|
Veterán
Bejegyzések: 1525
|
Chain-Q - 2008. május 25. @ 17:02 Ezek szerint mehet: http://www.ifixit.com/Upgrade/G3+12"+iBook |
|
Aktív
Bejegyzések: 38
|
szeretnék a trashből törölni, de nem engedi, olyan billentyű lenyomását kéri, ami nincs. Mitévő legyek? |
|
Veterán
|
kontra - 2008. május 25. @ 17:29
És mi az a billentyű pontosan?
sudo rm -rf
Majd ezután szóköz, és húzd bele a Trash-ből a törlendő File-t! Majd ENTER! Ezután kérni fogja az admin-jelszót, ezt írd be (de nem fogja mutatni még a csillagokat sem)! Majd megint ENTER! Vigyázat!!! Ezzel sokmindent el lehet egy életre tüntetni. Csak óvatosan! |
|
Aktív
Bejegyzések: 5
|
b_pit: Ja, a marketing szoveg igeretes, viszont ha rakattintok a tenyleges alkatreszlistara, akkor csak 80GB-s winyokat listaz az iBook G3-hoz.. Mig pl. az iBook G4-hez kilistazza a 160G-seket is. Sz’al tartok tole, hogy megsem megy. :( |
|
Aktív
Bejegyzések: 46
|
Air Tunes-on megy a zene és minden számnak a felénél kb. megáll magától. Ötletetek? (előre is köszönöm( |
|
Veterán
|
Chain-Q - 2008. május 25. @ 17:39
(:|
|
|
Aktív
|
a secure Empty Trash-nél megáll (kb. 8 ezer file-t akar törölni), ha simán törlöm, akkor ez az üzenet jelenik meg:
|
|
Aktív
|
megoldódott, köszönöm a segítséget! |
|
Veterán
|
kontra - 2008. május 25. @ 17:46
Egy két oldallal előbbre is volt egy ilyen probléma, amit a korábbi
|
|
Veterán
|
Az ‘Option’ gomb az az ‘Alt’ gomb. |
|
Aktív
|
köszönöm az eddigi segítséget!
|
|
bM Függő
Bejegyzések: 6022
|
Restart után próbáld újra a hatodik lemezt, néha ez segít.
|
|
Aktív
|
próbáltam, szemétkosár lett a vége. Próbáljam más programmal, vagy valamit elnyomkodtam? |
|
bM Függő
|
HA ötl lemez hibátlanul lement, akkor még mindig vannak hibaforrások: éppen most dobta le a láncot az író, valami baj van a forrásanyaggal, a Toast húzza a száját valami miatt. Log file-okban nincs valami használható? |
|
Veterán
|
Ha tovább próbálkozol Toast-tal, akkor próbáld előbb Image-ként elmenteni, ne menjen tönkre feleslegesen egy lemez se! Ha valami olvasási hibája van, akkor elvileg az Image készítéskor is problémába kellene ütköznie. De a Disk Utility-vel is lehet lemezt írni, meg Image-t is készíteni (File > New > Disc Image from Folder). Azzal is meg kellene próbálni! Egyelőre ennyi. Meg vannak más egyéb, ingyenes, és Trial programok is: Simply Burns (PPC-s gépen sokat eszik), Disco (PPC-n ez is torkos), NTI Dragon Burn (PPC-n keveset eszik), ShadowBurn (jó PPC-n), Toast 7 (elmegy PPC-n), Toast 8 (elég sokat eszik PPC-n), Toast 9 (meglepően keveset eszik PPC-n, jobb mint a 7-es). Természetesen ha Intel-es géped van, akkor a PPC-s dolgokkal nem kell foglalkozni.
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 921
|
kis segítséget szeretnék kérni.
|
|
Veterán
|
Image Capture program Preferences-ben! |
|
Veterán
|
JesusOutlaw - 2008. május 25. @ 21:45 Ez csak ‘08-asban van nem? Úgy rémlik, hogy a korábbiakban még nem volt ez a pref… |
|
Törzsvendég
|
az általam használt iphotoban (iphoto5) nincs ilyen opció h iPhoto/prefernces/general :(
|
|
Veterán
|
gabóóó - 2008. május 25. @ 21:51 #7077? |
|
Törzsvendég
|
b_pit - 2008. május 25. @ 21:52gabóóó - 2008. május 25. @ 21:51az általam használt iphotoban (iphoto5) nincs ilyen opció h iPhoto/prefernces/general :( ööö ezt sajnos nemértem :) |
|
Macőrült
Bejegyzések: 2115
|
Tehát elindítod az Image Capture programot, és a Preferencesben át tudod állítani, milyen program induljon (vagy ne induljon) a kártya behelyezésekor. |
|
Törzsvendég
|
petnekiabel - 2008. május 25. @ 21:55
zseniális köszönöm nektek a gyors segítséget már sikerült is :D
|
|
Veterán
|
gabóóó - 2008. május 25. @ 21:53b_pit - 2008. május 25. @ 21:52gabóóó - 2008. május 25. @ 21:51az általam használt iphotoban (iphoto5) nincs ilyen opció h iPhoto/prefernces/general :( b_pit - 2008. május 25. @ 21:45
Na közben látom sikerült...
gabóóó - 2008. május 25. @ 21:57petnekiabel - 2008. május 25. @ 21:55Tehát elindítod az Image Capture programot, és a Preferencesben át tudod állítani, milyen program induljon (vagy ne induljon) a kártya behelyezésekor. |
|
Aktív
|
please help, feltettem bootcamp-pel a windows xp-t, ha újraindítom a gépet, nem kínálja fel, hogy OSX-t vagy Win-t indítson. Mit kell nyomni, vagy mit csináljak? |
|
Macőrült
Bejegyzések: 2115
|
Az Alt (más néven Option) billentyűt kell indítás után rögtön benyomva tartani. |
|
Veterán
Bejegyzések: 1555
|
Sorry,
lehet nem itt kellene feltennem, de itt talan gyors valaszt kapok:
hlp, pls:) |
|
Veterán
Bejegyzések: 1345
|
Hirtelen passz, de kezdesnek iratkozz le az ertesito mail-ben szereplo linken, aztan, ha valaszolsz, vedd ki a pipat az ertesites elol. Manualis, de jo modszer.:) |
|
Törzsvendég
|
egy olyan kérdésem lenne hogy a gépem néha olyna hangot ad ki mint amikor két kés élét egymáson elhúzzuk vagyis olyan fémes vékony hangot (vagy olyat mint a filmekben kardjelenetek hangja sajnos nemtudom jobban leírni ) és nemtudom mi okozza, nemtudom hogy a gép szoftveresen vagy esetleg hardveresen. változó időközönként jelentkezik, nem olyan sűrűn, most csak a safari és a finder futotta gépemen, előfordul hogy sok programnál adja ki a hangot. szerintetek? lehet h a vinyó adja meg magát? köszi h foglakoztok a kérdéssel |
|
Aktív
|
a quicktime lejátssza a filmet felirattal együtt, ha felteszed a gépre a Periant (http://www.perian.org), a lényeg, hogy a video file és a szöveg file egy mappában legyen. A Perian egyébként majd beírja magát a System Preferences/Others-be - és jól teszi - majd ott látsz egy svájci bugylibicskát. Na, az a Perian. |
|
Aktív
|
itt is eléred: http://www.apple.com/downloads/macosx/video/perian.html |
|
Aktív
|
arra szeretnék választ kapni, mitévő legyek a Thunderbirddel. Rendszeresen jelzi, hohy e-mail érkezett (vagy a helyi mappák, vagy a beérkezett üzenetek között jelzi), ám sem ott, sem másutt nincs. Mintha valami fantom lenne. |
|
Aktív
Bejegyzések: 228
|
Hol tudom megnézni a Proci hômérsékletét? |
|
bM Függő
|
patkos72 - 2008. május 26. @ 14:32 Ha nincs probléma a gépeddel, el se indítsd. patkos72 - 2008. május 26. @ 14:44 Jól mondod, van. ;)
VLC alapból tudja, ha a film és a felirat egy mappában van az alábbi formátumban:
xyztre.avi
Vagy Alma + D után kézzel megadod a feliratot.
Küzdöttünk vele sokat, nem jutottunk semmire. |
|
bM Függő
|
nautilus73 - 2008. május 26. @ 15:35 Ha minden igaz, ez a Terminal parancs megmutatja (egy sor az egész, annak ellenére, hogy az oldalon szétesik):
ioreg -n IOHWSensor | awk '/location/ || /current-value/ || /"type"/' | sed -e 's/[^"]*"//' -e 's/" =//' -e 's/location//' -e 's/type//' -e 's/"//g' | awk '{ d=($2/65536); if ($1=="current-value") print substr(d,1,7) "\t" ; if ($1!="current-value") print $0 }' | sed -e 's/temperature/Celsius/' -e 's/voltage/volts/' -e 's/fanspeed/fan RPM/' -e 's/current/Amps/' -e 's/^temp$//' -e 's/ //' | awk '{ if ((NR % 3) == 0) print $0; else printf $0 " " }'
Ha valami látványosabbat szeretnél, keresd az alábbi programokat: Temperature Monitor, Hardware Monitor, iStat Pro, iStat Menu. |
|
Aktív
|
Köszönöm |
|
Aktív
|
Valaki találkozott már ezzel a problémával?
Az appdelete nevü kis alkalmazással szerettem volna letörölni.Amikor üritettem volna a kukát egyszerüen nem tudom. |
|
Moderátor
Bejegyzések: 4902
|
Húzd ki a kukából a fájlt, Get Info, és szedd ki a Locked elől a pipát. Ezután törölhető. |
|
Veterán
|
Már minden oldalon előkerül ez a probléma egyszer :D
|
|
Aktív
|
De nagyon örülök Esôjáró hogy ilyen gyorsan reagáltál.Te mindíg jókat mondasz.
Kukába vissza .....kuka töröl..... és nem csinál semmit |
|
Veterán
|
És ebben a Topic-ban is van erről szó. |
|
Aktív
|
Siker , siker siker......Köszi a segitséget |
|
Aktív
Bejegyzések: 17
|
sziasztok, sos segítség kéne:-)
Mac OS X and other applications are not affected. Click Try Again to temporarily restore the application’s default settings and open it again. Click Report to see more details or send a report to Apple. Gondoltam akkor majd letöltöm… de azt se engedi.. error transfer…
Nem lehet hogy valamit “elállítottam”? vagy telapítéskor rontottam el valamit?
köszi előre is, Pinto. |
|
Aktív
Bejegyzések: 158
|
Hello!
Előre is köszi a válaszokat! Peace! |
|
Macőrült
Bejegyzések: 3152
|
iRaky - 2008. május 26. @ 21:13 preferences / advanced / importing iRaky - 2008. május 26. @ 21:13
http://www.apple.com/ipodshuffle/specs.html
|
|
Aktív
|
szeretném megtudni, mi a teendő a Thunderbirddel. Folyamatosan jelzi, hogy levél érkezett, ám mint egy fantom, el is tűnik, nem találom sehol. |
|
Aktív
|
Megpróbálom körül írni…
|
|
Aktív
|
Archiv and install, azaz a régi Panther-emet cseréltem le adatokat probáltam megtartani… |
Összes oldal: 210
|
||||||||||
| « Külföldi munka ? | nem tud valaki... » |
Hellosztok!
Nem tudja valaki a megoldast arra hogy a vipmail.hu-n miert nem lehet Orias File-t csatolni? Semmilyen file tipust nem enged Orias Filekent! Csak a simma File kuldes megy!
Elore is koszonom!
Taboo