|
Moderátor
Bejegyzések: 4833
|
Bezzeg a múlt héten szegény Timo Glock :(
|
|
Macőrült
Bejegyzések: 4291
|
max - 2008. március 22. @ 08:55 Ilyen esetekben lép érvénybe a Suma… izé.. Hamilton szabály :P |
|
Aktív
Bejegyzések: 68
|
EDM - 2008. március 22. @ 11:31
Nagyon remélem, hogy nem.
Update
|
|
Macőrült
|
Nem örülök annyira ennek. Nem lett volna egyszerűbb nem bunkónak lenni (szándékosságot most ne feltételezzünk fel) a pályán, és kiérdemelten elért rajtpozícióból indulni?
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 516
|
scuba - 2008. március 22. @ 10:11 Háááát, scuba, ez a “tuti” nem jött be… :-) |
|
Veterán
Bejegyzések: 1228
|
ez hülye! “Ha Nick nem követ el vezetői hibát az utolsó szektorban az első gyors körén, majd ezután nem vár az utolsó másodpercig, hogy újra a pályára guruljon, akkor nincs ez az egész cirkusz. Biztos vagyok abban, hogy versenyzőink nem direkt blokkolták őt. Ha valaki itt feszültséget akar kelteni, akkor ehhez inkább nem fűzök hozzá semmit. Talán mindenkinek olyan pozíciót kellene kiharcolnia magának, hogy ez ne történhessen meg vele. Ám mindig vannak olyan emberek, akik állandóan másban keresik a hibát"- háborgott Haug még a versenybíróság döntése előtt. |
|
Aktív
Bejegyzések: 439
|
Érdekes megnyilatkozás.... Nem mintha nem mindenki a végére hagyná a döntést… Na de persze ha fordítva lett volna Ő lenne a legjobban felháborodva. |
|
Aktív
Bejegyzések: 68
|
Haug, Haug, tudod az időmérő egy-egy szakasza addig tart, amíg az utolsó autót le nem intik a pályán azzal a fekete-fehér kockás zászlóval. Tehát minden versenyzőnek joga van akkor megtenni a gyors körét, amikor akarja ezen az időn belül. Akik viszont nem akarnak már gyors kört futni, azok húzzanak a pálya másik oldalára, ez viszont kötelesség. Tudnod kéne ennyi idő után, hogy mindenki olyan pozíciót harcolhasson ki magának, ami megilleti a tudása alapján.
Amúgy ki mondta, hogy direkt tartották fel őket?
|
|
Aktív
Bejegyzések: 155
|
ja elkezdodott, es sajnos a palik visitas is :(((((( |
|
Veterán
|
már csak ez hiányzott. :) a mclaren-nél mindig ott van egy finn, nehogy ez hamilton-nak is gondja legyen :) |
|
Veterán
|
na akkor most massa-t miért nem lehetett visszarakni mint anno hamilton-t és sumáker-t? |
|
Aktív
|
ez most tenyleg komoly kerdes :)))))
|
|
Veterán
|
pffff na mind1 hatalmas gratula a lengyelnek!!!! és persze a másik finn-nek is. |
|
Veterán
Bejegyzések: 1611
|
Szép dobogó volt, igaz Trulli is megérdemelte volna:) |
|
Moderátor
|
Örülök a BMW sikereinek, de azért nem kéne túlzásba vinni!
|
|
Veterán
|
megérdemelte már kubica. |
|
Veterán
Bejegyzések: 1126
|
Polska Venger dva bratanki, ido szabli, ido szklanki :o))) |
|
Macőrült
|
Azért mégis csak egy Sauberről beszélünk. Középmezőny. Nem semmi na. Nem csak a világbajnoknak, de a Csodagyereknek is megmutatta hol a helye. Érdekes évad lesz ez. |
|
Veterán
|
azért én kivárom a verseny végét. |
|
Veterán
|
kb olyan izgalmas volt a verseny mint raikkonen mosolya. |
|
Moderátor
|
BMW vezeti a csapatversenyt, beszarás :) |
|
Veterán
|
csodagyerek ? kire gondolsz ? |
|
Macőrült
|
hetfield - 2008. április 06. @ 14:26
Hát a Csodagyerekre, ki másra.
|
|
Veterán
Bejegyzések: 1126
|
Jó volna látni Alonso telemetriáját, hogy el vette-é a gázt. Egyszer már ezt mágjátszotta Cultharddal… |
|
Aktív
|
a csodagyerek :))))) meg meg egy;ketto (a kis Nelson, meg a japan kamikazek:))))
|
|
Macőrült
|
korzo - 2008. április 06. @ 17:07
Parancsolj: http://www.formula.hu/a-renault-a-telemetriaval-bizonyitja-alonso-artatlansagat-c19224.html
|
|
Aktív
Bejegyzések: 347
|
Én kemény Kubica fan vagyok (lengyel származásom, állampolgárságom miatt). Szóval, most jó idők járnak az F1ben. :) Korzo: pontosan “Polak Wegier dwa bratanki i do szabli i do szklanki!” (ha nem vágnátok szó szerint azt jelent h Lengyel Magyak két testvér, a kardhoz és a pohárhoz! -tfju de magyartalanul hangzik :D) |
|
Macőrült
|
|
|
Macőrült
Bejegyzések: 3189
|
Kimi a Finnlandia mellett a SétálóJanit szereti. |
|
Veterán
|
Tevedes, Kimi mindent megiszik, aminek alkoholtartalma van… |
|
Moderátor
|
Kíváncsi leszek erre az új orrkúpra… |
|
Macőrült
Bejegyzések: 3189
|
gabor.szantai - 2008. április 11. @ 15:03
.
|
|
Macőrült
Bejegyzések: 3262
|
Jönnek a hybrid hajtású F1 versenyautók.
“..Max Mosely of F1 has announced that all cars will become hybrid by 2013, along with other changes to the vehicles.” |
|
Macőrült
Bejegyzések: 3221
|
na ez érdekes, kíváncsi leszek, ha majd megvalósul esetleg, akkor milyen váltás lesz ez az autóiparban, mert jelenleg ami folyik, az több, mint vicc |
|
Veterán
Bejegyzések: 1415
|
Jó ötlet szerintem, végre visszatérhet a turbós korszak feelingje. Csak be kell nyomni a Boost gombot és lehet vidáman előzgetni :) |
|
Macőrült
|
tms - 2008. április 23. @ 08:09 Maga a hibrid is egy vicc. |
|
Veterán
|
DonDebr - 2008. április 16. @ 19:55gabor.szantai - 2008. április 11. @ 15:03Tevedes, Kimi mindent megiszik, aminek alkoholtartalma van…
lehet beallna a boxba es...:
|
|
Moderátor
|
Ahogy alakulnak a dlgok, szerintem 4-5 év és újra autóversenyt láthatunk.
|
|
Macőrült
|
Hát, eddig érdekes. Unalmas, de érdekes :) Szerk: hát jól elkiabáltam :P |
|
Moderátor
|
“Szerk: hát jól elkiabáltam :P”
Nem baj, kiabálj csak két hét múlva is!!!
|
|
Aktív
Bejegyzések: 439
|
nem tudja valaki hogy van e valami onileTV ahol lehetne forma1et nézni? |
|
Veterán
Bejegyzések: 1331
|
vidacsm - 2008. április 27. @ 16:28
http://www.myp2p.eu
|
|
Moderátor
|
vidacsm - 2008. április 27. @ 16:28 onileTV, az mi? |
Összes oldal: 49
|
||||||||||
| « anti-apple. Flame királyok előnyben:-) | "Pénteken elszabadul a Káma-szútra" » |

Tuti nem fogják őket megbüntetni, hogy is büntetnék meg Hamiltont…