|
Veterán
Bejegyzések: 1349
|
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 782
|
Sloane Curtis - 2008. május 15. @ 22:13
Alma+I > az open with résznél az Other… > /System/Library/CoreServices/Finder.app
|
|
Aktív
Bejegyzések: 23
|
Ark - 2008. május 15. @ 14:55 Bachman - 2008. május 15. @ 15:48 ThExSenatoR - 2008. május 15. @ 22:27 Ezeket probaltam, de ha mar rakattintok, siman, vagy akarmilyen bill.+rakatt. akkor kiirja hogy a “The volume...” reszt.. Nem tudom megfogni, majd onnan jol “kidobni”.. nincs valami hely/file valami ahol ezt be van vesve.. es onnan ki lehetne esetleg?.. :( |
|
Aktív
Bejegyzések: 160
|
Sziasztok! Rendelkezem egy macbook és egy macbook air-rel. A macbookomon a leopardot újra kéne telepítenem, de nem találom a hozzá kapott dvdt, de viszont a macbook air-hez kapott leopard dvd megvan. Azt szeretném kérdezni, hogy ezt a dvd-t is használhatom a másik macbookhoz? köszönöm |
|
Aktív
|
köszönöm a gyors választ |
|
Aktív
|
Hol lehet beszerezni a leopardot a legolcsóbban? Szerintetek érdemesebb inkább a tigernél maradni? |
|
Aktív
Bejegyzések: 9
|
Kérdezni szeretnék garanciális ügyben:
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 741
|
robertino - 2008. május 16. @ 10:09 Torrent Shopban ;) |
|
Aktív
Bejegyzések: 12
|
Hali!
|
|
Aktív
Bejegyzések: 360
|
Nem állítottál be jelszó emlékeztetőt? |
|
Aktív
|
Nem én állítottam be ezt a jelszót és nem tudom mi az, nincs emlékeztető. mit csináljak?
|
|
Aktív
|
Ez eléggé szokatlan eset.
|
|
Aktív
|
Ha újratelepítem akkor megszünik az előző felhesználó és jelszó?
|
|
Aktív
|
Rendszerből ne telepítsd,mert akkor kéri a jelszót.
|
|
Macőrült
Bejegyzések: 2115
|
Berakod az 1-es számú DVD-lemezt, újraindítod a gépet, és beyomva tartod a C betűt bootolás közben. (Ez rá van írva a lemezre is.) Onnan csinálsz egy Erase and Installt, majd készítesz magadnak egy felhasználói fiókot. Rövid fióknevet válassz, mondjuk legyen a keresztneved, és egy összetett, de könnyen megjegyezhető jelszót, amiben a Z-t és Y-t kerüld. Furcsállom, hogy az eladó rajta hagyta a profilját és vélhetően a személyes adatait is, és nem említette, hogy hogyan veheted használatba a gépet… |
|
Aktív
|
A géphez 1 Mac os x laopard dvd-t kaptam. ezzel is meg lehet csinálni?
|
|
Moderátor
Bejegyzések: 4905
|
Nekem inkább úgy tűnik, hogy az eladó csinált egy standard usert, és azzal adta a gépet, merthogy nem a belépéssel van a leírás szerint a gond, hanem a telepítéssel. A gépekhez nem két darab lemez jár? |
|
Macőrült
|
Amint bekapcsolod a gépet és normál esetben meghallod a gongütést, nyomd be és tartsd benyomva a C-t. Tehát rögtön az újraindulás/indítás pillanata után. Ha megjelenik a kis tekerős köröcske, és nyafogtatni kezdi a lemezt, akkor már felengedheted. |
|
Macőrült
|
esőjáró - 2008. május 16. @ 14:28
Igaz, bocs, nem volt világos a számomra. Tehát az admin userbe belép rögtön a gép indításkor, de jelszó nélkül további programokat telepíteni nem tud.
Két lemez szokott lenni valóban, ha a géphez járókról van szó. Az egy lemez talán egy Leo upgrade lehet? Vagy egy sima másolt Leo. Akkor viszont az iLife nem lesz a gépen sajnos. |
|
Macőrült
|
detailed - 2008. május 16. @ 11:45 Én is így tudom, de legegyszerűbb, ha felhívod az iStyle szervizét. http://www.istyle.hu |
|
Aktív
|
ehhez 1 járt :S
|
|
bM Függő
Bejegyzések: 6073
|
Sloane Curtis - 2008. május 15. @ 22:13 Egyszer katt a Desktop-ra, Alma + I és a nevét írd át pontosan erre: “Desktop” |
|
Aktív
Bejegyzések: 244
|
nem kell varnod par honapot a szamlara, elkell hogy fogadjak a masolatot is, azt meg elkuldeted faxom, vagy mail, scanner nyomtatas.. |
|
Aktív
|
újratelepítettem a rendszert de még most is kéri a jelszót :@
|
|
Macőrült
|
Az Erase and Install-t választottad? Az töröl minden addigit. Amúgy telepítés előtt, de már a telepítőlemezről bootolva felül a Utilities-ben van a Disk Utility, ott manuálisan is újraformáhatod a partíciót. Mac OS Extended (journaled) legyen a formátuma. Ha particionálsz is, akkor GUID, ha inteles a géped. Ha viszont PowerPC-s, akkor Apple Partition Map. |
|
Aktív
|
mikor és hol lehet ezt kiválasztani?
|
|
Macőrült
|
Igen, a legelején, biztos valami Options… gomb mögé bújtatták. Bocs, erre nem emlékeztem pontosan.
|
|
Aktív
|
köszönöm
|
|
Aktív
|
Sikerült a password csere
The password for your “login” keychain will be changed to your new password.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 40
|
nem adja ki a telep...cd-t a g3!
|
|
Macőrült
|
Gombesz, ha hagyja a gép, akkor szerintem a System Preferencesben csinálj egy másik, új felhasználót admin jogokkal, és használd azt. Úgy mindennek tisztának kell lennie. A login keychain az a központi “mesterjelszó”, ami a felhasználói fiókhoz tartozó különféle jelszavakat tárolja, pl. Gmail, iwiw, Skype stb. Ez a keychain normál esetben a bejelentkezéskor kinyílik, de most eltérést tapasztalt a user jelszava és a user login keychain mesterjelszava között, ezért reklamál és kéri az előző jelszót, amit nem ismersz.
Tehát szerintem új usert, és ha az már megvan, akkor törölheted a System Pref / Usersből ezt a másikat.
|
|
bM Függő
|
alooha_boy - 2008. május 16. @ 17:39
Csak a jó kombinációt nem próbáltad.
|
|
bM Függő
|
A fórum keresője se maradjon ki. :D |
|
Aktív
Bejegyzések: 13
|
Sziasztok! Az lenne a kérdésem,hogy milyen programot tudnátok ajánlani, szeretném összeilleszteni a filmet a felirattal? |
|
bM Függő
|
Bővebben? Szeretnéd ráégetni, szinkronizálni vagy csak lejátszani? |
|
Aktív
|
Csak lejátszani szeretném.
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 573
|
Willow - 2008. május 16. @ 18:37 Akkor VLC. |
|
Aktív
|
Köszönöm
Mindenkinek ajánlom a gemkapcsot vegső esetben/ha nincs op rendszer, se boot,se ötlet:)! |
|
Aktív
|
Bachman Ball gombra sem adta:( köszi |
|
Aktív
Bejegyzések: 140
|
Probakeppen feltettem a Chronosynch-et,de mivel nem gizom benne, leszedtem. Azaz, csak szerettem volna, hiszen az Applicationsbol kivettem, de meg mindig fut, hiaba inditottam ujra a masinat. Mit csinaltam rosszul vajon? |
|
Aktív
|
Van VLC lejátszóm,de nem túl jól müködik a fél fimnél elmegy a hang már másodszor töltöttem le.
|
|
Aktív
|
Kicseréltem a VLC lejátszót ,de még mindíg nem jövök rá,hogy tudom vele megnézni a filmet felirattal.
|
|
Macőrült
Bejegyzések: 4196
|
Chorma player.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 46
|
Sziasztok! A mai nap megkaptam az Airport Express készülékem. Első körben elszúrtam a beállításokat, rossz jelszót adtam meg a PPOE internet eléréshez. Második körben ezt a jelszót nem sikerült megváltoztatni, sőt nem olvassa be az Airport beállításait a mac. Állandóan hibaüzenetet kapok. Megpróbáltam a gyári beállításokra visszaállítani az Airportot (kihúztam, majd visszadugtam s mindeközben a reset gombot lenyomva tartottam mindaddig, míg ki nem aludt a fény majd kihúztam és újra visszadugtam) de ez sem oldotta meg a problémát. Ötlet? |
|
bM Függő
|
Willow - 2008. május 16. @ 19:36 A film és a felirat legyen egy mappában és a film valamint a felirat neve ugyanaz legyen pl.:
a.film.amit meg.akarsz.nézni.avi
Ilyen esetben elég csak a filemt elindítani, a VLC autoatikusan lejátsza a feliratot is. |
|
Aktív
|
Kedves EDM a Chorma player nagyon jól müködik-millió köszönet!
|
|
bM Függő
|
ScoTTT - 2008. május 16. @ 18:51 Töröld ezt is: ~/Library/Application Support/ChronoSynch vagy /Library/Application Support/ChronoSynch |
|
Aktív
Bejegyzések: 140
|
Koszonom szepen!
Van am masik kerdesem is.
|
Összes oldal: 212
|
||||||||||
| « Külföldi munka ? | nem tud valaki... » |
3DSMax-szal nincs tapasztalatom, de nem vagyok meggyozodve rola, hogy futnia kell emulalva. Ha nagy szukseged van ra, sztem tedd fel nativan Boot Camp-pel a Win-t.