|
Macőrült
Bejegyzések: 2009
|
Az XMS-ben? :-D
|
|
Aktív
Bejegyzések: 159
|
A lejatszo.hu-n van pl. hiVOX Lupus S DAC/headamp… |
|
Aktív
Bejegyzések: 278
|
Ma megérkezett az ipodhoz egy AKG k12p.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 9
|
en hasznaltam mar az osszes apple fulest, szerintem mind szar ahogy van.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 27
|
Sennheiser cx300 Nano-hoz futáshoz
|
|
Aktív
Bejegyzések: 12
|
Masiff - 2007. augusztus 31. @ 11:27
Előre leszögezem zenélek sok éve....sok-sok erősítő(marshall, mesa, laney..stb) megfordult kezeim alatt...mindd-mindd csöves, profi cuccok...vintage-től a modernebb hangzásig.
|
|
Aktív
|
Ja még egy érv az eq mellé: DINAMIKA.
|
|
Aktív
|
Legtöbb hangmérnök meg Kap*****be, mert sokat szívunk velük koncerteken. 90%-uk egy idióta barom:D...peace!!! |
|
Aktív
|
norbert:
|
|
Aktív
|
ja es h meg en is egy kicsit a hangmernokok oldalara alljak, a zeneszek 90 szazaleka szinten egy barom.
|
|
Aktív
|
van ilyen is...ezért is kell EQ |
|
Aktív
|
Csöves miksid van?....gitárban ált nincs di-box...miért is lenne? SM 58 meg alap...nem etalon, de minimum szint. |
|
Aktív
|
Egyvalimit elfelejtesz:
|
|
Aktív
|
shibuya - 2008. június 06. @ 16:18
Lehet:DDD...bár nem mindegyik, van akivel szeretünk dolgozni, és ha kell őt hívjuk.
|
|
Aktív
|
Kedvenc helyem pl.: FADER Stúdió...jó cuccok, jó szakemberek...mottójuk.” ...ha jobb cuccot hozol, megveszük!”:DDD |
|
Aktív
Bejegyzések: 15
|
sziasztaok a napokban megjött az ebay ről a weston um1 fülhalgató nagyon ász ajánlom mindenkinek :) |
|
Aktív
Bejegyzések: 148
|
Soffeee - 2008. július 08. @ 23:15 Grat! Az egy nagyon jó füles, én is ajánlottam már nagyon sok embernek. Szerintem az egyik legjobb ár/érték arányú. Sajnos itt jobban mennek a felkapottabb de lényegesen gyengébb nevek. Azért majd egyszer próbáld ki az um2 is. |
|
Aktív
Bejegyzések: 100
|
Üdv!
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 579
|
Nekem CX300 van és tényleg sokkal jobban körülnézek, mielőtt átmegyek az úttesten. Amúgy biciklin sosem használnék feljhallgatót, mert életveszélyes, főleg ezekkel az in-ear fülesekkel. |
|
Aktív
Bejegyzések: 100
|
A http://www.digitalmix.hu -t ismeri valaki? 7800-ért adják az AKG K324P-t. Az elég jó ár, nem? (A MM-ban 15000) |
|
Aktív
Bejegyzések: 267
|
Ark - 2008. május 14. @ 21:11 Nekem is van ilyen, de nem használom Ipod-al, csak erősítővel HIFI-n, mert az Ipod nem bírja meghajtani. |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 997
|
Sennheiser HD-250 Linear II. |
|
Aktív
Bejegyzések: 114
|
Geza - 2008. július 28. @ 13:53
hatha egy velemenyre vagy kivancsi akkor istentelen joo
|
Összes oldal: 8
|
||||||
| « iPod - JVC KD-G721 | A 10 legkülönösebb iPod kiegészítő... » |

A cégtől, ahol dolgozom, kapok ajándékba egy AKG K701-es fülest, ehhez viszont ahogy olvasom mindenképpen kellene egy fejhallgató erősítő. Neten keresgéltem, de nem nagyon találtam semmit pesti viszonylatban. Nem tudjátok hol lehet ilyet kapni Pesten, esetleg netalántán csöves verzióban is?