|
Veterán
Bejegyzések: 1410
|
|
|
Aktív
Bejegyzések: 225
|
Mac-userek
|
|
Macőrült
Bejegyzések: 2130
|
iGor
Water Mostanában tekertem Szlovákiában, illetve rákaptam a Normafára, emellett van még a szokásos Gellérthegy. sajnos a napokban külföldön leszek, de ha jó neked a hétvégi reggeli tekerések - ilyenkor legszebb Budapest - akkor ütközhetünk. Ilyenkor a Pesti rakpart, Hősök Tere, Széchenyi-fürdő, Gellérthegy, Budai Vár a szokásos köröm. |
|
Aktív
Bejegyzések: 471
|
natehát, tegnap vmit elrontottam, de úgy fest, most ok a képfeltöltés.
és ez pedig az enyim:
|
|
Aktív
Bejegyzések: 471
|
iGor:
Spajder:
|
|
bM Függő
Bejegyzések: 5870
|
|
|
Veterán
Bejegyzések: 1126
|
|
|
Macőrült
|
Mielőtt ez a jó kis tipok elsüllyedne :) A hétvégén rendezték a 105. Paris-Roubaix-t. A győztes az ausztrál Suart o’Grady lett, aki ezzel történelmet írt, hiszen ő az első ausztrál győztes. A verseny nem volt annyira drámai és egyben komikus, mint a tavalyi, akkor ugyanis Cancellara úgy nyert, hogy az üldőző Tom Boonen előtt egyszerűen lezárták a sorompót és elment a párizsi gyors. És, aki nem tudná, hogy miről szól a világ legkegyetlenebb és mégis legszebb egynapos kerékpárversenye, annak itt egy kis filmvideó |
|
Veterán
|
Gyertek!!!
Én ott leszek mint szervező, vele:
Szerintem jó kis móka ez! Engem egy nő vitt bele a dologba! :-D :-D :-D |
|
Veterán
|
Off: szép volt ez a sárga gumi! :-)
|
|
Macőrült
|
Water
|
|
Macőrült
|
Szép-szép az a gumi, de nekem most erre fáj a fogam :)
|
|
Moderátor
Bejegyzések: 4988
|
Hmm… én síkhülye vagyok az országúti vonalhoz (is), de ez gyönyörű… |
|
bM Függő
|
az országút tőlem is messze áll, de tény hogy ezek a gépek is nagyon szépek! |
|
Veterán
|
Spajder - 2007. április 18. @ 15:25 Uhh huhh áhhh íííí!!!!!!!! Spajder és az előzőt akkor eladod? Lízingelném, mert tesómnak nagyon megtetszett a bringám. :-D Szóval ha megválsz tőle akkor… kérlek ne felejts el! Egy sör a Pozsonyin? ;-) |
|
Macőrült
|
Water Az a baj, hogy ez a gép kb 3.000 EUR. Az én szintemen a jelenlegi kerékpárnál komolyabb gép nem kell. Karbon villa, 9 kg alatti súly, full 105-ös szet. Hobbi kerékpárosnak ennél komolyabb nem kell, sőt értelmetlen, de ez a gép megofogott. Ha mégis rászánom magam a vásárlásra, akkor a Kelly’s-t örömmel lízingelem :) Sör meg tényleg nem ártana már :) |
|
Macőrült
Bejegyzések: 3262
|
Ezekhez mit szóltok? Biztosan szédült magas összegbe kerülhetnek. (Pénteken BP-en vgyok. Spajder, Watermelon, egy kora délutáni sörözéshez mit szóltok?) http://www.baraskit.se/random/archive/15/bicycles.html
|
|
Aktív
Bejegyzések: 16
|
|
|
Macőrült
Bejegyzések: 3262
|
WatermelonMan - 2006. június 27. @ 17:31
Csak óvatosan!
|
|
Veterán
Bejegyzések: 1316
|
Huuuu....vegigneztem a videot… a faszi olyan kurvagyorsan ment, hogy a bringacsengo hangja csak 2 masodpercel utana hallattszott lefele a lejton. Figyeltetek? Cs- |
|
Moderátor
Bejegyzések: 4832
|
|
|
Moderátor
|
|
|
Moderátor
|
Egy kicsivel nagyobb képet is mutatsz? |
|
Moderátor
|
Persze majd lefotózom, csak az oldalukról ezt tudtam letölteni. |
|
Moderátor
|
Addig elárulod, hogy mi ez? |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 979
|
gerywhite - 2007. június 07. @ 16:34 Addig is gugli images a baratod lehetne :-) |
|
Moderátor
|
|
|
Moderátor
Bejegyzések: 1810
|
Egy elaggott Csepel Marathon is bejelentkezhet? :) Már felnőtt korba ért, elmúlt 18 éves :P
Ma épp kétszer végigjártam a Kodály körönd - Iskola utca (Intercas) útvonalat oda-vissza és csak egyszer esett le a lánc róla :) Akit érdekel, itt egy fotósorozat róla: http://www.flickr.com/photos/segabor/sets/72157594254795427/ |
|
bM Függő
|
|
|
Aktív
Bejegyzések: 116
|
Nekem egy ősrégi fekete Woodlands bringám van, de imádom. Megbízható, kényelmes, magától teker. A legjobb dolog a világon a budai oldalon a bicikliúton végigkrúzolni, megállni egy-két-hár sörre a platánosban majd kissé kapatosan továbbgurulni. Bár most átalakították a helyet, és horribilis árakkal dolgoznak a mocskok. |
|
bM Függő
|
tms - 2007. június 08. @ 07:44
:-)
|
|
Macőrült
Bejegyzések: 3140
|
és látom, hogy almával ízesítetted. :) |
|
Veterán
Bejegyzések: 1316
|
Tegnap kimentem bringazni ide a szolodombokra, ahol futni szoktam. Nem akartam messzebre menni, mert logott az eso laba. Erre egy dozeruton haladva latom, hogy az azt hamarosan keresztezo aszfaltuton elhalad egy nagy furgon. Kicsivel kesobb ki is ertem az aszfaltutra es latom, hogy a furgon kb 20 meterrel elottem megall, a sofor kipattan es szettart kezzel jon hatrafele. A nyito mondat a kovetkezo volt: “A f@szert kell errefele bringaznod?!?” Mindezt ugy, hogy elotte semmi nemu “konflikt” nem volt es termeszetesen kozteruleten voltam/-tunk. Annyira meglepodtem, hogy csak annyi jott ki belolem, hogy “Tessek?!”...mert nem akartam hinni a fulemnek. Ekkora odaertem a kocsihoz es lelassitottam (nem volt nehez, mert emelkedo volt). A gyerek kovetkezo mondata az volt: “Na, menjé’, mert mindjart kiengedem a kutyakat es akkor bazmeg tekerhetsz mint a kurvaelet.” Gondoltam, hogy nem erdemes itt hepciaskodni (amugy sem olyan vagyok), tekertem tovabb. Aztan hallom hatulrol, hogy a gyerek ordibal a kutyaknak. Hatraneztem, es tenyleg kiengedett harom nagy feher pitbull-t. Utanam ugettek, es ra se hederitettek a gazdajukra. Annak be kellett pattania a kocsiba, hogy utolerje oket. Vegul valami masik kocsi is arra jott, ami megzavarta a kutyakat es nem uldoztek tovabb. Vicces tortenet. Cs- |
|
Macőrült
|
lehet, hogy csak a kutyákat akarta megjáratni egy kicsit. :D
|
|
Macőrült
|
Csaba
Amúgy ma rajtol (sőt 15 perc múlva) Londonból az idei Tour. Szóval hajrá Astana! Hajrá Vino! |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 516
|
|
|
Macőrült
|
Gondolkozom egy Merida Matts TFS 900-as vázon…
(ugyanitt Specialized Rockhopper Comp FS váz olcsón lesz eladó villával, stucnival, monoblokkal) |
|
Aktív
Bejegyzések: 280
|
|
|
Moderátor
|
“lehet valahol ezekhez merev első villát kapni?
Megoldható, csak akkor kompletten mindent cserélni kell stucni stb.....
Ha megnézed a képem én pont az ellenkezőjét szeretném majd. Csak simán hosszabb stucnit szerettem volna villa nélkül, mire jött a válasz hogy nem lehet mert más a mérete ennek, meg annak.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 314
|
Ha vége a vizsgaidőszaknak nekiesek az outimnak és leszedem a 2x7 sebességet róla és csinálok egy 2 sebességest vagy még inkább egy fixit, majd rakok képet a paripáról csak most parkol egy kicsit, mert a hátsó kerék kicsit megadta magát a legutóbbi +10 kilóm alatt :-p |
|
Moderátor
|
Tavaszt akarok!!!! Most!!! |
|
Aktív
Bejegyzések: 225
|
gyzsolt - 2008. január 29. @ 13:46
Itt biztos lesz valasz:
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 958
|
nekem múlt héten lopták a bringám! több év és sok-sok ezer ft volt benne!
|
|
Macőrült
Bejegyzések: 3221
|
utóbbi idők legjobb formaterve (a témában) - szerintem
|
|
Macőrült
|
iHope: igen, eleve úgy gondoltam, hogy stucnival együtt veszek majd… jelenleg is oversized stucnim van, macerás lenne azt is cserélni. azért is adom el egyben a cuccot. Úgy akarom megvenni a vázat, hogy veszek hozzá rögtön stucnit, villát, monoblokkot, fogaskoszorút, meg hajtókart. esőjáró: csatlakozom! emelon: kösz a linket, majd bepróbálkozom. :)
gabóóó: részvétem…
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 704
|
esőjáró - 2008. január 29. @ 19:30 Nem vagy egyedül...:S |
|
Veterán
Bejegyzések: 1108
|
Mondjuk biciklizni most is lehet, nincs hó… |
Összes oldal: 7
|
||||||||
| « Bezárt az Apple USA shop jön a Macbook! | Creative vs. iPod » |

És én is élek még. :-) Spajder, egyszer most már tekerhetnénk egyet, ahogy terveztük. Mit szólsz? Én azóta, hogy megvan a gép minden nap tekerek (ha pesten vagyok). Ma is voltam Jászai-Lánchídon át-Szabadsághíd és vissza, majd néhány kör és végül kiterülés a Margitszigeten. Ez elég jó kör, de adhatnátok még egy-két ötletet, ha van. Ami fontos, hogy legyen bicikliút. :-)