|
Aktív
Bejegyzések: 244
|
Neo19 - 2008. május 15. @ 13:48DJTommyka - 2008. május 15. @ 10:54Tegnap esti Dr. House reszben (S3E24) iMacek: hat o.. ize.. nagyon kocka vok?:O |
|
Veterán
Bejegyzések: 1314
|
mar lehet, hogy mas is felvetette, de a vodafone reklamban a vizilabdazo es mamajanak macbookjara miert kellet meg kulon webkamerat tenni??? hogy meg didaktikusabbak legyenek? Cs- |
|
Veterán
Bejegyzések: 1521
|
Pusztai Csaba - 2008. május 15. @ 15:16 lehet, h másképp nem tűnt volna fel a nem hozzáértőknek, h ott van 1 cam, és így hitelesebb, de ronda. |
|
Veterán
Bejegyzések: 1314
|
Akkor a mobulreklamokba meg telefonhoz hangszorot es mikrofont is kossenek, hogy elhiggyem, hogy azon a kis “dobozon” keresztul tenyleg lehet beszelni. Cs- |
|
Aktív
Bejegyzések: 295
|
tegnap este néztem meg a kidobós cimü filmet.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 360
|
A gyilkos számokban PowerBook G4-et használnak.
|
|
Aktív
|
gageszka: Sok flug disznot gyoz? Tegnapi csattanos house befejezes felbuzdulva gyorsan lerantottam a 4 evad eddigi reszeit is, es sorra szembesulok az cinema displayekkel… |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 702
|
Ironman-ben apple screen :D |
|
Aktív
|
Dr House S4E9
|
|
Aktív
Bejegyzések: 67
|
Hi!
|
|
Aktív
Bejegyzések: 432
|
|
|
Aktív
Bejegyzések: 90
|
A Maffiózókban a 6. évad 14. részében Cinema Display-eken nézik meg fantasztikus filmjüket a Mészárost. :) Látszik még egy fehér billentyűzet is. |
|
Aktív
|
DJTommyka: Asszem az a címe… |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 702
|
The Office, Season 3, 16. rész. (amerikai) Előadás az egyetemen és jópár hallgatonál MacBook, MacBook pro… |
|
Aktív
|
A NylonPlanet (hogyismonnyamszépen:) felnött filmben az Orosz megfigyelöállomáson MacPro (vmelyik régebbi széria), fehér bt (?) billentyuzet, vmilyen videóvezerlö pult es kávás Cinema LCD… :)
|
|
Veterán
Bejegyzések: 1909
|
bocsi ha már volt, most nem olvasok végig 9 oldalt:D :
|
|
Aktív
|
Hi! most megy az RTL Klubon a Gyuru Titka c. Film a foszereplo csajnak (Anne Heche - Emily Parker) MBPro-ja van. :) |
|
Aktív
Bejegyzések: 44
|
DJTommyka - 2008. május 16. @ 12:12
az nem tudom feltűnt-e nektek, de mostanában minden filmben ilyen lámpák vannak az íróasztalokon, mint itt is house asztalán. nekünk is van egy ilyenünk, egy elég drága darab. Gondoljátok ez is tudatos maketing?
|
|
Aktív
Bejegyzések: 229
|
Madonna Koncerten. Ôk is szeretik a Mac-et, vajon miért.Nyilván van bátorságuk, 60 ezer ember elôtt egy élô koncerten rábízni magukat.
|
|
Macőrült
Bejegyzések: 3212
|
Bolygó neve: Föld
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 810
|
Diskovery Channel: A világ leggazdagabb emberei valami francia pasi (Indiában él, indiai vallást vett át) macbookkal intézi az ügyeit |
|
Törzsvendég
|
Ismét discovery channel: Tuningőrület
|
|
Aktív
Bejegyzések: 79
|
sityak - 2008. május 23. @ 21:48 Itt az első képen a robot nem magnó ? |
|
Veterán
Bejegyzések: 1836
|
Worki - 2008. május 23. @ 22:39sityak - 2008. május 23. @ 21:48 de, és alatta mit látsz? |
|
Aktív
Bejegyzések: 79
|
sityak - 2008. május 24. @ 08:44Worki - 2008. május 23. @ 22:39sityak - 2008. május 23. @ 21:48 Jéé, tényleg! |
|
Veterán
Bejegyzések: 1836
|
bár a filmbéli funkcionalitását nem értem, hogy minek van ott, de valaki odatette :) |
|
Aktív
Bejegyzések: 76
|
A Nemzet aranya 2.-ben csak Apple gépek vannak, fekete MacBook-ok, iPod classic. |
|
Törzsvendég
|
hal a tortán csütörtöki adás David Merlini macbook air-el nyomja |
|
Aktív
|
most láttam (viasat3 - sorry) ha jól figyeltem sörreklám, iPhone, persze, hogy ebben is fejen áll… |
|
Aktív
Bejegyzések: 332
|
elkezdtem nézni a jóbarótokat, és asszem a 3. évadban Chandler-nek egy macmagazin van a kezében:) |
|
Aktív
Bejegyzések: 151
|
Tuti gimi, 5.évad Brooke,Lukas Iphone, Alu iMac a boltban,Lukas Macbook Pro, Payton Mac Pro és 23 as Cinema Display. |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 741
|
Fool’s Gold (Bolondok aranya) - Kate Hudson Macbook Pro-val nyomul
|
|
Aktív
|
épp mostanában nézem a bolygó neve: föld (earth final conflict) sorozatot.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 12
|
A Zsaruvér és csigavér II. című magyar klasszikusban is van egy régebbi típus! Képet nem találtam,úgyhogy inkább nézzétek meg! |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 741
|
Harold and Kumar 2 - Escape from Guantanamo Bay
|
|
Aktív
Bejegyzések: 146
|
A Discoveryn futó Dirty Jobs-os csávó és az ő iBookja:
|
|
Aktív
Bejegyzések: 16
|
Takedown c. film (Kevin Mitnick) - egy bárban ülnek 3 an és az egyik szereplő feláll, kimegy valahova, Mitnick meg bekapcsolja a laptopot ... ha eléggé figyel az ember, akkor lehet hallani a boothangot :) régi fekete mac |
|
Aktív
Bejegyzések: 54
|
A Prison Break 4. szériájában Air Book-kal (szerinetem, de sanszos a Pro)nyomul a tehetséges viszont tróger életű ázsiai hacker. A hiba csak ott van, hogy nincs miníg bekapcsolva (mivel nem világít az alma), miközben “dolgozik” rajta. :D |
|
Aktív
Bejegyzések: 54
|
|
|
Aktív
|
Tegnapi CSI - ‘A’ Helyszínelők
Jujjj, de nagy élmény volt felfedezni :) ByKa |
|
Aktív
|
Sokadik doktorhaussz szkrínsat: :)
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 613
|
A Törés című filmben is MacBook (Pro?)-t használ a bíró. Amúgy jó film, ajánlom mindenkinek, aki még nem látta! Off: Nyugtassatok meg, hogy nem zizzentem meg teljesen, de ez a topic nem a társalgóban volt régen?! |
|
Aktív
|
És már megint doktorhausz :)
Szifon in da hausz. Atuckyka - 2008. október 04. @ 13:24 én is így emlékeztem......... |
|
Aktív
Bejegyzések: 60
|
Az Eureka-ban Modbook-kal rohangalnak, Dexter meg Macbook Pro-val, amin valami otvar Netscope (!)
|
|
Aktív
Bejegyzések: 19
|
Lehet írtátok már, Valami Amerika, Pindroch Csaba karaktere Mac-en írja a forgatókönyveket/leveleket. Egyébként semmi sem cikibb annál, mikor egy nem világító almával bíró macbook-ot használnak a filmekben. Láttam már ilyet...:D |
|
Aktív
Bejegyzések: 9
|
A Californication sorozatban is van 1 jelenet amikor David Duhovny falhoz csapja a hp vagy mittom én noteobbját aztán csak fekete macbook ot meg fehéret meg cinema displayt meg sok ipot meg az új 2es seriában már iphonet használmak. |
Összes oldal: 9
|
||||||
| Új Apple Store :) » |
Te most komolyan mondod, h ebből a pillanatnyi jelenetből kivetted, h ott van 2 Imac:D?