|
Aktív
Bejegyzések: 387
|
gitalit - 2008. szeptember 07. @ 07:31
én most vettem egy 20” -os iMac-et
|
|
Aktív
Bejegyzések: 141
|
Ööö izé… ki emléxik még, hogy pár hete nagyon ki akartam kapcsolni a syslogd-t?
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 825
|
urbijoe - 2008. szeptember 07. @ 08:07gitalit - 2008. szeptember 07. @ 07:31köszönöm a válaszokat, megfontolandó a mini is, a macbookot meg kezdem elvetni, de ha minden jól megy pár nap múlva egy pár órára tudok egy olyat is próbálgatni lehet hogy elcsábít nem tudom még… :)
OFF
|
|
Moderátor
Bejegyzések: 913
|
Mondjuk erős VGA és nézhető képernyőméret, de még bőven hordozható is: 15 collos MacBook Pro. Árban egy kicsit feljebb van, de szerintem nagyon jó. Érdemes lenne errefelé is nézelődnöd szerintem.
|
|
Aktív
|
Nekem MBPm van és ebben gondolkodom.
Ha alapból nem megy, akkor szoftveres megoldás létezik rá? |
|
Aktív
Bejegyzések: 27
|
Biztos tudja külön kezelni a 2. képernyőt, nekem sima MB is képes erre. |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 699
|
ScoTTT - 2008. szeptember 07. @ 08:56 a klonozast erted? amit te szeretnel csinalni, az a “kepernyo-kiterjesztese”, de ezt barmelyik mac tudja aminek van dvi vagy m-dvi kimenete… |
|
Aktív
Bejegyzések: 12
|
imarci - 2008. szeptember 07. @ 08:51 nem lenne rossz csak az imac 240 a macbook meg 300 (mert ugye kell a dvd-író) míg a legkisebb pro is árcsökkentés után ment be 400 alá.az eléggé (túlságosan is) húzós lenne nekem |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 857
|
Szerintem várd meg a MacBook frissítést (ha jól tudom októberben várható), mert azt csiripelik a madarak, hogy az új fémházas lesz.
|
|
Aktív
|
lakospeter - 2008. szeptember 07. @ 10:41 Írtam hogy csak tavasszal lesz pénz rá ha nem történik valami csoda szóval azt biztos megvárom |
|
Aktív
|
gitalit - 2008. szeptember 07. @ 09:52imarci - 2008. szeptember 07. @ 08:51Mondjuk erős VGA és nézhető képernyőméret, de még bőven hordozható is: 15 collos MacBook Pro. Árban egy kicsit feljebb van, de szerintem nagyon jó. Érdemes lenne errefelé is nézelődnöd szerintem.
én 3 hete vettem az iMac-et az istyle-ban 199.900-ért
|
|
Aktív
|
Lenne egy technikai kérdésem is: van sok mp3 zeném amiknek a tulajdonságaik nincsenek rendesen kitöltve(előadó számcím album stb) behúztam itunesba azokat amiket átmásoltam az iphonera szépen kitöltöttem mindent, meg is jelenik nincs semmi gond, de hogy tudom azt elérni hogy pl dvd-re úgy tudjam kiírni ezeket hogy az adatok megmaradjanak?fontos lenne mert ha teszem azt pl egy imacre átköltözök vagy összeomlik a win és újratelepítem és viszem a zenéket dvdről akkor itunesban megint meg kell csinálnom mindent?(most ugye win van fent ehhez képest szeretnék tippeket kapni)vagy valami progival kéne csinálnom hogy megmaradjon és eleve úgy húzzam át itunesba? vagy esetleg az itunes belenyúlt az eredeti mp3ba és megmaradnak a változtatások? |
|
Veterán
Bejegyzések: 1071
|
gitalit - 2008. szeptember 07. @ 12:01
http://www.macmagazin.hu/itunes/
|
|
Aktív
Bejegyzések: 2
|
sziasztok kresek egy inyenes dvd rippert szoftvert ,mit tudtok ajánlani ?
|
|
Aktív
Bejegyzések: 38
|
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 825
|
tvarnai - 2008. szeptember 07. @ 13:35 PL.: MacTheRipper |
|
Veterán
Bejegyzések: 1611
|
Sziasztok,
Bocsanat, hogy ide irok, de nem akartam uj topikot nyitni, talalni pedig nem talaltam megfelelot.
Koszonom,
(szerk: megvan a Diablo topic, de ha valaki tudja a megoldast, akkor megkoszonnem) |
|
Aktív
Bejegyzések: 59
|
hahó tudja valaki hogy a vodafonos vezetéknélküli /szappantartós/ net hogy működik? minen ki be kapcsolásnál újra kell telepítenem..valami ötlet?? |
|
Aktív
Bejegyzések: 38
|
megatron - 2008. szeptember 07. @ 15:26 Ha a 3G-s Huawei220-as modemre gondolsz, akkor ebben a topicban van egy nagyon jó leírás, ha követed lépésről lépésre, akkor elvileg minden faja lesz: |
|
Aktív
Bejegyzések: 62
|
Van egy USB billentyűzetem, amit rákötöttem a MacBook-ra mert lehajtva, külső monitorral szeretném használni. Olyan problémám van, hogy az í billentyűre abszolút nem reagál, tehát a 0 az Fn+M, a 0 helyén í van. Ukelele, billentyűzetkiosztások nem segítettek. Nincs erre vmilyen fix vagy kext, ami orvosolná a gondomat? |
|
bM Függő
Bejegyzések: 6598
|
giant - 2008. szeptember 07. @ 15:58 Próba cseresznye: http://bachman.cjb.hu/egyebek.html |
|
Aktív
|
Korábban már ezt is próbáltam, í billentyű továbbra sem működik sehol. |
|
bM Függő
|
giant - 2008. szeptember 07. @ 18:07 Milyen billentyűzet? Amikor a gépre csalatkoztattat, nem jött fel a Keyboard Setup Assistant? |
|
Aktív
|
HP fogalmam sincs milyen billentyűzet :D Nem jött fel a setup. Annyi változás van, hogy Hungarian Pro-ban a 0 az 0, í pedig semmire nem válaszol. |
|
Aktív
|
HP KU-0316 egész pontosan. |
|
bM Függő
|
Az általam módosított Hungarian Pro-ban:
í: Option (Alt) + , (vessző)
Nem kimondottan miattad lett így. :) |
|
Aktív
Bejegyzések: 280
|
Sziasztok Létezik olyan program aminek a segítségével videó felvételnek a hangját ki tudom venni és valamilyen hang formátumba el tudom menteni? |
|
Veterán
Bejegyzések: 1721
|
Több is. Pl. az avidemux, vagy az MPEG Streamclip. |
|
Aktív
Bejegyzések: 280
|
Hát a felvétel maga egy full HD kamerán van, igazándiból a fiam első nevetését sikerült rögzítenem.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 70
|
hello, megtudnatok mondani milyen ftp progit hasznaljak macre? |
|
Veterán
Bejegyzések: 1428
|
portugal - 2008. szeptember 07. @ 20:54 Transmit, YummyFTP, Cyberduck (ez ingyenes). Valassz. :) |
|
Aktív
|
Sziasztok! Most éppen olyan problémám van, hogy a sok-sok program telepítgetése és próbálgatása után a Macbook Pro-n a beépített billentyűzet és touchpad x idő után nem működik. A külső egér és billentyűzet meg igen. Elég érdekes és gőzöm sincs mi a megoldása. Ha Sleep-be teszem a gépet (menüből, vagy becsukással), akkor ébredés után egy darabig működik, aztán megint nem. A külső cuccok persze folyamatosan jók. (éppen most is ez a helyzet) Szoftver problémára gondolok, nem hardverre. |
|
Aktív
|
azt hogy lehetne megoldani ,hogy ne csak akkor lássa a
|
|
Veterán
|
Ez ellen a bug ellen lehet úgy védekezni, hogy mikor látható a PC, akkor az azon megosztott mappákat mind felcsatolod, és egy-egy Alias-t készítesz róluk, ezekkel már lehet ismét felcsatolni őket akkor is, mikor a Finder Sidebar-jában nem látható a PC.
|
|
Aktív
|
Szomorú vagyok, hogy nincs válasz az elobbi kerdesre. :(
Addig is kérdezem, hogy létezik Keynote viewer Windowsra? Az iTunes nem nagyon jon be nekem. Leszedtem a Foola-t, de kerdezem, hogy van-e valami mas is? Egyszeru vagyok es oregszem is.. legszivesebben Finderben piszkalnam a fajlokat es kesz. Semmi extra. |
|
Veterán
|
Van ToolPlayer ill. Cog. Ezezket nézd meg esetleg! Ezek egyszerűbbek, de tudnak pár formátumot, amit a nyers iTunes nem, pl. .flac-et. Keynote Viewer nem hiszem, hogy van Windows-ra. A korábbi TouchPad-es hibát meg passzolom. Ha mindenféle program feltelepítése után jött csak elő a hiba, akkor feltehetőleg azok közt kell keresni a gondot! Az X idő mindig egyforma? Ha nem, akkor esetleg lehet, hogy kilazult a csatlakozása… |
|
Aktív
Bejegyzések: 33
|
Sziasztok,
iMovie-ban készített, exportált filmemet szeretném konvertálni olyan formátumba, amit egy hagyományos asztali DVD lejátszó gond nélkül visz (mondjuk AVI).
Köszi! |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 699
|
csak egy otlet. imovie-bol idvd-be es irni belole egy dvd-t (ilyet mondjuk meg sosem csinaltam, elmeletileg mukodnie kell), de ha ez nem tetszik, akkor visualhub-al lehet konvertalni mindenbol mindenfelebe. |
|
Aktív
Bejegyzések: 33
|
Köszi a gyors választ! Az iDVD nekem is eszembe jutott, de inkább kérdeztem, nem akartem vele küszködni. (Mondjuk eddig egyszer próbáltam az iDVD-t, de nagyon nem értettem a logikáját.) Ha így nem megy, kipróbálom az ajánlott programmal. Köszi még1x! |
|
Aktív
Bejegyzések: 94
|
♤Gergely♤ - 2008. szeptember 07. @ 13:49tvarnai - 2008. szeptember 07. @ 13:35sziasztok kresek egy inyenes dvd rippert szoftvert ,mit tudtok ajánlani ? A MacTheRipper tényleg jó mire kettöt pislogsz leszedi a régiókodokat meg minden másolásvédelmet. Aztán jöhet a Handbreak avi-t csinálni a dvd-ből, ha kell. http://thepiratebay.org/torrent/4028007/MacTheRipper_3.0r14m.dmg Remélem ezzel nem sértettem meg semilyen iratlan szabályt! |
|
Aktív
Bejegyzések: 94
|
De ha csak simán le akarok másolni egy dvd-t (Ami persze az enyém és csak biztonsági másolatot akarok belőle készíteni és még véletlenül sem a kölcsönzöböl kivett vagy kölcsönkapott lemezekről beszélek) :-) akkor ott a Toast. |
|
Veterán
Bejegyzések: 1071
|
gaborj - 2008. szeptember 08. @ 10:33
Eleinte nekem is furcsa volt de jól használható.
|
|
Moderátor
Bejegyzések: 913
|
imarci - 2008. szeptember 06. @ 12:12 |
|
Aktív
|
a kukábol hogy lehet visszaállitni a file-okat? |
|
Macőrült
Bejegyzések: 4291
|
urbijoe - 2008. szeptember 08. @ 16:54 Kukaürítés előtt vagy után? |
|
Aktív
|
EDM - 2008. szeptember 08. @ 16:58urbijoe - 2008. szeptember 08. @ 16:54a kukábol hogy lehet visszaállitni a file-okat?
hát elötte
|
|
Aktív
|
|
Összes oldal: 243
|
||||||||||
| « Külföldi munka ? | nem tud valaki... » |

köszönöm a válaszokat, megfontolandó a mini is, a macbookot meg kezdem elvetni, de ha minden jól megy pár nap múlva egy pár órára tudok egy olyat is próbálgatni lehet hogy elcsábít nem tudom még… :)