|
Aktív
Bejegyzések: 11
|
Üdv. Kalávati. Köszi a segítséget, elolvastam a topic-ot! :) |
|
Aktív
Bejegyzések: 41
|
hi!
|
|
Veterán
Bejegyzések: 1402
|
Finder > Preferences > Sidebar (pipát a megfelelő mellé) |
|
Aktív
Bejegyzések: 41
|
Köszönöm! |
|
Aktív
Bejegyzések: 305
|
Most először úgy érzem szükségem lenne a FRONT ROW-ra hogy ne kelljen odamenni a gépemhez…
1000 hála! |
|
Macőrült
Bejegyzések: 2009
|
Szerintem elég a Perian és egy alias a Movies mappádba. |
|
Aktív
Bejegyzések: 54
|
sziasztok tudom valahol allitani az i sight kamera parametereit (felbontas stb) valahol a macbookban?koszi |
|
Aktív
|
ez bizos Bence? csak mert par hete ezen a topicon nekem mindenki azt mondta hogy elveszitem..nyugtass meg! |
|
bM Függő
Bejegyzések: 5536
|
zurbaran - 2008. május 23. @ 23:42 Ki volt az a mindenki? Relax! Minden törlődik kivéve az iChat hozzáférésed (AIM account). |
|
Aktív
|
tehat megmarad a mac mel cimem? |
|
Aktív
|
a macbook pro es a macbook ugyanazt a fajta isight kamerat hasznalja? mert a felesegem uj macbook kameraja remesen rossz minosegu.osszehasonliva a macbook prommal..ez normalis vagy valami gyari hiba?? |
|
Aktív
|
hat ezaz, ,megszerettem a mac.comos mailemet,most fizethetek..de nagyon koszi |
|
Aktív
|
a macbook pro 3hetes a macbook 2 napos.. |
|
Aktív
Bejegyzések: 45
|
Segítség! Sikerült beállítanom mindent a MacBook-omon az AirPort Express-el kapcsolatban, WPA védelmet tettem a hálózatra és most próbálok egy másik Window-os gépre megosztani a kapcsolatot. Felraktam az Airport Utility-t de nem észleli a készüléket. Mi lehet a gond? |
|
bM Függő
|
zurbaran - 2008. május 24. @ 01:23 Nem kötelező, van ingyenes alternatíva pl. GMail. Nekem évek óta hibátlan. |
|
Aktív
Bejegyzések: 150
|
Üdv!
|
|
Aktív
Bejegyzések: 12
|
Hello! Föltötöltöttem az Iphoneomra a pdfviewert… Hogy kell pdfket felmásolni a telefonra? Köszi |
|
Veterán
Bejegyzések: 1303
|
Hogy van az, hogy a superdrive lassabban olvas, mint ahogyan ir??? Egy 4.3GB-s tartalmat 38 perc alatt masolok vissza a vinyora. LEnyegeben fel sem porog, kb 2mb per sec-kel olvas. Ez azert durva. |
|
Aktív
Bejegyzések: 38
|
Sziasztok, új Mac-es vagyok. Ha avi-hoz szeretnék *.*srt feliratozást rakni, azt hogyan tehetem meg? |
|
bM Függő
|
Pusztai Csaba - 2008. május 24. @ 13:25 Az írás minőségétől is függ az olvasási sebesség. A lassabb sebességgel megírt lemezt mindig gyorsabban olvassa az én gépem is. |
|
Aktív
|
köszönöm, megy!
|
|
Aktív
|
pl. most az mdworker zablja a cpu-t. fogalmam sincs, mi az |
|
Aktív
|
Megtudná nekem mondani valaki hogyan lehet lejátszani a filmekhez a feliratot QUickTime-al? köszönöm előre is. |
|
Aktív
|
Egészen pontosan .srt fájlról lenne szó. |
|
Aktív
|
Perian nem települ. Letöltöttem, dupla klikk és semmi. Pedig örülnék ha lejátszaná mert filmeket tudok már importálni iTunes-be de ez még hiányzik. :/ |
|
Aktív
|
Megám :) Köszi. Tudom miről beszélsz..olvastam az angol fórumon a perian-ról… letöltöm, dupla klikk amire kell és semmi… tehát semmi. Megvagyok én lőve :)) Először hibás AirPort-ot vettem, visszaküldtem, cserélték aztán nem ismerte fel. Most ez az .srt nem megy. Kéne valami Apple szakember aki nagyon sok pénzért kijön ide és rendbe rak itt mindent. :D |
|
Aktív
|
VLC-t próbálnám én de ha már megvettem valódi ropogós dollárokért azt a VideoDrive programot (ami egyébként remekül működik és nagy ötlet) akkor szeretném FrontRow-ban élvezni a dolgot… :/
|
|
Aktív
Bejegyzések: 162
|
ha letoltod, vsz perian*.dmg lesz belole.
remelem ez hianyzott…
Gabike |
|
Aktív
Bejegyzések: 162
|
igaz, most en is leteszteltem eloben. akkor rosszul emlekeztem, azt hittem bele kell menni… ;) Gabike |
|
Aktív
|
Nahát megpróbáltam h Finder-ben megnyitottam ezt a telepítő fájlt majd miután elindítottam ezt kaptam “cannot execute binary file. logout.” Az élet néha misztikus dolgokra képes.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 23
|
én nem ismerem ezt a márkát, valaki tud mondani valamit?
|
|
Macőrült
Bejegyzések: 2009
|
gabike - 2008. május 25. @ 00:07 Mindkettőtöknek igaza van, mert a Safari beállításától függ: Open “Safe” files after downloading, figyeljétek az idézőjelet :-). Elméletileg biztonságosabb, ha nem nyitja meg a DMG-t rögtön. |
|
Aktív
Bejegyzések: 9
|
Sziaztok!
Az mitől van,hogy bootolás után még majdnem 30mp alatt töltödik be a Dashboardom Macbookon?
üdv Donát |
|
bM Függő
|
Dona - 2008. május 25. @ 12:12 Igen. Átlag egy Widget ötször annyit “fogyaszt” mint egy ugyanolyan tudású alkalmazás. |
|
Aktív
Bejegyzések: 272
|
Dona - 2008. május 25. @ 12:12 Widgettol fuggoen kb. 5-20 MB memoriat igenyelnek darabonkent, es egy keves processzoridot is. |
|
Aktív
Bejegyzések: 9
|
Köszönöm szépen a válaszokat! üdvüzlet: Donát |
|
Aktív
|
szeretnék érdeklődni, ha újratelepítem a Leopardot, de úgy, hogy mentse a régi cuccokat, beállításokat, megtartja-e a telepített programokat, egyebeket. Nem formattálni akarom a gépet, hanem csak azt, hogy kijavítsa a kuszaságokat. Bocs, ha nem egészen világos. A disk utility ezt kéri, hogy a telepítő lemezről csináljam. |
|
bM Függő
|
JesusOutlaw - 2008. május 25. @ 12:44
Tévedés, nincs bekapcsolva. :D
|
|
Aktív
Bejegyzések: 19
|
Sziasztok! Érdekesen viselkedik a Firefox: a citromail lev. rendszer szerverei most nem működnek karbantartás miatt, de amikor a Firefoxba beírom a címét, akkor az egyből az indamail honlapjára visz! Amihez egyébként semmi közöm nem volt idáig… Most ez egy indamail-es gerilla-akció vagy a Firefox okoskodik? Safarin egyébként bejön a citromail ahogy kell… Vki tud vmi választ? |
|
Aktív
|
Utánanéztem már ennek is, de mivel a citromail eredetileg Sanoma, az inda meg Index, nem hiszem, hogy a Sanoma a konkurenciának eladta volna a jól felépített rendszerét… Erről semmilyen hírt nem találtam. Ja, és a Safari nem küld át az indára… Ezért gondoltam, hogy a FF lehet a ludas. |
|
bM Függő
|
JesusOutlaw - 2008. május 25. @ 15:31 Nekem is csak néha csinálja de gyakrabban mint Panther óta mivel ott egyáltalán nem piszkált ahülyeségeivel. :D |
|
Aktív
|
Hát, végül is minden lehetséges… De akkor, gondolom, kaptam volna egy tájékoztató mailt a váltásról. Nem kaptam… Meg csak a FF irányít át… Igazából ezt nem értem, már töröltem a FF-sütiket is, de még mindig átirányít. Így akarna az Index új felhasználókat “toborozni”? Érdekes… |
|
Aktív
|
Na, időközben megjavult a citromail, de a fenti probléma továbbra is érdekes… |
|
Aktív
|
Habár, ha a sima http://www.citromail.hu címet írom be, akkor még mindig átirányít az indára… Hmmm… Vkinek vmi ötlete, hogy miért? |
|
bM Függő
|
Cache Clear? Nekem nem irányítja át se a Safari-t se a Firefox-ot. |
|
Aktív
|
Ja, cache clear megoldotta a problémát, köszi. Mindenesetre akkor is érdekes maga a jelenség: citromailről miért irányított át pont az indamailre? Csak összeakadt vmi, vagy ez vmi más...? |
|
Aktív
Bejegyzések: 5
|
Sziasztok, remelem belefer a kerdesem ebben a topicba, bar nem vagyok friss Mac felhasznalo… :) De nem akartam kulon topicot nyitni. Szoval van egy iBook/G3-am. Elpusztult benne a winyo. Persze a mai 2,5” HDD arak mellett ez nem akkora gond, ki is neztem egy Samsung 160GB-st, aminek megfelelo az ar/teljesitmeny aranya. De aztan felmerult bennem, vajon fogja ezt kezelni az iBook? Feher modellrol van szo, G3/600. Igazabol gondolom a hardvernek, meg az OSX-nek biztos nem fog problemat okozni, de vajon az OF mit fog szolni egy ekkora vadallathoz? Pecen eleg sok korabeli alaplap csak 128G-ig latta a HDD-ket… Akinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata, az megoszthatna. Persze vehetnek 120G-s winyot is, gondolom az tuti megy, de mivel a 160-as csak ~1000Ft-al dragabb, ezert azt vennem, ha lehet. Barmilyen hozzaszolast orommel fogadok. :) |
Összes oldal: 178
|
||||||||||
| « Külföldi munka ? | nem tud valaki... » |

Leopard átok.