikban is :(( |
|
Macőrült
|
DJTommyka - 2008. május 19. @ 18:46 jobb, ha nem folytatod, kár erőltetni |
|
Aktív
|
tms - 2008. május 19. @ 18:47zandirham - 2008. május 19. @ 18:42Szerintem meg a cigányok gyilkosok és aki fölszólal mellettük az a tanárlincselőket pártolja! No igen, ez az en rasszista viccemhez kepest is eros volt.. |
|
Aktív
Bejegyzések: 497
|
tms - 2008. május 19. @ 18:47zandirham - 2008. május 19. @ 18:42Szerintem meg a cigányok gyilkosok és aki fölszólal mellettük az a tanárlincselőket pártolja! Kiváncsi vagyok mennyire döbbennél meg azután, hogy téged vagy valamelyik hozzátartozódat jól meg vagy agyonvernék mert csak (minden komolyabb indok nélkül). A törlésekről meg az a véleményem, hogy azzal, hogy nem beszélünk vagy nem veszünk tudomást a tényekről, a problémáról az még attól létezik. |
|
Macőrült
|
zandirham - 2008. május 19. @ 18:52tms - 2008. május 19. @ 18:47zandirham - 2008. május 19. @ 18:42Szerintem meg a cigányok gyilkosok és aki fölszólal mellettük az a tanárlincselőket pártolja! nem a cigányok a gyilkosok, csak az, aki öl, ezen az alapon a magyarok is gyilkosok… GONDOLKODJÁL MÁR!!! |
|
Aktív
|
persze hogy letezik, de ez akkor is nagyon eros volt.. es azert ne vegyunk mindenkit egykalap ala, vannak nagyon jo kisebbsegi hawerjaim, szerintem ha leulnel mondjuk egy estere pokerezni kozejuk megvaltozna neked is a velemenyed.. |
|
Macőrült
|
DJTommyka - 2008. május 19. @ 18:55 miután elvesztené minden pénzét? biztos… :) |
|
Aktív
Bejegyzések: 497
|
DJTommyka - 2008. május 19. @ 18:55 Nos amerre én lakom nagyon sok cigány lakik. Ha leülnék velük pókerezni egy forintom sem maradna, de nem azért mert olyan gyér volna a lapjárás. A továbbikaban mindenkinek akit sikerült fölháborítani: szándékosan fogalmaztam ilyen szélsőségesen mert fölháborít, hogy azonnal ráugranak valakire ha csak használja a cigány vagy zsidó szót akár egy viccben is. Nem akarom visszafogni magam. Minden viccnek van valóság tartalma. Gondoljunk a rendőr vagy a szőke nős viccekre...ugye nem minden rendőr és szőke tök hülye. Azért mégsem ugrotok ekkorát ha hallotok egy ilyen viccet. Nos a statisztika szerint (amivel persze nem illik előhozakodni) a magyar börtönök lakóinak 86%-a cigány. Valamiért erről beszélni nem szabad. Pedig ha ezeket a problémákat megfelelően ki lehetne beszélni, (ŐSZINTÉN nem ködösítve és mellé beszélve) akkor a dolgokat sokkal inkább a helyére lehetne tenni. Igazatok van az én kemény, szélsőséges fogalmazásom nincs rendjén de az sem, hogy ekkorát ugorjatok egy vicc miatt. |
|
Aktív
|
tms - 2008. május 19. @ 19:04DJTommyka - 2008. május 19. @ 18:55ha leulnel mondjuk egy estere pokerezni kozejuk megvaltozna neked is a velemenyed.. Akikrol most beszelek majdnem minden nap jatszanak, es ha arrol van szo hogy kiestek a veresenybol, joggyan gyorsabban beletorodnek,mint a meno etterem tulajdonosa… |
|
Moderátor
Bejegyzések: 3351
|
Srácok térjetek vissza a viccmeséléshez zsidózás meg cigányozás helyett! |
|
Macőrült
Bejegyzések: 3140
|
csak a statisztikákkal kapcsolatban Amerikában kimutatták statisztikailag, hogy nincs fajgyűlölet a bíróságokon, hiszen a gyilkossággal megvádolt feketék és fehérek ugyanakkora hányadát ítélték végül el. Aztán pár évvel később kimutatták statisztikailag, hogy mégis van fajgyűlölet a bíróságokon, mert aki feketét ölt, szinte mindig elengedték, de aki fehéret, azt szinte tutira bekasztlizták.
ennyit a statisztikával kapcsolatban… de hogy idevágjon:
(a kérdés költői, de aki mégis válaszolna, légyszi privátban) |
|
Veterán
Bejegyzések: 1126
|
Rendőr utánaszól a járókelőnek:
|
|
Macőrült
|
Rendőr odaszól a járókelőnek!
|
|
Aktív
Bejegyzések: 259
|
A rendör találkozik Gazsival, akinek egy zsák van a hátán. Te Gazsi mi van a zsákodba?Kérdezi a rendör.Hááát vidió kazetta. mondja Gazsi, és milyen filmek vannak azon a kazettán te. Hát .... a cigány zenél, ......a cigány táncol,..... és figyejmá te Gzsi kérdi a rendör, olyan nincs amin a cigány dolgozni megy?Óóóóóó nagyságos uram nem nézünk mi ilyen akció filmeket. |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 509
|
Büszke lehetnék rá, hogy - akár közöttetek is, de -
|
|
Aktív
Bejegyzések: 259
|
Jajjjjj most jön az empátia és a nehéz szociális körülmények felvázolása |
|
Veterán
|
A székely paraszt befog a szekérbe, hogy átmegy a szomszéd faluba rokonlágatóba. A felesége is nagyon szeretne vele menni, ezért elkezd rimánkodni:
|
|
Veterán
|
A zsidók és az arabok már hetek óta lövik egymást a lövészárokból. Egyszercsak elhallgatnak a fegyverek az arab oldalon, mire a zsidó oldalról átkiabálnak:
|
|
Veterán
|
Két örek magyar paraszt beszélget a faluban:
|
|
Veterán
|
Az öreg skót egy kosárka földieperrel állít haza. Kiválaszt egy darabot és odaadja a fiának:
_________
|
|
Veterán
|
Két német kém betér egy londoni pub-ba:
(na jó, ez nem illik a sorba, de ez jutott eszembe :o) |
|
Veterán
Bejegyzések: 1316
|
zandirham: Kiváncsi vagyok mennyire döbbennél meg azután, hogy téged vagy valamelyik hozzátartozódat magyarok jól meg vagy agyonvernék mert csak ? Tovabba a statisztikai kerdeseidhez: a magyar lakossag hany szazaleka bir tercier/szekunder/primer vegzettseggel? Es a ciganyok hany szazaleka? A magyar parlamenti szekek hany szazalekan ul cigany? Az APEH legnagyobb adosainak listajan hany szazalek cigany van? A halalos kozuti balesetet okozok kozul hany szazalek cigany? A munakvallalokat feketen/minimalberen fogalkoztato magyar vallalkozasok tulajdonosai kozul hany szazalek cigany? Cs- |
|
Moderátor
|
Na srácok, mindenki kicsit lazíthat, és gondolkodhat egy viccen amit majd beír. Ez a viccek topikja, nyissatok egy témát a társalgóban a fentiek kulturált megvitatására, a szabályzat 2. pontjának betartása mellett. A témát egy napra zárolom, hogy addig lecsillapodjanak a kedélyek. |
|
Adminisztrátor
|
Sracok, ez egy viccekrol szolo tema. Ahogyan imarci is kerte mar, maradjunk a vicceknel. |
|
Adminisztrátor
|
Következő vicc angolról fordítva: Az autópályán kap defektet egy szőke nő. Lehúzódik a szélére és leáll. Óvatosan kiszáll az autóból, majd a kocsi hátuljához megy és kinyitja a csomagtartót. Kettő kartonból készült embert vesz ki belőle. Széthajtogatja őket és kiteszi a kocsija mögé úgy, hogy azokat az ott elhaladó autók jól lássák. Az életnagyságú karton-emberek hosszú kabátot viselnek és a nemiszervüket mutatják az autósok felé. Annyira elethűek lettek, hogy kis idő múlva az autópálya forgalma lelassul és bedugul.
Nem kell hozzá sok idő, megérkezik a rendőr. Kiszáll az autójából és látszik rajta, hogy mérges. Még oda sem ért a hölgyhöz már ordítja felé:
|
|
Macőrült
|
Bocs, ha valaki nem értené, de ez csak angolul poén:
I got in a car accident on the way home from work.
(forrás: bash.org) |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 704
|
ez is:
régi, de nagy kedvencem volt. :) |
|
Moderátor
|
Minden mondatán halálra röhögtem magam! Zseniális! :-) |
|
Adminisztrátor
|
Zsuzsa férje, Lajos néhány napig kómában fekszik. Hüséges neje mindig mellette virraszt.
|
|
bM Függő
Bejegyzések: 6598
|
Egy este a feleség nem jött haza, a férj megkérdezte hol aludt, a felesége azt válaszolta,hogy az egyik barátnőjénél.
Egy napon a férj nem jött haza este, a felesége megkérdezte hol aludt, a férj azt válaszolta, az egyik barátjánál.
|
|
Adminisztrátor
|
Új kispap érkezik a plébániára, és az öreg rögtön az első nap át is adja neki a gyóntatószéket. Azonban meghagyja neki, hogyha nem tudja, melyik büntetésre mennyi imádságot kell kiszabni, csak szóljon ki bátran, hátul lesz a kertben. Jön is az első “ügyfél”, egy fiatal nő.
|
|
Adminisztrátor
|
Apácákat szentel a pap.
Az élsőtől kérdezi a pap:- Érintettél már péniszt?
|

“Vasaló dobozán:
Ne vasalja a ruhát saját testén!
(Pedig ezzel mennyi időt spórolhatnánk!) “
bocs gyerekek, ez most nem vicc…
de én megpróbáltam egyszer… franc se gondolta volna hogy a meleg átüt az ingemen…
(16 voltam kb.)