|
Aktív
Bejegyzések: 97
|
elnézést, hogy itt teszem fel Pages-el kapcsolatos kérdésem, de már lassan expert leszek belőle, annyi mást elolvastam amíg kerestem. szóval, a kérdésem az lenne, hogy megoldható-e, hogy a szerkesztő felületet, középre helyezzem, mint Word-ben (tehát, hogy két oldalt legyen szürke rész, ne csak jobb oldalt.) köszi előre is |
|
Aktív
Bejegyzések: 61
|
Sziaztok. Ha valaki tud segítsen már. Van egy dmg file ami 800 mbos, ha bemountolom akkor azt írja,hogy kapaciti 110 gb de csak 1,6 gb a használt. Mit tudok én ezzel kezdeni, hogyan tudom kiírni? Van ino hozzá azt csatolom.
Description: (From Apple) Your computer is the center of your digital life. Your TV is the center of your entertainment life. But what if you want to watch movies, TV shows, movie trailers, podcasts, and photos from your computer on your TV? At $299, Apple TV brings iTunes to the big screen. This file is a DMG (Disk Image) made with the Disk Utility. It contains the AppleTV OS. Also, this release actually boots the AppleTV software (also known as BackRow), giving you a realistic AppleTV experience, but on your INTEL MAC. It has been tested on an iMac (20” C2D) How-To: Simply plug in and turn on the drive you want to install the DMG to, open Disk Utility, Select the drive to restore to, click Restore, and select the AppleTV.dmg file. This file, when installed, is around 1.63GB. Media not included. Use with the Apple Remote. The keyboard and mouse work, and you can use the volume buttons to adjust volume.
Q & A: Q: Does this work on a PC?
Q: Do I need a remote?
Q: Why do this?
Other Info: Bzip2 Compression. Updates installed. Version 1.1
Changelog: Version 1.1
Version 1.0
Enjoy your new AppleTV! emlit valami restore dolgot de nem értem mit kell csinálni. |
|
Aktív
|
Igen egy mac minire szeretném, az értelmét ne kérdezd csak szórakozom. Akkor a lényeg hogy egy másik meghajtó kellene, vagy a mini sajátjára nem lehet? A D U restore funkcióval elakadtam, kell neki egy forrás image, meg alatta van destination de az nem él nem lehet kiválasztani semmit. |
|
bM Függő
Bejegyzések: 6073
|
A restore működési elve: Van egy mentett dmg-d (pl. egy külső vincsin). Rendszerlemezről újraindítod a gépet, Disk Utility elindít. Restore ablakban:
forrás: a dmg
Magyarul három Drive kell neked: forrás, cél és Boot. Mellesleg a dmg “Locked” állapotú? Ha nem, megeshet, hogy már nem jó mert Mount-oltad. |
|
Aktív
|
Akkor esetleg úgy csinálhatnám, hogy egy külső vinyóra rámásolom a dmgt, utána ujraindít egy telepítőröl, és ahogy mondtad beadom neki a forrás a dmgt a disk ut-val ha látja majd a külső vinyót, cél a mini, és nyomok egy restoret. |
|
Aktív
Bejegyzések: 97
|
JesusOutlaw - 2008. május 27. @ 19:32Lavigne - 2008. május 27. @ 18:10elnézést, hogy itt teszem fel Pages-el kapcsolatos kérdésem, de már lassan expert leszek belőle, annyi mást elolvastam amíg kerestem. köszi, jó lenne, de én olyan kretén vagyok, hogy szeretem nagyméretűre tenni az ablakot. Meg valahogy jobban betudom igazítani magamnak a lap méretét, ha ilyen jól láthatóan van behatárolva :D |
|
Aktív
Bejegyzések: 71
|
Üdv!
BSD process name corresponding to current thread: DVD Player
Mac OS version:
Kernel version:
Segítség… |
|
Aktív
Bejegyzések: 71
|
helyből meghalt.
nem dvd függő.
|
|
Veterán
Bejegyzések: 1555
|
Halihow,
hat belefutottam egy hetkoznapi problemaba:
htx
(ha kell, akkor elkuldom) |
|
Veterán
Bejegyzések: 1555
|
Oke, akkor mas otlet?
|
|
Aktív
Bejegyzések: 12
|
Hali
|
|
bM Függő
|
Feldin - 2008. május 28. @ 00:37 System Preferences -> CDs & DVDs: When You insert a video DVD: Ignore Az sem baj, a minden mező “Ignore"-ra van állítva. gabor.szantai - 2008. május 28. @ 11:31 Muti! (tömörítve küldd) |
|
Aktív
Bejegyzések: 12
|
Szerintetk miért ment le a mac mini ára? Vajon jön a 2.4es cor2duo mini? Én most vásároltam 1et használtan és 1 kicsit kerreg a vinyója az baj? takarítsam ki vagy ilyen mind? 40gb-s.
|
|
bM Függő
|
Egyébként is de neked Gombesz nagyon ajánlom a biztonsági mentés nevezetű dolgot. Nem feltétlen van a halálán a vincsi mert az is lehet, hogy a normál működés közbeni hangját hallod, ami esetleg számodra szokatlan. |
|
Aktív
Bejegyzések: 2
|
sziasztok!
van rá valami megoldás? vagy mi lehet a gond? köszi! |
|
Aktív
Bejegyzések: 56
|
sziasztok A time capsule melle vettem egy airport expresst mert megszeretnem n0velni a hatotavot hogy a kerti asztalnal is hasznalhassam a macbookot sajnos fogalmam sincs hogy allitsam be hogy ez mukodjon.nem tudtok reszletes leirast errol vagy valaki el tudja mondani?koszi |
|
Veterán
Bejegyzések: 1531
|
Vajon mitől tűnhetett el a Safari Version 3.1.1 (5525.18)-ból az a Feature, hogy az ablak méreténél nagyobb képeket lekicsinyítette az optimálisra, és egy nagyítóval lehetett Actual Size-ra tenni? Szóval ez most nincs. Nem tudom mióta, pár napja lehet. Nem tettem fel Update-et… |
|
bM Függő
|
Nem lehetséges, hogy valami kiegészítés csinálja ezt? Nekem ilyesmi rémlik csak a neve nem. |
|
Veterán
|
Egy frissen telepített Leopard Safari-jában már van ez a Feature. És most eltűnt. |
|
Macőrült
Bejegyzések: 2115
|
B_pit,
|
|
Veterán
|
Nem. Sajnos nem. És másik Account-nál sem :( |
|
Veterán
|
A PitHelmet okozta. Kitettem az asztalra ideiglenesen, és megnéztem úgy is. Nélküle működik. |
|
bM Függő
|
Ilyen esetekre megoldás lehet: Safari menü -> Safari -> PitHelmet -> Reload Unfiltered |
|
Veterán
|
Próbáltam. Meg azt is, hogy csak Safari-ban letiltottam a PithHelmet-et. De akkoris maradt a hiba. |
|
Aktív
Bejegyzések: 40
|
sziasztok.
|
|
bM Függő
|
alooha_boy - 2008. május 29. @ 19:52 Ha a Mac OS X-et telepítetted előbb a gépre és nem installáltad mindenekelőtt (Disk Utility segítségével) a “Classic Drivers” nevű dolgot, akkor csak a vincsi formázásával tudod megtenni, utólag nem. Ennek hiányában a gép nem tud OS 9-ről indulni. |
|
Aktív
|
Bachman
Lépéseim:
|
|
bM Függő
|
Ezt nem értem. Formázás után hogyan akarsz Boot-olni ha nem telepítesz előtte renszert? |
|
Aktív
|
particionálás akart lenni, bocsi |
|
bM Függő
|
A particionálás is töröl mindent a vincsiről. Indítsd újra a gépet és tartsd lenyomva a “doing” hang után az Option (Alt) gombot. Így megnézheted, hol vannak Boot-olásra alkalmas lemezek. |
|
Aktív
|
Bachman Az (Alt-ra) reagált ugyanugy, ball oldalon “visszafordulni” nyil, középen a mappa villog, ball oldalon előre nyil. |
|
Aktív
|
jobb oldalon az előre nyil/ bocs |
|
bM Függő
|
patkos72 - 2008. május 29. @ 21:18 Mindegy. A lemezről fog indulni egy Rendszer, ami futtatja a tesztet. alooha_boy - 2008. május 29. @ 21:23 Nincs elérhető rendszer. Tegyél bele telpítőlemezt és installálj rá egy rendszert. |
|
Aktív
|
Akkor szerintem az Os9-es telepítő CD hibás lehet, mert az OS10-es lemez hibátlanul Bootol!
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 613
|
Hello!
Belefér ezen az oldalon egy fényképezőgép hirdetés? Azt olvastam, hogy a nem ide illő hirdetéseket kérdés nélkül törlik és tudni szeretném, hogy szenvedjek-e a hirdetések újbóli feladásával, vagy ne próbálkozzak, mert úgyis törlik? Egy DSLR gépről volna szó.
|
|
Macőrült
Bejegyzések: 4196
|
Atuckyka - 2008. május 30. @ 12:47 Írd bele, hogy “, vagy apple termékre cserélhető” ;) |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 613
|
EDM - 2008. május 30. @ 13:10
EDM, Te nagy arc vagy. ;D
|
|
bM Függő
|
EDM - 2008. május 30. @ 13:10 Bezzeg az én iPod szerszámmal felszerelt fröccsöntőmet leszedték. :/ |
|
Aktív
Bejegyzések: 47
|
Hello Mindenki!
Kérdésem a következő lenne:
|
|
bM Függő
|
Rosszul sejted. Keyboard Viewer és Character Palette van. Mindkettőt a System Preferences -> International -> Input Menu-ben tudod bekapcsolni. |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 788
|
Helló
Szerk.: D-Link fel van installálva a gépre |
|
Aktív
|
Hello megint! Sajnos nem tudom mondani, hogy sikerrel jártam… Először próbáltam a keyboard viewert, beírtam a Help-be is, ahol ez volt röviden: System preferences - International - Input menu - Ott kipipálni a cuccost… Eljutottam az input menu-ig, ott viszont rohadtul nem találom azt amit ki kéne pipálni Másodszor jött a Character palette: Ugyebár, rányomsz, hogy hova szeretnéd begépelni - Edit - Special characters… hiába nyomkodom, mint hülyegyerek a csengőt, nem nyitja meg a pop-up menüt, ahol aztán folytatódna a történet, arról nem is beszélve, hogy ezt a dolgot meg végképp sehol nem láttam az input menu-ben :( |
|
Veterán
|
|
|
Aktív
|
most nem fogok pöcsölni, lényeg a lényeg, nekem a nyelvek felett, ugyanúgy ott a záróvonal, ami nálad elválasztja a nyelvektől ezt a két dolgot, de nincs felette egyik sem… |
|
Veterán
|
Előbb töltsd fel a web-re a képet, és a linkjét írd ide! |
|
Aktív
|
Nekem a lista a “hangul” - nál kezdődik |
|
Veterán