|
Aktív
Bejegyzések: 18
|
macdani - 2008. május 19. @ 19:58JesusOutlaw - 2008. május 19. @ 19:56ideztet gombra nyomj ra |
|
Aktív
|
beeerka - 2008. május 19. @ 18:35chrismac - 2008. május 19. @ 18:22Jesus képet hogy tudok tenni és is magamhoz az oldalon...Jaaa és ha tudna valaki segiteni hogy tudok kukacot Valami bill parancsal....Köszike Chris
thx beeerka köszi hogy segitetek !!!!!!!
|
|
Aktív
|
Volt valaki Budapesten a sensation white on? |
|
Aktív
|
Azok a pöttyök mit jelentenek a nevek alat? csak nem hogy az Igazi!???? |
|
Veterán
Bejegyzések: 1349
|
chrismac - 2008. május 19. @ 20:11 Mr. Showtime-ot keresd ezugyben..meg topic is volt rola, azonos cimmel (Sensation White). |
|
Aktív
|
Bagi Bence - 2008. május 19. @ 20:20chrismac - 2008. május 19. @ 20:11Volt valaki Budapesten a sensation white on?
Köszönöm
|
|
Macőrült
Bejegyzések: 2115
|
Chrismac, zárd el a plugineket Safariban, és nézd meg, úgy iszonyatosan felgyorulnak-e a dolgok (nálam igen). Safari / Preferences / Securtity fülön az Enable plugins mellől vedd ki a pipát. Mellékhatás: nem látod a Flash animokat az oldalakon. |
|
Aktív
Bejegyzések: 56
|
bocsi:-)… de meg nem talalom a megoldast,,,; nem tudom a thunderbird hol tartja meleket nem talalom |
|
Aktív
Bejegyzések: 56
|
bocsi:-)… de meg nem talalom a megoldast,,,; nem tudom a thunderbird hol tartja meleket nem talalom |
|
Macőrült
Bejegyzések: 4196
|
chrismac - 2008. május 19. @ 20:28 Írásjelek intenzív, és helyes használata jó kezdet eme nemes cél eléréséhez! ;))) |
|
bM Függő
Bejegyzések: 6073
|
macdani - 2008. május 19. @ 16:18 Lépj ki a Mail-ból, ha másképpen nem megy, jobb klikk a Dock-on a Mail-ra és Force Quit. Ezután látogass el a GMail webes levelezőfelületére és törölj minden olyan levelet, ami nem kell. Szerintem egy hibás Mail vagy csatolmány miatt akad ki. |
|
Aktív
Bejegyzések: 33
|
Bachman - 2008. május 19. @ 23:41macdani - 2008. május 19. @ 16:18Van egy érdekes problémám a mail-lel. Egy óra jellegű jelet látok, a mailbox mellett (gmail), vagy inkább egy torta szimbólumot, 1 hiányzó szelettel :-), ami nem is zavarna, csak a proci 100 %-on; van. 5let, mi lehet? Hmmm. Na ez bejött félig meddig. Töröltem a postafiókot a levelező programból, töröltem a webes felületen a vacak leveleket. Most műxik a lev. progi, csak az a gond, hogy hiába adom hozzá újra a postafiókot nem tölti le a leveleket sem a régieket, sem az újakat, amiket kapok! Ötlet? köszönöm |
|
bM Függő
|
Mi a konkrét hiba(üzenet)? |
|
Aktív
|
Bachman - 2008. május 20. @ 11:15 Semmi! Nincs üzenet, úgy csinál, mintha minden ok lenne, pörög a kis karika, meg minden, csak épp nem szinkronizál. |
|
Aktív
|
macdani - 2008. május 20. @ 11:18Bachman - 2008. május 20. @ 11:15Mi a konkrét hiba(üzenet)? Megjavult. Magától. Érdekes. Egy éve használok mac-et, ez volt az első alkalom, hogy újra windows-os érzés kapott el, remélem soká lesz a következő! Thx a segítséget. |
|
Aktív
Bejegyzések: 15
|
HELP!
nem tudom h sikerült, de sajnos nem tudom visszaállitani a desktopot az eredeti állapotára. valahogyan nagyobb betűméretre váltott, és homályossá+ az egér mozgatásával mozog az egész képernyő is = megőrülök. ez az összes alkalmazás megnyitásakor is így van.
segítséget kérekszépen!
|
|
Veterán
Bejegyzések: 1531
|
CTRL és EGÉRGÖRGŐ (kicsinyítés és nagyítás) Bele van nagyítva, és ezért ez a kellemetlenség. |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 810
|
pinkapple - 2008. május 20. @ 21:10
ez csak azért van mert be van kapcsolva a nagyítás
|
|
Aktív
Bejegyzések: 15
|
köszönöm a gyors segítséget, már minden szép és jó :) |
|
Aktív
Bejegyzések: 6
|
Sziasztok, a következő problémám van: az IPOD 30Gb 1.3-as frissitésű, azonban a kocsiban lévő rendszer csak 1.2-t tudja vinni (UBS-en keresztül). A kocsiszervíz egyelőre nem tud mit csinálni, azt mondják, hogy a gjárműgyártó nem tudja követni a frissítések gyorsaságát. Ma az Andrássy úton, mikor kértem, hogy installálják az előző verziót, azt mondták, hogy nem lehetséges, a restore csak a gyári beállításokat hozza vissza, de nem alkalmas előző rendszer installálására. Oldapps.com-ról letöltöttem az 1.2-t de nem tudom felvinni az iPodra. Esetleg valakinek van valamilyen tapasztalata vagy jótanácsa a témában? Előre is köszönöm |
|
Veterán
Bejegyzések: 1555
|
jo reggelt,
lehet hulye kerdes, de ha egy file-ra kattintok jobb egergombbal, akkor a felugro lebegomenut nem lehet testreszabni?
lehet vmit tenni ez ellen?:) |
|
Macőrült
|
Ha jól tudom, 3 helyen nézheted meg, mi van ott:
Nem feltétlenül létezik mindhárom helyen ez a mappa, illetve lehet üres is.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 225
|
Hali
|
|
Veterán
|
EDM - 2008. május 20. @ 23:22 altalaban kepek |
|
Macőrült
|
JesusOutlaw - 2008. május 20. @ 23:26 Igazad lesz, ezért írtam, hogy valszeg félreértettem a kérdést. De nem baj, Gábor már ezt is tudja és majd beírja másoknak ide, amikor én már nem leszek ^__^ |
|
Veterán
|
JesusOutlaw - 2008. május 20. @ 23:23gabor.szantai - 2008. május 20. @ 23:14jo reggelt, Nincs ilyen file - com.apple. sokfele van, de LaunchServices nincs… |
|
Veterán
|
petnekiabel - 2008. május 20. @ 23:38JesusOutlaw - 2008. május 20. @ 23:26ez csak a sima jobb klikes(context menu) listara vonatkozik,nem??? De igen, azzal (sry) |
|
Macőrült
|
gabor.szantai - 2008. május 20. @ 23:36EDM - 2008. május 20. @ 23:22Milyen fájl ez?
Ha tudja kezelni a program az adott képformátumot, akkor magához rendeli, vagyis megjelenik az “open with” alatt. Vagy megerőszakolhatod az “open with -> other"-el.
|
|
Macőrült
|
|
|
Veterán
|
Koszi Abel, amint kipihentem magam, kiprobalom - most nem merem:)
EDM,
|
|
Macőrült
|
Addig is a Dockon lévő iPhoto-ikonra simán ráhúzhatod a fájlt egérrel, úgy is megnyitja.
|
|
bM Függő
|
gabor.szantai - 2008. május 20. @ 23:14 A jelenleg benne lévő elemeket itt találod meg szétdobálva:
/System//Library/Contextual Menu Items
/System/Library/CoreServices/Finder.app/Contents/Info.plist
Ha valamit törölni akarsz, akkor innen törölheted. Ha valamit szeretnél hozzá tenni, külön programot kell telepítened.
Ha saját menüpontokat szeretnél betenni, akkor más programot kell használnod pl.: QuickAccessCM, Launch Items X, OpenMenu X (ezutóbbi a legjobb szerintem).
Azért, mert telepítetted valamelyik CS3 alkalmazást és ha jól emlékszem a Bridge-en belül van (Bridge.app/Contents/Resources mappában)
Ha csak szerepelnie kell a listában, lásd fent de ha az Open With rész menüpontjaira (alkalmazásaira) gondolsz, akkor: http://beszeljukmac.com/index.php/forums/viewthread/21296/ Programfüggő, hogy mi szerepel a listában egy jobb-egér kattintás után. Nem egyszerű de megoldható minden. Az enyém pl. így néz ki, miután kidobáltam a számomra felesleges dolgokat: Desktop-ra kattintva:
Egy jpg-re kattintva:
|
|
Aktív
Bejegyzések: 158
|
Hello!! Annyik kérdésem lenne, hogy melyik csevegőprogi alkalmas macen webkamerás beszélgetések futtatására, legalább olysn szinten mint a Windows live messenger PC-n? Adiumot próbáltam, szaggatott. Mercury MEssenger is. A window M 7.0 -nál meg nem találtam a webkamos “gombot”. Valami más megoldás? |
|
Veterán
|
iRaky - 2008. május 21. @ 12:26 Az aMSN alkalmas ilyesmire. |
|
Macőrült
|
Olyan szinten egyik se. Még tán az aMSN a legjobb. De fostalicska mind. |
|
Aktív
Bejegyzések: 36
|
iRaky - 2008. május 21. @ 12:26
szia
udv,
|
|
Aktív
Bejegyzések: 158
|
Köszi! Megpróbálom akkor azzal! |
|
Aktív
|
iRaky - 2008. május 21. @ 12:26
szia
udv,
|
|
Aktív
|
az iChaten viszont nagyon allat sztem a screensharing funkcio ;)
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 633
|
Sziasztok! Mivel tudok sok filet összetömöríteni? |
|
Veterán
|
JesusOutlaw - 2008. május 21. @ 12:32Bagi Bence - 2008. május 21. @ 12:29iRaky - 2008. május 21. @ 12:26Hello!! Hu, ezt sajnos nem tudom megmondani..tudom, hogy van benne webcam funkcio, de meg nem probaltam. |
|
Macőrült
Bejegyzések: 2262
|
losodavid - 2008. május 21. @ 14:03 Jobb klikk, “Create archive...”. |
|
Aktív
Bejegyzések: 22
|
Segítség!!
Sziasztok! Az egerem nem a klikkelésre. A kurzor mozgatható, de egyik gomb sem működik.
Mighty Mouse, iMac, OSX 10.4.10
Logicozás közben jelentkezett mindkétszer, bár másra nem is használom a gépet.
Kerestem, de nem találtam megfelelőbb topicot.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 22
|
(Tehát nem REAGÁL a klikkelésre) |
|
Veterán
Bejegyzések: 1405
|
Sziasztok! Elnézést, hogy közbeszólok, de elakadtam. Épp egy logot rajzolok körbe illustratorral. Elég összetett szóval több réteget használok. És ekkor egyszer csak a harmadik rétegen kezdenék anchor pointokat létrehozni és rángatni kitöltés és stroke nélkül, de nem mutatja a vonalat. Felvillan amikor egy új pontot létrehozok, aztán semmit nem látok belőle. Lehet, hogy valami beállítást elnyomtam a billentyűcsapkodás közben? (command, alt, shift, ezek együtt stb.) Hol lehet visszaállítani, hogy lássam a vonalat? Köszönöm! |
|
Veterán
|
Ha adok a strokenak valami színt akkor látom, de a szerkesztési pontok akkor sincsenek meg és a vonalak sem (ami mindig az adott layer színével kéne, hogy megjelenjen) |
|
Veterán
|
Mindegy, bocsánat. Megpldottam. Elég paraszt módon de megoldottam. Áthúztam a layereket egy új lapra. De még most sem értem mi volt a baj és mitől lett jó… |
|
Aktív
Bejegyzések: 4
|
Imac-em van.
|
Összes oldal: 212
|
||||||||||
| « Külföldi munka ? | nem tud valaki... » |
Aha. Köszi!