|
Aktív
Bejegyzések: 36
|
sziasztok olyan problemam van hogy tavaly szeptemberben vettem .Mac csomagot es egy darabig tudtam e-mailt kuldeni, de miota Leo-t hasznalok csak fogadni tudok. masik problema pedig az hogy a Tiger alatt pl. itt a beszeljukmac-en ha rakattintottam valakinek az e-mail cimere kapasbol kinyilt a Mail es mar irhattam is az uzenetet. Leo alatt ugyancsak ez is megvaltozott.
TIPP?
udv,
|
|
Aktív
|
losodavid - 2008. május 21. @ 14:03
szia
udv,
|
|
bM Függő
Bejegyzések: 6022
|
Tamoo - 2008. május 21. @ 15:46 Próbáld másik egérrel, Control + Eject. biono - 2008. május 21. @ 19:00 Mármint a Windows futtatásához szükséges programmal? biono - 2008. május 21. @ 19:46 Ha a Windows-ban írja ezt, akkor abban keress, ne a Mac OS-ban. Van valami program eltávolító a rendszerbe építve (nem tudom a nevét), azt keresd. |
|
bM Függő
|
macfelel - 2008. május 21. @ 21:33 Mi a hibaüzenet? Hol akadtál el?
És milyen irányban? Nem indul el a Mail? Elindul de nem új üzenettel kezd? Bővebben lehetne? Így nem tudunk segíteni. |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 632
|
köszönöm a válaszokat! :) |
|
Aktív
|
Bachman - 2008. május 22. @ 00:42macfelel - 2008. május 21. @ 21:33tavaly szeptemberben vettem .Mac csomagot es egy darabig tudtam e-mailt kuldeni, de miota Leo-t hasznalok csak fogadni tudok. elkuldom a levelet a .Mac-es e-cimemrol es utana nemsokkal kesobb kidob egy uzenetet hogy probaljam masik e-mail cimrol elkuldeni. ma beszeltem egy sraccal es azt mondta hogy valoszinuleg a szolgaltato nem engedi hogy masik e-mail klienst hasznaljak, igy csak a bejovoket tudom fogadni. vegul is arra lennek kivancsi hogy masnak mukodik-e a kuldes vagy ez tomeg problema |
|
Aktív
Bejegyzések: 44
|
hello hello
|
|
Aktív
|
JesusOutlaw - 2008. május 22. @ 13:01 ertem. kossz a valaszt. akkor tovabb probalkozom :) |
|
bM Függő
|
macfelel - 2008. május 22. @ 12:56 Mi a hibaüzenet? Még kevés az információ. Nem hinném, hogy kliens-hez kötik a levelező szerver használatát hiszen a bejövő működik, nem? Nem a Mail-t használod? Tiger-en jó volt Leopard-on meg nem. Tűzfal beállítási problémák? Nálam GMail évek óta tökéletesen működik. |
|
Macőrült
Bejegyzések: 4186
|
A Safariban le lehet tiltani a faviconokat? |
|
Aktív
Bejegyzések: 80
|
Sziasztok,
|
|
Aktív
Bejegyzések: 80
|
prosthetics - 2008. május 22. @ 13:43
azóta megoldódott a gond
|
|
Aktív
|
Bachman - 2008. május 22. @ 13:18macfelel - 2008. május 22. @ 12:56elkuldom a levelet a .Mac-es e-cimemrol es utana nemsokkal kesobb kidob egy uzenetet hogy probaljam masik e-mail cimrol elkuldeni. cannot send message using the server smtp.mac.com
ezt irja ki es azt hogy valasszam pl a gmail-t
|
|
Veterán
Bejegyzések: 1525
|
EDM - 2008. május 22. @ 13:27
OnyX-szal lehet:
|
|
Macőrült
|
b_pit - 2008. május 22. @ 13:53EDM - 2008. május 22. @ 13:27A Safariban le lehet tiltani a faviconokat? Akkor kerítek egy onyx-et. Köszi! |
|
Veterán
|
Na nekem is van egy kérdésem:
|
|
Aktív
Bejegyzések: 2
|
Sziasztok! Az a kérdésem, hogy a mail-ben be lehet e állítani az olvasás visszaigazolást, és ha igen akkor hol. Előre is köszönöm! |
|
Veterán
|
gyl66 - 2008. május 22. @ 14:14 Erre a Mail-ben nincsen lehetőség. |
|
Aktív
Bejegyzések: 158
|
Hi! Az iChat ill. a @mac fiókom is törlődik az 50 nap letelte után? |
|
Veterán
Bejegyzések: 1345
|
iRaky - 2008. május 22. @ 16:12 Nem, az megmarad, csak a mail-szolgaltatas meg a tobbi .Mac-es dolog nem lesz elerheto tovabb. |
|
Aktív
|
Értem, köszi:) iChat-re hol találok partnereket? Ez lehet hogy hülyén hangzik, csak a baráti köröm mind msn-t használ. Gondolom akkor ez a lehetőség, hogy iChatezzek kilőve.. |
|
Veterán
|
iRaky - 2008. május 22. @ 16:20 Elegge..ha van AIM-es ismerosod, akkor gond nelul tudod vele hasznalni (mivel az iChat egy AIM-kliens), de itt a forum is, remek lehetoseg, hogy iChat-es ismerosoket szerezz.:) |
|
Aktív
|
Meg a beszéljükMac arra is nagyon jó, hogy tanuljunk :) |
|
Macőrült
|
iRaky - 2008. május 22. @ 16:20 iChat alá be lehet lőni az msn-t, de csak a szövegelést. Video, fájlküldés nincs. |
|
Veterán
|
EDM - 2008. május 22. @ 16:40iRaky - 2008. május 22. @ 16:20Értem, köszi:) iChat-re hol találok partnereket? Ez lehet hogy hülyén hangzik, csak a baráti köröm mind msn-t használ. Gondolom akkor ez a lehetőség, hogy iChatezzek kilőve.. Igen, be lehet, csak annyira nem egyszeru, meg nem is az igazi, hiszen, ha jol tudom, pl. csak mail-cimet ir ki, nev helyett..ezert nem javasoltam, de igaz, a lehetoseg adott. |
|
Aktív
Bejegyzések: 329
|
üdv!
itt a “MB” mögött bújkál
itt pedig videó közben
|
|
Aktív
|
JesusOutlaw - 2008. május 22. @ 19:33
ahol látszik az adatforgalmam, ott a MB-alatt van a kicsike.
|
|
Aktív
|
beeerka - 2008. május 22. @ 19:35JesusOutlaw - 2008. május 22. @ 19:33taposs az alma billre es laza draggal huzd le onnan… az elso kepen amugy hol van? :) mire leírtam eltűnt...rejtély marad akkor, de ha megint előjön akkor “lehúzom” :) |
|
Aktív
|
Sziasztok!
Teljesen új vagyok a Mac világában.
De nem akar a CD-ről bootolni :(
Estleg lehet-e a gyári 6GB-s winchestert nagyobbra cserélni? Hirtelen enny kérdés elég is lesz, aszem :) Üdv: |
|
Macőrült
|
maq12 - 2008. május 22. @ 19:40
A “c"-t, vagy az alt-ot.
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 573
|
maq12 - 2008. május 22. @ 19:40 Bootolásnál hallod a “bong” hangot akkor tartsd nyomva a “C” billentyűt. A winchestert lehet nagyobbra cserélni, 120 gigáig. |
|
Macőrült
|
Bagi Bence - 2008. május 22. @ 16:47EDM - 2008. május 22. @ 16:40iRaky - 2008. május 22. @ 16:20Értem, köszi:) iChat-re hol találok partnereket? Ez lehet hogy hülyén hangzik, csak a baráti köröm mind msn-t használ. Gondolom akkor ez a lehetőség, hogy iChatezzek kilőve.. Ha csak az lenne a legnagyobb baj, hogy csak mélcímet ír :D |
|
Aktív
Bejegyzések: 46
|
Diák vagyok és szeretném tanulgatni a PhotoShop-ot, de egyenlőre még így iszonyat akciósan sem tudom megvenni a PhotoShop-ot. :S Esetleg nem tudjátok valahogyan a HU verziót, MAC-re le lehet-e tölteni valahonnan? |
|
Aktív
Bejegyzések: 66
|
Applehun!
Halk, szolid javaslat:
ByKa |
|
Aktív
|
Értelek de amit lehet itthon venni könyvet abban ha jól gondolom, magyrul szerepelnek a menüpontok, nemde? |
|
Veterán
|
applehun - 2008. május 22. @ 20:07 Sok helyrol le lehet tolteni, tobbek kozott a szoftver.hu -rol a probaverziot. Ha mas temaju volt a kerdesed, azzal kerlek fordulj mashova (de a segitsegem nyoman mar elindulhatsz :) ). Es tenyleg ne a magyart keresd, nem mesz vele semmire. |
|
Veterán
|
applehun - 2008. május 22. @ 20:11 Nem, a jobb konyvekben angolul vannak..nem is tudom, lattam-e mar olyan PS-konyvet, amiben ne igy lett volna (persze nem azt mondom, hogy egyaltalan nincs olyan). |
|
Aktív
|
Értelek. Másik viccesnek tűnhető kérdés… hol találom a DELETE billentyűt? :) |
|
Aktív
|
Üdv! 1 hónapja vettem a MacBook-ot de csak most jutott az eszembe...Nem kellett volna kapnom hozzá Remote Controllert? |
|
Aktív
|
Üdv! 1 hónapja vettem a MacBook-ot de csak most jutott az eszembe...Nem kellett volna kapnom hozzá Remote Controllert? |
|
Aktív
|
Köszi Mindenkinek a választ! Még jelentkezem. |
|
bM Függő
|
macfelel - 2008. május 22. @ 13:51 Na igen, Tiger óta ilyen információdús üzeneteket dobál a rendszer (néha duplán) ahelyett, hogy elmondaná mi a probléma. Log file-okban van valami használható? b_pit - 2008. május 22. @ 14:06 Katt egy elemre, majd Tab. |
|
Aktív
|
Fehér MacBook tulajoknak biztosan ismerős a probléma… üldögélek itt a gép előt, tenyerem a touchpad mellett fekszik a gépen… hopp leveszem és oda a fehérség… a régi notebookomnak is így kopott el a touchpad melletti rész, de az évekbe telt, itt meg pár percről van szó. Le lehet ezt szedni még valamivel? |
|
Aktív
Bejegyzések: 24
|
Sziasztok. Lenne egy kérdésem. Mikor felrakom a gépemet (macbook pro) töltőre, akkor, ha végighúzom a kezemet a burkolatánr kis vibrációt érzek. Ez azonnal abba marad amint leveszem a töltőről. Gőzöm sincs, hogy ez mitől lehet. Előre is köszi a segítségeteket. Üdv. |
|
Aktív
Bejegyzések: 439
|
Werner56: Ráz a géped. Többen többfélével próbálkoztak a megoldására, nekem egyik sem jött be: Mo-n nem ráz, Indiában igen. Pedig Indiában UPS-ből kaptam az áramot, itthon meg nem. Nem tudom Indiában miért, pedig az alant idézett helyen ajánlott dolgokat, a csavarhúzós kivételével kipróbáltam.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 128
|
érdeklődnék, hogy előfordult-e már valakinél ugyanaz a hiba mint nálam: mailben küldök levelet csatolmánnyal együtt pl. PDF a csatolmány. A kimenő levelek mappában viszont xxx.PDF0” -ként került be azt kapom a választ, hogy nem lehet megnyitni… ez előfordult már más kiterjesztésü állománynál is… |
|
bM Függő
|
OpenEye - 2008. május 23. @ 09:06 Megesik. AMikor küldöd a levelet, a “Send Windows Friendly” ociót kapcsold ki! |
|
Aktív
Bejegyzések: 128
|
Már észrevettem… ha ékezet van a finenévben akkor csinálja… |
Összes oldal: 210
|
||||||||||
| « Külföldi munka ? | nem tud valaki... » |
Bocs, de egy kissé “anti” vagyok. Szóval, azt írja:
- delete Audio/video conference....de a searching “This Mac” nem talál semmi ilyet, amit törölhetnék.
-The software not updated properly.
-go to Start, control panel, add remove programs, then reinstal the application.