|
Aktív
Bejegyzések: 6
|
sziasztok
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 761
|
bubi - 2008. május 14. @ 14:02
Az exe kiterjesztésű fájlok nem futnak Mac-en, az APEH oldalán van egy javas verzió az el fog indulni.
|
|
Törzsvendég
|
DjCsabiC - 2008. május 14. @ 13:16 Ebben a topikban szinte minden információt megtalálsz: http://beszeljukmac.com/index.php/forums/viewthread/28952/ |
|
Veterán
Bejegyzések: 1198
|
Helló !
|
|
Aktív
Bejegyzések: 6
|
Ark - 2008. május 14. @ 14:25bubi - 2008. május 14. @ 14:02sziasztok köszönöm Ark. remélem sikerül...ha nem, akkor még visszatérek |
|
bM Függő
Bejegyzések: 5629
|
Tunyacsáp - 2008. május 14. @ 10:52
Ami segíthet:
sudo diskutil repairPermissions /
<enter>jelszó<enter> Ha végzett, akkor érdemes ezt is:
sudo update_prebinding -root / -force
Ezekután ismét restart és próba. DjCsabiC - 2008. május 14. @ 13:16 Cserélni. Tapasztalataim szerint az olaj és más kenőanyagok csak ideig-óráig oltják a tüzet. |
|
Aktív
Bejegyzések: 357
|
Bachman - 2008. május 14. @ 16:44 hmm,? |
|
Aktív
Bejegyzések: 40
|
Hali.
|
|
Aktív
|
Help!!!!
|
|
Aktív
|
Nem telepit!
|
|
bM Függő
|
alooha_boy - 2008. május 14. @ 20:37 Az ilyen hozzászólásokat kéretik mellőzni. Mac OS 9-et kell telepítened a gépre és frissíteni kell a FirmWare-t. Anélkül nem fog menni a Mac OS X. http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=86117 A listából értelemszerűen azt töltsd le, amelyik a te gépedhez tartozik. A Mac OS 9-nek Mac OS Extend formátum kell, az X-nek pedig Mac OS Extend (Journaled). |
|
Törzsvendég
|
Egy idézet iJoe-tól egy régi topokból, ahol egy hasonló képességű iBook-ról volt szó talán érdemes ezt is megfontolni: iJoe - 2005. október 16. @ 11:50 Másrészt pedig ezeknek a gépeknek a merevlemeze elég lassú volt, tehát jelentős gyorsulást lehet elérni egy újabb merevlemez beszerelésével is, már ha szán rá az ember ennyit még, így még csöndesebb is lesz. Nekem is van ilyen gépem és elég hangos az eredeti merevlemeze. |
|
Aktív
|
mellőzöm.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 9
|
SZiasztok! Hogyan lehet eltávolitani a vinyomon a windows 5gigás particioját? MacDonát |
|
Aktív
|
Nem én csináltam,használtan vettem,és már rajta volt.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 46
|
Esetleg tudja valaki hogy miért történik az hogy játszok mondjuk a WOW-al MAC-en és utánna a gép elfeleti a Mighty Mouse gomb beállításait? Nem lehet fixálni valahogy azokat a beállításokat? |
|
Veterán
Bejegyzések: 1270
|
Dona - 2008. május 14. @ 23:19 Tiger-t hasznalsz? Mert a Boot Camp csak 10.5-tel hasznalhato, Tiger-ben a Leopard megjelenesekor megszunt a hasznalatanak lehetosege. |
|
Aktív
|
10.4.11-es ,
|
|
Aktív
|
akkor szedjek le bootcampet és azzal meg leszedem a window particiot.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 46
|
Esetleg tudja valaki hogy miért történik az hogy játszok mondjuk a WOW-al MACBookon-en és utánna a gép elfeleti a Mighty Mouse gomb beállításait? Nem lehet fixálni valahogy azokat a beállításokat? |
|
Aktív
Bejegyzések: 22
|
Hello! Az lenne a problemam, hogy adott 2 mac. Az asztali maci fogta magat, es a finder ablak baloldali reszen megjelenitett (places alatt) ket olyan konyvtarat, ami a laptopon van. Megnyitni ettol meg nem tudom (hiaba csatlakoznak egymashoz/ra). Gondoltam hat eltavolitom, mert az oda nem kell… De ha rakattintok, hogy letoroljem, akkor azt irja, hogy “The volume for “emt” cannot be found.” Hogyan tudnam en azt onnan eltavolitani?! Koszi |
|
Aktív
|
Sziasztok!
1. Valamelyik topikban olvastam nemrég (csak fogalmam sincs, melyikben), hogy létezik egy segédprogram, amivel az adott alkalmazáshoz tartozó összes bejegyzést, szemetet le le lehet takarítani a gépről. Ha mondanátok erre egy linket, megköszönném. 2. Ha régi gépemről (mini) szeretném az adatokat átmenteni az újra (macbook), hogyan tehetem meg legegyszerűbben? (közvetlen összekötésre gondolok, pl. firewire-n keresztül) |
|
Macőrült
Bejegyzések: 2033
|
2. Firewire-ön keresztül target disk mode-ban indítod a régebbi gépet (tehát bekapcsoláskor rögtön a T gombot nyomva tartod), és az Applications / Utilitiesben található Migration Assistant-et elindítod.
Target Disk Mode:
|
|
Aktív
Bejegyzések: 59
|
Sziasztok, Miért van az,hogy firefox alatt szétesik a myspacés lejátszóm?+tegnap óta a safari ledobál. köszi előre is:) |
|
Aktív
|
petnekiabel - 2008. május 15. @ 10:09
Köszi Ábel a választ, sokat segítettél!
|
|
Törzsvendég
|
detailed - 2008. május 15. @ 14:48petnekiabel - 2008. május 15. @ 10:092. Firewire-ön keresztül target disk mode-ban indítod a régebbi gépet (tehát bekapcsoláskor rögtön a T gombot nyomva tartod), és az Applications / Utilitiesben található Migration Assistant-et elindítod. |
|
Törzsvendég
|
iGunner - 2008. május 15. @ 00:37 Finder > Preferences > Sidebar > Bonjour Computers elől ki kell venni a pipát elvileg |
|
bM Függő
|
applehun - 2008. május 14. @ 23:40 Mikor jön helyre a dolog? Csak a WOW alatt tűnnek el a beállítások? Miért kell kétszer ugyanazt a kérdést elküldeni? iGunner - 2008. május 15. @ 00:37 Kihúzod az ablakon kívülre? kit ramsey - 2008. május 15. @ 11:03 Az ágyról? Rendszer? Safari, Firefox verzió? Telepítettél valamit amitől elromolhatott? |
|
Veterán
Bejegyzések: 1277
|
Sziasztok,
Az Apple wireless keyboard CapsLock billentyuje miert nem vilagit zolden, ha lenyomom?
Kozben az Update-et is probaltam, de lassan 10 perce starndlabda, sehol a kivalaszthato keyboard, sehol a lakat…
|
|
Veterán
|
egy hard kikapcsolas utan mar felment, most jo minden, de nem tetszett, hogy az Updater-t force quitelnem kellett, majd utana 10 percig a kis, vonalakbol allo kort neznem, ekkor mar manualisan kapcsoltam ki...:( mitol lehetett ez...? |
|
Aktív
Bejegyzések: 35
|
sziasztok
valaki, akinek MacBook Air-je van, tudna velemenyt alkotni rola? szeretnek venni en is egyet.
T |
|
Veterán
|
Sracok, hol es mit kell atkapcsolni MacBook(Pro)-n, ha azt szeretnem elerni, hogy kulso monitor csatlakoztatasa utan, lehajtva a notebook tetejet, ne aludjon el...? thx |
|
Törzsvendég
|
Kell egy billentyűzet és egér és arra úgyis felébred. |
|
Macőrült
Bejegyzések: 4072
|
gabor.szantai - 2008. május 15. @ 19:56 szerk: leora már nem jó, pardon. |
|
Aktív
Bejegyzések: 93
|
A kisebb mint es nagyobb mint keyboarddal hogyan jon elo?
Hungarian Pro mar van fent. Webes irogatashoz igazan kell ez a karakter.
|
|
Macőrült
|
ScoTTT - 2008. május 15. @ 20:12 shift+alt+y vagy x |
|
Aktív
|
AHH. .DANKE!
|
|
Törzsvendég
|
macfelel - 2008. május 15. @ 19:33 Magánvélemény, nem objektív és a saját elvárásaimat tükrözi:
PRO:
CONTA:
Összességében egy kompromisszumokkal teli subnotebook, akinek ezek nem kellenek annak kellemes útitárs lesz és egy jó második gép. |
|
Aktív
Bejegyzések: 35
|
koszi szepen a valaszt.
|
|
Macőrült
|
ScoTTT - 2008. május 15. @ 20:18
Benne van. Csak tudni kell, hol keresd ;)
|
|
Aktív
|
Nahat nahat..hogy miket tanulok...koszi. Azert ezt a “billetnyuzetre nem festem fol, mertcsak” hozzaallast nem pozitivumkent ertekelem. Meg akkor sem, ha a keyboard viewer zsir cucc. Ez a shiftalthesmarkalma + akarami nagyon UNIX. Ez az amit nem szerettem benne sosem. |
|
bM Függő
|
Hungarian vs Hungarian Pro. Utóbbit szerintem egyszerűbb nyomkodni.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 22
|
Sziasztok,
Nem tudom hogyan, de sikerult a desktop mappahoz hozzarendelni az iPhotot.
Hogyan lehetne visszallitani? |
|
Aktív
Bejegyzések: 210
|
iGunner - 2008. május 15. @ 00:37 Fogd meg a mappát amit ki akarsz törölni és húzd a desktopra. Így sem tűnik el? |
|
Aktív
Bejegyzések: 42
|
Sziasztok! 3d maxot használok Paralelles alatt és nem akar rendesen működni. direct3d problémája van amit eddig nem tudtam megoldani. Egyrészt baromi lassú, másrészt ha kicsit nagyobbra húzom az ablakát a maxnak, már kiírja hogy nem tudja kezelni és indítsam újra. Adtam neki 2G memóriát és 16MB video memóriát de nem megy. Ha bekapcsolom az EDIT v. machine menüben a “ Enable Direct Shaderst” el sem indul. Nagy szükségem van most rá S.O.S. segítség kéne, ha lehet. Kösz! Macbook Pro “17” Leo |
Összes oldal: 185
|
||||||||||
| « Külföldi munka ? | nem tud valaki... » |
Sziasztok.
PM G4-em proci ventillátora,futyurisztikus és idegesítő hangokat kezdett el kiadni.
A ragasztó alatt találtam egy kis lyukat,amin nyomtam be egy kis olajat,de a hangok nem változtak.
Mit lehet tenni ha a proci ventillátor elkezd csörögni?
Kösz előre is.