|
Aktív
Bejegyzések: 6
|
Szia! Megcsináltam, de így se megy. :( Csak a ctrl-es működik. Üdv:Jacem |
|
Aktív
Bejegyzések: 6
|
Szia! Minden oké. És köszi a segítséget! A clicking a nagy kapkodásban nem volt kipipálva. :) Mégegyszer köszi a gyors segítséget! Üdv:Jacem |
|
Aktív
Bejegyzések: 280
|
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem hogy MacBook 2.1 verzión 2GB memóriával próbált már valaki HD videót szerkeszteni?
|
|
Aktív
Bejegyzések: 23
|
meg tudnátok mondani milyen kiterjesztés az idx , sfv és főleg az iso, amit megnyitottam
-the disk image you are opening may be damaged and could damage your system
mit kell ilyenkor tenni,mert az üzenetet sem értem.. |
|
bM Függő
Bejegyzések: 6596
|
enarval - 2008. március 16. @ 11:24 A képeket töltsd fel valami képmegosztó szerverre és onnan linkeld be őket mert így nem lehet látni.
svf: ha az swf-re gondolsz, akkor az egy Flash file, az iSwiff meg tudja nyitni.
|
|
Aktív
|
-the disk image you are opening may be damaged and could damage your system
|
|
bM Függő
|
- A lemezkép amit szeretnél megnyitni sérült és hibát okozhat a rendszerben.
szerk.:
|
|
Aktív
|
najó, ez meghaladja a képességeimet. a livetutdvd-t kéne újraformáznom disk utilityben? a mappában van ez az iso,amit egy rar bontot ki és fájlok .r01 től .r68 ig (ez is egy milyen kiterjesztés?) jaés ezaz sfv.. mit mentek el?
már azt is köszönöm,ha csak megpróbálod elmagyarázni.. :) |
|
bM Függő
|
Egy szót sem értek az egészböl. A rar file-ok (.r01 - .r68) kicsomagolásához használd az UnRarX-et. |
|
Aktív
|
akkor már ketten vagyunk. mindegy ez így marad, köszi a segítséget! |
|
Macőrült
Bejegyzések: 2115
|
Na, szerintem legjobb lenne előlről kezdeni.
|
|
Macőrült
|
Az .idx egy kis Google alapján minden bizonnyal egy feliratfájl, az .sfv pedig egy checksum, ami tkp. egy ujjlenyomat, ami jelzi, ha eltérés van a fájl tartalmában (teáht megsérült) az eredeti állapothoz képest. |
|
Aktív
|
az unrarX ‘all ok’-t mond, de az üzenet megint megjelent amikor meg akartam nyitni. gondolom akkor a letöltésnél sérülhett a dolog. újra le kell tölteni az egészet? midenesetre okosabb lettem, szóval köszönöm mindenkinek! |
|
Aktív
Bejegyzések: 246
|
A vissza gombnak finderben mi a shortcutja, ha van? Ti hogy szoktatok hasznalni hogy gyorsan lehessen visszalepni? |
|
Macőrült
|
enarval - 2008. március 16. @ 13:01 Végül is ha újra ez van, de az anyag maga működik, akkor mindegy, a gépedet nem fogja bántani, tehát használhatod így is, ha nem zavar a hibaüzenet. |
|
bM Függő
|
enarval - 2008. március 16. @ 13:01 Az UnRarX csak a szegmensdarabokat ellenörzi. Ha egy hibás file lett becsomagolva jó szegmensekbe, hiába töltöd le újra. grizzly - 2008. március 16. @ 13:13 Minden mappa külön ablakban nyílik meg és az egér egyik gombja az Alma + W |
|
Aktív
Bejegyzések: 201
|
lakospeter - 2008. március 15. @ 21:47Atass - 2008. március 15. @ 18:20Hello!Miért van az hogy safariban(leopard alatt) nem jelenik meg a letöltési sorban semmi csak addig amíg tölti utána eltűnik! Igaz,hogy erre nem gondoltam,csak nem emlékszem mikor állítottam ezt át,na mindegyKöszi szépen. |
|
Aktív
Bejegyzések: 20
|
Sziasztok!
Két OPrendszert futtatok a MacBook-omon, BootCamp-el (OS X Leopard + WinXP).
Köszi |
|
Aktív
Bejegyzések: 3
|
Sziasztok!
Friss Mac felhasználó vagyok, és lenne egy kérdésem. Lehetséges-e az op. rendszer alap betűméretét nagyobbra venni, ahogy pl. win xp alatt, mert egy kicsit nehezen látható, vagy erre csak a felbontás csökkentése a megoldás.
|
|
Veterán
Bejegyzések: 1428
|
terfy - 2008. március 17. @ 15:52 Jobb click/Show view options/Text size-nal beaalithato. |
|
Aktív
|
Köszi szépen. Ott nem kerestem :) (Nézegettem a System Prefet, meg mindent, csak pont ezt az egyet nem.) |
|
Aktív
|
Ez a megoldás sajna a finder oldal menüit és a progikban lévő menüszövegeket nem nagyítja. Erre esetleg van valami megoldás?
|
|
bM Függő
|
Mac Pilot:
Csak jegyezd meg az eredeti beállításokat. |
|
Aktív
Bejegyzések: 467
|
Hali! Van arra valamiféle varázslat, hogy a lent jelzett gépemben a RAMot ne csak 3 GB-ig címezze meg az iMac, hanem 4ig, ha belerakok 2db 2gigás Ramot? |
|
Aktív
Bejegyzések: 49
|
Üdv mindenkinek!
Gondolkodtam azon hogy lecseréljem mostani 2.0 Ghz iMacemet az erősebb 2.4Ghz-s verzióra,mivel most hogy eldaom a PT (Personal Torturer) avagy PCmet sok programom is odavesznek.
Most 2 dolgon agyalok és ezekben kéne a segítség. Ha 2GBről 4GBra fejleszteném a Ram mennyiségét,az sokat segítene a sebesség illetve a dinamikusság erősítésében? Vagy Haggyam a RAMokat és váltsak az erősebb iMacre (2.4gHz) amiben viszont az elmonodttak és tapasztalatom szerint eléggé erős kis masina:D Ebben kellene a segítségetek! A válasz(okat) előre is köszönöm! |
|
Moderátor
Bejegyzések: 4988
|
Te is tudod, hogy a 2.4 C2D iMacre vágysz. Ha megvan rá a keret, akkor ne gondolkozz. |
|
Aktív
Bejegyzések: 10
|
sziasztok! most szeretnék venni egy macbookot ebay-ről.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 16
|
Van egy komoly problemam. Battery exchange programban szerettem volna kicserelni az akkumulatort meg 2007 oszen, de a szaámla hianya miatt (USA-ban ismeros altal vasarolva) mindenhonnan elhajtottak. Persze volt egy kereskedo, aki megis probalt segiteni (mint ahogy mar sokakon segitett itt a forumon is), de az importor baromsaga miatt így is csak huzodott. Ket hete megunva a varakozast egy svajci ismerosomhoz fordultam es az internetes lejelentest kovetoen 6 munkanap alatt megerkezett az akkumulator. A regi akkumulatortol viszont szeretnek megszabadulni, de most megint ott vagyok ahol a part szakad, nem akarják fogadni. A csomagolast az ismeros sajnos kidobta, igy abban nem tudom visszajuttatni. Van valakinek otlete (azon kivul, hogy az Istyle kirakatan keresztul egy nagy darab kohoz kotve artalmatlanitom)? Elore is koszonom! |
|
Aktív
Bejegyzések: 128
|
szerintem az utolsó megoldásod a legcélszerűbb :D bár senkinek nem akarok rosszat… |
|
Aktív
Bejegyzések: 49
|
Igaz végülis nem is nagyon érné meg a 2 db 2GB RAM mert tudomásom szerint a Macbe való 2GBos RAM majdnem 20rugó… Tehát összesítésben lenne kb 40 rugó és az erősebb iMac frágább kb 50-60al.. Nah kösz segítséget!:) |
|
Aktív
|
Elsonek irtam a svajci importornek, tanacsat kerve. Addig megyek, amig meg nem szabadulok normalis modon az akkumulatortol. Azt hiszem mostantol minden europai utazasomra vinnem kell magammal, hatha valahol szerencsem lesz es atveszik. |
|
Macőrült
Bejegyzések: 4328
|
Hazcuky - 2008. március 18. @ 15:01 20k-bol megvan a 4 GB-t… (Es a regin nem vesztesz, ha eladod?) |
|
Macőrült
|
Lukib - 2008. március 18. @ 15:05
Ha nem kifejezetten az Apple-nek akarod visszaadni, hanem csak egy megfelelő helyre szeretnéd leadni az akkut, akkor elvileg Budapesten az FKF Rt.-nek leadhatsz használt akkumulátort:
|
|
Aktív
|
Koszonom Abel! Remelem nem gond, hogy ezek elvileg hibas akkumulatorok (talan robbanas veszelyes?)Mindenestre jo alternativanak tunik. Kaptam valaszt a svajci importortol is: “...ofcourse you may bring or send us your old Battery wich will be desposed of in an according fashion. Please feel free to come by our store, i hope i was of some help for you and wish a good day....” Ilyen hozzaallast vartam volna az Istyle-tol is… |
|
Aktív
Bejegyzések: 94
|
Sziasztok DVD-Dl -t próbálok írni, elvileg az iMac-em tud ilyet ...
A harmadik disc-et bXXXom el, 2 külömböző fajtát is próbáltam de a hibaüzenet mindíg ugyanaz
Mi lehet a baj ? (toast 8-al írok) |
|
bM Függő
|
L_Verio - 2008. március 18. @ 15:58 Hol a meghajtó, hol a lemez, hol a rendszer volt a hibás:
http://beszeljukmac.com/index.php/forums/viewthread/24496/#374126
Nem egyszerű. |
|
Aktív
Bejegyzések: 110
|
szevasztok:
|
|
Adminisztrátor
Bejegyzések: 12008
|
Toltsd fel valamelyik ingyenes fenykep tarhelyre, majd linkeld be. |
|
Aktív
Bejegyzések: 110
|
pl: mint fent 5455.erre gondolok |
|
Adminisztrátor
Bejegyzések: 12008
|
Toltsd fel valamelyik ingyenes tarhelyre, pl
Majd onnan masold ki a kep eleresi cimet es illeszd be ide. |
|
Aktív
Bejegyzések: 126
|
Az lenne a kérdésem hogyan tudok Toast Titanium 8-al kiirni egy HD (mkv) filmet egy DL lemezre?Azt tudom hogy neroban DVD ROM UDF funkciót kell választani. De itt nem jöttem rá hogy melyiket válasszam. Továbbá láttam hogy a 9es verzió már támogatja a HD filmek irását többek közt a blue rayt is.Elképzelhető hogy a 8asal még nem lehet HD filmet kiirni?köszi! |
|
Macőrült
|
Szerintem attól is függ, min szeretnéd utána lejátszani. |
|
Aktív
|
petnekiabel - 2008. március 19. @ 11:45 természetesen a gépemen.Ill esetleg Pcn is. |
|
Macőrült
|
Akkor nem elég simán egy adatlemez, rajta a fájlokkal? Finderből megírni: lemezt berak, fájlokat ráhúz, aztán kinyit és Burn. Nem tudom persze, nem MKV-zom, de az is csak egy konténerfájl, nem? Szóval nem olyan, mintha DVD-videót akarnál írni, nem kíván spéci lemezformátumot gondolom.
De lehet, hogy félreértem az igényt. |
|
Aktív
|
A kérdés leegyszerüsitve: adatként vagy udf ként irjam ki toastban az mkv fájlt? utánajártam valaki ezt mondja valaki azt.el kell rontanom pár lemezt ugy látom,saját káromra… :(most jött ki a TOAST 9 már hd DVD pluginal.arról tud valaki bővebb infot? |
|
Aktív
Bejegyzések: 144
|
kristof888 - 2008. március 18. @ 12:10
ebay mi?
|
|
Aktív
Bejegyzések: 144
|
Sziasztok,
|
|
Aktív
|
Rumi86 - 2008. március 19. @ 15:29 talán a 10.5.2 segítene...miért nem frissitettél még? |
Összes oldal: 243
|
||||||||||
| « Külföldi munka ? | nem tud valaki... » |

jacem: Alma menu (bal felso sarok) -> System Preferences -> Keyboard and Mouse -> Trackpad panel -> “For secondary clicks, place two fingers on the...”