|
Veterán
Bejegyzések: 1331
|
Én mást nem tudok, sorry. |
|
Macőrült
Bejegyzések: 4186
|
|
|
Macőrült
Bejegyzések: 3124
|
Hát, igen! Pár misi ottmaradt a szegélyen. |
|
Veterán
Bejegyzések: 1735
|
Nem véletlenül nem csinál ilyen bemutatót Sato éppen aktuális csapata. :-PP |
|
Macőrült
|
Felipe Massa Istanbul hercege!!! |
|
Moderátor
Bejegyzések: 4667
|
EDM - 2008. május 11. @ 14:11 Mindjárt az elején “megoldotta” a dolgot saját maga, és honfitársa számára is a versenyt, nem kicsit Hamilton malmára hajtva a vizet :) De le a kalappal az első 3 helyezett előtt, nagyon szépen mentek mind a hárman! |
|
Aktív
Bejegyzések: 137
|
ez egesz jo volt, az ‘menok’ jot mentek, az uldozok meg szepen kuzdottek,
|
|
Moderátor
|
Rekord mennyiségű ostobaságot beszéltek végig, össze-vissza.
|
|
Macőrült
|
Amikor liheg, mint egy kanos pedofil télapó, akkor szokott megcsikordulni a fogam. Paliktakaroggy!!! Böe… :P |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 508
|
“Ha Heikkinek nem kellett volna kimennie a boxba, hosszabb első etapot futott volna, mint Felipe és ha közel tudott volna maradni Massához - és úgy gondolom, hogy közel tudott volna -, akkor megelőzhette volna a boxkiállásnál. Más versenyt láthattunk volna. Persze ezt könnyű utólag mondani, de úgy gondolom, hogy Heikki fantasztikus volt az időmérő edzésen, ha figyelembe vesszük milyen sok üzemanyag volt az autójában és ezt ki is tudta volna használni.” Új világcsúcs! Öt darab “volna” csak az első mondatban. Szééééép! |
|
Aktív
|
a legkomolyabb, hogy ok mondjak azt, hogy nincs elmeleti autoverseny, a futam ideje alatt lefuttatnak kb 10 hasonlot, a sok ha, meg volna, meg egyebb soha veget nem ero idiota gondolataikkal, mondataikkal,
|
|
Aktív
|
sajnos nem off de mulatsagos:)
|
|
Aktív
Bejegyzések: 79
|
Na, ez egy jó futam volt. Monaco különleges hely, de ez az eső volt a bónusz. Bár a pilótáknak biztos nem ez volt a mennyország. A rajt utáni első kanyarnál mindenki vigyázott a környezetére, észnél voltank, szép volt. Raikkönen viszont csúnyán benézte a végén azt a féktávot, és lehet, hogy hiányozni fog az a 10 pont a végelszámolásnál. Igyekezhet behozni. |
|
Macőrült
|
5. helyért nem 10 pont jár. |
|
Veterán
Bejegyzések: 1105
|
Viszont Sutilnak nagyon nagy pechje volt Raikönnen-nel, pedig megérdemelte volna a pontokat. |
|
Aktív
Bejegyzések: 125
|
ilyen az élet :D de ezeket a kommentátorokat nagyon nem bírom. túldramatizálják a helyzetet, és félremondanak egy-két dolgot… palik foreva :D:D |
|
Macőrült
|
Egy-két dolgot? Jó is lenne, ha csak annyit! Volt olyan része a közvetítésnek, ahol Buttont körökön keresztül Barrichello-nak nézték. Czollner (temosteztkomolyangondolod) Gyulám állítólag nagy F1-szagértő, de még a sárga és a szürke-piros sisakot sem tudja megkülönböztetni. Idegesítően sok baromságot hordott össze. Palik, legalább időnként elküldi melegebb éghajlatra. |
|
Moderátor
|
“ de még a sárga és a szürke-piros sisakot sem tudja megkülönböztetni.”
És a Renault gumitaktiája???
|
|
Macőrült
|
Sírnivaló volt a közvetítés na. |
|
Veterán
Bejegyzések: 1555
|
Ha mar UK-ban vagy, akkor nyugodtan nezd itt, teljesen korrekt kommentalas, gyors, jo minoseg fullscreen-en is:
|
|
Macőrült
|
JesusOutlaw - 2008. május 25. @ 21:25EDM - 2008. május 25. @ 21:19Sírnivaló volt a közvetítés na. Ehh, hagyjuk, nem mondok inkább semmit :) |
|
Veterán
Bejegyzések: 1555
|
Neked ment, mert ott nezted:-) |
|
Macőrült
|
http://index.hu/sport/forma1/alferr0527/
|
|
Aktív
|
a verseny nagyon jora sikeredett (ha a vege nekem nem is lett tul szimpi), bár csak felvételröl láttam éjjel, annyi pozitívumot azért, hogy legalább nem “nyúlt el a Rascas étterem” 250x a futam alatt :))) |
|
Veterán
Bejegyzések: 1705
|
|
|
Aktív
Bejegyzések: 147
|
Igen, eddig én is azt gondoltam, hogy Palik Lacikánál nincs butább köcsög: most már bizonyos, hogy van még lejjebb (szégyen-gyalázat retkek!) |
|
Macőrült
|
L Balint - 2008. május 28. @ 12:32 “Raikkonen jobban tette volna ha a palánkba irányítja a menthetetlen helyzetben az autót… Így szerencsétlen Sutil nagy lehetőségét tette tönkre. Persze érdekli ez őt???????” Szakkomentátornak a fijút! |
|
Aktív
Bejegyzések: 64
|
Én már a futam alatt sem értettem, hogy a kommentátorok miért szapulják annyira Raikkönent (mondtak vmi olyasmit is, hogy ha Nelson Piquet csinálja bevonják a szuperlicenszét), ez szimpla versenybaleset volt, pechjére szegény Sutil is pont elfékezte magát és útban volt. Nyílván Raikkönen sem akarta eldobni az 5. helyet. |
|
Veterán
Bejegyzések: 1166
|
tudja valaki hol lehet a neten a köridőket megnézni verseny közben ? |
|
Veterán
|
köszi! gratulálok ennek a balfasz hamilton-nak! ekkora egy barmot!!! |
|
Veterán
|
kubica futamot fog nyerni!(remélem) |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 518
|
Nem értem ha Kubica meg Raikkönen látja h stop van akkor Hamilton mire figyel??? Idióta |
|
Veterán
|
ööö, biztos látta maga előtt az első helyet. |
|
Veterán
|
nem ment el a kijárat előtt a safety car azért volt zárva.
|
|
Veterán
Bejegyzések: 1371
|
nem összevissza váltott. ilyenkor addig kifelé nem zöld, amíg a mezőny el nem húz előttük. mondjuk nemtom miért. |
|
Törzsvendég
|
JesusOutlaw - 2008. június 08. @ 20:01 Az volt hogy befelé zöld volt, mert kiment a safety car, de kifelé amíg el nem megy a mezőny addig piros. |
|
Veterán
|
az most mind1 hogy hogy váltogatott, balfasz volt. |
|
Veterán
|
ez most egy igaz box mecss, nakajima is ügyes volt :D |
|
Törzsvendég
|
Kb. annyi hogy Hamiltonnak nagy volt az arca mert megvert mindenkit időmérőn, aztán ha figyelni kell a “szabályzati körülményekre” akkor nincs képben.
|
|
Veterán
|
|
|
Aktív
Bejegyzések: 97
|
Scars - 2008. június 08. @ 20:14 ha már bele kell menni valakibe… 5 percig fogtam a fejem, ha a piros lámpát nem látja, legalább az előtte álló kocsit… bahh |
|
Aktív
Bejegyzések: 115
|
És még a Hamilton gyerek röhögte ki az apját, hogy “nem tud” vezetni! :-) |
|
Aktív
Bejegyzések: 57
|
palik szerint Mario Theissen “Márió Tiszien” ... |
|
Macőrült
|
Na megyek röhögni a forma1-es fórumokba. :) |
|
Veterán
|
turista - 2008. június 08. @ 20:44 mert palik perfekt berlin nyelvből :P |
Összes oldal: 47
|
||||||||||
| « anti-apple. Flame királyok előnyben:-) | "Pénteken elszabadul a Káma-szútra" » |
rosszul fogalmaztam. live tv.
hogy nézhessem neten na.
Nincs windowsom. más megoldás esetleg?