Új fórum témák
- Airport nyomtató net nélk ...
- localhost parallels alatt ...
- Boot Camp Light Sensor pr ...
- Linux G4
- Mac Mini G4 airport. Honn ...
- Billentyűzet, touchpad ne ...
- MacBook Pro billenytűzet ...
- Exel file titkositasa
- Megjelent a Skype 2.8
- iPhoto vs, Picasa for Mac ...
- Hívhatatlan iPhone!?
- Parallels + @
- System Preference
Friss fórum válaszok
- localhost parallels alatt ...
- Airport nyomtató net nélk ...
- iMac Early 2008 HDD Upgra ...
- OS 9.2 telepítőt honnan? ...
- HD video anyag kiírása HD ...
- Boot Camp Light Sensor pr ...
- Hívhatatlan iPhone!?
- iPhoto vs, Picasa for Mac ...
- Linux G4
- Boot Camp HELP
- Pages magyar helyesírás?
- HDV Blu-Rayre legegyszerü ...
- Mac Mini G4 airport. Honn ...
Új témák: társalgó
A Mr. Brooks c. filmben (rendezte: Bruce A. Evans; főszereplők: Kevin Costner, Demi Moore) a rendőr csajnak (Demi Moore-nak) fekete MacBookja van :)Olvastad a 238-as hozzászólásomat?
“Most megy a mozikban a Mr.Brooks. 23” Cinema Displayek sok alkalommal, Demi Moore-nak, mint detektívnek fekete Macbook az ágyán…”Hogy tetszett a film? Nekem bejött. :)
Csak utólag láttam, hogy te is bejegyezted :) Megelőztél! Amúgy néha picit lehetett volna pörgősebb, de a sztorija bejött. Mondjuk az “év thriller-je” jelző picit tulzás rá.
A Mr. Brooks c. filmben (rendezte: Bruce A. Evans; főszereplők: Kevin Costner, Demi Moore) a rendőr csajnak (Demi Moore-nak) fekete MacBookja van :)Olvastad a 238-as hozzászólásomat?
“Most megy a mozikban a Mr.Brooks. 23” Cinema Displayek sok alkalommal, Demi Moore-nak, mint detektívnek fekete Macbook az ágyán…”Hogy tetszett a film? Nekem bejött. :)
Csak utólag láttam, hogy te is bejegyezted :) Megelőztél! Amúgy néha picit lehetett volna pörgősebb, de a sztorija bejött. Mondjuk az “év thriller-je” jelző picit tulzás rá.
gyattis, teljesen egyetértek a véleményeddel!
jackass a mozifilm 2 : imac g3
halálbiztos : ájpod vidijó 30gb
10csapás : powerbook, ipod nano
kiskarácsony mindenáron : intel imac
mi5 : apple cinema display, g4 es imac ( http://www.port.hu/pls/me/picture.popup_top_new?i_area_id=6&i_object_id=64962&i_media_id=111322 )
négyen egy gatyában : ipod
csucsformában 3 : elején ipod video (csak az elejét láttam, nemtom hogy még mi van benne)
gálvölgyi show : csak egy részt láttam, de abba is kb 10percig a g3 as imac ek röl volt szó, és azokat mutogattál:D)
maffiozok: ibook g3("kagyló")/g4, ipod,
kígyok a fedélzeten : ipod vidijó 30gb
southpark 9évad : imac g4
newyorki bújócska : ipod 4g
lökd a ritmust : ipod nano 1g
horrora akadva 4 : ÓÓÓÓÓÓÓRriÁÁÁs IPOdd!! :D
amerikai pite 4 : powerbook
jay és némabob : régebbi acd, imac g3
végső állomás 1,2,3 : imac g4, powerbook, powermac g5, acd
vérszomj : ipod vidijó 30gb
dr szöszi : g3 as ibook “kagyló”
666 a kölyök : powerbook ( de nagyon elvan baszva, mintha valami félrekurt vindoz lenne rajta… )
Mission Impossible - Powerbook - Még powerbook reklám is volt a filmmel - Ezt hogyhogy nem írta senki :-) ?
http://www.youtube.com/watch?v=WLldmyM_pKs
Whing Rhames is Powerbook-okkal töri fel a Langley CIA központot
Disturbia - iPod ("60 gigabájt az életemből"); Cinema Display: David Morse-t tükröződve látja meg benne a srác - pedig elvilegg nem is tükröz :-o; iTunes Store, MacBook Pro
Az Epic Movieban Nagy Fehér Lotyónak (:D) egy MacBook Pro-n (vagy PowerBook-on?) viszik a hírt:
Az Epic Movieban Nagy Fehér Lotyónak (:D) egy MacBook Pro-n (vagy PowerBook-on?) viszik a hírt:
de ez a nő mindegyik filmben lotyó. :D lehet hogy a valóságban is? :O :DDD
Valamelyik helyszínelőkben (asszem Miami, de lehet hogy NYC:-) egy video iPoddal (plusz egy hozzátartozó talán HK hangfallal) meg valami nagyon magas frekvenciájú “dallal” raboltak ki egy ékszerboltot.Elindították a dalt és robbant szét minden üveg:-D
Valamelyik helyszínelőkben (asszem Miami, de lehet hogy NYC:-) egy video iPoddal (plusz egy hozzátartozó talán HK hangfallal) meg valami nagyon magas frekvenciájú “dallal” raboltak ki egy ékszerboltot.Elindították a dalt és robbant szét minden üveg:-D
Ezt én is láttam, fogtam is a fejem.
Heroes s02e10 23.perc környéke
Victoria Pratt új iMac-et használ :)
arra azért kíváncsi lennék, hogy az egeret hogy tudja használni üveglapon…
(nekem még soha, egy diódás-optikai egérrel se sikerült átlátszó cuccon dolgozni, persze lehet, hogy én vagyok a béna, meg az én egereim… :-)
Heroes s02e10 23.perc környéke
Victoria Pratt új iMac-et használ :)
arra azért kíváncsi lennék, hogy az egeret hogy tudja használni üveglapon…
(nekem még soha, egy diódás-optikai egérrel se sikerült átlátszó cuccon dolgozni, persze lehet, hogy én vagyok a béna, meg az én egereim… :-)
ez egy Heroes Mighty
Kepes a lehetetlenre is :D
off: ja és ha már Heroes, az apple ibook reklámjában “peter petrelli” játsza a srácot a repülőn.
http://www.almalap.hu/mozik/movies/02.mov
:)
a mythbusters nagyon sokszor volt már téma de most sikerült elcsípnem egy alvó iBook-ot:)
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Children of Men.
Jasper hazaban mikor jelez a riaszto akkor a kamerak kepeit egy TAM-on (2027-ben! :) figyelik :)
a mythbusters nagyon sokszor volt már téma de most sikerült elcsípnem egy alvó iBook-ot:)
![]()
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
tegnap néztem végig az egész negyedik évadot, teli van powerbook al, és 1-2 ibook is feltűnik benne.