|
Aktív
Bejegyzések: 54
|
megjott az akg fules, roviden: odabasz. ehhez kepest a gyari fules egy kalap trutyi |
|
Aktív
Bejegyzések: 5
|
AKG forever!!! de komolyan! panasonic fülesem volt eddig de sz*rt se ért!
|
|
Aktív
Bejegyzések: 11
|
Sziasztok!
|
|
Aktív
Bejegyzések: 11
|
Mégis griffin (Ear Thump) lett a dologból… és lenne is egy kérdésem.
Namost ez normális?? :D Szerintetek garanciába kicserélik? Egyébként ha nem mozgatom akkor jól szól, nekem legalábbis elég jól. |
|
Aktív
Bejegyzések: 73
|
Sziasztok! Én most szereztem be egy AKG k324p-t. A fülesre panasz nem lehet, csodálatos a hangja. De nem akkor, ha Touch-on hallgatja az ember… PC-re kötve sokkal szebbet szól. A Touch-ot próbáltam már Sennheiser HD 555 studio fejhallgatóval és KOSS in ear-al is. De valahogy nem az igazi. A mélyek torzítanak, akármilyen hangszínt állítok be. Normális ez? Valami tapasztalat, netán megoldás? :) |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 705
|
Lenne egy (+1) kérdésem:
2: a másik, hogy van-e vkinek tapasztalata Deniss-szel? Vásárolt már valaki tőle? Eredeti fülest árul? (tehát nem kínai hamisítványt?)
A válaszaitokat előre is köszi:
|
|
Törzsvendég
|
Esetleg Klipsch fülessel volt már vkinek tapasztalata?? |
|
Aktív
Bejegyzések: 73
|
Vagy esetleg van olyan lejátszó prog. Touch-ra, amin a hangszínt magam állíthatom?
|
|
Aktív
Bejegyzések: 48
|
Én most vettem iPodomhoz egy Panasonic RP-HJE300 fülest. Nagyon szépen és tisztán szól!
|
|
Aktív
Bejegyzések: 44
|
Én Sennheiser CX300 használok. 8.000 ft volt.Nekem nagyon bejött.merném ajánlani Mindenkinek. |
|
Aktív
Bejegyzések: 25
|
v-moda vibe duo az iPhone-hoz.
Nagyon jol szol.... |
|
Aktív
Bejegyzések: 388
|
amit adtak hozzá:D bár már eléggé leharcolt állapotban van, de szól:) |
|
Törzsvendég
|
UP!! |
|
Aktív
Bejegyzések: 58
|
Sziasztok!
Sok hezitálás után szeptemberben vettem egy JBL reference 220-at. Hát mit mondjak??? Iszonyat szarul szól ahhoz képest, hogy mennyibe kerül…
Egy technikus ismerősöm már régóta mondta, hogy a JBL néhány terméke csak paraszvakítás. Rosszul esett, mert én is használok egy-két JBL-t. De lassan kezdem látni, hogy egy-egy hasonló termék már jóval olcsóbban is megkapható. Egyébként a JBL, a Harman Kardon leányvállalata. Az igazi nagyágyúkat pedig a HK gyártja. Ez a JBL cucc olyan, mint a Volkswagen csoportban a Skoda. Az sem rossz, sok tapasztalat van felhasználva, de egy skoda nem audi. Bocs, ha a JBL fanok lelkébe gázoltam, de én most így látom… mondom ennek ellenére vannak jó termékeik… Én Most egy SENNHEISER-t használok, ez szerintem mindennapi használatra teljesen tökéletes (egyharmad áron)… |
|
Aktív
Bejegyzések: 62
|
akg k12p. olcsó volt, és nagyon jól szól. szivacs nélkül a jobb fülemet kicsit nyomja, de a hiba az én készülékemben van, és szivacsot is adtak hozzá. hozzá kell tenni, hogy nem bírom az hangizoláló füleseket, akinek az kell, ne ezt válassza. de sima fülesnek nagyon jó választás. |
|
Törzsvendég
|
Osgyán Dániel - 2008. január 17. @ 21:58 Na majd most mindjárt jön iJoe, és akkor jaj neked...!!:) |
|
Törzsvendég
|
UP!!! |
|
Aktív
Bejegyzések: 58
|
galgogergo - 2008. január 21. @ 11:55Osgyán Dániel - 2008. január 17. @ 21:58Sziasztok! Nem hiszem, hogy egy fórum erről szólna. Akkor az nem volna más mint egy cenzúrázott, marketing célokat szolgáló, áll fórum. Nem ilyennek ismerem a beszmac-et. Azt természetesen megértem, hogy neki eladó ez a termék, de iJoe tiszteletben szokta tartani mások véleményét. :) |
|
Macőrült
Bejegyzések: 2212
|
Sennheiser MX-760 a legújabb szerzemény, és most ez a kedvencem. Volt 350-550-ig mindegyik, szerintem annyira nem volt nagy szenzáció, és az 500-550 egy idő után mintha elvesztette volna a mélyeket. Fülbetuszkolós sonyból van vagy 3, telefonhoz is kaptam, de nekem nagyon nem jött be. Ez a 760-as viszont nagyon. Ajánlom mindenkinek. |
|
Aktív
Bejegyzések: 16
|
Sziasztok!
Most nézegettem a macbolt.hu-n ezt a Griffin EarThumps fülhallgatót. Egész jó az ára és talán még jól is szól:)
|
|
Aktív
Bejegyzések: 52
|
Én azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek melyik a jobb választás: cx300, illetve a sony mdr-ex71. Ahogy néztem, kb. egy áruk van, ezért érdekel, melyikkel járnék jobban. MX500-ból én nagyon hiányolom a basszust, ílletve a zajszűrést (csak utcán használom), viszont nem akarok a ló túl oldalára esni, mert nem diszkózenét hallgatok, ahonnan csak a méj érdekes, viszont kiváncsi vagyok a magasakra is (nagyon!:D). |
|
Veterán
Bejegyzések: 1938
|
Egy eléggé kedves és alapos összehasonlítás a témában egy kedves ügyfelünktől az objektivitás jegyében:
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 768
|
Erről tud valaki valamit?
köszönöm
|
|
Aktív
Bejegyzések: 24
|
Sziasztok! Jelenleg egy Seni PX100-ast használok, ehhez képest hol vannak ezek a fülbedugós csodák? Konkrétan a CX300 tetszett meg, a mostani kábele kezd halódni… :S |
|
Veterán
Bejegyzések: 1428
|
mzsombor - 2008. április 12. @ 17:14 Bar a PX100-ast nem hallottam meg, CX300-ast hasznalok, es roppantul meg vagyok vele elegedve, batran ajanlom. Probald ki, sztem nem fogsz csalodni benne. Tobb in-ear fulest is meghallgattam mar, es sztem (bar ez szigoruan szubjektiv) ennek van a legjobb hangja. |
|
Aktív
Bejegyzések: 102
|
Sziasztok!
Én is füles-vásárlás előtt állok.
Köszi!
|
|
Aktív
Bejegyzések: 55
|
Meg!:D |
|
Aktív
Bejegyzések: 476
|
Hali. én a sennhaiser cx300 és a jbl reference 220 között vacilálok… 2X végig olvastam ezt a topicot de nem tok dönteni… :D |
|
Veterán
Bejegyzések: 1938
|
Segítek: JBL Refernce 220. :) |
|
Aktív
Bejegyzések: 476
|
hmm akkor legyen az :) De csak mer Te mondtad ;) 3 hét múlva ballagásomra meg is lesz a pénz és megyek fel a MacBolt-ba megvenni ;) |
|
Veterán
Bejegyzések: 1112
|
10 éve ezt használom: Sennheiser HD 250-II.
http://www.basys.hu/katalogus/sennheiser/fejhallgato/dj/studio/hd-250-ii |
|
Aktív
Bejegyzések: 179
|
Future Sonics Atrio M5 + Leckertone Audio UHA-3 DAC/headamp |
|
Aktív
Bejegyzések: 33
|
A későbbi hozzászólóknak, vagy csak azoknak aki benéznek ide. A
|
|
Aktív
Bejegyzések: 17
|
én apple in-eart használok és nekem jó, lehet van jobb is, én mondjuk márkahűség miatt maradtam az apple agybadugósánál, de nem bántam meg, szerintem jól szól. |
|
Veterán
Bejegyzések: 1744
|
Bang and Olufsen egy régi, jól ismert cég az ipari design témakörben. Régebben bakelitlejátszókat is nyomtak, meg van mobiljuk is, meg egyéb csuda dolgok is. Na, röviden: nagyon egyedi, minőség, ám rendkívül magas árú dolgokon kívül mást nem láttam tőlük. :D |
|
Aktív
Bejegyzések: 33
|
Ez mind igaz. Stílusos, egyedi, minőségi, és nagyon magas áron. Dehát az iPod nem?????? Ha jól tudom azért még mindig az egyik legdrágább az mp3 lejátszók közül, persze nemcsak zenelejátszásra alkalmas már, de még így is a piac kb 50% át bírtokolja a mai napig… Jobsnak is megfizeeted a designt és minőséget (bár sajnos néha vannak kivételek a minőségben)!
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 793
|
Hát ha valaki tényleg jót keres, ami akár túlmutat az iPod hangminőségén is, akkor hallgassa meg az M-Audio IE-40-es fülesét. 130 000 Ft, de azért nyújt is kb. ennyit. 3 membrános technológia, külön mély, közép és magas “sugárzó”.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 419
|
Én ezt használok, és nagyon szeretem. Nem nagyon hallottam még ehhez hasonló árú füleseket, így nem tudok összehasonlítani. De egy-két dolgot:
- a vezetéke elég vastag
Szóval én ajánlom. |
|
Aktív
|
Narayan - 2008. április 12. @ 17:06
Bocs, kimaradt, hogy melyikhez szóltam hozzá…
Én ezt használok, és nagyon szeretem. Nem nagyon hallottam még ehhez hasonló árú füleseket, így nem tudok összehasonlítani. De egy-két dolgot:
|
|
Törzsvendég
|
St.Joe - 2008. április 23. @ 17:19Narayan - 2008. április 12. @ 17:06Erről tud valaki valamit?
--
köszönnöm |
|
Aktív
Bejegyzések: 102
|
Sziasztok!
ti mindannyian használtok a füleshez jack átalakítot?
Köszi!
|
|
Aktív
|
Narayan - 2008. április 23. @ 18:42St.Joe - 2008. április 23. @ 17:19Narayan - 2008. április 12. @ 17:06Erről tud valaki valamit? Debrecen, iShopban vettem. 26e pénz. A vezetéke nagyon jó minőségű, olyan gumi tapintású, de nem vészesen… Nem tekeredik. :-) |
|
Aktív
Bejegyzések: 5
|
St.Joe - 2008. április 25. @ 05:45Narayan - 2008. április 23. @ 18:42St.Joe - 2008. április 23. @ 17:19Narayan - 2008. április 12. @ 17:06Erről tud valaki valamit? Sziasztok,
én tegnap vettem a MOM parki Basysban, szintén 26e. Nagyon tiszta, szép hangja van, egy SH CX300-at gyűrtem előtte, ill. eredeti gyárit. Azokat simán veri, de ez erősen szubjektív, mint tudjuk :). Az egyetlen problémám a picit gyenge hangereje. Próbálkozom egy szoftver restore-ral, aztán meglátjuk. Ja, első generációs nanón hallgattam csak egyenlőre.
T. |
|
Aktív
|
tomi08 - 2008. április 25. @ 09:29St.Joe - 2008. április 25. @ 05:45Narayan - 2008. április 23. @ 18:42St.Joe - 2008. április 23. @ 17:19Narayan - 2008. április 12. @ 17:06Erről tud valaki valamit? Nálam teljesen oké a hangerő. |
|
Aktív
Bejegyzések: 388
|
üdv!
|
|
Aktív
Bejegyzések: 297
|
Szerintem az Ultimate Ears Super-fi 3 studio egy jo minosegu es meg elerheto aru 1 driveres in-ear fules. En ilyet hasznalok ipodhoz, es nekem bevalt. Jo kis massziv cserelheto kabelezese van es klasszak a hab-dugaszok (vagy minek nevezzem oket) amik vannak hozza. Szinte tokeletes izolacio, szep kozeptartomany.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 423
|
Probáljátok ki:
|
|
Törzsvendég
|
St.Joe - 2008. április 25. @ 14:03tomi08 - 2008. április 25. @ 09:29St.Joe - 2008. április 25. @ 05:45Narayan - 2008. április 23. @ 18:42St.Joe - 2008. április 23. @ 17:19Narayan - 2008. április 12. @ 17:06Erről tud valaki valamit?
debrec iSHOP azt minap rabolták ki nem?
|
Összes oldal: 8
|
||||||||
| « iPod - JVC KD-G721 | A 10 legkülönösebb iPod kiegészítő... » |

én is az apple In-ear és a sennheiser cx300 között hezitáltam, de végül a sennheisert vettem, mert tartósabbnak tűnt, mint az apple In-ear. 2007 márciusában vettem azóta már találkozott a medencével és semmi baja nem lett. a koss tényleg egy nagy szar, a sennheiser magasban és középen is nagyon jó és az in-ear kialakításnak hála abszolút kiszűri a külső zajokat, szal vigyázat a villamossal. :D
a cx300-at kb. 10000-ért hozzádvágják saturnban.