- A LEGÚJABB MacBook Pro 13 ...
- Apple monitor átalakító k ...
- Új csomagolás sérült Magy ...
- Moshi Macbook tokok, véd ...
- iMac 21.5” és 27 ...
- Apple Magic Mouse
- IPOD A LEGJOBB ÁRON!!! + ...
- Cinema 20”-23” ...
- MB Pro 2.26GHz , NVidia 9 ...
- iMac alu 20” -24 ...
- *MacBook Pro 13" 2.53GHZ/ ...
- **PowerMac G5 G4 Bontott ...
- AKCIÓ!!!! MACBOOK Pro 15& ...
- IPOD TOUCH 64GB-79ezer, 3 ...
- Apple monitor atalakitok ...
- Powermac G5 eladó
- Macbook 2.1Ghz
- iMac 27-es i5
- 15’’ MacBook ...
- iMac 27 3,06 GHZ Intel Co ...
- Fehér MacBook 2,26GHZ, Un ...
- BT Billentyű+BT egerek+HD ...
- Apple Mini Display Port T ...
- DVD író
- Mac Mini 2Ghz, GeForce 94 ...
- 3G Karcmentes, hibátlan á ...
- iPhone 3GS-t keresek régi ...
- Canon Vixia HF-S10 Camcor ...
- Wireless BT billentyűzet ...
RSS
Új fórum témák
- Padhelyzet
- Os9 + OsX10.6 hálózati go ...
- kext file-k újratelepítés ...
- Egyedi levélpapír (statio ...
- iPhone és egyéb mobil pla ...
- Honlap-kép készítése
- Mail elszáll új email acc ...
- ibook G3 G4 kijelzők
- Hibás iMac-et keresek!
- Több mint 176 alkalmazás ...
- Downgrade, Restore Help
- elment a kijelző háttérvi ...
- Streaming Video szolgálta ...
Friss fórum válaszok
Új témák: társalgó
sziasztok
azt szeretném megkérdeznihogy mit jelent ez a hibakód a cd-írónál?
sense key=hardware error
sense code=0 szer 0.9, 0 szer 03
spindle servo failure
segítségeteket előre is kösziiii
Subscribe. Március eleji alu macbook az előző 10 disket így dobta el. Két különböző korong típussal próbálva.
Külföldi fórumok szerint nem kizárt a hardware probléma, de általában a gyenge minőségű disk az oka…
Hello.
Rákötöttem a logitech 5.1em macbookra. (2.4ghz white 2008 early)
Simán csak a fejhallgató dugaszba, és szól is, de a hátsó kettő nem.
Lehet, hogy nem tud 5.1et az itunes, vagy hangkártya nem jó?
Mondjatok valamit. Légyszi.
Numbers programban hogy lehet megoldani, hogy CSAK EGY OSZLOPOT (és ne a teljes táblázatot) vegyen figyelembe, ha cserélni szeretnék bizonyos karaktereket (find-replace)
Hello.
Rákötöttem a logitech 5.1em macbookra. (2.4ghz white 2008 early)
Simán csak a fejhallgató dugaszba, és szól is, de a hátsó kettő nem.
Egy dugasszal 5.1-et? Optikain, azt lehet.
mi történt a gépemmel? látjátok ezeket a színes bigyókat? :([/url]
VRAM-hiba lehet.
Numbers programban hogy lehet megoldani, hogy CSAK EGY OSZLOPOT (és ne a teljes táblázatot) vegyen figyelembe, ha cserélni szeretnék bizonyos karaktereket (find-replace)
A ‘08-ban sehogy, de talán ha kimásolod az oszlopot, egy új táblázatban kicserélteted, majd visszarakod…
sziasztok!
macbook air-re szeretnék rendszert felrakni.
amiket eddíg mecsináltam:
win xp-s gépre felraktam a remote disk-et.
betettem a dvd meghajtójába az install disk 1-et.
követtem az útmutatást, kikapcsoltam az air-t, bekapcsnál alt-ot nyomom, hogy ki tudjam választani a meghajtót, de egy lakatot kapok, gondolom valamilyen jelszót vár. namost a gép jelszavát kiszedtem, (syspref-accounts-password üres).
megpróbáltam a lakathoz beírni a wifi jelszavát de az sem jó neki.
milyen jelszót kérhet?
win-es gépnek sincs jelszava.
vagy hogy kellene telepíteni?
Sziasztok
A következő problémával fordulnék hozzátok. Tegnap egyik pillanatról a másikra elment a netem, próbálkoztam szinte mindennel, de nem akart üzemelni. Felhívtam a szolgáltatóm, de azt mondták, hogy a modem kijelzése alapján odáig van kontakt. Megpróbálkoztam az internet beállításokkal, és láss csodát, azt írja, hogy egy másik alkalmazás felülírta a belépési beállításaim. ??? Egy OK lehetőséget kínál be, rányomok és azonnal vissza is dobja. A System Preferences ből is csak Force Quit el tudok kilépni.
Mi történhetett, betörtek a gépemre, elindítottam valami kártevőt ?
Nem találtam számomra gyanús Filet.
SEGÍTSETEK
sziasztok!
bár a kérdést feltettem más topicban is, de jó lenne minél előbb megoldani a problémámat, ezért itt is megkérdezem.
sikerült hazavágnom a macbookom merevlemezén az MBR-t. a rEFIt nevű dolgot ajánlották kipróbálásra, de nem sikerült telepítenem, azt a hibaüzenetet adta, hogy intel alapú mac-en tudom csak futtatni…az alu mb elég intel, nem?
Hát nem is kevés:S ha nem lennének, akkor már megoldottam volna. Amúgy a disk repair szerint nincs baj a lemezzel, ennek ellenére alt-os bootolásnál csak az install dvd-t látom. Most fogom magam és elviszem az iStyle-ba, hátha tudnak valami okosat.
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy emailben kapok egy rft kiterjesztésü dokumentumot amiben hivatkozások vannak és ha megnyitom akkor a safari nem tudja megnyitni.A hivatkozás amugy igy nézz ki http://srvcom.stb... és egy doc fájlt nyit meg. Ezt safariban igy nézz ki http:\\srvcom.stb…. és minden ” / “-ből “\” lesz
lentebb a google keresésben már a perjelek duplázva vannak!
valaki találkozott már ilyen problémával?
mi a megoldás?
Üdv,
Szerettem volna egy Hardware Testet lefuttatni Alu intel iMacemen, az előirásnak megfelelően telepítő behelyezésével és indításnál “D” gomb lenyomásával.
De abszolút nem reagál, simán bebootol azt kész…
Valaki tudna segíteni? Fontos lenne megtudnom,hogy van e vmi gikszer a Firewire portal.
előre is köszi
Sziasztok. Tegnap már írtam egy előző topikba de érdemleges segítséget nem kaptam. Problémám, hogy mióta németországban vagyok nem működik a Navigon. Egyszerűen nem talál jelet hiába várok. Csináltam már restore-t teljesen szűz telóra raktam vissza és így sem működött. Gondoltam arra, hogy rossz a gps vevő. Csináltam pár fotót és az i photoban a placesben igaz, hogy nem pontosan de mutat koordinátákat arról, hogy hol készült a fotó. Még ami feltűnt ha elindítom a navigont akkor egyből magyarországot jelez felül a kis zászló, de ki lehet választani németországot is, tehát biztos vagyok benne, hogy nem csak magyar térkép van benne. A mérete alapján is a teljes navigonról van szó mert a programm1.6 giga. Van valakinek ötlete, hogy miért nem működi ez a programm mióta németországban vagyok?Köszönöm a segítséget.
nem, de már azt is próbáltam, arról a telepítő jött be
http://wiki.beszeljukmac.com/mediawiki/index.php/Hibakeresés
halkan jegyzem meg, neked nincs apple hardware test lemezed. csak a szervizeknek.
amit adnak a gephez, az telepito. viszont ezzel a hdd-t tutira tudod ellenorizni.
Üdv,
Szerettem volna egy Hardware Testet lefuttatni Alu intel iMacemen, az előirásnak megfelelően telepítő behelyezésével és indításnál “D” gomb lenyomásával.
Valaki tudna segíteni? Fontos lenne megtudnom,hogy van e vmi gikszer a Firewire portal.előre is köszi
Natureline,
Vegyél le minden csatlakoztatott perifériát (külső hangszóró, internet csatlakozás, usb-s cuccokat) az imac-edről. Természetesen a bill. és egér marad. Ha a saját gyári telepítőjét használod és arra a “D” van írva a hardver teszthez, akkor most így perfifériák nélkül próbáld újra D-vel.
Itt még több okosságot is olvashatsz: http://support.apple.com/kb/index?page=search&q=“Apple Hardware Test”
Üdv,
Valaki tudna segíteni? Fontos lenne megtudnom,hogy van e vmi gikszer a Firewire portal.előre is köszi
Natureline,
Vegyél le minden csatlakoztatott perifériát (külső hangszóró, internet csatlakozás, usb-s cuccokat) az imac-edről. Természetesen a bill. és egér marad. Ha a saját gyári telepítőjét használod és arra a “D” van írva a hardver teszthez, akkor most így perfifériák nélkül próbáld újra D-vel.Itt még több okosságot is olvashatsz: http://support.apple.com/kb/index?page=search&q=“Apple Hardware Test”
Igen, így próbáltam, de a telepítőm az egy gyári DVD-ről másolt darab. Nemtom ennek van e valami befolyása a dologra. Amúgy a telepítőn nemtom,hol lehet rá írva, Hogy “D”-t kell nyomni a teszthez. Én itt olvastam
Natureline,
Amit az imachez adnak telepítőlemezeket arra van ráírva, hogy teszthez D-t kell nyomva tartani.
Más-más modelleknél előfordulhat más-más billentyű vagy bill.kombináció. Ha másolt a DVD, akkor egyrészt lehet az, hogy más modellhez van, ha meg “független” a másolat, akkor lehet hogy a hardverteszt egyszerűen nincs is rajta. Ezt nem tudom, talán az okosabbak megmondják.
Üdv.
Sziasztok.
Az érdekelne engemet hogy hogyyan tudom beállítnai tiger alatt, a hálózati meghajtómat, ugyanis nem lájta a rendszer. Ez egy Dlink dns nas-313 cucc, letöltésre használva. A cucc beállíásainál kell valamit állítanom?
Hogy a dolog ne legyen olyan egszerü, ext3 vagy ext2 file rendszer van rajta, elég ha csak olvasni is tudom. Módosított firmware a torrent letöltés miatt, ntfs nem játszik mert azt többen is írták hogy hibásan ír rá
Sziasztok! Egy olyan érdekes problémám lenne, hogy most jöttem az Almáriumból (akikkel azt hiszem, 101%-osan meg vagyok elégedve!! Gyors, precíz munka, kedves ügyfélszolgálatosok!), viszont akadt egy kis gondom a Time Machinenal.. Egy külső 320GB-s WD Passport Studio vinyóm van. Eddig erre backupolt a Time Machine, azóta viszont voltak új adatok, amiket még nem mentettem le. Gondoltam gyorsan rádugom, de valamiért új mappát csinál, ‘számítógépemneve 2’ a neve, és így nem fér el, valamint a régebbi mentéseimhez sem férek hozzá :( A gépen alaplap, topcase, és asszem superdrive-csere történt..
Valakinek van ötlete, hogy tudnám használhatóvá tenni a régebbi bacupot, vagy ugrottak a mentéseim? Mert így kb semmi értelme, mi van, ha iMac-re cserélném, akkor is bukó az összes mentés? Előre is köszönöm!
ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!! Hogy tudom az ájTunszban úgy megvágni a zenét, hogy beállítom a kezdő és a befejező idejét, majd másként mentve, vagy mit csinálva azt a néhány másodperces részt kapom??? Régen csináltam már és az Istenért nem jövök rá hogy kell!!!
szerk.: Közben megoldottam QTP-val.
ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!! Hogy tudom az ájTunszban úgy megvágni a zenét, hogy beállítom a kezdő és a befejező idejét, majd másként mentve, vagy mit csinálva azt a néhány másodperces részt kapom??? Régen csináltam már és az Istenért nem jövök rá hogy kell!!!
szerk.: Közben megoldottam QTP-val.
Garageband?
valamiért új mappát csinál, ‘számítógépemneve 2’ a neve, és így nem fér el, valamint a régebbi mentéseimhez sem férek hozzá :( A gépen alaplap, topcase, és asszem superdrive-csere történt..
Valakinek van ötlete, hogy tudnám használhatóvá tenni a régebbi bacupot, vagy ugrottak a mentéseim?
Új alaplap, új MAC Address, ez alapján azonosítja a mentést a TimeMachine. Hiába hangsúlyozom, hogy nem jó az a TM…
http://www.macosxhints.com/article.php?story=20080128003716101
Üdv,
elnezest, kicsit kesobb olvastam utana…
a 10.5.4 vagy ennel korabbi operacios rendszerrel SZALLITOTT gepek eseten az 1-es dvd-n talalhato az AHT. valoban “D”-t kell nyomni!
a 10.5.5 vagy ennel kesobbi operacios rendszerrel SZALLITOTT gepek eseten a 2-es dvd-n talalhato az AHT.
mindenkeppen a sajat telepitoje szukseges hozza.