|
Aktív
Bejegyzések: 300
|
Masiff - 2007. augusztus 31. @ 10:21
Hát azért nem kellene ennyire leszarozni egy ilyen kategóriájú erősítőt, mert bizony már elég jókat lehet kapni ebben akategóriában, persze nem a Technics, Sony és társai “kommersz” kategóriában.
Z. |
|
Aktív
Bejegyzések: 300
|
Masiff - 2007. augusztus 31. @ 10:36 Na, mindjárt jobban egyetértünk :) Z. |
|
Aktív
Bejegyzések: 347
|
Még szerencse, hogy a posztom elöbb felkerült. Becsületem meg van mentve (tényleg f.szságot írtam). |
|
Aktív
Bejegyzések: 12
|
négy hónapos a gyári fülesem, nagyon vigyázok rá, de ennek ellenére a hangszóró körüli gumi rész már kezdi megadni magát. a kérdésem az lenne, hogy van-e a fülesre egyáltalán garancia, ha igen, az mire terjed ki. köszi előre is. |
|
Aktív
Bejegyzések: 475
|
goldfrapp - 2007. szeptember 10. @ 07:39
Sajnos ez az egyik hátránya az iPodnak, a füles!
Én AKG-t használok, ezen kívül a Sennheisser amit nagyon dícsérnek! |
|
Aktív
Bejegyzések: 145
|
En nemreg vettem az elso ipod-om. A fulesre tettem szivacsot, lehetseges, hogy igy esetleg tovabb fog tartani a fules?
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 675
|
A hangja es a minosege is hulladek, nyugi, de az ipod maga tokjo -ha eppen jo generaciot veszel aminek nincs borzato alapzaja- :) |
|
Aktív
Bejegyzések: 145
|
lumi - 2007. szeptember 10. @ 11:20
Mihez kepest hulladek a hangja?
|
|
Aktív
Bejegyzések: 45
|
sziasztok, sokan ajánlják a cx300as fülest, én a a tapasztalataimat szeretném megosztani veletek. A Basys-ben vettem tavaly év végén, mikor 8000 ft volt akciósan. Azóta felmerült egy két probléma: Nyáron volt mikor fájt tőle a fülem, persze ez lehetett mástól is, de nekem ugy tünt ettől van. Elkezdett a füles tövénél “mállani” a müanyag borítás. A zsinórja elkezdett szétválni. Ma arra lettem figyelmes, hogy a bal oldali már szinte alig szól, sajnos most költözködtem és a blokknak nyoma veszett, ugyhogy ezt besz**tam. Szóval nem biztos, hogy annyira jó választás, persze az enyém lehet egyedi eset is. |
|
Aktív
Bejegyzések: 142
|
Lehet, hogy nem itt a helye, de fura dolgot tapasztaltam, amit megosztanék veletek, hátha tudja valaki a választ rá. Van egy iPodom, egy Photo. Használtam vettem, eBayen keresztül. Van hozzá füles is gyári. Namost. Amikor bekapcsoltam, és belehallgattam, megdöbbentem, mert sokkal többet vártam ettől a cucctól. A hangja vézna, testetlen, és nagyon gyenge volt. Full hangerőn sem volt valami fenomenális. Mélyei egyáltalán nem voltak. Szóval meg volt a véleményem róla, és szarnak tartottam a cuccot. Egy alkalommal nem leltem a fülesét, és egy gagyi fülest digtam bele, hogy valamit meghallgassak. Amikor bekapcsoltam a cuccot, majd megsüketültem, olyan hangerővel őrjöngött a cucc. Olyan mélyeket hozott, hogy a velő rezgett a fejemben tőle. Megkerült a gyári fülese, és bedugtam a cuccba. Ugyanaz: vézna testtelen cincogás. Kipróbáltam más orig fülessel is, de semmi változás. Most ott tartok, hogy eddig minden füles amit beledugtam a Podba, sokkal de sokkal jobban szólt, mint az eredeti. Mi ennek a magyarázata? Anno egy éve hallottam az Árkádban egy iPod photot, és annak csodás volt a hangja, és abba eredeti füles volt bedugva. Nekem az eredeti fülesek csak cincognak, de a leggagyibb is olyan dinamikát nyomat, ami régen rabul ejtett az Árkádban hallott cuccnál. |
|
Aktív
Bejegyzések: 6
|
Sziasztok! Nekem is cx300 van. Kábé egy nap után meg lehet szokni ezt az in-ear rendszert, talán edzésen futásnál fura az elején, hogy ki-be kell tenni (utána beigazit stb) mert különben alig hallaz, de ugye ez azt is jelenti hogy jol zajszigetel:) Ami nagy gond, hogy elkezdett valóban nekem is különválni a két zsinor..ez micsoda???? Elöször lejött a két zsinort összefogo kis műanyag cucc, utána ez..nm is tom mit lehet vele csinálni, főleg hogy számla sincs már meg.:S Ennek ellenére mint fülhallgató pöpec, hangzása kiváló. |
|
Aktív
Bejegyzések: 45
|
berka - 2007. szeptember 30. @ 14:08 Nekem is pont így jött szét :) A kis müanyag összetartót pillanatragasztóval össze tudtam ragasztani, pár hete így van és még nem jött szét, viszont a zsinórral nem tudok mit kezdeni, elég idegesítő, főleg, hogy nem egy 2000 ft-os fülesről van szó. |
|
Aktív
Bejegyzések: 347
|
Adam &@ - 2007. szeptember 26. @ 10:29 Én is így jártam… köszi iJoe-nak, hogy kipotolta! |
|
Aktív
Bejegyzések: 58
|
en olyan fulest keresnek, aminak az egyik resze rovidebb, a masik hosszabb es a nyakon is at kell tekerni.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 155
|
Nekem in-ear rendszerű van sonyból, de nem tudom a tipusát. valami 51. De szar, mert a kabát surlódása teljesen lemállasztotta a zsinór gumiborítását. különben nagyon jól szól. |
|
Aktív
|
Na meg van:
|
|
Aktív
Bejegyzések: 4
|
végigolvastam a topicot és a Sennheiser CX 300 mellett esett a választásom. nem tudja esetleg vki h most mennyibe kerül a Westend MM-ben? v h egyáltalán lehet-e még kapni ott?
|
|
Aktív
|
kozmax - 2007. október 29. @ 13:23 Kb 9500 huf. Van fehér, és fekete is. |
|
Aktív
|
köszi a gyors választ :)
|
|
Aktív
Bejegyzések: 89
|
Nyugi, tökjó...persze a kis gumipöcök télleg szétválik egy idő után…
|
|
Aktív
|
én is ilyesmi megoldáson gondolkodtam, csak nem tom mennyire van ezekre garancia. és ha tényleg szétmegy, akkor azért egy gari jól jönne. |
|
Aktív
Bejegyzések: 2
|
Figyelem!!!
|
|
Aktív
Bejegyzések: 91
|
sony-t tényleg nem szabad venni, hasonló árban sokkal jobb fülesek is vannak, bár én inkább fejhallgató párti vagyok, nem szeretem a picike füleseket. maradok a jól bevált Sennheiser HD202 -szépen szól és nagyon baráti ára van szinte mindenhol ezt javasolták a szakboltokban. a következő valószínűleg valami komolyabb AKG lesz, ilyen mikrofonokat használunk és nagyon jó minőségűek gondolom a fejhallgatóik is jók, bár az áruk is komolyabb. |
|
Aktív
Bejegyzések: 199
|
Szeretnék egy jó minőségű fülest venni. Eddig a JBL Reference 220-al szemeztem, de nekem fontos volna a hangerőszabályzó is, mert egyes számokat hangosabban, másokat halkabban szeretnék hallgatni és nincs kedvem előkotorászni az iPodot a zsebemből. Tudtok valamit ajánlani? Ja, és azt is hallottam, hogy az iPodoknak nem egyforma minőségű a hangzásuk.. Állítólag az iPod Classic jobban szól mint a Nano és a Touch. Igaz ez? |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 572
|
tomäs - 2007. november 19. @ 11:16 Nálam az Ipod videon simán szabályozható a hangerő még a farmer zseb és az Ipodon lévő gyári ‘plüss’ tokon keresztül is. Ezért nem kell hangerő szabályozó. Azok csak kontaktosok lesznek, utána meg járkáljon az ember gariztatni vagy fújogassa mindenféle egzotikus spray-vel.... |
|
Aktív
Bejegyzések: 3
|
Sennheiser CX300 fullhallgatom van… elegedett vagyok vele, de erdekelne azert, hogy van-e jobb, es ha van akkor melyik(ek) az(ok). any idea? |
|
Aktív
|
meg valami.. most hozattam amerikabol ipod classicot, 80 gigasat. es torzit ha teljesen feltekerem a hangerot. ha az eq-t flat-re allitom, akkor viszont fasza minden. normalis ez? :D |
|
Aktív
Bejegyzések: 394
|
nekem az eredeti, még az a régi fajta füles kb 1 évet bírta, majd vettem egy Sennheiser CX300-at detto, ami még most is szépen megy 2 év után. De fél éve beruháztam egy audio-technica ATH-ES7-re is, ami nekem über és mindent visz. Persze nem high-end kategória, de gyönyörűen szól és kinézetre sem utolsó.
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 554
|
Akinek nem eleg a Sennheiser annak tudom ajanlani az Akg k324P -t ez az otodik fajta amit probaltam de szerintem en megtalaltam amit kerestem ,szoval csak ajanlani tudom barkinek http://www.akg.com/personal/cproducts/powerslave,id,964,nodeid,11,pcategory,5,_language,EN.html |
|
Aktív
|
Van egy egy hetes amerikanobol hozott aPPLe fullhallgatom.. Az uj IPOD-omhoz adtak. nem lett hasznalva, mert van egy sennheiser cx300-am /lasd fent.. :) /, ha valakit erdekel irjon, megegyezunk. itt van kep rola |
|
Aktív
|
végül én is megvettem a sennheiser cx300-at. most 8500-ért lehet megkapni a Westend MM-ban. egyelőre csak jót tudok mondani róla. nagyon szépen szól. nekem eddig ez a legjobb fülesem. |
|
Aktív
Bejegyzések: 427
|
Sziasztok!
Lenne egy kérésem.
Nagyon köszi előre is, így Karácsony előtt! :) |
|
Aktív
Bejegyzések: 54
|
egyelore alap appl fules :P
elore is koszi |
|
Aktív
Bejegyzések: 114
|
Akg k324P
|
|
Aktív
|
orulnek ha elmondanad hogy hol :) |
|
Aktív
|
evone - 2007. december 30. @ 17:46
http://denniss.extra.hu/Termekek/Termekek.htm
|
|
Aktív
Bejegyzések: 258
|
Sennheiser CX 300 Black - iPodhoz
:-))) |
|
Aktív
|
Hát módfelett érdekes pl. ez az AKG füles 16k helyett kerül 6k-ba fél év garival… no komment |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 675
|
Nekem meg mindig CX300 van, vonaton Ableton / Ipod :) |
|
Aktív
|
Koss Spark Plug fülhallgató élettartam garanciával
|
|
Aktív
|
mapee - 2007. december 30. @ 23:03 16-ot nem is ér… :) |
|
Aktív
|
na megrendeltem, remelem nem csalodok hogy nem a sennheisert valasztottam :) |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 607
|
Most csomagoltam ki egy AKG K314P-t ( http://www.akg.com/personal/cproducts/powerslave,id,963,pcategory,5,nodeid,11,_language,EN.html ). Nem viszi le a fejemet a basszus (azért van), de nagyon szépen szól. |
|
Aktív
|
JP - 2007. december 31. @ 10:22 mennyivel jobb mint a gyari ipod fules? en most a k324pre leszek kivancsi, dennis azt mondta hogy csutortok pentek fele nalam lesz es akkor irok velemenyt :) |
|
Macőrült
Bejegyzések: 3221
|
ghostbuster - 2007. december 19. @ 10:41 azta… biztos jobban szól :) |
|
Törzsvendég
|
Azt nem tudom mennyivel jobb az iPod fülesnél, mert nem iPod-hoz vettem :-)
|
|
Aktív
|
JP - 2007. december 31. @ 10:39 vateran, phn, hwsw forumon, aprohirdetesen nyomul ez a csavo. meg lehet lesni a velemenyeket rola ugy tudom :) amugy a cx300 mashol is ilyen 7-8 ezer forint szoval ott nincs tul nagy kulonbseg szerintem megneztem, eleg jokat irnak rola: |
|
Törzsvendég
|
A vatera-s értékelések bíztatóak. |
|
Aktív
|
én is dennis-től vettem a 324p-t
|
Összes oldal: 8
|
|||||||||
| « iPod - JVC KD-G721 | A 10 legkülönösebb iPod kiegészítő... » |

Ez igaz, rossz hasonlat, ezzel az igazi audiofil kategória áraira probáltam célozni (látszólag sikertelenül).
Kiszeretmém javítani magam: 70-80K kategóriában vannak azért jó erősítők, de a többsége nem éri meg az árát.