|
Törzsvendég
Bejegyzések: 590
|
Moczy - 2007. január 13. @ 18:50Ford2000 - 2007. január 11. @ 13:20No, kozben leszedtem a 3120-at, upgradeltem, de tovabbra is “Unable to open disk image Boot Camp!” feliratba utkozom. lehet, hogy hasznalna neki egy reboot xp-vel. probaltam en mar tobbszor, mind a 2106-ban, mind a 3120-ban… |
|
Aktív
Bejegyzések: 175
|
Sziasztok, BootCamp alatt (1.4) a wireless kapcsolat nem akar 11/18 Mbps-nel gyorsabban menni. OSX alatt ugyanevvel a hardverrel 130Mbps. Mi lehet a problema? Raadasul meg nem is stabil a sebesseg, hasznalat kozben 5.5Mbps-t is latok… |
|
Aktív
Bejegyzések: 28
|
Hi Valaki mondja meg, hogyan lehet megoldani hogy ujrainditasnal ill. bekapcsolasnal ne a rohadt windows induljon el automatikusan?! |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 601
|
snake666 - 2007. szeptember 12. @ 06:24 Indításkor lenyomod az ‘alt’-ot, kiválasztod az OSX-et, majd ha felállt a rencer: System Preferences/StartUp Disk és itt beállítod, hogy mi legyen az alapértelmezett. |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 845
|
snake666 - 2007. szeptember 12. @ 06:24
Ha jól tudom indításkor nyomod az ALT gombot…
|
|
Aktív
|
az rendben van, ha nyomom! de ha nem nyomom akkor a windows indul el. addig is megprobalom ezt a windowsos beallitast |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 845
|
Ha már OSX alatt vagy, akkor pedig: system preferences-startup disk |
|
Aktív
|
hogy ez milyen egyszeru! es mennyivel jobb! koszike |
|
Macőrült
Bejegyzések: 2480
|
Moczy - 2007. január 13. @ 18:50Ford2000 - 2007. január 11. @ 13:20No, kozben leszedtem a 3120-at, upgradeltem, de tovabbra is “Unable to open disk image Boot Camp!” feliratba utkozom. lehet, hogy hasznalna neki egy reboot xp-vel.
Lassan fel kell tennem a PPC-re és a Mb-ra is a Wint, második OS nek. Fiam egyetemre jár, és kell sokszor a win.
|
|
Macőrült
Bejegyzések: 2067
|
Sziasztok Macintel szakértők, légyszi mondjátok meg hogy hogy tudnám változatlanul egy PC laptop tartalmát áttenni Inteles Macre? Valami CarbonCopyCloner szerűséggel nem lehetne megoldani? Ja Windows2000-ről van szó. NEM szeretném újrainstallálni, az lene a legtutibb ha valahogy egy az egyben sikerülne áttenni a PC laptop egész winchesterét. Lehetséges egyáltalán? Köszi. |
|
Veterán
Bejegyzések: 1132
|
Win200ret hasznalni macen? Negativ. XP-SP2 kell. Carbon Copy Meg osx-es program. milyen gepre akarod atenni? |
|
Macőrült
Bejegyzések: 2067
|
Czo - 2007. szeptember 12. @ 10:31
Bocsi a lama kérdésért, nem vagyok egy nagy MacIntel guru :)
|
|
Veterán
Bejegyzések: 1471
|
Hd - 2007. szeptember 12. @ 15:11Czo - 2007. szeptember 12. @ 10:31Win200ret hasznalni macen? Negativ. XP-SP2 kell. Carbon Copy Meg osx-es program. milyen gepre akarod atenni? Nativan tenyleg nem lehet win 2000-et futtatni, de VMware alatt menni fog. Vki itt win98-at futtatott vele. |
|
Aktív
Bejegyzések: 26
|
Sziasztok!
Szerintetek, meg lehet azt csinálni hogy a Macbook-on CSAK az xp legyen osx nélkül?
A másik, hogy késöbbiekben melyik progival tudom visszarakni az osx- tigrincset? Elég csak az osx telepítője, vagy kell még elötte valami. Kérlek ne essetek nekem hogy akkor minek használok MacBook-ot és nem laptopot..stb… Előre is köszi a válaszokat Üdv Atesz |
|
Aktív
Bejegyzések: 175
|
webisztan - 2007. szeptember 11. @ 20:21 Na, némi utánasjárással sikerült mrgoldani a dolgot, most már Win Xp alól is 270Mbps-sel konnektálok a draft-n routerrel.
Ami kellett:
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 601
|
BeeR78 - 2007. szeptember 17. @ 18:48 Meglehet. Miután bootcamp-pel partícionáltad a vinyót és feltetted az XP-t, azután már XP-ben, fogod és egyesíted a partíciókat az XP-ével. Ennyi, nincs tovább OSX. Utána, ha újra akarod a Tigrist, akkor a telepítô DVD-rôl egy formázás után mehet vissza. AMÚGY MÁ’MÉR’ AKARSZ EGY MACBOOKON CSAK XP-T HASZNÁLNI!!!!! :)) |
|
Aktív
Bejegyzések: 71
|
Honnan lehet letölteni a drivereket XP-hez? Gondolok a webcam-ra, airport-ra, stb… |
|
Veterán
Bejegyzések: 1132
|
Bootcamp ir neked driver cdt… tigrisen legalabbis. leopardon meg erre nincs szukseged mert a leo dvdje tartalmazza. |
|
Aktív
Bejegyzések: 41
|
MBP-n leo alatt parallels segítségével Win xp-t használok. A MBP-n magyar billentyűzet van és osx alatt hungarian pro kiosztás. Hogyan tudom azt elérni az xp.ben, hogy a megszokott bill kiosztásom legyen vagy speciális karaktereket is tudjak használni. pl []${}~’ stb. |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 524
|
jaczko - 2008. augusztus 20. @ 08:11 Win alatt ha a megszokott magyar kiosztást használod, akkor úgy, ahogy egy “normális” magyar billentyűzeten. Az AltGr az a ctrl+alt. |
Összes oldal: 12
|
||||||
| « Safari Redirect | Letöröltem vmit ,és ürítettem a kukát is. Vissza tudom még szerezni? » |

Ha először próbálom Parallelsben indítani a Boot Camp-es XP-t, akkor nekem is szokott ez a hiba jönni, de ha újra megpróbálom, akkor gond nélkül elindul.