Fórum kezdőlap  »  Hardver  »  iPod, iPhone  »  Milyen fülest használtok az ipodhoz

Aktív
Bejegyzések: 17
#301 - 2008. január 05. @ 12:25 | mellőzöm  

én is az apple In-ear és a sennheiser cx300 között hezitáltam, de végül a sennheisert vettem, mert tartósabbnak tűnt, mint az apple In-ear. 2007 márciusában vettem azóta már találkozott a medencével és semmi baja nem lett. a koss tényleg egy nagy szar, a sennheiser magasban és középen is nagyon jó és az in-ear kialakításnak hála abszolút kiszűri a külső zajokat, szal vigyázat a villamossal. :D
a cx300-at kb. 10000-ért hozzádvágják saturnban.

Aláírás 

Apple iMac fehér 24” core2duo @ 2,13ghZ
Apple iPod fekete 80gb classic

Aktív
Bejegyzések: 54
#302 - 2008. január 07. @ 14:24 | mellőzöm  

megjott az akg fules, roviden: odabasz. ehhez kepest a gyari fules egy kalap trutyi

Aláírás 

iPod nano 3G 4GB

Aktív
Bejegyzések: 5
#303 - 2008. január 08. @ 21:23 | mellőzöm  

AKG forever!!! de komolyan! panasonic fülesem volt eddig de sz*rt se ért!
utána vettem az akg-t! nagyon komoly! ár/minőség téren szerintem I.O !!!!!
nem kötelező a legdrágábbat megvenned...elég ha egy 5000 és 7000 huf között beruházol és magadhoz nyúlsz olyat szól!!!! :):):):):)

Aktív
Bejegyzések: 11
#304 - 2008. január 09. @ 17:53 | mellőzöm  

Sziasztok!
Már csak 9 nap és cx300 :)
Gondolkodtam még griffin-ben, de a hozzászólások alapján ez a jobb. Thx.

Aláírás 

iPod nano 3G 4Gb - Griffin EarThumps
Canon EOS 350D - Canon 18-55mm - Sigma 70-300mm
Nokia 6300

Aktív
Bejegyzések: 11
#305 - 2008. január 12. @ 15:55 | mellőzöm  

Mégis griffin (Ear Thump) lett a dologból… és lenne is egy kérdésem.
A bal fülhallgató ha benne van a fülemben, és hozzáérek, benyomódik, szal valami hatás éri, akkor cuppogó hangot ad ki. A jobbal nincs ilyen gond. Ha a balt teszem a jobb fülembe, akkor ott is cuppog, szóval a ballal valami gond van.

Namost ez normális?? :D Szerintetek garanciába kicserélik?

Egyébként ha nem mozgatom akkor jól szól, nekem legalábbis elég jól.

Aláírás 

iPod nano 3G 4Gb - Griffin EarThumps
Canon EOS 350D - Canon 18-55mm - Sigma 70-300mm
Nokia 6300

Aktív
Bejegyzések: 73
#306 - 2008. január 12. @ 17:50 | mellőzöm  

Sziasztok!

Én most szereztem be egy AKG k324p-t. A fülesre panasz nem lehet, csodálatos a hangja. De nem akkor, ha Touch-on hallgatja az ember… PC-re kötve sokkal szebbet szól. A Touch-ot próbáltam már Sennheiser HD 555 studio fejhallgatóval és KOSS in ear-al is. De valahogy nem az igazi. A mélyek torzítanak, akármilyen hangszínt állítok be. Normális ez? Valami tapasztalat, netán megoldás? :)

Aláírás 

http://www.grafpeter.hu

Törzsvendég
Bejegyzések: 705
#307 - 2008. január 12. @ 19:45 | mellőzöm  

Lenne egy (+1) kérdésem:
Én is tervezem egy AKG K324p beszerzését, (Dennistől), csak én sajna nem iPodon, hanem “csak” egy Treo 680-on hallgatnám.
1: Van valakinek tapasztalata a hangminőséget illetően? (Treoval ofkorsz) Mert azt hallottam, van 1 kicsi alapzaja. Na most ez egy 2k-s normál Panasonic-on nem igazán jön ki (főleg ha finoman alattad duruzsol egy Ikarus-motor, hegynek fölfelé...) viszont egy ilyenen sztem azért már 1 kicsit jobban hallható… Kérdés az, hogy van-e ilyen, illetve hogy mennyire zavaró.

2: a másik, hogy van-e vkinek tapasztalata Deniss-szel? Vásárolt már valaki tőle? Eredeti fülest árul? (tehát nem kínai hamisítványt?)

A válaszaitokat előre is köszi:
Geri

Törzsvendég
#308 - 2008. január 12. @ 20:28 | mellőzöm  

Esetleg Klipsch fülessel volt már vkinek tapasztalata??

Aktív
Bejegyzések: 73
#309 - 2008. január 12. @ 22:42 | mellőzöm  

Vagy esetleg van olyan lejátszó prog. Touch-ra, amin a hangszínt magam állíthatom?
A beépített rengeteg hangszí közül egyik sem adja vissza, amit szeretnék :(

Aláírás 

http://www.grafpeter.hu

Aktív
Bejegyzések: 48
#310 - 2008. január 13. @ 10:16 | mellőzöm  

Én most vettem iPodomhoz egy Panasonic RP-HJE300 fülest. Nagyon szépen és tisztán szól!
Olyan mint az új SE fülesek...Agyig hatolnak. Egyébként 6990 Ft volt, ami nem sok, kaptam hozzá tartó “szutyőt”, és 3 garnitúra szilikont, és egy 60 cm-es hosszabbítót! ;)
Nekem megérte! ;)

Aláírás 

Pentax K10D (18-55mm), Apple iPod G4 (20Gb)
flickr.com/photos/bam007/

Aktív
Bejegyzések: 44
#311 - 2008. január 13. @ 10:36 | mellőzöm  

Én Sennheiser CX300 használok. 8.000 ft volt.Nekem nagyon bejött.merném ajánlani Mindenkinek.

Aláírás 

Apple iMac 20"2.4GHz Intel Core 2 Duo,320GB, iPhone 16GB Fehér

Aktív
Bejegyzések: 25
#312 - 2008. január 17. @ 19:30 | mellőzöm  

v-moda vibe duo az iPhone-hoz.
http://www.v-moda.com/collection/modaphones/vibe%20duo.aspx

Nagyon jol szol....

Aláírás 

Apple Certified Trainer FCP6 (ACT), Apple Certified System Administrator 10.4 (ACSA)

Aktív
Bejegyzések: 388
#313 - 2008. január 17. @ 19:42 | mellőzöm  

amit adtak hozzá:D bár már eléggé leharcolt állapotban van, de szól:)

Aláírás 

iBook G4 12” 1.2/768/100 + Logitech premium kütyük:)
iPhone 1st. gen. 8gb 2.1 köszönet érte cfman

Törzsvendég
#314 - 2008. január 17. @ 21:36 | mellőzöm  

UP!!

Aktív
Bejegyzések: 58
#315 - 2008. január 17. @ 21:58 | mellőzöm  

Sziasztok!

Sok hezitálás után szeptemberben vettem egy JBL reference 220-at. Hát mit mondjak??? Iszonyat szarul szól ahhoz képest, hogy mennyibe kerül…
Egyáltalán nem ad ki olyan basszus tartományt, mint pl. az egy árkategóriával alatta lévő sennheiser cx300. A körítés kiváló (tok, kellékek, textil birítás, igényes kis csatlakozó, jó megjelenés) csak éppen nem szól akkorát. Ha csak a gyári fülest hallgatod és utánna jön a JBL, akkor persze király. De ha meghallgatsz egyszerre több cuccot, akkor hallani fogod, hogy nem akkora szám.

Egy technikus ismerősöm már régóta mondta, hogy a JBL néhány terméke csak paraszvakítás. Rosszul esett, mert én is használok egy-két JBL-t. De lassan kezdem látni, hogy egy-egy hasonló termék már jóval olcsóbban is megkapható. Egyébként a JBL, a Harman Kardon leányvállalata. Az igazi nagyágyúkat pedig a HK gyártja. Ez a JBL cucc olyan, mint a Volkswagen csoportban a Skoda. Az sem rossz, sok tapasztalat van felhasználva, de egy skoda nem audi.

Bocs, ha a JBL fanok lelkébe gázoltam, de én most így látom… mondom ennek ellenére vannak jó termékeik…

Én Most egy SENNHEISER-t használok, ez szerintem mindennapi használatra teljesen tökéletes (egyharmad áron)…

Aláírás 

MAC Mini Core 2 Duo 2.16
MacBook Air + Airport Extreme
Black iPod nano 3rd
Iphone 2G 2.1

Aktív
Bejegyzések: 62
#316 - 2008. január 21. @ 11:21 | mellőzöm  

akg k12p. olcsó volt, és nagyon jól szól. szivacs nélkül a jobb fülemet kicsit nyomja, de a hiba az én készülékemben van, és szivacsot is adtak hozzá. hozzá kell tenni, hogy nem bírom az hangizoláló füleseket, akinek az kell, ne ezt válassza. de sima fülesnek nagyon jó választás.

Törzsvendég
#317 - 2008. január 21. @ 11:55 | mellőzöm  
Osgyán Dániel - 2008. január 17. @ 21:58

Sziasztok!

Sok hezitálás után szeptemberben vettem egy JBL reference 220-at. Hát mit mondjak??? Iszonyat szarul szól ahhoz képest, hogy mennyibe kerül…
Egyáltalán nem ad ki olyan basszus tartományt, mint pl. az egy árkategóriával alatta lévő sennheiser cx300. A körítés kiváló (tok, kellékek, textil birítás, igényes kis csatlakozó, jó megjelenés) csak éppen nem szól akkorát. Ha csak a gyári fülest hallgatod és utánna jön a JBL, akkor persze király. De ha meghallgatsz egyszerre több cuccot, akkor hallani fogod, hogy nem akkora szám.

Egy technikus ismerősöm már régóta mondta, hogy a JBL néhány terméke csak paraszvakítás. Rosszul esett, mert én is használok egy-két JBL-t. De lassan kezdem látni, hogy egy-egy hasonló termék már jóval olcsóbban is megkapható. Egyébként a JBL, a Harman Kardon leányvállalata. Az igazi nagyágyúkat pedig a HK gyártja. Ez a JBL cucc olyan, mint a Volkswagen csoportban a Skoda. Az sem rossz, sok tapasztalat van felhasználva, de egy skoda nem audi.

Bocs, ha a JBL fanok lelkébe gázoltam, de én most így látom… mondom ennek ellenére vannak jó termékeik…

Én Most egy SENNHEISER-t használok, ez szerintem mindennapi használatra teljesen tökéletes (egyharmad áron)…

Na majd most mindjárt jön iJoe, és akkor jaj neked...!!:)

Törzsvendég
#318 - 2008. január 21. @ 11:56 | mellőzöm  

UP!!!

Aktív
Bejegyzések: 58
#319 - 2008. január 21. @ 12:02 | mellőzöm  
galgogergo - 2008. január 21. @ 11:55

Osgyán Dániel - 2008. január 17. @ 21:58Sziasztok!

Na majd most mindjárt jön iJoe, és akkor jaj neked...!!:)

Nem hiszem, hogy egy fórum erről szólna. Akkor az nem volna más mint egy cenzúrázott, marketing célokat szolgáló, áll fórum. Nem ilyennek ismerem a beszmac-et.

Azt természetesen megértem, hogy neki eladó ez a termék, de iJoe tiszteletben szokta tartani mások véleményét. :)

Aláírás 

MAC Mini Core 2 Duo 2.16
MacBook Air + Airport Extreme
Black iPod nano 3rd
Iphone 2G 2.1

Macőrült
Bejegyzések: 2212
#320 - 2008. január 21. @ 12:14 | mellőzöm  

Sennheiser MX-760 a legújabb szerzemény, és most ez a kedvencem. Volt 350-550-ig mindegyik, szerintem annyira nem volt nagy szenzáció, és az 500-550 egy idő után mintha elvesztette volna a mélyeket. Fülbetuszkolós sonyból van vagy 3, telefonhoz is kaptam, de nekem nagyon nem jött be. Ez a 760-as viszont nagyon. Ajánlom mindenkinek.

Aláírás 

“Mindenki hasznos, de örülök, hogy alfa vagyok”

Aktív
Bejegyzések: 16
#321 - 2008. január 21. @ 22:05 | mellőzöm  

Sziasztok!

Most nézegettem a macbolt.hu-n ezt a Griffin EarThumps fülhallgatót. Egész jó az ára és talán még jól is szól:)
Van valakinek esetleg tapasztalata ezzel a fülhallgatóval? Egy Sennheiser PX 100-as mellett lenne másodlagos zajkeltő cucc.
Szóval amit várnék tőle, az leginkább az erős basszus, és jó térhatás (?), esetleg ha a magasak is szépek lennének, nem lenne hátrány:D
2.gen ipod nanoval használnám, vagy ez mindegy?

Aktív
Bejegyzések: 16
#322 - 2008. január 25. @ 23:21 | mellőzöm  

up!:D

Aktív
Bejegyzések: 52
#323 - 2008. január 27. @ 16:29 | mellőzöm  

Én azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek melyik a jobb választás: cx300, illetve a sony mdr-ex71. Ahogy néztem, kb. egy áruk van, ezért érdekel, melyikkel járnék jobban.

MX500-ból én nagyon hiányolom a basszust, ílletve a zajszűrést (csak utcán használom), viszont nem akarok a ló túl oldalára esni, mert nem diszkózenét hallgatok, ahonnan csak a méj érdekes, viszont kiváncsi vagyok a magasakra is (nagyon!:D).

Veterán
Bejegyzések: 1938
#324 - 2008. április 12. @ 16:25 | mellőzöm  

Egy eléggé kedves és alapos összehasonlítás a témában egy kedves ügyfelünktől az objektivitás jegyében:
http://www.macbolt.hu/mm/2008/ipodearphoneteszt.pdf

Aláírás 

http://www.macbolt.hu http://www.macmagazin.hu 0670/2650784

Törzsvendég
Bejegyzések: 768
#325 - 2008. április 12. @ 17:06 | mellőzöm  

Erről tud valaki valamit?
tapasztalatra vagyok kívácsi…

köszönöm

Picture_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Aláírás 

Mac Pro |4GBRam |ACD 23"|Yad Bhavam Tad Bhavati

Aktív
Bejegyzések: 24
#326 - 2008. április 12. @ 17:14 | mellőzöm  

Sziasztok!

Jelenleg egy Seni PX100-ast használok, ehhez képest hol vannak ezek a fülbedugós csodák? Konkrétan a CX300 tetszett meg, a mostani kábele kezd halódni… :S

Aláírás 

MacBook 2.16
iBook G4 12” 1.33 GHz
iPod Video 30GB (5.5G)

Veterán
Bejegyzések: 1428
#327 - 2008. április 12. @ 17:50 | mellőzöm  
mzsombor - 2008. április 12. @ 17:14

Sziasztok!

Jelenleg egy Seni PX100-ast használok, ehhez képest hol vannak ezek a fülbedugós csodák? Konkrétan a CX300 tetszett meg, a mostani kábele kezd halódni… :S

Bar a PX100-ast nem hallottam meg, CX300-ast hasznalok, es roppantul meg vagyok vele elegedve, batran ajanlom. Probald ki, sztem nem fogsz csalodni benne. Tobb in-ear fulest is meghallgattam mar, es sztem (bar ez szigoruan szubjektiv) ennek van a legjobb hangja.

Aktív
Bejegyzések: 102
#328 - 2008. április 14. @ 18:12 | mellőzöm  

Sziasztok!

Én is füles-vásárlás előtt állok.
Az AKG-ról már sok jót hallottam, de a Sennheiserről is.
Egy kérdés: a gyári füles, amit adtak hozzá azért a mélyeknél olyan “recsegő” hangot hallatt. ez azért van mert gyenge a minősége vagy azért mert még iTunesben rosszul állítottam be a hangszintet?
Az az előbbi, akkor egy jó kis AKG (Saturn kb. 6-7000Ft) megoldja kérdést?

Köszi!
byblos

Aláírás 

MacBook ALU 13” C2D 2.0Ghz, 2GB Ram, JBL Creature II, no virus :)

Aktív
Bejegyzések: 55
#329 - 2008. április 14. @ 20:11 | mellőzöm  

Meg!:D

Aláírás 

Powerbook G4 17"-iPod Nano 2GB
http://www.myspace.com/21stcenturykidhungary

Aktív
Bejegyzések: 476
#330 - 2008. április 14. @ 20:51 | mellőzöm  

Hali. én a sennhaiser cx300 és a jbl reference 220 között vacilálok… 2X végig olvastam ezt a topicot de nem tok dönteni… :D

Aláírás 

Macbook C2D
iPod 2G nano
iPod Touch 2G

Veterán
Bejegyzések: 1938
#331 - 2008. április 14. @ 21:03 | mellőzöm  

Segítek: JBL Refernce 220. :)

Aláírás 

http://www.macbolt.hu http://www.macmagazin.hu 0670/2650784

Aktív
Bejegyzések: 476
#332 - 2008. április 14. @ 21:06 | mellőzöm  

hmm akkor legyen az :) De csak mer Te mondtad ;)

3 hét múlva ballagásomra meg is lesz a pénz és megyek fel a MacBolt-ba megvenni ;)

Aláírás 

Macbook C2D
iPod 2G nano
iPod Touch 2G

Veterán
Bejegyzések: 1112
#333 - 2008. április 14. @ 21:07 | mellőzöm  

10 éve ezt használom: Sennheiser HD 250-II.
Masteringre legjobb fülesben!

http://www.basys.hu/katalogus/sennheiser/fejhallgato/dj/studio/hd-250-ii

Aláírás 

http://www.ekidio.hu (Ableton Live és Logic oktatás)

Aktív
Bejegyzések: 179
#334 - 2008. április 15. @ 01:50 | mellőzöm  

Future Sonics Atrio M5 + Leckertone Audio UHA-3 DAC/headamp

Aláírás 

MBP 2.4 15” 10.4.11

Aktív
Bejegyzések: 33
#335 - 2008. április 23. @ 13:59 | mellőzöm  

A későbbi hozzászólóknak, vagy csak azoknak aki benéznek ide. A
Bang-Olufsen-ről hallot vki? Sok hozzászólást olvastam, de nem láttam említve eddig. Lassan két éve van meg, de életem egyik legjobb döntése volt. Néztem én is sok mindent annak idején koss-t, sennheisert. jbl-t, bose-t, de úgy gondolom ha már iPod-ot használunk, amelynek a designja tökéletes, akkor már a füles is legyen gyönyörű. És persze nem csak stílusos, hanem méretéhez képest zseniálisan szól, és ezt nem én mondtam róla, hanem egy stúdiós barátom...! Az ára persze horror, de nem fogja megbánni senki, és az is biztos h itthon nem fog veled szembejönni, de még külföldön sem nagyon...!

Aláírás 

DellVostroQuadro,4GB,8800GT
Nano2Gb,iPhone3G
MX Revolution
Dell 2007WFP & 248wfp
B&O;-Earset

Aktív
Bejegyzések: 17
#336 - 2008. április 23. @ 14:09 | mellőzöm  

én apple in-eart használok és nekem jó, lehet van jobb is, én mondjuk márkahűség miatt maradtam az apple agybadugósánál, de nem bántam meg, szerintem jól szól.

Aláírás 

ibook g4 12” ipod shuffle 1GB

Veterán
Bejegyzések: 1744
#337 - 2008. április 23. @ 14:26 | mellőzöm  

Bang and Olufsen egy régi, jól ismert cég az ipari design témakörben. Régebben bakelitlejátszókat is nyomtak, meg van mobiljuk is, meg egyéb csuda dolgok is. Na, röviden: nagyon egyedi, minőség, ám rendkívül magas árú dolgokon kívül mást nem láttam tőlük. :D

Aláírás 

est 2005.07.01.
iMac24+akai mpd24 + iphone (--örül a fejem. :-)

Aktív
Bejegyzések: 33
#338 - 2008. április 23. @ 16:13 | mellőzöm  

Ez mind igaz. Stílusos, egyedi, minőségi, és nagyon magas áron. Dehát az iPod nem?????? Ha jól tudom azért még mindig az egyik legdrágább az mp3 lejátszók közül, persze nemcsak zenelejátszásra alkalmas már, de még így is a piac kb 50% át bírtokolja a mai napig… Jobsnak is megfizeeted a designt és minőséget (bár sajnos néha vannak kivételek a minőségben)!
Persze nem kell mindenkinek B&O;, de sztem érdemes számba venni ha fülesről van szó, és kicsit gyűjteni rá.
Diák lévén én is ezt tettem.

Aláírás 

DellVostroQuadro,4GB,8800GT
Nano2Gb,iPhone3G
MX Revolution
Dell 2007WFP & 248wfp
B&O;-Earset

Törzsvendég
Bejegyzések: 793
#339 - 2008. április 23. @ 17:06 | mellőzöm  

Hát ha valaki tényleg jót keres, ami akár túlmutat az iPod hangminőségén is, akkor hallgassa meg az M-Audio IE-40-es fülesét. 130 000 Ft, de azért nyújt is kb. ennyit. 3 membrános technológia, külön mély, közép és magas “sugárzó”.
http://www.m-audio.com/products/en_us/IE40-main.html

Aláírás 

“Odi et amo. Quare id faciam, fortasse requiris.
Nescio, sed fieri sentio et excrucior.”

Aktív
Bejegyzések: 419
#340 - 2008. április 23. @ 17:19 | mellőzöm  

Én ezt használok, és nagyon szeretem. Nem nagyon hallottam még ehhez hasonló árú füleseket, így nem tudok összehasonlítani. De egy-két dolgot:

- a vezetéke elég vastag
- nagyon profi kialakítású a dugója, aranyozott
- van mély hang rendesen, magas is
- kényelmes a fülben
- azt hittem, hogy nagyon ki fog lógni a fülemből, de nem
- szép hordtáskát adnak hozzá, nappabőr
- 3 méretben illesztő szilikonok

Szóval én ajánlom.

Aláírás 

St.Joe
MacBook Pro, 2,4 GHz, 15”, 4 GB RAM
http://www.steiner.org.hu

Aktív
#341 - 2008. április 23. @ 17:19 | mellőzöm  
Narayan - 2008. április 12. @ 17:06

Erről tud valaki valamit?

köszönöm

Bocs, kimaradt, hogy melyikhez szóltam hozzá…
Kedves Narayan!

Én ezt használok, és nagyon szeretem. Nem nagyon hallottam még ehhez hasonló árú füleseket, így nem tudok összehasonlítani. De egy-két dolgot:
- a vezetéke elég vastag
- kényelmes a fülben
Szóval én ajánlom.

Aláírás 

St.Joe

Törzsvendég
#342 - 2008. április 23. @ 18:42 | mellőzöm  
St.Joe - 2008. április 23. @ 17:19

Narayan - 2008. április 12. @ 17:06Erről tud valaki valamit?

köszönöm

Kedves Narayan!

- a vezetéke elég vastag
- kényelmes a fülben
Szóval én ajánlom.

--
hol vetted? és mit kérnek érte?
AM7 bose-t használok hi-fi-hez abban sem csalódtam, nem is tudom mihhez hasonlítani (hál istennek).
A vezeték ugye nem gumirozott, nem tekeredik össze-vissza?

köszönnöm

Aláírás 

Aktív
Bejegyzések: 102
#343 - 2008. április 24. @ 20:06 | mellőzöm  

Sziasztok!

ti mindannyian használtok a füleshez jack átalakítot?
mert pl. nemrég vettem egy Sony-t és rá kellett jönnöm hogy nem fér be teljesen az iPhone bemenetébe.
ha használtok átalakítót, akkor nincs véletlenül hangveszteség?

Köszi!
b.

Aláírás 

MacBook ALU 13” C2D 2.0Ghz, 2GB Ram, JBL Creature II, no virus :)

Aktív
#344 - 2008. április 25. @ 05:45 | mellőzöm  
Narayan - 2008. április 23. @ 18:42

köszönöm

Kedves Narayan!

- a vezetéke elég vastag
- kényelmes a fülben
Szóval én ajánlom.

--
AM7 bose-t használok hi-fi-hez abban sem csalódtam, nem is tudom mihhez hasonlítani (hál istennek).

köszönnöm

Debrecen, iShopban vettem. 26e pénz. A vezetéke nagyon jó minőségű, olyan gumi tapintású, de nem vészesen… Nem tekeredik. :-)

Aláírás 

St.Joe

Aktív
Bejegyzések: 5
#345 - 2008. április 25. @ 09:29 | mellőzöm  
St.Joe - 2008. április 25. @ 05:45

köszönöm

Kedves Narayan!

- a vezetéke elég vastag
- kényelmes a fülben
Szóval én ajánlom.

--

köszönnöm

Debrecen, iShopban vettem. 26e pénz. A vezetéke nagyon jó minőségű, olyan gumi tapintású, de nem vészesen… Nem tekeredik. :-)

Sziasztok,

én tegnap vettem a MOM parki Basysban, szintén 26e. Nagyon tiszta, szép hangja van, egy SH CX300-at gyűrtem előtte, ill. eredeti gyárit. Azokat simán veri, de ez erősen szubjektív, mint tudjuk :). Az egyetlen problémám a picit gyenge hangereje. Próbálkozom egy szoftver restore-ral, aztán meglátjuk. Ja, első generációs nanón hallgattam csak egyenlőre.
Kiváncsi lennék más tapasztalatára is.

T.

Aktív
#346 - 2008. április 25. @ 14:03 | mellőzöm  
tomi08 - 2008. április 25. @ 09:29

köszönöm

Kedves Narayan!

- a vezetéke elég vastag
- kényelmes a fülben
Szóval én ajánlom.

--

köszönnöm

Sziasztok,

én tegnap vettem a MOM parki Basysban, szintén 26e. Nagyon tiszta, szép hangja van, egy SH CX300-at gyűrtem előtte, ill. eredeti gyárit. Azokat simán veri, de ez erősen szubjektív, mint tudjuk :). Az egyetlen problémám a picit gyenge hangereje. Próbálkozom egy szoftver restore-ral, aztán meglátjuk. Ja, első generációs nanón hallgattam csak egyenlőre.

T.

Nálam teljesen oké a hangerő.

Aláírás 

St.Joe

Aktív
Bejegyzések: 388
#347 - 2008. május 14. @ 18:26 | mellőzöm  

üdv!
mi a véleményetek az akg k12p fülesről?

Aláírás 

iBook G4 12” 1.2/768/100 + Logitech premium kütyük:)
iPhone 1st. gen. 8gb 2.1 köszönet érte cfman

Aktív
Bejegyzések: 297
#348 - 2008. május 14. @ 19:48 | mellőzöm  

Szerintem az Ultimate Ears Super-fi 3 studio egy jo minosegu es meg elerheto aru 1 driveres in-ear fules. En ilyet hasznalok ipodhoz, es nekem bevalt. Jo kis massziv cserelheto kabelezese van es klasszak a hab-dugaszok (vagy minek nevezzem oket) amik vannak hozza. Szinte tokeletes izolacio, szep kozeptartomany.
Mondjuk ha sok basszus kell, akkor Super-fi 5 pro 2-driveres inkabb, bar annak az ara mar sokaknal atlepi a lelektani hatart :)

Aktív
Bejegyzések: 423
#349 - 2008. május 14. @ 20:04 | mellőzöm  

Probáljátok ki:
Sennheiser PMX 70 7ezer, és vizálló!

S302-1116-out1-kg.jpg

Aláírás 

iMac 20” ; iPhone 8GB ; iPod Shuffle ; Razer Pro1.6 ; JBL Encounter ; Macbook
http://www.deniel.hu

Törzsvendég
#350 - 2008. május 14. @ 20:05 | mellőzöm  
St.Joe - 2008. április 25. @ 14:03

tomi08 - 2008. április 25. @ 09:29

köszönöm

Kedves Narayan!

- a vezetéke elég vastag
- kényelmes a fülben
Szóval én ajánlom.

--

köszönnöm

Sziasztok,

T.

Nálam teljesen oké a hangerő.

debrec iSHOP azt minap rabolták ki nem?
26e hmm nííím occsóó,

Aláírás 

CIPO: számlázás, házipénztár Mac OS X-re
Az online Mac oktatás