|
Aktív
Bejegyzések: 7
|
|
|
Aktív
Bejegyzések: 65
|
koszike, sikerult kicsomni, viszont… Couldn’t open ‘’Hungarian10.5.2.pkg’’, This package type requires Mac OS X 10.5. nagyon nem akar ossze jonni .(( |
|
Aktív
Bejegyzések: 5
|
Sziasztok, ki tud nekem segíteni, hogy hogy lehet eltávolítani a 10.5.2 magyarosítást? |
|
Aktív
|
en sajnos nem tudok, de megkerdezhetem, hogy miert akarod leszedni? huh, lehet >)) nem linkelnel inkabb, ha mar ennyire szerencsetlen vok? >))) |
|
Aktív
Bejegyzések: 48
|
Sziasztok, újabb kérdés: ha internetes wmv tartalmat akarok megtekinteni (pl az mtv archívumát) online, akkor az egész wines media-playert installálnom kell? |
|
Aktív
Bejegyzések: 5
|
Mert csak félig magyarosította le a rendszert és amúgy is én már megszoktam az angolt:)
|
|
Aktív
|
jaj de jó, hogy mködik, köszönöm szépen az önzetlen segíséged!! :)
szerk…
|
|
Aktív
|
igen, macosx-em van, 2 napja “tértem meg”. most kóstólgatjuk egymást :-) telepítettem a progit és most tökéletesen müxik az lejátszás. újból csak köszi a segítséget. |
|
Aktív
|
óóóó :) az meg nálam nem fut pont… ha vkinek megvan és feltöltené, hálás lennék érte :) |
|
Aktív
Bejegyzések: 45
|
Szeretném elvinni az Airport Express-t egy ismerősömhöz és ott használni. Lehet valahogy még egy profilt hozzáadni az Airport Express-hez? |
|
Aktív
Bejegyzések: 54
|
Üdv! Lenne egy találós kérdésem. Adott egy leopard disk image, meg egy macbook c2d első széria ami érzésem szerint nem képes dupla rétegű dvd-t írni. Fel tudom valahogy telepíteni? Vagy lehetetlen? |
|
Aktív
Bejegyzések: 54
|
Kösz:) Csak akkor most meg kell találni a tiger telepítőjét.:(:) |
|
Aktív
|
kicsit kész van a gép :) újraindítás után már ki tudta csomni a dmg-t/amit még legelöször linkeltél/, de ott is írva van, hogy némelyik proginál a hosszú ö és ü nem fog müködni, mint pl ezen a fórumon se mükszik, de így is elég jó, köszi mégegyszer :) |
|
Aktív
Bejegyzések: 150
|
Hello!
|
|
Macőrült
Bejegyzések: 2009
|
Ha szoftverhibás, próbáljátok ki az iPod Reset Utility-t:
Más esetben: ha a számla megvan hozzá, és még nincs egy éves a Shuffle, akkor hívjátok fel az iStyle szervizét. |
|
Aktív
Bejegyzések: 104
|
Hello! Ki szeretném cserélni a MacBook winyót egy nagyobbra. Mit javasolnátok mi a legegyszerűbb módszer, hogy a régi winyóról az adataimat, beállításaimat, leveleket, könyvjelzőket, megjegyzett jelszavakat stb. vissza tudjam állítani az új winyón, amin a Leo frissen lesz telepítve? |
|
Aktív
Bejegyzések: 36
|
üdv,
|
|
Aktív
|
“erdekes… angol billem van+ hungarian pro (Bachman javitott, Bach van ennek vmi verzioszama,v vmi??? :)) őúűőőűúőúűőúűőűúőűúőűőűúőúűőúűőííííííííí egeszen megy :P” hm :) átdobnád nekem mail-en? - kiszerkesztve :) - |
|
Aktív
|
köszi szépen, megjött :) általában minden csak nálam nem szokott menni, ez most is így van :( ...továbbra is. lehet, hogy kihagytam vmelyik lépést?
bemásoltam a mac HDs/libary/keyboard layouts mappába, amit ímélen elküldtél.
kihagytam volna vmit? legközelebb angol billt veszek :)) |
|
Aktív
Bejegyzések: 104
|
JesusOutlaw - 2008. június 02. @ 21:03ATomee - 2008. június 02. @ 20:49Hello! Köszi! A “külső ház” gondolom külső USB -s rack akar lenni. |
|
Aktív
|
óóóó :) és ha magyar, nincs mit tenni? |
|
bM Függő
Bejegyzések: 5536
|
Sam999 - 2008. június 02. @ 19:21 Vagy a gép van kész vagy te.... őűőűőűőűő JesusOutlaw - 2008. június 02. @ 19:23 Nincs. Kellene? Sam999 - 2008. június 02. @ 21:56 Dehogynem. Nyomja meg a piros gombot és nyugodjon békében. :D A Hungarian Pro kiosztást kell kiválasztani a menü jobb oldalán lévő zászló alatt:
Magyar betűket pedig innen szerezhetsz: http://www.macbolt.hu/ Bal alsó rész: CE Font Csomag. |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 620
|
JesusOutlaw - 2008. június 01. @ 15:44losodavid - 2008. június 01. @ 15:19köszönöm, de akkor inkább mégsem :) hát igen :) különbne meg annyira nem fontos :) |
|
Aktív
|
szia Bachmam :) kiválasztottam a pro-t, de mégsenem megy :) ce fontokat le is szedtem még régebben, de amég magyar volt a rendszernyelv/vagy tudom is én mi az :)/, akkor müködött a hosszú ö és ü. |
|
bM Függő
|
Sam999 - 2008. június 03. @ 04:54 Szerintem keress a közeledben egy olyan embert, aki jobban vágja a témát. Hátha valami felett elsiklik a figyelmed. Már ötletem sincs, hol keresd a problémát… |
|
Aktív
Bejegyzések: 17
|
üdv, megint lenne egy gondom…
|
|
Aktív
|
üdv, megint lenne egy gondom…
|
|
bM Függő
|
FTP-re FTP programmal próbálj feltölteni, ne webes böngészővel… http://www.macupdate.com/search.php?starget=mu&keywords=ftp&arch=all&os=macosx |
|
Aktív
|
köszi, csak az a másik gondom, hogy valamiért továbbra sem enged a tigerem letölteni progikat, azt írja ki hogy error transfer, ezért pl frissíteni se tudom a tigert.(lehet csak beállítás kérdése, de nem jöttem rá:-() |
|
bM Függő
|
Csak ennyit ír ki, hogy “Error Transfer”? Sokat segítene, ha a pontos hibaüzenetet leírnád. iGetter-t, SpeedDownload-ot nem telepítettél mostanában? |
|
Aktív
Bejegyzések: 3
|
sziasztok
|
|
Aktív
Bejegyzések: 12
|
hali
|
|
Aktív
|
Meg lehet azt valahogy oldani, hogy a full screenes flash-videók nézésekor ne sötétüljön el a kép? |
|
Aktív
|
ja, gondoltam… ha jó választ akarsz, okosan kérdezz. :-) szóval az érdekelt volna, hogy valahogy a leopárdnak el tudom-e magyarázni, hogy a full screenes flash azt jelenti, hogy aktív vagyok… |
|
Aktív
Bejegyzések: 10
|
Sziasztok!
Igencsak genyó helyzetbe kerültem.
Elöre is köszi,Bence |
|
Veterán
Bejegyzések: 1400
|
JesusOutlaw - 2008. június 03. @ 17:33 “macbookprom” Mar bocs de ehhez minek a kulso bill meg eger? |
|
Aktív
|
hát,lehet,hogy kellett hozzá a távgyógyítói képességed,most eljutottam leopardig:)
|
|
Veterán
Bejegyzések: 1400
|
hmmm erdekes. Sohasem volt ilyen problemam… na mind1. Legalabb ma is tanultam vmi ujat. |
|
Aktív
Bejegyzések: 35
|
Köszi a segítséget, a nyomtatásban félsiker. Munkahelyen megy a nyomtatás. Itthon valszeg vmi megosztási probléma lehet, majd hétvégén foglalkozom vele. Azért mindennap egy külön talány, tegnap a * és az & karakterek. Na, de műkszik a vpn is. Újabb gond,hogy az office file-okat nem jeleníti meg a windows ugyanúgy. De napról napra jobb lesz! |
|
Aktív
Bejegyzések: 35
|
Szia, én is nagyon friss mac tulaj vagyok. Van annak valami előnye mac-en windows-t futtani? Miben különbözik? Vagy ezelőtt nem windows-t használtál? Vagy csak a megszokás miatt? |
|
Aktív
|
a különbözöségre még nem tudok választ adni...:)de a hirek szerint nincs.
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 651
|
pondroo - 2008. június 03. @ 21:16 Mióta Intel proci van benne a Mac is ugyanolyan PC, mint a többi, ezért is hívják néhányan almáspécének. :) Annyi a különbség, hogy OS X van rárakva, amikor megveszed. Ha Windows-t teszel rá, ugyanúgy fog viselkedni, mint bármelyik nem Apple gép. |
|
bM Függő
|
dany82 - 2008. június 03. @ 15:41 A program tudja neki elmagyarázni persze ha benne van ez a lehetőség. Közvetve úgy tudod megoldani, hogy FullScreen alatt futtatsz folyamatosan egy Script-et ami bill. leütéseket szimulál. Ha érdekel ez a megoldás, bedobom ide az AppleScript-et. |
|
Aktív
Bejegyzések: 38
|
én is így szívtam meg, de alaposan. Amikor az XP elér oda, hogy választanod kell egy partíciót, akkor válaszd a kb. 5 gigást, azt formázza le FAT32 vagy NTFS-re (a FAT32 talán “kommunikatívabb” a Mac-kel), aztán kezdi a telepítést, nem lesz gond. Először én is a hajamat téptem, mi a fenét rontottam el. Az XP “szépsége”, hogy automatiusan felajánlja, mit tegyen a partícióval, ami neki tetszik, ha ráhagyod, emiatt jön a szívás. Meg kell neki “mondani”, hogy ne hagyja úgy a partíciót, ahogy ő szeretné, hanem formázza le (ahogy az előbb írtam). Ugye XP SP2-t teszel fel? |
|
Aktív
|
kb. 2 hónap, és a hírét is elfelejted az XP-nek:) |
|
Aktív
|
igen. még egyszer köszi neked. te rántottál ki a szarból akkor:) |
|
Aktív
|
Bachman - 2008. június 03. @ 23:36dany82 - 2008. június 03. @ 15:41valahogy a leopárdnak el tudom-e magyarázni, hogy a full screenes flash azt jelenti, hogy aktív vagyok… megköszönném. |
|
bM Függő
|
on run
Gyakorlatilag mindegy, hogy a ScriptEdtitor-ban vagy önálló alkalmazázként futtatod. Ebben a formában a lefelé kurzor gomb nyomkodását szimulálja 30 másodpercenként. Amíg a Script fut, se képernyővédő se automatikus alvás! Ha ez nem felelne meg mert a jelzett gombnak van funkciója a programban, akkor az alábbi sort:
tell application "System Events" to key code 123
cseréld ki erre:
tell application "System Events" to keystroke "a"
Ebben a formában az A gombot “nyomkodja”. Az idézőjelek közti karaktert természetesen kicserélhetet tetszés szerint. Kis segítség az AppleScript-hez: http://bachman.cjb.hu/egyebek.html Ha programként mented el (Application Bundle) akkor csak Force Quit-al tudod lelőni. |
Összes oldal: 178
|
||||||||||
| « Külföldi munka ? | nem tud valaki... » |

segitsen valaki ...........!!!!!!!!!!
most jutottam iphone-hoz és sikerült szinkronizálnom a régi telefonommal az adressbookba a neveket , majd szikronizáltam az iphonéval is , de csak a nevek kerültek át a számok viszont nem . az adress bookban viszont minden megvan .
ilyenkor mi a teendő ? van erre megoldás ?