|
Aktív
Bejegyzések: 122
|
imiapek - 2008. október 06. @ 12:46 Valaki segitsen, please, mert nagyon mérges vagyok!!! |
|
Moderátor
Bejegyzések: 4988
|
Ezt töröld: userneved/Library/Preferences/com.apple.dock.plist |
|
Aktív
|
Előjött, vissza, majd elő vissza és megint semmi...??? (ezt mind magától csinálta (macbook osx 10.5.4, szoftverfrissítés megoldaná talán? most el kell mennem, kellene, de itthonhagyom aztán frissítek...) |
|
Aktív
Bejegyzések: 293
|
sziasztok
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy a levelezö prog. állandoan betesz a drafts ba valamit…
|
|
Moderátor
|
Nincs bejelölve a System Preferences -> Dock -> Automatically Hide and Show the Dock? |
|
Aktív
|
alma+d-re egyszer előjön, aztán elmegy, utánna meg percenként egyszer előjön:)...elég vicces látvány, tiger 3 hetes használat alatt nem csinált ilyet a Mini-n… |
|
Aktív
Bejegyzések: 387
|
tud valaki egy jo irc kliens progit?
|
|
Macőrült
Bejegyzések: 3221
|
segítsetek! keresem azt a marketinges bemutató képet, ami rajzolt, képregényszerű (kb. egy tucat képből áll), és azt mutatja be, hogy egy belső kommunikációs hiány miatt micsoda barom ötletek merülnek fel (marketing, sales, IT, stb...), holott csak egy sima hintát szerettek volna a megrendelők egy faágon szerintem csomóan ismeritek, mert rendszeresen megjelenik itt-ott, kösz előre is |
|
Moderátor
|
tms - 2008. október 06. @ 15:51 http://www.jacobsen.no/anders/blog/archives/images/project.html Szeretsz? :D |
|
Aktív
|
http://nightly.webkit.org/
|
|
Macőrült
Bejegyzések: 3221
|
újabb fejlesztések / finomítások, stb. vannak benne. érdemes használni |
|
Aktív
|
Szoftverfrissítés megoldotta a problémát, de elég vicces, na meg hát idegesítő volt, hogy először nem volt, utána meg percenként feljött, aztán zsupsz, visszament a dock:) |
|
Aktív
Bejegyzések: 293
|
Sziasztok
|
|
Aktív
Bejegyzések: 40
|
sziasztok
tud valaki arrol hogy hol lehet kapni Magyarorszagon timbuk taskakat?
macfelel |
|
Aktív
Bejegyzések: 5
|
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, abszolút hozzá nem értő nőként :) letöltöttem a the sism life stories-t, mert úgy láttam, hogy ez mac-en is játszható. A játékot magát ismerem, de nem tudom, hogy hogyan kezdjek itt neki, hogy el is induljon ezen a gépen (magával a mac-es rendszeremmel is csak ismerkedem, nemhogy ezt a játékot el is tudjam indítani) :) Szóval van egy instal.txt nevű és egy rld-siml.iso nevű fájl - ez utóbbin belül pedig egy csomó minden más :) Tudna nekem valaki segíteni, hogyan tudom elindítani a játékot?
|
|
Aktív
Bejegyzések: 351
|
KörmöndiK - 2008. október 06. @ 19:41 Üdv! Katt az iso fájlra és akkor az be fog mountolódni, felcsatlakozik, mint meghajtó. Aztán vagy elindul a telepítő és követed az installt vagy katt az új megahjtóra ahol lenni kell vmi install fájlnak, vagy egy dmg-nek ami már futtatható lesz és megy az install. Bár az install.txt-ben valszeg le van írva mit is kell csinálni :o)
szerk.:
|
|
Aktív
|
köszönöm szépen! próbálkozom :) úgy van, lett egy új meghajtó, de az install.txt-ben daemon tools-t ír. ezt a windows-os gépen ismertem nagyjából,de mac-en is van? (bocs, ez most tutti nagyon laikus kérdés :) ) |
|
Moderátor
|
Ami a Daemon Tools Windowson, az Macen ez a mount izé. Nem kell hozzá külön program. Ebből is látszik, hogy Macen mennyivel egyszerűbb az élet. :) |
|
Aktív
|
KörmöndiK - 2008. október 06. @ 19:59
Azt nem tudom, de nem is kell rá mert alapból tudja mit kell vele csinálni
|
|
Aktív
|
Hát akkor ez nem jó, mert itt tanakodom, de csak exe van meg dll valamik többnyire :) Akkor nyugodjak bele, hogy ezt nem fogom tudni elindítani, ugye? :( |
|
Aktív
|
KörmöndiK - 2008. október 06. @ 20:13
Fájdalom de mikor már mondtad az Alcoholt akkor sejtettem, hogy ez nem maces lesz. Szal ez nem fog menni.
szerk.: ja bocs nem alcohol hanem daemon :o) |
|
Aktív
|
:( hát, ez tényleg szomorú! egy hónapja vagyok kb mac tulaj, szóval ezért vagyok ennyire süket az egészhez, de nem adom fel :) jó kis gép ez, majd keresek rá maces verziót a kikapcsolódásra! rendesek vagytok, köszönöm szépen a válaszokat! :) |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 857
|
Esetleg vedd meg a játékot, ahelyett, hogy ellopod. (Bocs, de attól, hogy kezdő, vele se kéne kivételezni warez téren.) |
|
Aktív
|
Bár a megfogalmazásod kicsit erős volt, de tudod mit, igazad van!
|
|
Veterán
Bejegyzések: 1123
|
help! fagyogatott a macbook, arra gondoltam hogy a regrol ittfelejtett ubuntuhoz felrakott rEFIt lehet az oka ugyhogy legyaktam az ubuntus particiot. ezutan nem indult ujra a gep, bejott az eger majd eltunt es desktop helyett megint a kis forgo basz jelent meg. innen nem is jutott tovabb. telepitolemez elo, disk repair, minor hiba, javitas, ujrainditas, ugyanaz, ujra disk repair, probabol a particiok osszevonasa, pillanatra mintha az lenne kiirva hogy both volumes will destroyed, de nem foglalkozok vele elvegre kipipaltam hogy lock editing az osx vinyojan. hiba volt. jelenleg azt irja hogy ures a vinyo, boot helyett a kerdojeles folder villog csak. mit lehet ilyenkor? a format 2sec volt, gondolom az adatok meg ott vannak. thx az otleteket |
|
Aktív
Bejegyzések: 3
|
Sziasztok!
Aki tud segíteni,ide írjon:virgilhilts01@gmail.com Előre is köszi mindenkinek. |
|
Veterán
Bejegyzések: 1071
|
Hilts - 2008. október 07. @ 00:02
Üdv a fórumon.
|
|
Aktív
|
milyen kiegészitö kéne szafarira hogy itt a képek mejelenjenek?
|
|
Aktív
Bejegyzések: 439
|
urbijoe - 2008. október 07. @ 05:46 Ez nem a böngésző hibája:D Ilyen az apple hungary |
|
Aktív
|
vidacsm - 2008. október 07. @ 06:31urbijoe - 2008. október 07. @ 05:46milyen kiegészitö kéne szafarira hogy itt a képek mejelenjenek?
az jo :)
|
|
Aktív
Bejegyzések: 439
|
azok egyszerűen belinkelt képek, de a képet magát már letörölték |
|
Aktív
Bejegyzések: 50
|
Sziasztok, adott egy G4-es MacBook 10.3.9 operációs rendszerrel és rajta használatban lévő zenész programokkal. Van hozzá egy új iPhone Touch 3G, T-Mobilos előfizetéssel. A kettő nem működik együtt, valamelyik komponens azt mondja, hogy minimum 10.4.10-es operációs rendszerre lenne szükség. Kérlek, segítsetek egy Mac faragásban nem jártas júzert, mik a lehetőségek 1) iPhone vissza a forgalmazónak, elfelejt 2) Faragás, hogy a meglévő operációs rendszer mégis szóba álljon az iPhone-nal 3) Operációs rendszer upgrade ___________________________________________ 2) esetében ha van, kérnék szépen faragási útmutatót 3) esetében kérem, ha létezik ilyen, legyetek szívesek mutatni valamilyen upgrade matrixot: hardver függvényében milyen upgrade útvonalak léteznek, mely ágak fizetősek, mennyit kell fizetni és kinek, mennyire fog lelassulni a gép az új oprendszertől, mennyire fogja hazavágni a telepített alkalmazásokat az orendszer upgrade? Segítségeteket előre is köszönöm |
|
Aktív
Bejegyzések: 260
|
G4-es akkor az iBook. Pontosabb lerást lécci. Ha 1,33 Ghz-es és 1 GB ram-ja van akkor Leo mehet rá. Ha kevesebb valamelyik akkor inkább Tigris. Berakod a telepítőt, és Upgrade OSra mész, nem nagy ördöngősség, megcsinálja magától. Érdemes persze bizt. mentés a fontosabb cuccokról. (én ezt javaslom). és nemhogy lassabb, de inkább gyorsabb lesz az újab op.rendszerektől. (Tigristől biztos) |
|
Aktív
Bejegyzések: 260
|
és “Tartsd frissen az oprendszered, és szárazon a puskaport!” (-: |
|
Aktív
|
Köszönöm a választ, azért nem tudom egyelőre pontosabban meghatározni a részleteket, mert nem az enyém a cucc, és most nem férek hozzá, hogy megnézzem az adatokat.
Mondjuk az álmaimban meg nem fordult volna a fejemben, hogy egy pár éves Apple számítógépet nem lehet hozzákapcsolni egy Apple telefonhoz, csak agyműtét árán. |
|
Aktív
Bejegyzések: 73
|
Sziasztok, az a baj, hogy adva van egy külső firewire drive, és bármit tehetek vele, de nem tudok foldert létrehozni, mert azt nem engedi, sem forklift-ből, sem finder-ből. Mit lehet ilyenkor tenni?
|
|
Veterán
Bejegyzések: 1428
|
tamasdragon - 2008. október 07. @ 09:04 Ha a kulso vinyo ntfs-re van formazva, nem tudod irni, csak olvasni. Kerdes, hogy arra van-e. |
|
Moderátor
|
Honnan veszi a Mail az emailcím-kiegészítéshez az adatokat? Néhány régi címet ki szeretnék törölni, hogy ne jöjjenek fel, de nem tudom, hol keressem a forrást. |
|
Aktív
Bejegyzések: 73
|
Nem, rendes maces drive, locked. De mi a francért locked? És hogyan lesz újra nem locked?
|
|
Aktív
|
Sziasztok! Safari alatt nem jön be http://www.e-cegjegyzek.hu oldal, Firefox-al viszont gond nélkül betöltődik. A Safariban nem találtam olyan tiltást, ami indokolná, a Java is engedélyezett. Nálatok bejön? Mi lehet a gond? Thx |
|
Moderátor
|
esőjáró - 2008. október 07. @ 09:19 Petneki Ábel nagyon szemérmesen pm-ben küldte el a választ, de beírom ide, hátha kell valakinek még: Mail -> Window -> Previous Recipients Ábel, nagyon szépen köszönöm itt is. :))) |
|
Veterán
|
mobbo - 2008. október 06. @ 23:01 senki? esojaro se? help |
|
bM Függő
Bejegyzések: 6442
|
Arhive and Install (minden adatvisszaallitas nelkul) |
|
Aktív
Bejegyzések: 151
|
sziasztok olvastam itt valamelyik topicban erröl a radio recorder nevezetü cuccrol.felkéne vennem egy adást de recording disabled van mindig.bekell állitani valamit?a rádio cimét beirtam.now gomb lenyomása nem azonnali felvételre értendö?az létezik,h dátumot nem kér?csak óra,percet,meg napszakot? f@sz se érti :) légyszi segitsetek.köszi:) |
|
bM Függő
|
Van ott egy Save gomb. |
|
Veterán
|
kemeng - 2008. október 07. @ 12:43 kemeng ez nekem? |
|
bM Függő
|
mobbo - 2008. október 07. @ 13:20kemeng - 2008. október 07. @ 12:43Arhive and Install (minden adatvisszaallitas nelkul) Igen |
|
Veterán
|
kemeng - 2008. október 07. @ 13:28mobbo - 2008. október 07. @ 13:20kemeng - 2008. október 07. @ 12:43Arhive and Install (minden adatvisszaallitas nelkul)
thx
|
Összes oldal: 243
|
||||||||||
| « Külföldi munka ? | nem tud valaki... » |

segitség emberek, leós macbook-omról sleepből felkelve eltünt a dock. A fórumon volt egy olyan tanács, hogy szedjek ki egy com.apple.dock....valami file-t, de nem is találom ezt a fájlt és dock nélkül nem valami jó a helyzet!!!