Fórum kezdőlap  »  Egyéb  »  Társalgó  »  Azonnali kérdések topicja (friss Mac felhasználóknak)

Aktív
Bejegyzések: 73
#6351 - 2008. május 09. @ 10:34 | mellőzöm  

nem sajnos :(

Veterán
Bejegyzések: 1123
#6352 - 2008. május 09. @ 10:57 | mellőzöm  
kemeng - 2008. május 08. @ 23:07

mobbo - 2008. május 08. @ 23:00tudtok olyan asztali billentyuzetrol ami ugy vilagit mint a macbook pro?
letezik?

Optimus Maximus keyboard

Erdekes megoldasokat talaltam itt:
Backlight Keyboard Manufacturers & Suppliers

viszont valami ilyesmit lattam itthon is (saturn), de nem tudom, hogy az vilagit-e:

Rolling Keyboards

az optimus jo lenne csak kicsit draga nekem :)

Aláírás 

MacBook Core2Duo & iPod Nano

Macőrült
Bejegyzések: 4291
#6353 - 2008. május 09. @ 22:24 | mellőzöm  
mobbo - 2008. május 09. @ 10:57

mobbo - 2008. május 08. @ 23:00tudtok olyan asztali billentyuzetrol ami ugy vilagit mint a macbook pro?
letezik?

Optimus Maximus keyboard

viszont valami ilyesmit lattam itthon is (saturn), de nem tudom, hogy az vilagit-e:

Rolling Keyboards

A Logitech G-sorozat nem elég jó?

Aláírás 

Why so serious?

bM Függő
Bejegyzések: 6443
#6354 - 2008. május 10. @ 08:03 | mellőzöm  

Levelet fogtam:

Felado: MasterPac

“Tehat jol gondoltam mar az elso valaszbol, hogy Igazgato urnak igen eros kenyszerkepzetei vannak a sajat kvalitasat illetoen.”

nem jol gondoltad.
mivel kezd idegesíteni ez az egész megmutatom hogy miről beszéltem, vagy akkor mire gondoltam…
remélem így már egyértelmű számodra is, habár továbbra sem tudom hogy kellet volna megfogalmaznom.(szerintem te se)
mint láthatod a böngésző ablak nem full screenen van. a kérdés pedig az volt hogy, hogyan lehetne ezt kiküszöbölni. ennyi lett volna.
Üdv: Tha Boss

Valaszolva:

Ugy latom meg mindig elbeszelunk egymas mellett, vagyis Te nem hallod meg, nem veszed eszre a dolgokat. Mivel en a masodik hozzaszolasodbol mar megertettem mit is szerettel volna:
A Safarival szerettenel FULL SCREEN-ben bongeszni! Ennyit kellett volna leirnod, ez fel sor. S nem azt, hogy “mondjuk a bongeszo” vagy “pld a Safarinal” mert igy nem EGYERTELMU mit is akarsz (megha neked annak is tunik). Ezert kaptad azt a valaszt mindenfele feltelezes nelkul, (egyben a legegyszerubb megoldast), hogy Commad+Options+D vel lehet elrejteni/visszahozni a Dock-ot.
Ellenben Te nem azt valaszoltad erre, hogy en ezt ismerem, de mas megoldast keresek, a Safari ablak erdekel kifejezetten. (pont) Hanem sertodotten, sertve irsz vissza annak aki segiten szeretne neked, ugy mintha tenyleg Ugyvezeto igazgato lennel, es epp jol elkuldod a beosztottat, hogy hulye volt (bevallom, nem az a valasz szuletett reszemrol elsonek miutan elolvastam valaszod, amit most latsz, hanem sokkal cifrabb). A kovetkezo valaszodban ki is ugrott a szog a zsakbol: “ha ezt te úgy értelmezed h nem tudom megjeleníteni vagy eljrejteni a dockot, “ Meg egyszer senki sem feltelez semmit (maximum te), viszont en nem vagyok tisztaban a te tudasodat illetoen…

Miutan vagy nem tudtad, vagy nem akartad jol elovasni amit irtam valaszkent (joforman csak a program nevet nem artultam el), a fenti leveledbol meg mindig azt feltelezem, hogy nem sikerult megoldanod a probemat:

A program/plugin amit keresel a Saft nevu alkalmazas.

Meg egy tanacs (a csatolt kepet nezve). A Bookmarks barban levo ket sornyi link eleg sok helyet vesz el vizszintes iranyban, lehet, hogy csoportositani kellene 1 sorban az ott levo dolgokat, es rogton nyernel + 1 sort.

Törzsvendég
Bejegyzések: 857
#6355 - 2008. május 10. @ 13:40 | mellőzöm  

Hogy lehet egy .app ikonját megváltoztatni?

Van egy program, aminek nincs külön ikonja, az alapértelmezett (vonalzós, ceruzás, ecsetes “a” betű) ikont használja. Van egy .icns fájlom, de ha ezt a get info ablakban beillesztem az alap ikon helyére, nem jelenik meg rendesen, csak egy alap .icns ikon.
Mi a megoldás?

Aláírás 

There are 10 types of people: those who understand binary, and those who don’t.

Macőrült
Bejegyzések: 3221
#6356 - 2008. május 10. @ 13:58 | mellőzöm  
mobbo - 2008. május 09. @ 10:57

letezik?

Optimus Maximus keyboard

Rolling Keyboards

nem pont ez, de csomó helyen kapható hasonló megoldás - végszükség esetére :)
http://www.thinkgeek.com/computing/accessories/5a84/

Aláírás 

imagine a world without colors, some people can…

bM Függő
#6357 - 2008. május 10. @ 14:36 | mellőzöm  

icns-t jol megjeleniti a gep?

Elmeletben jol csinaltad, tehat vagolapra teszed az ikont, majd Get info az alkalmazason, klikk az ikonjara, majd beillesztes…

Törzsvendég
#6358 - 2008. május 10. @ 15:01 | mellőzöm  
kemeng - 2008. május 10. @ 14:36

icns-t jol megjeleniti a gep?

Elmeletben jol csinaltad, tehat vagolapra teszed az ikont, majd Get info az alkalmazason, klikk az ikonjara, majd beillesztes…

Igen, az .icns-t szépen meg tudja nyitni, de az .app ikonjaként már nem szereti.

Aláírás 

Aktív
Bejegyzések: 166
#6359 - 2008. május 10. @ 15:40 | mellőzöm  

Hello!
Annyi problémám lenne,, hogy nem jeleniti meg a neveket. Az E-mail címeket jeleniti meg alatta kis hangyabetűkkel a nevet, vagy vmikor a személyes üzenetét a partneremnek. HOgy lehetne azt megoldani, hogy az email cím helyére kerüljön a név és a név alá pedig a partner személyes üzenete kerüljön?
Másik: Akárhányszorbejelentkezek, mindig megjelenik egy kis ablak, ami azt kéri hogy fogadjam el egyik ismerősöm “felvételét” Már kb.10x elfogadtam de mindig megjelenik bejelentkezéskor! Mi a teendő? Előre is köszi!

Aláírás 

MacBook 13’’ 2.4 GHz |1st gen iPod nano 2GB

Macőrült
#6360 - 2008. május 10. @ 15:50 | mellőzöm  

Ez melyik program akar lenni? Adium?

Aláírás 

Why so serious?

Aktív
Bejegyzések: 14
#6361 - 2008. május 10. @ 16:23 | mellőzöm  

fuuu, ez nagggyon durva......
hibátlan

Aktív
#6362 - 2008. május 10. @ 16:32 | mellőzöm  

Úristen....Adium akar lenni. 1000 bocsi elbambultam :S

Aláírás 

Aktív
#6363 - 2008. május 10. @ 16:46 | mellőzöm  

nem megy… email cím + alatta a személyes üzi… mind1 jó ez:D nem bénázok:D azért köszi

Aláírás 

Aktív
Bejegyzések: 46
#6364 - 2008. május 10. @ 16:58 | mellőzöm  

Sziasztok! Kérdésem hogy tudtok e javasolni a Windows alatt futtatható Daemoon tols program helyett valami mást MAC-re? Torrent-el szedtem le pár programok (ill. most töltöm) és gondolom majd ugyangy kellene “mount image” mint windows alatt.

Veterán
Bejegyzések: 1428
#6365 - 2008. május 10. @ 17:06 | mellőzöm  
applehun - 2008. május 10. @ 16:58

Sziasztok! Kérdésem hogy tudtok e javasolni a Windows alatt futtatható Daemoon tols program helyett valami mást MAC-re? Torrent-el szedtem le pár programok (ill. most töltöm) és gondolom majd ugyangy kellene “mount image” mint windows alatt.

Miket toltesz? Ugy ertem, kiterjesztesre. Ha dmg-ket, akkor csak fogod, es behuzod majd az Applications mappaba..annyi az egesz telepites. De egyebkent a Toast kivaloan alkalmas lemezkepek ilyeten modon valo felcsatolasara.

Aktív
Bejegyzések: 493
#6366 - 2008. május 10. @ 18:27 | mellőzöm  

DMG-t, ISO-t és TOAST-ot a sima rendszer is probléma nélkül felmountol. Néhány progi viszont nem működik megfelelően, ha nem így mountolod fel őket, akkor azt Toastban kell. (ez általában a mellékelt nfo-ban benne van)

Aláírás 

1,83GHz Core Duo mini, 12” iBook G4 1,2GHz, Nikon D70, iPod nano 3G silver

Törzsvendég
Bejegyzések: 889
#6367 - 2008. május 10. @ 18:28 | mellőzöm  

Sziasztok, ma reggel 11 óta boldog tulaja vagyok egy 1.25GHz-s mac mininek. Néha viszont azt csinálja hogy nem áll le, nem kapcsol ki, csak eldobja a képet, mikor shutdown-t nyomok. Ötlet? Leopard van a gépen, minden felrakva a software updte-ből.

Köfi.

Aláírás 

http://zolle.wordpress.com | MacBook Pro 2.2, 4GB ram | Mac Mini 1.25GHz, 1GB ram | iPhone 8GB

Aktív
Bejegyzések: 2
#6368 - 2008. május 10. @ 23:13 | mellőzöm  

Sziasztok,

Új vagyok a fórumon és most jutottam első Apple gépemhez, szinte semmit sem tudok róla, eddig PC használtam(lok) és most barátkozom az új kis almás játékommal. Mondhatom nagyon tetszik :)
Kérdésem: PC-nél az interneten egy képen állok, jobb egér gomb mentés háttérképnek...ezt hogy tudom Mac gépen

Köszönöm

orangeo

Ui.: szakszerütlen fogalmazásért és csacska kérdésekért elnézést, rutintalan kezdő vagyok, nem számitógépesguru :)

Aktív
Bejegyzések: 443
#6369 - 2008. május 11. @ 08:28 | mellőzöm  
orangeo - 2008. május 10. @ 23:13

Sziasztok,

Új vagyok a fórumon és most jutottam első Apple gépemhez, szinte semmit sem tudok róla, eddig PC használtam(lok) és most barátkozom az új kis almás játékommal. Mondhatom nagyon tetszik :)
Kérdésem: PC-nél az interneten egy képen állok, jobb egér gomb mentés háttérképnek...ezt hogy tudom Mac gépen

Köszönöm

orangeo

Ui.: szakszerütlen fogalmazásért és csacska kérdésekért elnézést, rutintalan kezdő vagyok, nem számitógépesguru :)

Ha egerezel: jobb gombbal katt a képre, ott lesz egy hasonló (set as desktop background), ha nem egerezel (vagy egygombos egered van), akkor a CTRL+klikk-re jön elő a kontextusmenü.

Amúgy ajánlom figyelmedbe a magyar Macintosh wiki-t, böngészd át, sokat megtudhatsz! :)

Aláírás 

Sivasakti Kalánanda Táncszínház

Aktív
Bejegyzések: 108
#6370 - 2008. május 11. @ 10:47 | mellőzöm  

Sziasztok, friss Leo telepítés és nincs semmi hangom sem filmet nem játtszik le. A Quck Timot elindítva bejön valami reklámfelület de nem a program, mi lehet a baj? Köszi

Törzsvendég
#6371 - 2008. május 11. @ 11:11 | mellőzöm  

Az a program lesz, csak éppen nem játszik le semmit. Nyiss meg egy .mp3-at vagy egy .mov-ot QT-mal.

Aláírás 

Aktív
Bejegyzések: 267
#6372 - 2008. május 11. @ 11:12 | mellőzöm  
Giuseppe01 - 2008. május 11. @ 10:47

Sziasztok, friss Leo telepítés és nincs semmi hangom sem filmet nem játtszik le. A Quck Timot elindítva bejön valami reklámfelület de nem a program, mi lehet a baj? Köszi

milyen gepre huztad a leot? mert igy edes keves volt a hibaleiras...quicktimra reklamfelulet az alapkep file/open es mar nyithatod is a filmet, legvegso esetben hasznalj VLC-t

Aláírás 

iBook G3, iMac G5, MacPro Intel C2D / Nokia 6310 Nokia 6310i

Macőrült
Bejegyzések: 2115
#6373 - 2008. május 11. @ 11:13 | mellőzöm  

Giuseppe01: a perion.org oldalról telepítsd a Perian kodekcsomagot. Onnantól a Quicktime majdnem mindent lejátszik képpel, hanggal. A “reklámfelület” is a Quicktime, az az Apple internetről leszedett friss zene- és filmajánlója, tehát a program maga fut. Mondjuk ennek az ajánlónak sajnos itthonról iTunes Store hozzáférés híján nincs sok értelme.

Aláírás 

http://search.info.apple.com/

Aktív
#6374 - 2008. május 11. @ 11:35 | mellőzöm  

Köszönöm a választ mindenkinek, nagyon rendesek vagytok.giuseppe

Aktív
#6375 - 2008. május 11. @ 11:59 | mellőzöm  

Sziasztok, Tudna nekem segíteni vki?
Aproblemám a következő: feltelepítettem egyik kedvenc programomat, hosszú ideig men is volt vele problémám, majd egyik reggel el akartam indítani és aztakarta, hogy registraljam újra. a programhoz kapott “leírás alapján” telefonon keresztüli aktiválás után ismét azt mondta, registráljam. Hol lehet ezeket a bejegyzéseket törölni, hogy újra tudjam telepíteni, mert nem szeretném letörölni a gépet és újratelepíteni.
Köszönöm.

Aktív
Bejegyzések: 46
#6376 - 2008. május 11. @ 12:14 | mellőzöm  

Sziasztok! A most vett MacBook-om kézikönyvében írják hogy letölthetem a magyar nyelvi csomagot az operációs rendszerhez, de én nem találtam az Apple oldalán. Tudtok erről valamit?

Macőrült
#6377 - 2008. május 11. @ 12:14 | mellőzöm  

Hably H: Nem is akarom tudni, miről van pontosan szó :-/
A lényeg, hogy egy Finder ablakban a Spotlight keresőrubrikába írd be a program nevét, és a keresési feltételeknél a System Files: Include” paramétert add hozzá a + gombbal. Minden plist kiterjesztésű fájlt törölj, amiben szerepel a program neve.
Rosszabb esetben okosabban rejti el a program ezt az információt, azzal utólag nehéz mit kezdeni.

Aláírás 

Macőrült
#6378 - 2008. május 11. @ 12:16 | mellőzöm  
applehun - 2008. május 11. @ 12:14

Sziasztok! A most vett MacBook-om kézikönyvében írják hogy letölthetem a magyar nyelvi csomagot az operációs rendszerhez, de én nem találtam az Apple oldalán. Tudtok erről valamit?

Egyelőre nincs ilyen sajnos Leopardhoz… Régóta készül, azt sejteni lehet, de hogy mikor válik letölthetővé és a Leopard mely alverziójára megy fel, azt nem tudni.

Aláírás 

Aktív
#6379 - 2008. május 11. @ 12:17 | mellőzöm  

Köszönöm Szépen. :)

bM Függő
#6380 - 2008. május 11. @ 12:21 | mellőzöm  
petnekiabel - 2008. május 11. @ 12:16

applehun - 2008. május 11. @ 12:14Sziasztok! A most vett MacBook-om kézikönyvében írják hogy letölthetem a magyar nyelvi csomagot az operációs rendszerhez, de én nem találtam az Apple oldalán. Tudtok erről valamit?

Egyelőre nincs ilyen sajnos Leopardhoz… Régóta készül, azt sejteni lehet, de hogy mikor válik letölthetővé és a Leopard mely alverziójára megy fel, azt nem tudni.

Ha ilyen utemben halad a forditas akkor lehet, hogy a Mac OS X Zsiraf, Hiena, vagy Elefant kodnevu operecios rendszer fogja tartalmazni a magyar nyelvet is, de az is lehet, hogy keszitenek majd kifejezetten hazai celra Mac OS X Gulyast, es az lesz a full magyar…

bM Függő
#6381 - 2008. május 11. @ 12:26 | mellőzöm  
DJTommyka - 2008. május 11. @ 11:12

Giuseppe01 - 2008. május 11. @ 10:47Sziasztok, friss Leo telepítés és nincs semmi hangom sem filmet nem játtszik le. A Quck Timot elindítva bejön valami reklámfelület de nem a program, mi lehet a baj? Köszi

milyen gepre huztad a leot? mert igy edes keves volt a hibaleiras...quicktimra reklamfelulet az alapkep file/open es mar nyithatod is a filmet, legvegso esetben hasznalj VLC-t

Modositanam annyiban, hogy MPlayer, vagy VLC es legvegso esetben QT.

Aktív
#6382 - 2008. május 11. @ 12:48 | mellőzöm  

Sziasztok, köszi a segítséget mindenkinek

Aktív
Bejegyzések: 5
#6383 - 2008. május 11. @ 13:30 | mellőzöm  

Letöltttem egy filmet, két CD-s, és ilyen kiterjesztésű, a macem számára ismeretlen fájlok vannak a két mappában: hxt-cr.cd1.00, 01,02,03,04,05,06...stb…
Hogyan tudom ezt lejátszani? vlc, mplayer, quicktime már volt…

Aktív
Bejegyzések: 260
#6384 - 2008. május 11. @ 13:50 | mellőzöm  

Ezek tömörített fileok. Kicsomagol pl Archiver-el, lejátszik, örül.

Aláírás 

MB2Ghz2GB; miniG4 1,42Ghz1GB10.5Server; (R.I.P.) )-: iBookG3 500Mhz

Aktív
#6385 - 2008. május 11. @ 14:04 | mellőzöm  

Remek, és azt hogyan is csinálom? :)

bM Függő
#6386 - 2008. május 11. @ 14:44 | mellőzöm  
Vanka Lajos - 2008. május 11. @ 14:04

Remek, és azt hogyan is csinálom? :)

The Unarchiver 1.6.1 - MacUpdate

Letoltod, bedobod az alkamazasok koze, raklikkelsz kettot, kipipalod az osszes letezo formatumot, illetve azt az opciot, hogy csomagolas utan dobja a kukaba a tomoritett elemeket (opcionalis lehetoseg). Majd raklikkelsz a letoltott sor elso (.rar vagy akarmi) elemere (de aszem van olyan okos, hogy barmelyik elemre klikkelhetlhetsz, fogja tudni mit szeretnel) es megvarod amig csomagolja.

Aktív
Bejegyzések: 365
#6387 - 2008. május 11. @ 14:48 | mellőzöm  
kemeng - 2008. május 11. @ 12:21

petnekiabel - 2008. május 11. @ 12:16
applehun - 2008. május 11. @ 12:14Sziasztok! A most vett MacBook-om kézikönyvében írják hogy letölthetem a magyar nyelvi csomagot az operációs rendszerhez, de én nem találtam az Apple oldalán. Tudtok erről valamit?

Ha ilyen utemben halad a forditas akkor lehet, hogy a Mac OS X Zsiraf, Hiena, vagy Elefant kodnevu operecios rendszer fogja tartalmazni a magyar nyelvet is, de az is lehet, hogy keszitenek majd kifejezetten hazai celra Mac OS X Gulyast, es az lesz a full magyar...

XD

Aláírás 

In a world without walls and fences,who needs windows and gates?
C2D 2.33 4MbL2 EN8600GTS 4Gb Ram

Aktív
Bejegyzések: 18
#6388 - 2008. május 11. @ 14:56 | mellőzöm  

Jaaaj, segitseg.
ibook g4/esem egy reggel nem kapcsolt be. odaig jutottam, hogy alma(szurke) es alatta forgo...semmi tobb.
hazaerve betettem a hozzatartozo panther telepitoket, most legalabb megy, de szeretnem vissza ra a leopardot. tud valaki segiteni?
megvan a leopard (egy PC.n) kiirtam egy duplasoros dvd.re de nem veszi be, megporgeti es kidobja…
Kerem ha valaki olvassa es tud, sos segitsen, koszonom.

bM Függő
#6389 - 2008. május 11. @ 15:01 | mellőzöm  
pintohorse - 2008. május 11. @ 14:56

Jaaaj, segitseg.
ibook g4/esem egy reggel nem kapcsolt be. odaig jutottam, hogy alma(szurke) es alatta forgo...semmi tobb.
hazaerve betettem a hozzatartozo panther telepitoket, most legalabb megy, de szeretnem vissza ra a leopardot. tud valaki segiteni?
megvan a leopard (egy PC.n) kiirtam egy duplasoros dvd.re de nem veszi be, megporgeti es kidobja…
Kerem ha valaki olvassa es tud, sos segitsen, koszonom.

Disk Utility-vel kell kiirni a leheto leglassabban, viszont a netrol letoltott nem eredeti leoparddal gondok is lehetnek, pld nem indul el a bootolaskor, vagy tobb ora kell neki, mire beolvassa majd a lemezrol.

Tobbet nem segithetek, mar igy is erosen warez ez a kerdes…

Aktív
#6390 - 2008. május 11. @ 15:08 | mellőzöm  

Köszönöm a segítséget!

Aktív
#6391 - 2008. május 11. @ 17:49 | mellőzöm  

Köszi, sikerült :)

Aktív
Bejegyzések: 329
#6392 - 2008. május 11. @ 18:09 | mellőzöm  

Sziasztok!

Hogyan tudnék egy PDF fájlt feldarabolni, úgy, hogy a darabokat, külön-külön is meg tudjam nyitni?

Aláírás 

IMAC 2,16/2G/250MB/10.5.5
IBM R40e/2000/512MB/XP sp2
X60 2*1,83/1G/80MB/10.5.1
SE P1i, iPhone

Macőrült
#6393 - 2008. május 11. @ 18:20 | mellőzöm  
Hansen - 2008. május 11. @ 18:09

Sziasztok!

Hogyan tudnék egy PDF fájlt feldarabolni, úgy, hogy a darabokat, külön-külön is meg tudjam nyitni?

Elméletileg, ha preview-ben a drawer-en kijelölöd az oldalakat, amik kellenek, akkor csak azokat menti új pdf-be.

Szerk: Gyakorlatban meg nem :/

Aláírás 

Why so serious?

Aktív
Bejegyzések: 329
#6394 - 2008. május 11. @ 18:29 | mellőzöm  

A Preview--al én is próbálkoztam, de sikertelenül.

Aláírás 

IMAC 2,16/2G/250MB/10.5.5
IBM R40e/2000/512MB/XP sp2
X60 2*1,83/1G/80MB/10.5.1
SE P1i, iPhone

bM Függő
#6395 - 2008. május 11. @ 22:03 | mellőzöm  

En most probaltam egy PDF-et Preview-vel es ‘mindent” tudtam vele. Kivagtam belole egy kijelolt darabot (Select tool) es azzal jatszottam kulon, vagy egy-egy oldalt exportaltam kulon pdf fajlba...Jelolj ki egy oldalt a Sidebaron, majd Alma+C, es Alma+N. Akar meg egy kepet is bele lehet tenni. Ha nem megy akkor lehet, hogy le van vedve a PDF...Preview kapcsan a Leos verziorol beszeltem…

Ha nem megy, vagy sok oldalrol lenne szo akkor tool kellene hozza.

Here is:
PDFLab

Aktív
#6396 - 2008. május 12. @ 00:18 | mellőzöm  

Sziasztok, szerintem teljesen meg fogok hülyülni mert nem értem a két hónapja vásárolt Mac Book Pro-mat. Elveszítettem a Tigris lemezem de a Leopard update megvolt, erre vettem egy teljes Leopardot és valami hiányom volt, most vettem észre nincs IDVD, IMovie és Garage Band sem, nem találom az Applications-ban sem , erre elővettem a Leo updatemet végigfuttattam de nincs ennek ezek a programok sehol sem, ez meg hogy lehet???? vagy béna vagyok?  Köszi!

Aktív
Bejegyzések: 4
#6397 - 2008. május 12. @ 03:51 | mellőzöm  

halas koszonet a tippert. bevalt. sikeresen installaltam a photo boothot.
koszonet
Ecci

Aktív
Bejegyzések: 119
#6398 - 2008. május 12. @ 06:16 | mellőzöm  

Sziasztok,

lehet nagyon egyszerűt kérdezek de nem találtam megoldást sehol sem. PDF fájlokat hogyan lehet jpg fáljlokká konvertálni tömegesen? Monduk van egy 30 oldalas dokomentum, amit szeretnék kép formájában is használni… Preview-ban csak egyenként/képenként lehet menteni másként. Várom a válaszaitok.
Tat.

Aktív
Bejegyzések: 13
#6399 - 2008. május 12. @ 07:09 | mellőzöm  

Sziasztok,
ha van valakinek egy Smc VBR14-G2 routere a segítségére lenne szükségem.
A Problémám a következő én látom a routert, ha összekötöm a modemmel ő látja a netet de én nem.

Aktív
Bejegyzések: 80
#6400 - 2008. május 12. @ 09:10 | mellőzöm  

Giuseppe, telepítsd az iLife-ot, amit a géphez adtak

Aláírás 

iPod Nano 3Gen 8G Blue - MISSED
2,4Ghz White MacBook

CIPO: számlázás, házipénztár Mac OS X-re
Az online Mac oktatás