|
Törzsvendég
Bejegyzések: 970
|
esőjáró - 2006. július 23. @ 17:43 LoL :D |
|
Törzsvendég
|
“Vigyázz, ha egyszer bekerülsz a Kelly?s hálójába, sosem szabadulsz többé. :-DDD”
|
|
bM Függő
Bejegyzések: 5870
|
na, hazajöttem a bicitúráról (Pápa és környéke).
rövid statisztika:
imádok bringázni! |
|
Törzsvendég
|
Király vagy, biztos jó lehetett!
|
|
Moderátor
Bejegyzések: 4988
|
Tomacher - 2006. július 23. @ 19:04 SZENYAAAAAAAAAAAAA!!!!!! :-) |
|
bM Függő
|
esőjáró - 2006. július 23. @ 19:06Tomacher - 2006. július 23. @ 19:04na, hazajöttem a bicitúráról (Pápa és környéke). ????? |
|
Macőrült
Bejegyzések: 2131
|
esőjáró - 2006. július 23. @ 17:43 Értem ám a dolgot :) Ball Éreztem, hogy ezek színek be fognak jönni. Amúgy a “kommerszebb” kerékpárok piacán a Kelly’s festi a legszebben a gépeit. Ja és így a nyár közepén esetleg kedvezmény is kapsz rá, amivel probléma lehet, hogy az elmúlt egy évben nagyon feltört a márka, így ha van az európai központban (Pozsony) a kiválasztott gépből, akkor pár napon belül tekerheted is, de azért vannak hiánycikknek számító példányok, pl egy-két kurrens színben (pl narancssárga, stb). |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 719
|
http://www.freeweb.hu/testbike/list2.php?104018
|
|
Moderátor
|
Tomacher - 2006. július 23. @ 19:14 Bocs, kitört belőlem az irigység… :-D |
|
bM Függő
|
esőjáró - 2006. július 24. @ 05:20Tomacher - 2006. július 23. @ 19:14????? jaaaaa, értem :-) PS.: váltód működik már? |
|
Moderátor
|
Működni működik, csak egy kicsit röcögősen. :-) |
|
bM Függő
|
majd vethetek rá egy pillantást vmikor? |
|
Veterán
Bejegyzések: 1050
|
|
|
Macőrült
|
Zsolti2
De ami ennél, sokkal szomorúbb
Ez már nem a megtisztulás, hanem már a vég. Nem egyszerűen szegényebb lettem egy álommal (Morzine-i befutó), lassan széttörik minden, amit erről a sportról hittem és gondoltam. |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 682
|
ugy irigyellek titeket!!! :’( nekem a szuleim megtiltottak a cangazast, ket eve nem ultem ket kereken :(:(:( |
|
Macőrült
Bejegyzések: 3833
|
freerider_h - 2006. július 27. @ 18:34 Miert? |
|
Törzsvendég
|
mert “eletveszelyes” vagyok… egyszer elestem, es korhazba mentem megfigyelesre egy ejszakara, de semmi bajom nem volt, es azota nem bicajozhattam |
|
Aktív
Bejegyzések: 367
|
Spajder - 2006. július 27. @ 18:08 Dehogynem, DCG Tour de Hongrie- most megy, csak a szervezés közben jogi és egyéb problémák merültek fel (majdnem 2őt is rendeztek), és Miskolc környékén rendezik az UCI Europe Tour sorozatban 2.2-es versenyként szereplő versenyt, rangos külföldi és magyar csapatokkal. A http://www.velo.hu -n összefoglalókat olvashatsz a szakaszokról, és az MTV is beszámol a versenyről a sporthírekben. (a honlapja: http://tdh.sport.hu ) |
|
Aktív
|
freerider_h - 2006. július 27. @ 18:39 Pedig a kerékpározáshoz hozzátartozik a bukás, ha nálunk ez lenne én rég nem tekerhetnék, országúton pl egyszer buktam sprint közben, mert elesett az előttem menő csapattársam, ez kb 60-as tempónál volt, és nem volt szinte olyan testrészem amin nem volt seb. De a legdurvább bukásom akkor is Cyclo-Cross közben volt, amikor lefejeltem a stucnit és “kivertem” 5 fogam, szerencsére egy nagyon jó orvoshoz vittek a mentők a János Kórházba szájsebészetre így 1 hónap pépes kaja evés után teljesen normálisan visszanőttek a fogak a helyükre. (jó azért ez nem általános, de sajnos a kerékpárban benne van a bukás) Te hogy estél? |
|
Törzsvendég
|
hat igazabol tobbszor estem.... egyszer wheelie-ztem lefele a sulim elott a lepcson es kiesett alolam a canga, es a hatamat elbaszta. azota is faj neha :D. egyszer erdoben hegyrol lefele menet elfelejtettem fekezni es elutottem egy parkolo autot es atrepultem rajta. abba beletort a villam. egyszer meg lepcso ugras kozben elvesztettem az egyensulyom es kicsuszott alolam a canga |
|
Veterán
Bejegyzések: 1050
|
Spajder - 2006. július 27. @ 18:08
Dehogynem lesz.. sőt van… ma volt a kazincbarcika-sátoraljaújhely szakasz erről is vannak fotóim.
|
|
Macőrült
|
adamlilik - 2006. július 27. @ 19:37Spajder - 2006. július 27. @ 18:08...Sajnos idén nem lesz Tour d’Hongrie :(… Tudtommal majdnem két Tour De Hongrie lett :( Akkor most ki a név tulajdonos? |
|
Aktív
|
Hivatalos álláspont szerint a Sport 2000 kft, de én már nem tudom követni, de szerintem már a szövetségben sem nagyon.
|
|
Aktív
|
freerider_h: talán “jól jártál” hogy “csak” a villád tört el az autós “incidens” után
|
|
Aktív
|
Szombaton légyszi gondoljatok ránk, mert utánpótlás hosszútávú országúti OB lesz Tamásiban, nekünk (ifiknek) 131,7km-ünk lesz, időjárás jelentés szerint vagy esőben vagy forróságban (vagy együtt a kettő :( ).
Tényleg, rajtam kívül van olyan “elvetemült” ember itt aki szeret esőben tekerni? |
|
Törzsvendég
|
en barmilyen idoben szivesen tekernek, akar triciklin is, csak hadd tekerjek!!! amugy sok szerencset! :) remelem sikeres leszel es elvezni fogod! |
|
Aktív
|
Köszi, élvezet meg lesz, remélem az eredmény is jó lesz. |
|
Törzsvendég
|
Hat belekerultem a Kelly’s halojaban, es megvettem egy piros Axis-t. Nagyon szep kis bico, a fel keruletet attekertem kapasbol vele. Nem vagyok en ehhez hozzaszokva. Keeesz vagyok (: |
|
Macőrült
|
Most már annyi hívőt kezdek szerezni, hogy lassan írok a cégnek jutalékot követelve :) Használd egészséggel és tekerj sokat! |
|
Moderátor
|
Gratula! Képet ide, izibe’! |
|
Macőrült
|
Én már megnéztem a honlapon, tényleg jól néz ki a piros-fekete váz a piros villával. Biztos élőben is ütős, főleg, hogy a mai trendeknek ellentmondva a króm shimano szettel szerelték, nem a feketével. |
|
Aktív
Bejegyzések: 339
|
Így néz ki? http://www.kellys-bicycles.com/index.php?module=catalog&cPath=1_71_86&pID=9160
|
|
Aktív
Bejegyzések: 339
|
Nekem ilyenem van:http://www.ktm-bikes.at/2006/at/, csak a 2004-es modell, ott még nem festették, csak lelakkozták az aluminiumot és rátették a matricákat. Nagyon szeretem, de sajnos kevés időt tudok szánni a használatára. |
|
Törzsvendég
|
Koszi, Spajder a tippet, asszem tenyleg jobban jartam vele, mint azzal a kis csunyacska trekkel. A boltos urge is nagyon dicserte, bar neki ezt elnezem (:
|
|
Aktív
Bejegyzések: 1
|
Sziasztok! Nekem egy Author A-Gang 24-00-m van. Jelenleg elég gáz telóval és egy sebességesen. Leginkább dirtezgetek vele, de szeretem a hosszabb túrákat is, meg a többi bicós műfajt. adamlilik neked pedig sok szerencsét a versenyhez! |
|
Macőrült
Bejegyzések: 3140
|
adamlilik - 2006. július 27. @ 20:30 Én. |
|
Törzsvendég
|
szobabiciklin max (: |
|
Macőrült
|
adamlilik
|
|
Aktív
|
sajnos nem lett 130km, mert mivel rossz formában vagyok egyik csapattársamat kellett volna segítenem, aki viszont úgytűnt hogy jó formában van, ellenben kb 50km után megúszott egy dombon, persze egyből visszamaradtam hozzá segíteni, próbáltam felhúzni a mezőnyre, de mint kiderült begörcsölt a lába, innentől nekem is vége lett a versenynek, kb 80km-nél bevett minket a záró kocsi (egyesül esélyem sem volt felérni :( ) ellenben ma eláztam edzésen, tők jó volt hazafelé a szentendrein, kb 45tel jöttem az új szakaszon végig az Árpád hídtól, nem tudom miért de nekem jót tesz az eső :) |
|
Aktív
Bejegyzések: 462
|
Nekem egy Hauser Leopardom van, nem vagyok benne otthon, így nem tudom, hogy az mennyire jó, vagy rossz.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 462
|
adamlilik - 2006. július 27. @ 20:30 Én! De csak nem szétfarolt gumival, mert az csúszik. De jó dolog, mert nincs melege az embernek.:) |
|
Törzsvendég
|
nekem sincs altalaban melegem, csak ha leszallok rola
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 666
|
Spajder - 2006. szeptember 12. @ 13:17 Szépek szépek! Tavaszra nekem is el kell döntenem, hogy vagy a meglévőt újítom fel, vagy pedig egy újat veszek. De igaziból lehet egy harmadik lehetőséget választok. Nézek egy klassz vázat, és építek, építtetek egyet magamnak. (És ilyen sárga-fekete a tiéd is? Ehhez láttam minap passzolós “darázsbukót”. :)) |
|
Macőrült
|
iGor
Szerintem felesleges tavaszig várnod. Most nagyon jó őszi akciók vannak, így akár 50-60 e forinttal olcsóbban hozzájuthatsz a kerékpárodhoz.
|
|
Macőrült
|
Ja-ja, ugyanez a sárga-fekete színű. |
|
Aktív
Bejegyzések: 471
|
kedves fórum- és bringatársak!
eltelt egy kis idő, mire elkészült a gépem, de végre hajhatom.
sajnos csak kevesen ismerik itthon a yasec márkanevet (pl atkusz), ezért itt megragadom az alkalmat, h kicsit reklámot csapjak egy újabb világszinvonalú magyar terméknek: |
|
Aktív
Bejegyzések: 471
|
holnap ujra, mert makacskodik… |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 666
|
Spajder: Igen, épp ezzel nógat a kerékpáros tanácsadóm is, hogy most vegyek ha komplett kerót akarok. De mint írtam, valószínűleg építgetek. És… XTR: ... itt jön az érdekes egybeesés, mert szerinte ha vázat akarok venni, akkor elgondolkozhatok a Yasec-en is. Csinálnak ők vázat 100 alatt? |
Összes oldal: 7
|
|||||||||
| « Bezárt az Apple USA shop jön a Macbook! | Creative vs. iPod » |

Vigyázz, ha egyszer bekerülsz a Kelly’s hálójába, sosem szabadulsz többé. :-DDD